Mal-teeaazzzerrr ;)


Zzznoze

Jag har sovit i 16 timmar. Jag somnade klockan 16.00 igår och vaknade nyss, Det är nog ett rekord!
 
Men det känns ganska najs att vakna klockan 08.00 och vara pigg, inte ofta det händer. Idag ska jag ägna mig åt lite "hemarbete". Städa mitt rum, laga mat, ut med Tiran och möjligtvis tvätta kläder.
 
Imorgon jobbar jag från 07.00 till 16.00 så det blir att lägga mig lite tidigare ikväll. 
Nu ska jag käka frukost och kolla på "Smekmånaden"
 
Jag hittade en jättegammal bild på Alva som passar perfekt till denna text.

Wallmans

 

1:a oktober!!!

Idag är det första oktober. Jag ÄLSKAR den officiella inbjudan till hösten. Månaden börjar även med en måndag, kan det bli bättre!? 
 
Oktober ligger mig ganska varmt om hjärtat. Det är liksom höst, höst på rikigt. Man kan dra fram klackarna, "pull off" mörkare läppstift och bära mysigaste kläderna!! Så himla mysigt :D
 
Jag jobbar iallafall på. På onsdag ska jag hämta min mormor (mammas moster, men jag kallar alla mormor haha) på arlanda. Hon har nämligen varit i New York i en månad. Det ska bli kul att träffa henne igen, sen får hon ju åka med nykörkortade(?) mig. Hon är den enda i familjen som har haft körkort och bil, så hon kan ju det där med att köra. Vi får se hur hon utvärderar mig, haha. 
 
I slutet av denna månad hoppas jag verkligen på att få uppfylla min högsta dröm sedan åtta år tillbaka. Hoppas, hoppas, hoppas att allt går vägen. 
Mysfika med mystjejer