Hörs 2012!

Gott nytt år på er!

Jag ska alldeles strax ta bussen med Alva ner på stan. Vi ska till slottet och sen ser vi om vi stannar kvar eller drar hem till mig och chillar. Det blir iaf ett lungt nyår! :D

Ut

Ut och fira lilla Sara, som fyller 18 om några timmar :D.

Give your heart a brake


"Paradise Pink"

Alva kom runt nio igår och vi kollade på "wrong turn 4". Till det så käkade vi lussebullar, glass och drack varm choklad (som inte var varm).
Hon drog hem runt halv två och då ville familjen spela monopol, så vi satte oss ner i två timmar och spelade. (Jag förlorade...)

Idag kom mammas present som jag beställt från http://www.beautyplanet.se/Kvinna.aspx som har en otroligt bra rea!
Ett fint läppstift från Yves Saint Laurent i färgen "Paradise Pink"


Möbelaffär

Idag så drog jag och mamma till en möbelaffär i storvreta och köpte ett bord till vardagsrummet. Efter typ 4 timmar var vi hemma igen, jag drog till maxi och laddade på busskort e.t.c. Kom hem och lagade lite hamburgare, nu sitter jag och kollar på film.
Bord

Jag fick nyss ett meddelande från Alva om att hon ville hänga, så hon kommer hit ikväll. Vi ska förmodligen kolla på läskig film och käka popcorn.
Alva

Pretty much my day

Idag vaknade jag halv fem, hehe... Men när jag vaknade så städade jag lite grann eftersom mormor har varit här i några dagar. Det är så att mormor är stökig, utan jag måste sova i vardagsrummet och då blir det lite saker på hamnar på fel plats e.t.c.

Jag har även beställt ett par killer heels från Nelly, jag var inte helt säker på om jag skulle köpa dem. Men jag såg de ÖVERALLT, damn reklam... Plus att Lotta hejade på lite. Men jag vet att jag skulle ångrat mig om jag inte köpte dem. :)
Kollade även runt lite på internet och beställde hem mammas julklapp. Vi skulle egentligen inte ge varandra något, men så fick jag 2 fina julklappar av henne så jag hittade en fin present idag.

Jag har även hunnit med en sväng till maxi där jag köpte baslack, topplack, eye make-up remover, hörlurar och naturgodis.
Nu sitter jag hundvakt åt lille Ludde.

Random.

Rudolf med röda mulen


Haulvideo från mellandagsrean

Jag drog aldrig till stan med Mitra igår eftersom det var en röd dag. Så jag gick idag istället och hittade lite nödvändiga saker.
Haulvideo


Jag kom hem för nån timme sedan och ska dra till Maxi snart. Jag har fortfarande inte hittat klappar till mina pickisar, så ska gå och kolla runt lite idag.

Domino


Degat

Idag har jag verkligen tagit vara på jullovet. Jag har legat i soffan HELA dagen. Asså HELA DAGEN. Jag gick upp 2 ggr och det var för att sätta mig vid bordet för att äta. Bordet står mitt i vardagsrummet och soffan står obviously i vardagsrummet, så det tar mig 2 sek till bordet från soffan...

Imorgon ska jag vara lite mer effektiv. Jag och Mitra har planerat in en dag på stan. Vi ska checka mellandagsrean och umgås. Jag fick ju lite julklappspengar, så de kommer bra till hands nu.

Filmer som jag degat framför idag

Bildbomb från julafton '11

Vår jul blev ganska fin och mysig. Vi hade inte planerat att ge varandra julklappar, men det blev en del ändå yeiy! :D
Här kommer en del bilder från ikväll
Julfrulle

Mormor

Outfiten

Lätt sminkning med hallonröda läppar

Mamma tillbaka från Tallinn

Förberedelser

Vi satt ju självklart vid TV:n när det var...

Calle Anks

Tiran watching the Anks

Klapps and treed

Julbordet all set

Mums!

Min mammas svenska </3

Lite stämningsmusik




God jul till alla som firar och glad vanlig dag till alla er andra!

Jag har nyss käkat god frukost och ska snart börja fixa mig. Jag måste in i duschen, nu när vi är lite fler än två här hemma så blir det lite svårare, men jag har en paxad andra plats (y).

Efter duschen ska jag sminka mig, fixa håret och sen är det Kalle Anka.
God jul till alla som firar och glad vanlig dag till alla er andra! <3
Förra året (jag har ingen förberedd outfit till idag...)

Inte riktigt samma matupplägg som svennar

Jag var till Maxi med mormor och handlade hem lite mat inför imorgon, eller det sista som behövdes iaf. När vi kom hem så lagade jag spaghetti med köttfärssås och sen började vi laga 2 sallader.
Ryssar har inte riktigt samma matupplägg som svennar har. Vi har två sallader inför imorgon och en kalkon som ska in i ugnen. Till det blir det skinkrullar, halverade ägg, sill och rödbetssallad. Jag filmar eller tar kort imorgon.

Imorgon kommer även mamma hem, så vi får ju se vilken tid det blir att vi äter. Jag har iaf bestämt mig för att kolla på Kalle Anka i år, så det blir väl middag runt 18.00.

Just nu sitter jag och gosar med Tira och äter lite bullar.

Från skolavslutningen

Vaknade hyftat tidigt idag eftersom mormor kom. Vi käkade frukost och la lite klappar under granen. Om några timmar ska vi till maxi och handla lite inför imorgon.

Från skolavslutningen

Julbak

Jag och bakthiar har bakat pretty much hela dagen. Det kan bero på att vi båda råkade vakna klockan fyra idag. Men iaf, nu är bullar klara :D.

Kanelbullar

Lussebullar

Yeiy, klara lussisar :D

50 st, whuuuut!

Tira sjöng jullåtar


Half baked

Drog till Ica Väst på kvällen och köpte glass. Nu ska jag gå och lägga mig.
Imorgon drar mamma till Estland i tre dagar, så jag och Bakhtiar sa städa huset lite och julbaka. På lördag så kommer både mamma och mormor och så ska vi fira jul.

Jag hade hoppats på att få vara hemma själv, men de planerna gick i kras. Så då får man fira julen med familjen. (Haha, ja. Jag gillar att vara själv, folk är för beroende av varandra och folk är fett irriterande.) Förhoppningsvis så hittar jag något sätt ha lite ensamtid här hemma.

Nu ska jag sova, som sagt. Nighty night!

My Cool


They see us rollin'

Imorse var det en liten skolavslutning, som jag faktiskt gick på. Har en liten video och 2 bilder som jag lägger upp sen.
Efter skolavslutingen så drog Alva och Alex med mig hem för att Alex skulle bli klippt av min mamma. Sen letade vi lite stugor i norra Sverige för att det var kul och sen sjöng vi.
Klockan 16.00 var det möte på grand med min projektarbetsgrupp, så nu är 13/4 bokat (whazzaaaap).

They see us rollin'

How To Rap In Alphabetical Order


Livet enligt Rosa

Vaknade klockan 16.10 idag. Det är ju så otroligt värt! Nej, men imorgon ska jag faktiskt till skolan. Jag måste hämta lite böcker och lämna lite böcker, whut whut! :D

Igår natt så laddade jag ner "Livet enligt Rosa" så jag ska käka lite mandariner och kolla på serien nu.


Resa?

Jag och mamma sitter och kollar resor. Vi har hittat lite intressanta resmål, men grejen är vi vill ha helt olika. Asså jag vill ha ett lugnt ställe där det är ganska varmt och där WiFi och mat ingår. Medan mamma vill bo mitt i innerstan och uppleva allt kulturliv e.t.c. Wtf...
Så vi måste komma fram till någon sorts kompromiss. Vi får se när vi drar, jag vill helst dra efter nyår medan mamma vill dra precis efter jul. Hmm...

Förhoppningsvis så drar vi precis när skolan har börjat (hur värt!?). Så jag hoppas hoppas!
Where to this time?

Alva öppnar våra presenter


Bildbomb från lördagen 17/12 (Firandet av Alva)

Los presentos

Min fina vänner; Alex ser OTROLIGT nöjd ut, Lotta är EXTREMT glad & lilla Alva ser lite kissnödig ut "/. <3

The making of the tacomiddag

Tacomiddag accomplished! (y)

Yup

Bday girl! :D

Världens. Roligaste. Spel. Ever!

Mitt i the game

Ena laget

Andra laget

Vi sprang till Maxi precis innan det stängde mitt i snö"storm". Om de var värt det?..

f*ck yeah!

Måndagar då man får vara hemma

Sry att jag glömt bort bloggen, jag har bara glömt bort for reallz. Men jag har lite bilder och sånt som kommer upp senare idag.
Just nu sitter jag hemma, jag pallade inte med skolan idag för att jag har inte haft tid att plugga till en massa skit, eftersom jag pluggade till prov förra veckan.

Jag ska käka lite frukost och sen bege mig mot maxi och coop för att handla lite. Yeiy måndagar då man får vara hemma :D.


Santa and I know it

Tjejerna drog typ nyss, jag är otroligt trött + att jag ska upp tidigt imorgon eftersom jag har kör. Så jag skriver godnatt nu och lägger upp en video och massa bilder imorgon (egentligen idag.)

Night!


Fira Alva i efterskott

Alldeles strax kommer Alva, Alex och Lotta hit för vi ska fira Alva i efterskott. Det blir tacos, spel, film och presenter. Bilder kommer upp ikväll!
Moi right now

Kul i Jul

Här har vi lite videos från "kul i jul" på Katte (det är en årlig "föreställning" på vår skola där elever uppträder).
Hey there Delilah

Pegasen bidrag

Schlagermedley

Playground uppträder

What evs

Jag började skoldagen med en otroligt simpel samhällslektion och sen satt jag med Lotta och emil i glasentrén och "pluggade". Klockan ett var det kul i jul (jag har videos men lägger upp de imorgon, pallar inte idag) och sen skulle vi skriva en geoprov, men det gick inte så bra eftersom läraren inte lät oss... Jahapp, bara att åka hem och njuta av att man fick sluta tidigt.

Väl hemma så har jag vilat på sängen med Tira i 5 timmar... Asså jag är trött, men jag kan inte somna så tidigt. Anledningen till att jag är trött är för att jag inte är så van vid att gå till skolan så ofta och tidigt. Haha, asså i slutet av oktober och under hela november så började jag släppa skolan igen. Var fett rädd att jag hamnat tillbaka till ruta ett, men de senaste två veckorna så har jag varit gaaaanska bra, vilket är fett najs :D. Jag har skippat många läxor, men jag är på lektionerna iaf!

Imorgon så har jag valt att börja 12.25. Jag har egentligen fotografisk bild imorgon, men jag ska skippa den (haha, hej ironi!). Nej, men anlendningen till det är för att vi har en vikarie som inte kommer att närvara under lektionen och vi kommer att få göra någon flumbild (som bara är ett tidsfördriv) och sen få sluta när vi är klara. Eum, nej tack!

Nu blev det vääääldigt lång text, men what evs.

The One That Got Away


Sexi

Skolan började idag med ett fint luciatåg, åh det var så fint det här året! (Inte för att det inte har varit fint de två senaste åren, men denna gång var det finast av finast.)


Sedan rullade skola på som vanligt; svenska, engelska, SLUT. Hihi ingen rättskunskap idag :D.
I'm sexy, I'm aware.

Hem till henne för att tjocka och "plugga"

Jag är trött som ett as just nu. Har inte ens gjort något speciellt?
Jag var i skolan hela dagen (yeiy me!) och sen hem för att klippa Tiras fejja. Vid sju så drog jag till maxi med Berri och efter det hem till henne för att tjocka och "plugga" (som tur var, så var det inte min tur att plugga denna gång).
En av många tjockisstunder

For the love of a daughter

Sitter i datorsalen just med med klassisar. Vi ska skriva på någon psykologigrejs, som jag skriver på torsdagkväll, yeiy! :D


Mammi fyller år

Idag vaknade jag klockan 14.30, otroligt lyckat (y). Tur att jag har sovmorgon imorgon, så det är ok att somna lite sent ikväll.

Idag ska vi fira min fina mamma. Hon är fortf i Sthlm, men kommer hem senare ikväll. Stort grattis till lilla mamma som fyller 42 år (fast hon vill nog säga 35, haha!)
Vackra mammi<3

Grattis till Alva, grattis till Alva, nuuuu. Alva kom igen nuuu!

Idag har jag bara tagit det lungt och chillat, det är trots allt lördag. Jag har dragit till affären två gånger och hjälpt Bakhtiar att laga kåldolmar. Annars så har jag bara suttit vid datorn och fastnat framför http://www.smartphowned.com/ otroligt illa. Jag tror att jag har spenderat halva dagen framför den sidan.

Jag tog nyss ett skönt bad och duschade, nu ska jag kolla lite film.

Jag även skriva om min bästa vän Alva som fyller år idag! :D :D :D Stort grattis till dig! Jag kommer ihåg då du ännu var ett litet child och det känns som igår! <3
Hoppas du får en underbar dag och ett fint firande och att du får ett välförtjänt glädjefyllt år, som 18-åring! :D
Eftersom det är min bästa vän, så lägger jag bara upp smickrande bilder!

Venedik

Skolan var en riktig pain idag, vet inte vrf. Ingen egentlig anledning, kanske det sugiga vädret? När jag kom hem så gick jag och köpte en pizza eftersom jag inte orkade laga något och morsan drog till Sthlm.
Yummie!


Efter det så vilade jag lite och sen drog jag och Bakhtiar till maxi och handlade lite. Nu ska jag lägga mig och vila ännu mer och förhoppningsvis somna! (Vrf kan jag aldrig vara så här trött runt den här tiden på skoldagar?)

Ziggyboii

Hos tandläkaren fick jag reda på att det var en lokal infektion i tandköttet och att inget penicillin behövdes. Jahapp, tack för den då. Jag ska bara vänta tills det går över. Det är ju bara det att jag inte kan äta, borsta tänderna, dricka nått annat än mjölk, komma ihåg hur det känns att inte ha ont eller sova. Whatever, småsaker.

Skolan var typ som vanligt, fast inte alls. Jag gjorde det där jäkla rättskunskapsprovet, men det gick nog inge bra alls.
Nu måste jag sitta och skriva ett letter of recommendation och sen sova!

Cherpa kom förbi för en stund sedan och visade världens cutesigaste cutiebear!


Ps.Finns det någon där ute som skriver ner min önskelista? I want this one, and ONLY this one. Jag kommer att vara för evigt tacksam, Amen. Ds.

You Da One

Min tandläkartid blev flyttad från 10.20 till 10.40 och sen till 11.00, wtf...
Jag är iaf redo för att åka, sen ska jag till skolan och plugga inför provet som jag har idag.


Köttbulls

Hellu, jag har faktiskt varit hemma hela dagen idag. Jag har otroligt ont i mitt tandkött, tro det eller ej. Jag fick in en akutbokning imorgon 10.20. Hoppas på att få reda på problemet, men jag tror att det är en infektion p.g.a visdomständerna som valt att framträda nu.

Jag sitter i köket och lagar köttbullar och potatismos just nu. Har även tvättat kläder och fixat lite i rummet också, good girl!
Yeiy, köttbulls

Novemberfavoriter


Do you like me now?

Haha, jag trodde att jag hade gjort ett inlägg idag, men icke. Jag har iaf spelat in en video, men eftersom youtube har ändrat sin layout så är den fett seeeeeg just nu. Men så fort den är klar så lägger jag upp den.
Idag var jag i skolan som vanligt, på rättskunskapen gick vi till tingsrätten, vilket inte var så jättespännande.

Haha, bara för att

40 bitar sushi

Idag kom jag hema ganska tidigt, yeiy. Men morsan satte mig i sysslor direkt! Jag skulle stå för maten idag så det blev att göra borstj (2 timmar) och sushi (3 timmar). Men det var ganska kul!
Det blev 40 bitar, men morsan har redan satt i sig 10, haha! Jag har inte hunnit äta eftersom vi inte har wasabi. :(


Såg även att det snöade en liten stund idag, wiiiiiie vad glad jag blev. Stack ut med Tira på en gång och vi gick runt och skrek (mest Tira). Nu ska jag kolla lite TV och sen sova. Baj.

Haha, awesome!


Night!

Så jag ska alldeles strax gå och lägga mig, eftersom jag vaknade vid två så kommer det att bli lite svårt, men whatevs.

Imorgon är det skola, vilket jag inte ser fram emot överhuvudtaget. Jag kommer att ha en till helvetesvecka nu, men sen är det stora skolarbetet pretty much over för i år.


EPISKT


Everybody's free to wear sunscreen

Hellu, jag ska fixa mig alldeles strax (vaknade för 1 timma sedan...) för jag ska till domkyrkan vid fem och lyssna på fin musik :).

Nu måste jag fixa mig, fixa lite hemma och ta ut vovven. Baj!

Lite random, men sjukt bra! Ta er tid att kolla hela.
Everybody's free to wear sunscreen

We Found Love


Dance for you

Jag har varit i skolan hela dagen, kom hem runt fyra och har suttit vid datorn pretty much.

Det är minusgrader ute just nu, myyyyyys :D.


Formal letters

Hello, sitter just nu på engelskan och ska skriva "letter of recommendation". Vi tränar på att skriva formal letters. Jag är trött som fan. Jag funderar på att dra hem och sova direkt efter skolan.
Idag händer alltså inget speciellt. Skolan slutar 16.00 och det finns en liiiiiten chans att jag drar ner på stan och möter upp mamma.
Måste klippa trynet snart

Make me proud


Saco-mässan

Idag var typ hela klassen på Saco-mässan. Själva mässan var inte så speciellt kul, men dagen var iaf värd :D.


Quiz