Hoppas allt rullar på :)

Ohhh, planer är fett på G!!!! Hoppas allt rullar på :). Åh det ska bli så kul att dela detta mer er snart :D

Jag måste gå och lägga mig!

Snart är klockan tolv och jag måste gå och lägga mig! Imorgon är det tråkig skola... :( Men som tur är, är det halvdag i skolan. Så jag har ingen franska :D, jag ska dock vara kvar för att göra lite saker inför med. grundkurs.
Efter skolan ska jag dra till Ö&B och köpa lite masker och fuktkräm som gör huden brunare (y) (y) (y). Jag vill utomlands nu...


HAHAHAHAHA, klockan fem!

Berri skickar ett sms på dagen och säger att hon ska plugga. Klockan 16.58 får jag ett sms av Lotta där det stod att hon "vaknade sent". HAHAHAHAHA, klockan fem! Hon vaknade säkert inte då, men jag är ganska säker på att hon var lite nyvaken. En liten applåd för Lotta utnyttjar lovet till fullo, hahahaha!
Jag och Linnéa Hemgård var iaf och tränade. Fett skön gubbe som ledde skiten. Då och då kom det lite låtar från mellanöstern, KUL! (y)
Jag kom nyss hem och ska dra mig en liten sväng till maxi med Tira. Sen ska jag bada! Jag köpte jättesöta badkulor igår, I'll try them out.


Jag vet att du vill ha mig


Vaknade nyss.

Vaknade nyss. INTE BRA. Så jag sjöng inte, men vad ska jag göra? Asså jag är fett trött, jag fattar inte hur jag kmr att komma upp imorgon.
Nu ska jag käka lite frulle och sen ska jag nog för av mig till Lotta och Berri.
Senare under dagen ska jag, Lotta och Linnéa Hemgård dra till Väderkvarnen på medelpass. Sen ska jag och Linnéa jobba lite på vår dans till gympan också, vilket kommer att bli fett najs!

Då måste det vara "Jysk".

Märkte ni vilket underbart väder det var idag? Sköna plusgrader och sol! Hoppas att det håller i sig. För jag pallar verkligen inte med allt detta "hoppande" between väder. Blodtrycket påverkas så mkt. Idag fick jag helt plötsligt näsblod, vilket jag sällan får. Då menar jag sällan. Senaste gången jag blödde näsblod var när jag var 7 år. Anledningen till det var att jag slog näsan i handfatet, haha!
Så nu får vi hoppas på att detta väder håller i sig, så att det är sol, sol, sol. Man blir så jävla glad av solen. Åhh, jag vill ha klänningar och tygskor, nu! Hihi, får vänta lite.

Ohh, juste! Jag har lite spännande news också! Men jag kan inte avslöja det nu för jag vill inte "öga" det. Kan man säga så? När man inte ska säga en sak för tidigt, för att då kan det gå fel. Jag vill inte ropa hej innan... Fattar ni?
Men det är jävligt juicy news och ni får reda på det i mitten av mars. För då är det bestämt. Även om det inte går som planerat så ska jag berätta vad själva grejen är. 15.e mars är det set in stone! Ni får påminna mig, men jag ska försöka att inte glömma. Det är så stort att det inte går att glömma! Teasar jag för mkt nu? ;)

Imorgon ska jag upp tidigt för att sjunga i kyrkan. Sen ska jag ju till "Jysk". Är det det nya innestället? Så fort jag skrev det i bloggen så ploppade Lotta och Berri upp i chatten och undra ifall de kunde hänka på. Självklart! Men vrf just "Jysk"? Jag går till "maxi" och åker till "Ö&B" mer. Det kanske är sällskapet? :D Nej... Både Berri och Lotta tkr att jag luktar illa "/. Då måste det vara "Jysk".


Melloh i Lundh

Jag missade första artisten! Men, jag kanske kan kolla sen om han/hon inte går vidare.

Tjejen som sjöng "For better or Worse": Lät som en amerikansk låt 2011. Fett bra. Snygg outfit. Bra show. Bra låt. 4/5
Lasse Stefanz: Njaa, inte riktigt va? Inget för mello. Men gärna en skön friggebod uppe i norrland. 1/5
Linda Pritchard:
Påminde mycket om Leona Lewis. Känns väldigt mycket eurovision 2002. Jävligt bra röst. 3/5
Anders Fernette:
Kunde inte sjunga. Pitchigt och skrikigt genom hela låten. Jag tyckte att han skulle run därifrån. 2/5
Linda Bengtzing:
Typisk svensk schlagerlåt. Ganska bra, ganska dåligt. Jävligt lagom 2,5/5
Nicke Borg:
Om man blundar och lyssnar på låten och rösten så låter det så jävla bra. Det är något jag gillar med denna låt, dock vet jag inte vad. Inte riktigt min stil, men den var catchig. Radiolåt ggr 100! 4/5
Love generation:
Kul att alla i gruppen sjöng, tråkigt att bara en utav de faktiskt kunde sjunga. Ironiskt alla 4 tjejer sjunger att de ska "dance alone". Väldigt showigt, men håller inte måttet. 2/5

Najs bajs prajs!

Sry att jag har varit MIA idag!
Jag vaknade runt ett och sen ville morsan åka till IKEA. Vi gick runt där i 2 timmar, jag ville ju ha sexiga tavlor till mitt rum men det fanns inga jag gillade. Så ist köpte morsan en massa saker -.-', inte bara till sig själv, MEN ÄNDÅ!?
Efter att ha varit på IKEA så jag har definitivt fått en bättre view över hur mitt rum ska se ut. Så nu blir det till att faktiskt göra sakerna jag planerat. Bl.a. sälja pianot och göra mig av med skrivbordet. Jag vill ha en byrå, där allt mitt smink och alla mina krämer ska stå på och så vill jag ha en spegel. Det bästa utav allt är ju att allt är så billigt i IKEA, fucking najs bajs prajs! Imorgon ska jag dra till Jysk, för lite mer inspiration.

Sen jag kom hem så har jag hjälpt mamma att konstruera lite IKEA-saker, köpt pizza, gått till Maxi och nu ska jag ut med Tira. Återigen, så fort jag får tillbaka min kamera ska jag visa lite saker som jag köpt, det kanske blir en haulvideo.


. Isglass.

Berri kom förbi en liten sväng, vi drog till COOP och jag köpte isglass! Åh, isglass är det bästa som finns. Isglass.
Sen har jag bara kollat på "Glee". Något jag stör mig på är att delarna är så jävla långa. 20 minuter räcker tkr jag.

Nu ska jag fortsätta kolla på "Glee". Lovely friday night. Imorrn vill jag till Ö&B i mina nya shoes.

Stockholm i mitt hjärta


Det är en snygg, svart trosa.

Vad händer idag då? Jag är fast här i stenhagen, utan busskort och allt. Så jag får nog dra till Maxi och röööja. Haha, nej men köpa något kul. Det är ju fredag idag. Finns det nått kul på TV? Njaa, jag tror jag kollar på "Glee" och några nedladdade filmer.
Morsan jobbar idag och Tira går runt med PMS... Haha, nej men hon löper och då blir hon fett lam, så jag kallar hennes trosa för PMS. Det är en snygg, svart trosa.
Jag läste i tidningen idag att "allt fler djurägare förbjuds att ha djur". Detta gäller såklart de som tidigare blivit dömda för djurplågeri och skit. Man ska även ha mer koll på att djuren ska må bra, kossor som katter. Vilket jag tycker är fett bra. Jag öppnar balkongdörren för att Tira ska gå ut lite och läser tidningen samtidigt. Allt jag läser låter så bra, klart att det ska vara striktare, klart att man ska straffas, klart man inte ska ha djur om man inte kan ta hand om de. Så känner jag för att stolt titta ut på min fina, lydiga, snälla Tira SOM INTE ÄR DÄR. Jag ropar för att se om hon gömt sig någonstans. Ingen Tira. Jag springer in och hämtar skorna för att se att min granne hämtar henne ändå bort ifrån sophuset. Det kändes lagom pinsamt, tur att grannen inte såg vad jag nyss läst, tänk om hon skulle anmält mig? Haha, nej skämt åsido. Hundar som löper ska aldrig gå lösa.

Only Girl


(CRAZY PRISER)

Nu är vi hemma! Jag har fyndat så jääävla snygga skor, ni anar inte! Det är fan synd att "August Johansson" bara finns i Uppsala, för de har en jättebra rea nu på bra skor. Jag köpte ett par jättesnygga vita "Björn Borg"-sneakers, för 200 spänn. Och ett par "Vagabond"-klackar (tog bild från google), de kostade 500 spänn (CRAZY PRISER).


Jag köpte också, två par varma strumpbyxor från H&M för 80 spänn. Jag kommer att visa bilder på en massa saker som jag köpt, så fort jag får min kamera. Jag hann aldrig till Ö&B, plus att mitt busskort gått ut... Så jag drar dit på söndag, lr måndag ^.^.


Nu ska jag käka lite frulle med morsan

Nu ska jag käka lite frulle med morsan och sen ska vi bege oss ner mot stan. Vi ska kolla lite tavlor och gå in på LUSH :D
See ya lejtah! (H)

I wanna love you

Jag tog nyss ett skönt och långt bad, så f*ckin' bra! :D
Nu har jag tagit hand om mitt anzikt lite. Imorgon vill jag åka till stan och köpa lite saker som jag behöver. Jag får se om jag ska ha med någon, men jag tror att jag drar dit själv. Jag behöver lite bodylotion, shower gels, masker e.t.c.

Jag vet inte vrf men denna har snurrat runt i mitt huvud hela dagen.


En liten släng av PMS

Jag har fnatt. Jag vill göra om saker. Jag kmr hem och är onöjd. Jag är onöjd med ALLT i mitt rum. Jag vill vända upp och ner på skiten. Men det kostar. Men jag ska lugnt göra det. Innan sommaren är slut så ska mitt rum se helt nytt ut. Jag ska ställa sängen på en annan plats, så att jag kan ha ett sött nattduksbord (som vissa uttalar  nattusbord!?-.-'). Sen ska jag sälja mitt jobbiga och feta piano. Sen ska jag ha nya tapeter, svart och vitt mönstrat (mina favvofärger, stilrent och klassiskt). 4 tavlor i mitt rum, ni vet sådana där sexiga på Marilyn Monroe lr frankrike och shiet. En byrå, SÅ JAG SLIPPER HÄMTA MINA TROSOR OCH BH:AR FRÅN KORRIDOREN... Ett nytt datorbord, litet och praktiskt.
Så, så känner jag just nu. Jag vill ändra och fixa. Vilket egentligen är ganska onödigt för jag flyttar om lite mer än ett år. MEN JAG VILL!
Jag kan erkänna att jag har en liten släng av PMS just nu, men fortfarande, saker ska ändras. Nu ska jag gå och äta min sexiga "Ben & Jerrys"-glass, för det är jävligt gott och jävligt dyrt.

Btw, denna idé jag har för MITT rum har jag copyright på. Jag kommer att skjuta den som försöker sig på min rumsidé. Om jag kmr till nån som har svartvita tapeter, så kmr jag att döda den personen. That's just the way it is. DON'T EVEN DARE!

Ohh, hemma! :)

Ohh, hemma! :)
Jag glömde hämta kameran från Berri! Men vad fan. Vi hade kul och gjorde en massa kuliga saker. I måndags så chillade vi. Igår så gick vi på promenad och sen bio, på kvällen så bastade vi. Idag så gjorde vi oss i ordning för att dra hem. Låter fett lame, MEN DET VAR FEEEETTTTTTT KUL! :D

Tillbaka till bloggen på onsdag eftermiddag!

The girls were here och vi kollade på "Knight and day". Mysi mysi! :D
Nu ska jag städa undan lite och sova, för imorgon måste jag vakna någorlunda tidigt, eftersom jag och Alva drar till Sala.
Jag pallar inte att göra en massa tidsinställda inlägg och skit, så ni får komma tillbaka till bloggen på onsdag eftermiddag!
Ciao bitchas! <3


HAHAHHAHAHA


This is why we're hot!

It is confirmed. Tjejerna är på väg till mig och MYS står på schemat (y). Jag ska ta och baka en smarrig kladdkaka nu, så vi får mums i magen. (Hör ni hur jag skriver? Vad har hänt? Jag har blivit mushigushi...) Iaf :D
Jag ska ladda ner lite filmer som är åt jag-hatar-killar-just-nu-hållet. Finns det några bra sådana? I will see, hihiihih.

Juste, kamera! Jag ska få låna en av min bästis Berriplutt. Hon har en som hon inte använder, så då kan jag fota en massa crazy saker, WOOW! :O
Imorgon händer det speciella saker hörrni! Jag och Alva ska till min mormor. And you know the drill, if I'm at mormors place, I don't update my blog. MEN IT'S OK!!! För när jag kmr hem (på onsdag) så kmr jag att ha en massa sköna bilder och videos på G, capish?
This is why we're hot!

see ya lejtah!

Nu är vi vakna och har ätit wonderful frukost! Jag vet inte vrf, men sen i fredags har jag varit pepp pepp pepp. :D
Nu ska jag snart dra mig hemåt och snacka lite med morsan. För idag ska jag, Lotta, Alex och Alva kolla på film och snacka och mysa. Så nu måste jag till morsan och få besked (sked HAHHA). Iaf, see ya lejtah!

At Berris

Idag ska jag sova hos Berri iaf. Lr, Berri sover redan... -.-'
Jag ska fortsätta kolla på "Blind date".
Så vi srives och läses imorgon! Ciao ^.^

Mello i lillis.

Linda: Vem har tandställning i den åldern? Jag störde mig så sjukt mkt på det! Påminde mkt om "Teenaged Dream". Orginellt att ha hjärtan när det nyss varit "alla hjärtans dag"... 1/5
Simon: Lekte Peter Jöback. Det lät som en disneylåt. Riktigt sugigt. 1/5
Sara: Kan inte sjunga. Jag gillade klädstilen. Varför sjöng hon "NMI"? 2/5
The playtones: Surprise, surprise: ingen kunde bra engelska. Gillar att rockabilly har tagit sig in i mellot. Förstod inte låten. 2/5
Shirley's Angels: Inget power alls. Lamt och skämmigt. Shirley och 2 före detta porrstjärnor? Riktiga förtisar (kärringar på fjortisnivå) 1/5
Sebastian: Känns väldigt schlager 2011. Simpelt men bra. Ok röst, accepterad engelska. 3/5
Sara: Söt som en porslinsdocka. Hon håller bak på rösten. Låter mycket som en barnlåt på skiva. Helt ok, men vrf snorade hon? 2/5
Eric: Han är så söt och charmig! Älskar han skånska, vrf sjöng han inte på skånska ist? Han kan inte engelska och jag hatade hans "nasalhet(?)". Gillar hans scengrejer, han överraskar ofta. Förra gången var det regn, denna gång sprucket glas, lööv it. Texten var alldeles för kaxig. 3/5

BARA flum!

Jag kollade igen lite gamla videoinlägg från ettan (a.k.a. den gamla goda tiden, höhö...) och hittade BARA flum!


Lööööööve lov <3

Jag har precis fixat mig för att gå till Berri. Jag har duschat, sminkat mig, stängt av datorn, stängt av TV:n. Och så får jag ett sms där det står : Kom klockan 18.00 ist. WHUT!? Första gången jag faktiskt har fixat mig i tid, första gången jag ska impa på Berri genom att komma i bra tid och se hyfsat bra ut. Så ska jag komma senare :S. JAHAAAAAAAA, ok.

Vi ska kolla på Mellot och äta massa gott. Tira hänger med, för hon gillar Berris ställe, det finns så mkt att kolla på och lukta på, eftersom Berri inte tkr om att städa. Det är mkt tråkigare för henne att vara här tror jag. Allt ligger på plats, inget kul och ruttet att lukta på. Fan, stackars Tira :(.

Nu ska jag dammsuga och städa mitt rum, för jag har fritid. Det är inte ofta hörrni! Eller, asså jag har ju fritid och så, men det går åt datorn. Jag tkr att datorn är mkt jobb, man ska kolla massa grejer och hålla koll på ditt och datt. Men när jag har lov, då har jag tid för allt på datorn och när jag är klar vid datorn kan jag ägnat mig åt "viktiga" saker. Lööööööve lov <3


Asså jag älskar den här mannen. <3


I need a doctor


Iaf, var i Maxi imorse och köpte lite nödvändiga saker!

Vaknade klockan tolv idag och kändes solens starka, underbara strålar i ansiktet. Morsan och Tira är fett glada, allt känns bara braaaa (H). Åhh, jag vill ha våååååår nu :D
Iaf, var i Maxi imorse och köpte lite nödvändiga saker! Lets see, shall we?
Favoritansiktskrämensomärbästihelavärlden, 49 på maxi!

Ska testa scruben från neutrogena, sägs vara bra! (y) 49 på Maxi :)

Min senaste covergrejs från Nivea tog slut, så jag köpte en ny för 30 spänn på maxi.

NY CHOKLAD! Jag bara måste smaka kexchoklad med blåbär :D

En ny glass i frysdisken, så jag vill bara try this out too ;)


Egentligen så skulle jag till Berriplutt

Egentligen så skulle jag till Berriplutt idag och sova där. Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen hon är ett litet cpbarn (<3) så jag stannade hemma ist. Jag har inte gjort så mkt idag. Suttit vid datorn, vart ute med Tira och pantat burkar! Mmmmmm, speeenande :)

Nu bestämde jag mig för att kolla på lite filmer som jag laddat ner.

Musikens svar på photoshop

Titta på hela klippet.

Kollat? Okej. Vem tyckte att hon sjöng bra mellan 0:40 och 1:37? Helt seriöst, det lät inte bra. Är det så här man låter egentligen? Fy fan vad skämmigt. Det där audioshitet funkar ju verkligen. Musikens svar på photoshop. Med det där kan ju verkligen vem som helst sjunga... Vrf tar man inte fram riktiga stjärnor som kan sjunga? Inga fler bieberbejbis, inga fler kissies, inga fler madonnas (Ja, Madonna sjunger skitdåligt...)!


Just the way you are


Det är sista dagen i skolan idag!

Okejsi. Idag rullade skolan på som vanligt, det enda man gick och tänkte på var att det är sista dagen i skolan idag! OMG, så fucking skööööönt! Jag vill bara sova och sova.
Just nu ska jag ut med Tiran, senare mot COOOOOOOP :)

Tråkigt utan bilder, I know...

hiihihih

HEEEEEEJ blöggen :O!
Omg, igår så somnade jag klockan fucking 17.30 och vaknade imorse klockan 08.00. SÅ DRF har jag inte uppdaterat :O
Idag! :D

hiihihih

HEEEEEEJ blöggen :O!
Omg, igår så somnade jag klockan fucking 17.30 och vaknade imorse klockan 08.00. SÅ DRF har jag inte uppdaterat :O
Idag! :D

Big Brother 2011

Jag fick idag höra att "Big Brother" börjar på söndag. OMG, vad kuuuul! Jag älskar det programmet, har ingen aning om vrf. Jag brukar oftast inte följa program, speciellt inte svenska program, allt är så överskattat. Kungarna av Tylösand, paradise hotel, ensam mamma söker, robinson m.m allt sånt är skit för mig. Men inte "Big Brother", det är sååå kul! Hahaha. Så det kmr jag att sitta bänkad framför och kanske skriva om då och då? Aja, ville bara skriva det.

Mitt all time favorite klipp från förra Big Brother


Har äntligen varit och lämnat kameran!!!

Har äntligen varit och lämnat kameran!!! Nu ska jag förbereda lite mat inför imorgon. För imorgon ska nämligen hela vår klass (och några andra klasser från katte) till Cosmonova! Vilket känns helt underbart! För vi gör äntligen nått. Asså vi har typ inte gjort något med vår klass, ever! I sjuan, åttan, nian då var man ju på ställen minst en gång i månaden. I gymnasiet är allt upp till en själv. Dåligt tkr jag! Men nu ska vi iväg till självaste Stockholmet. Vi ska kolla film och sen museum.
Annars händer inte så mkt just nu. Jag ska nog städa mitt rum idag och lägga mig supertidigt, för att komma upp normalt imorgon.

Jag har nämligen fått nytt påslakanset

Oups! Glömde bloggen ett litet tag.
Iaf, idag så var det matte och svenska, inget spec. Sedan jag kom hem så har jag inte gjort något speciellt heller. Jo, jag åt bacon. Vilket måste vara något utav det godaste som finns! Sen har jag haft kör och där tränade vi bara på låtar inför den irländska mässan på söndag om två veckor.
Nu ska jag kanske till COOP och köpa godis, lr så däckar jag i min underbara säng. Jag har nämligen fått nytt påslakanset you see :).
Btw, det kmr inte komma upp mkt nya bilder på bloggen, för imorgon så måste jag läman min kamera och det kan ta typ tre veckor, så sry!

2 gamla bilder på två utav de mest underbara personerna!

Umbrella Christ mix


Imorgon är det georedovisning, men...

Nu ska jag ta ett jordgubbsbad! :D
Sen ska jag kolla lite på TV. Imorgon är det georedovisning, men jag har ju inte kommit fram till nått eller gjort nått bra... Aja, så jag ska sitta i bibblan medan de andra gör bra ifrån sig. Imorgon är det svenskaredovisning också, det hoppas jag blir latch.

Kul jue!


Personligen så tkr jag om "Alla hjärtans dag"

Åh vilken fin "Alla hjärtans dag" det var idag :D, underbart väder och härlig atmosfär! I skolan så var hela korridoren fylld med rosa hjärtan och det hängde söta lappar lite här och var. ^.^
Personligen så tkr jag om "Alla hjärtans dag". Vissa tkr att man ska visa sin kärlek till varandra varje dag och att EN dag om året ska definera detta. Jag håller med till viss del. Men det är svårt. Jag har inte haft pojkvän, men man jag ju hört av vänner e.t.c. och jag förstår! Det är skitsvårt att visa varandra uppskattning hela tiden och vara mushigoshi. Man måste vara för sig själv och i "vår" värld så kmr mkt emellan, som skola. Då tkr jag att det är underbart att vi har en dag som denna! En gång om året visar man lite extra uppskattning. Allting runt omkring en är rosa, och man kanske t.o.m. får en present. Jag tkr att dagen är väldigt mkt par-relaterad. Man ska inte fira själv och tycka att det är bra. HAHHAHA, nej fira med din partner! Om du inte har en just nu, så kmr du att få en. Om du haft en tidigare men inte nu, så kan du tänka tillbaka lite. Fira inte den här dagen med en kompis lr så. Haha, jag skulle bara tycka att det vore konstigt.
Kärlek är fint och ibland måste man påminnas om det :). Dock tkr jag att man får göra detta med måtta. Jag skulle göra slut med en kille om han hade tänt ljus i hela lägenheten och skrivit en dikt och grät. Jag skulle helt seriöst göra slut. Om han gav mig en rosa badbomd och sa; vad fin du är idag :). Då skulle jag bli skitglad och känna mig uppskattad. Så, keep it simple and personal guys!



Min spa-korg


Spa:ar!


Har hon läst Matte B?


Just what I need!


Det är jättefint väder efter det har snöat

Jag åt bacon till frukost idag och fyfan vad det är gott! Mmmmm, det är så gott med kött, tänk att man glömmer det.
Jag har nyss varit ute med Tira. Har ni tänkt på att det är jättefint väder efter det har snöat? Snart ska jag till friskis och svettas lite. När jag kmr hem så väntar fortfarande den där hemska geon på mig... Annars blir det bad och ansiktsmask ikv! :D


Melodijet i götebörj!

Tänk att jag kollade på hela mellot idag. Okej, så här tkr jag.

Brolle: Riktig schlagerlåt. Jag skulle hellre vilja höra låten på svenska, han är inte så jävla bra på engelska. Ganska catchig melodi. Han ser jävligt bra ut. Jag älskade att han ver kligen gav allt. 4/5
Loreen: Bra styrka i rösten. Ganska lam låt. Här har vi även första Lady Gaga-looken. Jag tror att vi kmr att möta flera under denna festivalresa. 2/5
Babsan: Rolig och bra låt. Kan absolut inte sjunga, men får det ändå att funka. Underbara ben! Inget vinnande bidrag men ett av kvällen bästa bidrag! 3/5
Bettan: Ganska bra röst. Inget som hör hemma i melodifestivalen. Det här hör hemma i kyrkokörer. Hon sjunger att hon vill "komma fram", men jag tkr bara att hon borde ge upp nu. Tråkig tant. 1/5
Sanna Nielsen: Typisk schlagerlåt, jag hade hoppats på något annorlunda denna gång. Söt och duktig tjej. Den här kommer vi aldrig att sluta höra på radion. 3/5
The moniker: Han hoppade av gymnasiet och är ändå ganska lyckad; låter lockande? Vad är grejen med att han ser ut som en indisk munk? Mika-känsla över det hela. Såg ni att det var hoppande svampar i bakgrunden, var han hög? Det såg så ut. Det där med att hoppa av kanske inte är en sån bra idé trots allt? Daniel Karlsson, kom tillbaka please! 1/5
Annelia: Den här låten skulle definitivt varit bättre på engelska! Man hörde att hon hade andnöd nästa halva låten, vilket inte alls är proffesionellt och bra. Tights är inte byxor, man måste cover the bum! Vrf hade hon en rabatt runt halsen? 2/5
Christian Walz: En typisk melodifestivallåt, fast på ett bra sätt. Jag gillade hans klädstil. Jag gillade hans nasala röst i refrängen. Det kändes som hans grej, han gjorde det jävligt bra. 4/5


Ingen fest idag. Nej. Jag är alldeles för trött asså!

Kom hem för en halvtimme sedan. Asså seriöst. Jag och Berri gick runt halva Uppsala... Stackars Tira!
Nu är jag hemma och jag är dööd! Jag ska laga lite mat nu och sen ska jag lägga ihop lite tvätt. Ikväll är det melodifestivalen, ska kolla på den och betygsätta sen! Efter det ska jag ta fetaste badet! Och sen skriva mer på geon... Jävla geo.
Som ni kanske förstår så blir det ingen fest idag. Nej. Jag är alldeles för trött asså! Orkar inte lyfta ett finger, och ändå så har jag saker att göra.


Born this way


Agendan:

Åh vad det var skönt att sova ut idag! Det kändes som att jag sov för första gången på 1 vecka, underbart!
Men nu ska jag skriva lite mer på geon. Kanske skriva klart den? Ahh, jag måste.
Men idag hörrni! Idag är det fest! Lina har 18-årsfest!
Agendan:
  • 15.00, Berri kmr till mig och hjälper mig med geon.
  • 15.45 ska vi dra till lutis och köpa "Ben & Jerrys" och godis.
  • 17.20 lär vi vara tillbaka och jag måste fixa mig
  • 18.40 ska jag ta bussen ner på stan och träffa Lottis, vi ska dra vidare till Sara och förkröka
  • 20.30 börjar Linas fest!!!
Jag hoppas på att dagens kommer att blir epic och att jag är klar med geon. Nej, nu måste jag fixa geon!!!

Vrf är geon obligatorisk?

Nej, jag kmr inte igång med äckelgeon. Fy fan, det är så tråkigt och tynger bara ner hjärtat. Jag måste göra det, jag ba måste. Fy fan. Vrf är geon obligatorisk?
Nej, jag kmr inte kunna somna förän jag skrivit åtminstonde en sida... Jag ska göra en sida. Jo det ska jag. Nu.

En uppdaterad väskvideo


Gah! Måste ta tag i den här jväla geon nu

Gah! Måste ta tag i den här jväla geon nu så jag får det gjort. 4 sidor om två länder. Det behöver inte vara så jävla svårt om satsar på G? Aja! Nu ska jag till maxi och köpa en liten energidryck samt nått gott.
Puchey!

Nu ska jag plugga franska

Nu ska jag plugga franska och sen sova! Imorgon blir en lång skoldag och sen hem och göra geon. Sen är jag klar med alla stora skolarbeten!!!

Det finns en HelloKitty-Park i Japan!



Vi kör på lite sköna filmtips!



Jag har nyss upptäckt Melissa Horn

Fick nyss reda på att jag inte alls behöver göra den där geon idag. Kan lika gärna göra den imorgon, LOVE IT! Så det blir bara franskaplugg idag.

Jag har nyss upptäckt Melissa Horn. En helt fucking underbar artist, typ Sveriges svar på Eva Cassidy. En person som kan sjunga låtar på svenska bra, är en person som kan sjunga bra. Det jag undrar är, vrf har jag inte hört talas om henne förr? Vrf har aldrig sett henne förr? TV, tidningar, kompisar? Alla går runt och vet om henne, men inte jag. Hur kommer det sig? Otrolig talangfull tjej och jag hittade henne på facebook, för en person hade lagt upp henne. Men hon är ju inte superny. Hon gjorde inte låtarna igår. En sådan här artist ska man veta om direkt! Och tydligen gör alla det. She's that good. De har känt till henne, vissa kan hennes låtar. Men inte jag. Fan.
Nu kan jag de! Jag laddade ner hennes album igår och har lyssnat på alla hennes låtar. Jag kan lugnt säga att det inte finns en enda låt jag inte tkr om. She's that good.
Men man får inte förstöra henne nu. Man ska inte pracka på en massa engelska B-låtar och tvinga henne rapa fram dem. Nej. Hon är orginell och svensk, så ska det vara.
Hon är min nya svenska idol. She's that good.

Långa Nätter

En Famn För Mig


Jävligt överskattad.

Idag köpte jag min första riktiga "Ben & Jerrys"-glass. Den var helt ok. Ganska värd 30 spänn. Ful och liten. Jävligt överskattad.


Något som är godare och billigare är ju "Rocky Road"!

Dött djur, MMMMMMMM så gott <3


"Jobbar" med engelskan

Just nu sitter jag i skolan och "jobbar" med engelskan. Sry att jag har varit lite MIA på bloggen, men jag har inte haft något att skriva om. Men idag kmr D.O., videoinlägg och inköpt! :D
Jag måste även blir klar med goe och plugga franska. Så det blir att vara vaken hela natten idag, LOVELY!

Men först ska jag dansa lite

Men först ska jag dansa lite


Nu ska jag sova!

Nu ska jag sova!


Oh so tired!


Mac & Cheese, SÅ ÄCKLIGT!

Jag var i Ica Väst idag, för jag skulle ut med Tira. Då köpte jag 2 annorlunda saker, vet inte vrf mina senaste inlägg handlat så mkt om mat...
Mac & Cheese, SÅ ÄCKLIGT!

Den nyaste marabouchokladen. Fett god!


Nästa gång jag får mina pengar ska jag dra till Ica och köpa lite babymat. Bara för att kolla hur det smakar och hur Pissie känner sig. Haha, så en video kmr upp runt den 20: onde. :)

Om jag skulle beskriva 2:an i gymnasiet, skulle det låta exakt så här.

http://www.youtube.com/watch?v=jl9IQFCtt5c

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder
Och samlat damm på min gitarr
Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Ja jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort
Har jag förmågan att glömma bort

Från mig till mig!

Jag var på ÖoB idag och köpte lite söta saker
Billiga showergels funkar perfekt som badskum! 12 spänn :)

En jättesöt nalle nu till alla hjärtans dag. Från mig till mig! 15 spänn

Liten nyckelring, som jag kommer att ha på väskan. 4 spänn

Ansiktsmask med lera och havssalt. 10 spänn

D.O.

D.O.

Jag har bara EN lektion idag.

Jag har bara EN lektion idag... EN lektion och det är matte i 55 minuter. Inte alls värt!
Jag ska sminka mig och fixa håret, sen måste jag ner till expert och lämna den där nedrans kameran...

African Queen

Imorgon har jag groooov sovmorgon! Så kmr säkert blogga innan jag drar till skolan ^.^. Men jag har typ duschat och fixat naglarna sedan jag kom hem.
Nu ska jag lägga mig och kolla på film!
Omg, kmr ni ihåg den här låten!? :D


Hon fick en lysande idé!

Jag drog till Ica Väst för att köpa billigt godis och Uncle Bens ris. Jag träffade Berri och Aisha på vägen tillbaka så vi drog till Berri för att käka pastasallad. Det var så jävla kul! Nu har jag ont i magen av allt skratt och all pastasallad.
Det här är min kära vän Aisha. Hon fick en lysande idé! *Märk tröjmärket*

Mot Flogsta!


Who I want to be!

Hahahahahaha, det bästa jag sett på länge! Hahahaahahahha


Imagine holding it against me


Det började med gröna tallrikar från IKEA

Btw, morsan har kommit in i sina faser igen. Hon gör det typ 3 ggr om året. Vissa vårstädar, men morsan går all out och möblerar om och skit.
Vårat kök har varit oranget, blått och vitt. Nu är det grönt. Det började med gröna tallrikar från IKEA, sen eskalerar det bara...
Finn allt grönt.

Att ha skvallerblaska

Såklart har jag spaat mig, det är ju söndag!
Att ha skvallerblaska i badet gör succe!

Fucking fabolous

Snaxy!

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon väntar en lång och tråkig skoldag, sen ska jag till expert och lämna kameran.

Vem behöver 500 ml handtvål?

Sara om The mother wants, what the mother wants.:
Hahahah står det inte på refill paketet att det är hand wash? xD <3

Sv; Nej men dra mig baklänges, det gör det ju! Haha! Men vrf är det så? :O Jag har inte sett att "Family Fresh" finns som handtvål. Vem behöver 500 ml handtvål? Aja, jag ska stolt duscha i handtvål! :D

Idag klockan 16.00 ska jag vara på friskis

Jag blev just klar med engelskaskiten, snart väntar en ny engelskaskit. Men det är lite senare och förhoppningsvis i grupp.
Snart ska jag ut med Tira, det är fett fint väder! Idag klockan 16.00 ska jag vara på friskis och jympa lite (y). Alldeles själv, för första gången :O

Mello i Luleh

Dilba, "Try again"- Finns ingen chans att hon sjöng så live, det var helt klart förinspelat. Jag hörde inte vad hon sjöng, det var så otydligt. Denna låt kommer att höras på färjan-discon ett fåtal ggr, sen dör den. 1/5
Jonas, "On my own" - Försöker vara någon Jason Mraz-kopia. Helt ok sommarlåt, söt pojkcharm. Det här hör hemma i "Lilla Melodifestivalen" 2/5
Le Kid, "Oh my God" - Wow de fick med "OMG" och "Teenaged dream", orginellt... Även detta bara skriker "Lilla melodifestivalen" 2/5
Rasmus Viberg, "Social Butterfly" - Vad får man om man kombinerar en hög "Bonde söker fru" och Alexander Rybaks "Fairytale"? SV; Detta! 1/5
Just nu hittar jag inga fler bidrag, men de är säkert uppe imorgon. Jag kmr då att uppdatera på samma inlägg, så håll utkik ;)

The mother wants, what the mother wants.

Helvete! Jag var på Maxi alldeles för länge. Jag var där i en timme och tjugo minuter. Så jag missade mellot! Men, jag ska kolla på svtplay.se ikväll och skriva vad jag tyckte om artisterna och deras framträdanden.
Men jag köpte saker på Maxi! :D
En badbomd i "alla hjärtans dag"-tema :)

En rosa rougeborste för 10 spänn

Inget jag köpte på maxi, utan morsan fick denna som present så jag tänker använda den ena och kolla hur den funkar.

Skitsmart! Detta är ett refillpaket som vi fyller på flaskan med. Asså shower cream. Kostar 17 spänn, så jävla smart!

Åhh jag blev så ledsen idag. Jag skulle köpa mina vanliga Ica isglassar och så kmr jag fram till frysgrejen och ser att de är slut! Vad fan! Hur kan man göra så!? Jag blev fan ledsen...
Men jag köpte dessa ist och de är ganska goda, men små som jag vet inte vad...

Det här tkr min morsa om. Så jag gick och köpte det. Jag hade absolut ingen aning om vad det kostade, men tänkte what the heck, sååå mkt kan ju inte saft kosta :S. Och så ser jag att den kostar 85 spänn. ÅTTIOFEM SPÄNN!? Aja, the mother wants, what the mother wants.

Jag var bara tvungen att köpa ostbågar :D

Kommer att skapa en ny kategori, "Melodifestivalen"

Jag och Alva var på Lottas match. Det var jättekul, vi är där nästa gång med! :)
Just nu ska jag dra till Maxi och köpa lite gott, det är ju lördag! Jag har faktiskt kommit mer än halvvägs på engelskagrejsimojsen, så det är fett bra!
Idag är det ju Melodifestivalen, och jag ska faktiskt ta mig i kragen och kolla på alla delfinaler och skit. Så idag kommer jag att skapa en ny kategori, "Melodifestivalen". Jag kommer att skriva vad jag tycker om varje artist och dess uppträdande, det kommer finnas en skala från 0-5. Hoppas att ni tkr att det är underhållande, btw jag kommer att vara jäkligt ärlig. Så om vi har en melodifestival-fanatiker där ute som inte håller med, går jag med på debatt! :D

För det är lördag!

Jag vaknade klockan 10.00 idag. Helt av mig själv! Fuckin fabulous! :D
Jag ska hoppa in i duschen snart (vrf säger man "hoppa"?), fixa till mig, dra till Expert (för min kamera gick sönder igen!) och sen ska jag på Lottas basketmatch!
När jag kmr hem så måste jag nog fixa liiiiiiiite skolarbete. Typ geografin. Men inte mer! Sen vill jag bara slappa och chilla, för det är lördag!


Everybody's talkin'


Sunnerstabacken, sushi och teater

Jag är så trött men ska uppdatera lite just nu och sen ska jag bara gå och däcka!
Igår var jag i Sunnerstabacken med Lotta, Alva och Linnéa.
Sunnerstabacken

Alva och Lotta :D

Linnea ville inte vara med på bild :(


Jag åkte hem runt tolv för jag blev blöt och kall och såg ingen idé med att vara kvar. Jag kom hem och lade mig för att gosa med Tira, men somnade. Runt fem så drog jag och Johanna ner på stan och käkade sushi :D

Försökte ta en snabb outfitbild

Johanna :)

Sushi!

Sen gick vi och kollade på teater med vår kör. Det var faktiskt inte en dramatisering utan det var typ ett band som spelade 60-tals låtar och skojade mellan varje låt. Riktigt mysigt och bra! Jag ger den 3/5! :)


OJ OJ OJ, sry att jag inte uppdaterat!

OJ OJ OJ, sry att jag inte uppdaterat! Fy alltså!
Jag är helt slut just nu. Jag har bilder och videos från idag som kmr upp imorgon. Jag har haft en helt underbar dag som har tagit all min energi. Nu ska jag bara sova.
Imorgon blir det vanlig uppdatering! :D

PRIORITERING!!!

Jag glömde helt bort att det är friluftsdag imorgon, jag ska åka pulka med Alva, Lotta, Linnea och några fler :D! Jag har bara slappat, badat med badbomb (<3) och ätit mat. Vad faan! Jag måste hämta täckbyxor i källaren, baka, fixa mat till imorgon och fixa lite andra saker! Men det är ok. Jag ska inte ta med värsta maten för jag ska på ett litet möte i skolan klockan 10.30, vilket gör att jag kan äta mat där. Det blir hamburgare imorgon! Love it!
Sen kan jag åka tillbaka om det behövs.
På eftermiddagen ska jag till stan och träffa Johanna. Vi ska gå på restaurang och senare på kvällen ska vi på teater med kören.
Så imorgon har jag fullt upp, det är tur att mormor är hemma och hjälper till med Tira och hemmet! Galet är allt nu när morsan jobbar. PRIORITERING!!!

Mormor kom hit med presenter! :D

Det gick skitbra att dela ut CV:na (stavning?). Vi hoppas verkligen på svar, jag kmr att checka mailen varje timme, haha! ^.^
Mormor kom hit med presenter! :D

Kylskåpsmagnet där det står; lycka! :)

Foundation, precis vad jag behöver just nu!

Shimmy shimmy lipgloss :D

Jag ska på mattestuga snart

Just nu är jag hemma för jag var tvungen att gå ut med Tira. Men jag åker hem alldeles strax, min buss går om 6 minuter.
Jag ska på mattestuga snart. Sen ska jag och Alva gå runt på stan och dela ut våra CV:n. Haha, yes it is finally happening! :D
Vi ska gå runt och dela ut papprena sen drar jag hem. Mormor kmr idag också vilket kmr att bli superkul! För nu slipper jag göra min egna mat (haha) och för att jag saknar henne <3!

Like a punk


Här kmr några osminkade fjortisbilder!

Okej, jag är faktiskt ganska nöjd med resultatet. Men mitt egna hår blev ljusare än löshåret! *frustrerande* men jag ska färga igen, typ snart...
Här kmr några osminkade fjortisbilder!

Färgar mitt egna hår mörkare nu

Löshåret blev så mkt mörkare än jag trodde, så jag färgar mitt egna hår mörkare nu också. Tror att det kommer att bli skitbra :D. Bild kmr strax ;)

Håller på att färga mitt löshår

Håller på att färga mitt löshår just nu! Hoppas det blir bra! :D
Jag känner för att använda det igen, är sugen på långt hår! Jag tror mina vårkänslor börjar väckas till liv ^.^

Framtida förbättringar videovis


En video om hur mina framtida videos...

Jag kom hem för ett tag sedan. Gjorde en underbar pastasallad, gick ut med Tira och drog till gitarren. Jag kmr inte att boxas idag, eftersom Lotta inte kunde. Men imorgon så kanske jag drar med Carro och Freddelito (y).
Just nu håller jag på att ladda upp en video om hur mina framtida videos ska bli effektivare :)

"The Social Network"

Det blev inte mkt sova igår. Jag somnade vid ett, så bu på det!
Snart ska jag till skolan och ha geografi som är ett utav de mest tråkigaste ämnena i världen. Om man inte får välja det själv förståss. Jag fattar inte vrf man tvingar på eleverna obligatorisk skit! Engelska, svenska och matte kan jag gå med på. Men geografi, naturkunskap B och filosofi..? Aja, bit ihop och vänta på 3:an!
Jag laddade ner "The Social Network" igår, sen "omvandlade" jag den till mp4-format. Så nu ska jag ta och kolla på den på väg till skolan, har hört att den är bra!