Jag klarade mig inte en dag.

Okej, så här är det. Man har dåliga dagar. Man gör det. Jag hade en otroligt dålig söndag. Otroligt dålig. Jag ville bara skita i allt och alla.
Men nu känner jag inte så längre. Så fort jag vaknade imorse kände jag, men gud jag vill uppdatera bloggen :O. Så jag kmr att göra det. Igår var ett snedsteg och vi hoppas på att det inte händer igen.
Vad som hände i helgen tänker jag berätta, men inte nu. Det är för mkt just nu. Jag kmr att börja blogga som vanligt på fredag. För det är inte kul för er att läsa att jag har kommit hem varje dag och vart i skolan, man måste bringa glädje och skoj. Det kmr jag. På fredag.

Nu får alla ha det bra så läses vi på fredag! <3

Drf kmr jag inte blogga

Hej!

Idag har det varit en riktigt usel-bajs-sämst-dag!!!! Tänker absolut inte ta upp nått här, men jag har tänkt efter lite och känner at jag inte riktigt orkar blogga längre, inte bara idag utan ett tag framöver. Det här har absolut inget med bloggen att göra, men jag känner att jag inte kmr kunna bidra med något kul att läsa framöver, inget speciellt har hänt. Jag bara känner att jag inte kan just nu, bloggen är personlig men inte personlig.

Drf kmr jag inte blogga. Jag tkr att det är jättekul att ni alla har läst min blogg. Asså tack så jättemkt för kuliga och gulliga kommentarer! <3

Jag kanske börjar igen, lr kanske inte. Vi får se :). Så för säkerhets skull vi tar ett sista:

Jag lärde mig Shontelles "Impossible"

Mitra drog hem för inte så länge sedan. Vi spelade piano och gitarr, som anat ^.^. Jag lärde mig Shontelles "Impossible" på piano (y).
Vi laddade ner en film också, men glömde totalt bort den. Får väl ta och kolla på den själv nu (y), "Ett Småkryps Liv", kmr ni ihåg den?

Imorgon ska jag till Lotta med Alva och Sandra. Vi ska kolla på film och käka kladdkaka har jag hört, najs bajs!


Snart kmr Mitra hit

Vaknade klockan 12 idag. Man uppskattar sömnen så mkt mer när man går i skolan, har ni tänkt på det? Snart kmr Mitra hit och vi ska spela lite gitarr och piano, sen vet jag inte vad vi hittar på. Skoj iaf!
Haha asså jag kolla ju på "Scream" igår, asså AHHAHAHHAHAH. Omg, ena stunden håller jag på att somna, andra stunden så skriker jag till, asså VAH!?

Äger fan allt!

Ljus lr juice?

Runt sju idag gick jag, Berri och Aisha till Maxi för att jag skulle köpa saker. Efter Maxi drog vi till Fritidsgården och snackade i en TIMME med en snubbe, fett roligt, HAHA! Sen skulla jag till MAxi igen och köpa ljus lr juice, man vet aldrig med mamma... Köpte ljus och hon blev nöjd.
Åt tacos nyss, aa klockan e seeent, vad ska jag göra!? Nu ska jag kolla på skräckfilm med Alma. Det blir Scream, inte för läskig och ändå skön och klassisk (y).
Morsan köpte hem tabletter, gitarrsträng och plektrum (y). Så nu kan jag käka piller och spela gitarr korrekt, HAHAHAH! Ja, jag är trött...

Kmr ni ihåg att jag tog ett blodprov för ett tag sen? Iaf, resultatet var att jag hade för lite järn i kroppen. Tydligen så finns det mkt i kött, så that's what the pills are for.



She's gonna kick his assk!!

Jag vet att de flesta sett denna, men den är ju för härlig! Haha, skrattar lika mkt varje gång ^.^

OM jag var fjortis!?

Första Franska lektionen idag. Gick awesome bra! (y) Skön lärare och kulig lektion.
Som ni läst skulle jag vara fjortis idag. OM jag var fjortis. Asså OMG, t.o.m jag blev rädd för mig själv. Btw, Katte-elever som inte fatta att jag skämta, ehh tror ni själva på att jag skulle vilja se ut så där!? JAG DREV bara med mig själv!!! Man måste få ha kul...
Berri kom till skolan och lämna mina glasögon, asså båda gångerna vi träffades kände hon inte igen mig, HAHAHAHAHA!


Talisman

Morsan kom ju hem idag, så hon köpte ett halsband som kmr ifrån Jerusalem och är heligt och bla bla ba. tydligen ska man ha det som en talisman. Jag vet inte vrf, men känner för att ha på mig det. Jag kmr ihåg att jag hade mitt kors på mig varje dag i typ 3 år när jag gick i lägstadiet och mellanstadiet. Men aja, nu kör vi på det här (y).


Imorgon ska jag vara fjortis, får se hur jag ser ut då, Niki ska styla mig lite (y). Godnatt tills dess! <3

Life is wonderful

Den här låten är så fin! Lyssnade på den första gången idag, vrf har inte den blivit hitig? En äkta bra-låt-när-det-regnar-låt! Ja, jag skrev låt 2 ggr...


Vi hade skolfotografering idag (y)

Vi hade skolfotografering idag (y). Allt gick bra, förutom på porträttfotograferingen, då jag typ doog av garv -.-', jag får mina f*cking oplanerade skratt-utbrott fel ibland -.-'. Det är liksom INTE OKEJ att sitta där och skratta när snubben jobbar, aja...
Nu ska jag iaf dra till maxi och storhandla. Jag tror Maxi har saknat mig, den har inte sett mig sen... igår :).

Asså vaddå jag fjortis!

Kom hem från Berri nyss.  Har inga bilder just nu. Men vi gick till Maxi först och köpte choklad, sen drog vi hem till henne, sov lite och sen keeeka vi Pastasallad (y). Nu ska jag sova, men först ska jag berätta om mina planer inför fredag och ev. måndag. Jag ska vara fjortis. Aa, för att alla klagar på att jag e fjortis hit och dit, bara för det ska jag klä ut mig/sminka mig som en riktig fjortis och prove everyone wrong, så att alla ser att jag beter mig annorulunda (y).

Asså vaddå jag fjortis!!!!!!!!!!!!???????

Jag vill åka till grönan!

Jag vill åka till grönan! Jag har åkt till Grönan varje sommar nu, men inte i år. Många i klassen vill hänka på och det är kul att man e många, men det blir också problematiskt... Eftersom vi måste anpassa oss så att alla kan hänga med.  Vi får se hur det går. Nu har jag kollat och 11/9 verkar det mest troligt att vi åker. Jag skiter i, om ingen kan åker jag själv!

Mehmed Jakic

Vad hände med denna snubben? Han var ju helt underbar!


Hahaha, skolans nya kör (y)

Idag var en fortsatt underbar dag i skolan! Inget speciellt så där, bara rent awesomness!

Emil kände att han behövde uttrycka sina känslor till Lars på papper, aww. Jag tror det var Emil...


Lotta och Alva är konstnärliga av sig ibland (y)


Hahaha, skolans nya kör (y)


Har inte gjort så mkt idag faktiskt. Ska nog städa snart, morsan kmr tydligen hem imorgon (n).

Man får väl se till att piggna till!

Känner mig fett trött just nu. Huvudet dunkar som in i helvete, man känner det i tinningarna!

Ska laga lite mat nu och kanske somna extremt tidigt, men de e inte bra för Tira! Jag var ute med henne för en timme sedan. Jag måste ut med henne någon gång till. Det får bli runt åtta (y). Man får väl se till att piggna till! (y)


Jao, sitter här på riktiga första skoldagen (y)

Jao, sitter här på riktiga första skoldagen (y). Så underbart bra!!! Jag har ändrat mitt schema lite, får se hur det går :). Jag tror iaf att jag ska läsa franska steg 1. Jag har även fått reda på att Ryskan börjar nästa vecka. Jag saknar fortfarande 200 poäng, ska se hur jag löser det sen.

Nu ska jag sitta här i bibblan ett tag och chilla tills vi har Musik med Lotta, Niki och Jossan (y).

Sen gjorde vi lösnaglar!

Nice, nice fågelbajs!

Idag har jag spenderat tiden med våran inneboende. En assnäll tjej som heter Alma och hon ska bo här ett tag, så jag visade henne lite utav Uppsala idag. sen kom vi hem och jag visade henne Stenhagen, vart bussar går och så. Sen gjorde vi lösnaglar! Asså fett coolt, hon kan allt sånt där så det gick awesome bra! ^.^ Men det tar ett jävla tag! Typ 3 timmar, men vi snackade och så medan. Drf har jag inte kunnat uppdatera mkt idag.



Imorgon är det ju skola. Jag och EllaPella ska gå till skolan (y). Och kanske tillbaka...

Btw, min sträng gick sönder idag :(. Kmr inte kunna spela gitarr tills jag köpt en ny och "installerat" den.

Ska ner på stan snart en snabbis

Ganska skönt väder idag (y). Ska ner på stan snart en snabbis och visa Uppsala lite ^.^
Tillbaka sen, tvätta kläder och senare ut i Stenhagen med EllaPella. Imorgon är det skola igen!!! Underbaaaaaart! <3

Denna låten vaknade jag med idag, asså den bara fastna i huvvet, var tvungen och smsa det till några pers (y)

men jag är inte fjortis...

Niki äger på att redigera bilder. Nu gjorde hon en fjortisbild på mig. Jag är inte fjortis, jag är inte fjortis. Jag kan ta fjortisbilder, men jag är inte fjortis...

Jag har inget att skriva om idag!

Jag har inget att skriva om idag! Ingen inspiration, ingen egentlig lust. En låt kanske blir bra?


Min underbaraste Lotta fyller 17 år idag!

Vakna 12, på en lördag! Impressive...
Idag ska jag bara chilla och så. Kanske går ut på en promenad med någon, inte säkert än.

Min underbaraste Lotta fyller 17 år idag! Stort grattis till henne! <3<3

MUFFINS! HAHAHAHAHAHHAHA

Den här lappen satt uppe i skolan, asså jag doooooog av garv! Fattar ni? MUFFINS! HAHAHAHAHAHHAHA


Lotta är så söööt!


Aww, <3


De skulle bilda ordet Katedral, vår grupp var bäst av bästaste!


Samina ville vara söt på bild, aa!


Vad ska du göra!?


Kvällen blev fett mysig iaf, vi käkade och snackade (y). Mot slutet låg jag på golvet och ville somna, medan tjejorna satt vid datorn ^.^. Ska städa lite nu och sen inte vakna allt försent imorgon.


Första dagen i skolan


Så coolt (y)


Orphan, läskig om faaan!

Var med Berri lite idag, så jag hann inte tvätta -.-'. Hon kom över för att ta filmer från mig och stannade såklart, hur fungerar bästa vänner annars liksom? Aja, vi åt lite mat och åt kladdkaka och kolla läskig film (y). Orphan, läskig om faaan! Nu ska jag kolla klart på Mamma Mia och sen sova, förhoppningsvis. Btw, tips till alla; snälla, snälla kolla inte på läskig film om du ska sova ensam hemma, speciellt inte om du börjar skolan nästa dag...



Btw, kommentar från Alva; Asså ååååh. Kan vi inte ha någon kväll med några från klassen och alla får baka något och sp bjuder man alla och bara äter :D Det vore galet nice. Vi börja ha bakguppen också:P

Sv: Hahahahahahaha, det är klart vi ska :D, åhh minnen (a)

Sista fria dagen för mig, y'all know!

Snart ska jag ut på långpromenad med Tira, vi drar till berthåga (y). Sen ska jag tvätta kläder, och bestämma mig för vilka jag ska ha imorgon. Latch, jag vet. Men Jag vill ändå ha fina kläder, but not trying too much :). Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kolla på film och organisera. Sista fria dagen för mig, y'all know!

I did it!!

I did it!! Jag somnade 22.00 igår och vaknade 08.00 idag, känns underbart hittills (y). Imorgon är det alltså skola... På en fredag!? Aja, det ska bli helt underbart kul iaf, saknar min klass som in i helvete! Ska bli kul att se alla ettor också, EllaPella sa att de var många ^.^.

Det känns så bra idag! Ni vet så här, good feeling-it! Jag vill dansa :D, till den här!

Om jag förstår mitt schema rätt...

Om jag förstår mitt schema rätt så slutar jag sent på måndagar och onsdagar (n). Börjar sent på tisdagar och torsdagar (y). Har fyra FYRA timmars håltimme på torsdagar. Det värsta utav allt är väl ändå att jag har matte på en måndagmorgon. Fatta hur mkt jag kmr skolka på måndagsmornarna. Hoppas, hoppas jag bättrar mig! Jag har hört att det är mkt plugg i 2:an. Det ska det fan i mej va isf. Då kmr jag ha nått att göra på håltimmarna iaf (y).
Btw, höll på att glömma det bästa av allt. På måndagar och onsdagar slutar jag klockan 18.40. KAN NÅGON TÄNKA PÅ TIRAS BLÅSA!?


En kladdkaka

Bestämde mig för att baka en kladdkaka. Och den blev perfekt! Precis sådär segig och kladdig som man vill ha den (y)

Utvärdering av "I hate Valentines day"

För det första vill jag bara skriva att rubriken har inget att göra med filmens handling :S. Men filmen var skön, snygga skådespelare, inget överdramatiserat, en lugn och skön feel-good-movie! Jag gillar 5-dates regeln, sen är det slut på romantiken, gå vidare och lev lyckligare än någonsin!

4/10



Carro i snygg hatt

Blodprov gick bra (y), bara att invänta resultat nu. Jag drog till stan, träffade endast Carro för att Freddies (xD) tåg inte gick, nått sånt... Hon köpte en massa bra grejor till skolan, me not so much! Jag inga pengar -.-'. Efter "shoppingen" drog jag till Willys och handlade mat e.t.c.
Nu är jag helt ensam i min egna lägenhet, utan massa tjafs, allt står rätt till, alla saker på sin plats, *ahhhhhhh* and exhale...
Det här med att saker står på sin plats är ett måste och lugnar själen faktiskt. Min själ! Jag är lite utav en perfektionist (fått det från mamma -.-') men hon ställer jämt saker på fel ställe! T. ex. tvålen i badrummet, såna skit-saker men jag blir as-arg!

Carro i snygg hatt


Carro i ännu snyggare brillor!


Ett litet köp blev det ju ändå :$... En midje-jeansig-kjol från New Yorker, för 35 spänn, FATTA BILLIGT!


En pärm från Akademiska Bokhandeln för bara 15 spänn (y)

Nu är plåstren på

Nu är plåstren på jag drar till Flogsta sen stan (y).

Brunett!

Nu har jag sminkat mig och tagit bild på hur håret blev. Vet inte vrf, men kände för att ta lite annorlunda bilder än förr, jag syftar på minen.

I'm still up

I'm still up. Idag vill jag verkligen vända på dygnet. Berri är med mig, halft... Hon sover typ. Jag kmr klara idag! För jag har saker som underhåller mig idag. Ska ju ta blodprov runt ett, sen ner på stan till Freddelito och Carro, sen till Willys och handla (y). Btw, morsan drar till Estland idag. En vecka e hon borta, fatta soft!


Utvärdering av "Swept away"

Asså den här sög bajs! Den hängde inte ihop på något bra sätt, jag kom på i slutet att jag sett den här på tv förr. Den är jättedålig, det enda som e "coolt" är att Madonna är med. Hon kan inte ens agera! Usch, JÄTTEDÅLIG FILM! Äkta B-film, som leker djup. De ville väl göra en "Cast away 2", fast med ett par. Asså nej, INTE OKEJ.

1/10

Utvärdering av "Did you hear about the Morgans"

Kollade nyss klart på "Did you hear about the morgans". Haha, den var mysig. Lite annorlunda handling för att vara en typisk film, men det är bra (y). Kul att kolla på med vänner! Bra skådespelare, men vrf snackar Hugh brittisk engelska? JAG VET, han e britt, men han kan väl försöka snacka amerikansk engelska?

5/10


Utvärdering av "Bride Wars"

Den här filmen får mig på bra humör! Det är ingen film man där man behöver tänka mkt, allt bara händer och man skrattar! Det är det som är meningen, ingen gömd "agenda", inga gömda meningar, bara ren komedi. Skön film som man kan kolla på lite då och då. Helt okej skådespelare och när man tänker efter, riktigt sköna låtar i filmer (y).

5/10

Jag ber till Gudarna att det inte är ljusare

OMG mitt internet slutade fungera ett tag, jag blev asrädd :o! Men nu funkar det som vanligt hoppas jag (y). Jag har nyss färgat mitt hår. Kan inte lägga upp bild ännu, för att löshåret inte torkat än. Jag fönade en liten bit och det ser nästan perfekt ut. Jag ber till Gudarna att det inte är ljusare än mit förgade hår nu, för jag kmr dö :(.

Kollar på Bride Wars just nu, betygssätter sen (y)

Utvärdering av "The last song"

Såg nyss klart "The Last Song". Asså den är inte bra. Alldeles tillgjord, alldeles för förutsägbar. Ganska typisk amerikansk film, den är så tillgjord också! Att e liksom perfekt genom hela filmen, precis allt. F*ck that shit, jag vill ha mer verklighetstroget! Man kan inte INTE gråta till den filmen, då har man inget hjärta. Men det känns som att de pressar en att göra det, som att det är hela syftet med filmen, INTE OKEJ. Dessutom tkr jag personligen inte om Miley Cyrus, hon är för Hannah Montana, hon borde inte statsa på nått annat. Men det är mer en smaksak!

2/10 betygsätter jag den.



Btw, jag gillar romantiska komedier

Bara för att det är tråkigt/mysigt film-väder så ska jag ladda ner en massa filmer!
This is what I have, so far.


Btw, jag gillar romantiska komedier, för er som inte fatta det. Jag har sett mer än hälften utav filmerna, men de e bara för bra. Resten är "Måste-se-filmer". Så, nu vet nu vad jag kmr att göra typ resten av dagen.
Jag kan göra korta betygssättningar på filmerna sen. Bara skriva lite om vad jag tyckte, kan va bra för vissa som inte sett nån utav filmerna än, I won't give anything away, promise!

She's Happy

Fan asså! Trodde jag skulle vakna runt elva idag, men nej! Jag vakna 3 -.-'. Det får bli att ta blodprov imorgon ist. Efter det ska jag ner på stan och träffa Carro och Freddelito, de ska köpa skolsaker, jag ska hänka med (y)

Tråkigt väder idag. Tira sover hela ti'n, morsan e på stan. Vad ska jag göra!? Väntar på att morsan kmr hem så att vi äntligen kan färga mina hår HAHAHAHAHAAHAHA. Mitt hår? :)

Skön låt som Aisha bluetootha till mig igår.

Ska sova nu, tidigt?

Nu ska jag sova. För att vara mig är det faktiskt tidigt! Imorgon drar jag och Berri till Flogsta och sen ska jag färga håret (y).

Marshmallows och cookies

Nu e jag hemma! Gissa vad!? Jag gick till Maxi igen. Haha, borde inte en fin bild på Maxi finnas på min header ist? (a)
Cherpa la upp en klockren kommetar: "HAHAHHA, nya TITTI :P". Jag sväääär jag har blivit :o!!! (Haha internt STG-skämt, you know bro!) HAHAHAHAHHA jag e flummig och buwsihg (a)...

Ursäkta för de små bilderna, men tog med min mobil

Ress e gangstah


Berri i verkligheten...


Moi!


Vi i Maxi


Jag och Ress tog med oss en korg från Maxi. Ni vet en sån som man drar. HAHAHAHHA


Fick skor från Berri idag. Asbra! Perfekt för gymmet!


Och köpte hårfärg med. Jag brukar vanligtvis köpa "Garnier fructis", men de kostar typ 80 spänn. Jag kände att jag behövde 2, eftersom jag har mitt löshår också. MY ASS att jag ska pröjsa 160 spänn för färg. Köpte 2 billiga ist. (y)


Det som hände hoss Berri: Jag spelade Harpan medan Berri och Ress gjorde Pasta-sallad. Aisha och Samina kollade på halva "The Last Song". Sen åt vi maten, drog till maxi och köpte bl. a. Marshmallows och cookies. Drog till Berri igen och drack varm choklad med cookies (y). Dunder!

Sen blev det en liten promenad, för att följa Samina hem och Aisha och Ress till bussen. Nu e jag hemma, hihihiihihih! Vi börjar skolan snart :D!


Balansera på mamma :)

Haha! Jag har ingen aning om vrf, men jag ville att hon skulle balansera på mamma :)



Allt hos läkaren gick bra, imorgon ska jag till Flogsta vårdcentral för att ta lite blodprov. Ska se om Berri hänger med och plågas med mig :)
Jag ska iaf till Berri snart, vet inte när hon svarar inte! Men, men... Vi kanske dra till maxi :D. AHAHAHAHHAHA Nej men nu får det ju vara nog!
Btw jag drog till maxi igår... <3

Dagens kläder


Jag ska till läkarn idag

Jag ska till läkarn idag klockan tre. En vanlig kontroll bara. Så snart drar jag ner på stan, men kmr tillbaka direkt och ska sen till Berri (y).

Btw kom på en till bortglömd snubbe. Vad gör Adam Tensta nuförtiden?


Kollade nyss klart på "Kniven i hjärtat"

Kollade nyss klart på "Kniven i hjärtat". Det finns saker jag stör mig grooovt på!
  1. Vad händer med hunden efter Juan har åkt in i fängelset? Jag menar, hans mamma jobbar ju hela tiden... Ofta de bara ska ge bort den lr nått!?
  2. Vrf blir inte Juan och Sabina ihop i slutet, fett kefft!
  3. Vrf får inte Luisa nån kille?
  4. Vad kmr hända med svennen som åkte till sin mormor?
  5. Hur kan Juans mamma vara så snäll? Hon släpper in så här många hon pussar deras panna, hon var ju sur på honom, han hjälpte inte till. Ändå är hon snäll!?
  6. Juan sjunger en sång om honom och hunden. Om att det är han bror bla bla bla, han lät honom fightas en gång till ändå. WTF!?
  7. Miriam skjuter en man i ansiktet och han går därifrån utan att anmäla jag vet inte vad...
  8. Av alla människor som ändras till det bättre valde de Amir. Hans pappa dog helt i onödan!!! Jag vet "men om hans pappa inte tog livet av sig så skulle han inte valt det jobbet". Joo, det kunde han! Om han hade vilja och respelten för sin familj. Men neeej! Han ska leka cool. Det kostade fan hans pappas liv, och sen seeeeeeen inser han. Var det verkligen det som krävdes för att han skulle fatta!? Låt Juan förändras, då kunde han fått tillbaka Sabina...
Åhh, jag dampar på den här serien!

Asså jag rekommenderar den inte. Det slutar bara med fler frågor.

Berris småkusiner var med idag

Berris småkusiner var med idag. De är så söta och painiga, HAHAH precis som småbarn ska vara! <3


<span

Barndomsminnen!


Lina och Dina sjunger "this is me"


Det kommer upp roliga bilder och videos om ett tag

Kom hem nyss. Ska keka nudlar nu (y). Vrf är det så gott? Det är godare än spaghetti!
Look of today


Det kommer upp roliga bilder och videos om ett tag. Vill bara äta och kolla lite på film först (y)

Jag verkar bara vakna senare och senare :o!

Jag verkar bara vakna senare och senare :o!
Jag ska iaf senare ikväll ut med Samina, Berri hennes kusiner och några fler som Samina ska "ropa ut". Men nu ska jag som vanligt käka frukost och kolla på en film. Sen blir det till att fixa sig och kanske dra till maxi (a)? Jag tror lugnt att någon utav tjejorna ska dra till Maxi :D.

Coolish snubbe!

Tankafetast.com

Samina tipsade mig om tankafetast.com. Asså fan vad skönt att äntligen ha tillbaka en sån sida! Iaf några filmer jag laddar ner just nu







Och den sköna serien



Okej - inte okej

Det var ett tag sen, så vi kör igen.

OKEJ
  • Serier, typ som filmer fast längre och bättre!
  • Maxi! Hahaha, maxi är väldigt okej!
  • Skriva egna låtar, väldigt lättande på nått sätt
  • Katrin Zytomierska, så otroligt bra blogg!
  • Katte närmar sig... :D
  • Nya ämnen i skolan, ska bli kul att se vad som väntar.
  • Isglass, det är något som alltid kmr vara okej för mig. Spelar ingen roll vilken årstid det är!
  • Att säga att saker e bajsiga och INTE OKEJ (y)
  • Folk som läser min blogg. Asså ni anar inte hur mkt jag älskar att ni som gör det, gör det :D. Massa kärlek till er!

INTE OKEJ!
  • Typiska amerikanska komedier. Har man sett en har man sett de alla!
  • Folk som tror på "kärlek vid första ögonkastet". Det är skillnad på attraktion/lust och kärlek people!
  • Ingen har fest längre, vad fan!?
  • Plugget. Inte skolan, PLUGGANDET!
  • Faktumet att pengarna tar slut snabbt
  • ;P och xP smileysarna. Bara enerverande...
  • Trögt internet, finns inget som får mig att bli så arg på så kort tid.
  • De som tkr att jag e fjortis. STORT INTE OKEJ!
  • Det faktum att jag tkr att bajsigt är okej...

Björnbären var helt ok

Björnbären var helt ok. Var de värda 15 spänn? - Ja. Men inget jag skulle köpa on a regular basis.


Nu ska jag ut en kvart, ska bara vara lite med Samina. Mission... HAHAHH nej!

Shuelahopp, shuelahej!

Shuelahopp, shuelahej!
Respina, Samina och Aisha var hos mig ett tag. Sen drog vi såklart till Maxi, jag handla en massa viktiga saker hem, medan Samina köpte en massa godsaker! -.-' Ooooboy... <3
Sen har det inte hänt så mkt, mest chill. Nu ska jag käka glass med björnbär... Jag köpte björnbär på maxi, för att de va billiga, men är de goda? Återstår att se.

3 nya block till skolan, borde räcka...(återanvänder de gamla)


Sudd och pennor (y). Jag ska kanske köpa "Hello Kitty"-sudd sen också :)


Importerna läser min blogg <3 HAHAHAHA! Lööve them girls!


Btw, kmr ni ihåg den här? :)




Respina och Samina

Snart kmr Respina och Samina till mig. Jag ska lära Samina några grejer som man kan göra på bloggen och sen vill hon till Maxi ^.^. Vet inte vad som händer sen, men vi hittar på nått (y).


Morgongympa?

Vaknade nyss och ska keeeka frulle snart. Känner mig nästan förkyld, hoppas det går över!!! Jag blir sällan sjuk och om jag blir det precis innan skolan, kmr jag slå någon!

Vet ni vad jag tänkt på... Ni som bor i Uppsala; Vad fan har hänt med Titti!? Jag har inte sett henne på flera månader och jag e ute med hunden varje dag!

Morgongympa?


Katte i mitt <3

Gissa vad jag nyss insåg. Vi börjar om EN vecka. Jag trodde vi gjorde det om typ 3 kanske 2, men inte 1 vecka!?

It feels kinda good though!

Hey you...

Jag tänkte dela med mig utav min nya låt :). Ni vet den som jag skrev om här om dagen?


Vart ute med Ella

Vart ute med Ella. Vi tog en lång promenad i Stenhagen och sen drog vi till Maxi för att köpa te (y). För att vila lite satt vi sen utanför mitt hus och snacka, sen såg vi Ackla och snacka lite med honom. That's pretty much it. Just nu ska jag sjunga lite. Mitra ladda ner audacity, så nu kan jag sjunga i micken som vi har, det är sååå mkt bättre kvalitét än kameran. Vet inte om jag lägger upp nått, men iaf ^.^



Btw, Mitra hittade sköna inställningar på kameran. Tänk er att jag haft kameran sedan avslutningen i nian, och lär mig fortfarande nya saker -.-'...


Ska dra ut med Ella nu..

Shue! Fredag den trettonde idag, spooky....
Iaf, Mitra har gjort den underbart fina designen och headern (y). Vi vaknade runt 14.00 idag och har sedan dess kollat massa klipp från youtube och hon har lärt mig en massa tekniska saker. Asså jag fattar nada inom teknik, medan Mitra är intelligentooo!!

Just nu ska jag iaf ut med Ella här i Stenhagen och vi ska också snacka en massa om "den gamla goda tiden" aka Katte.

Nya mobilen

cuuula bilder från min nya mobilish!

Sry, har haft fullt upp med att snacka med Mitra och gamla minnen. Kolla cuuula bilder från min nya mobilish!



Min sköna ringsignal



HUawei G7002

Vaknade för en halvtimme sedan. Det här med att vända på dygnet tar vi en annan dag (y)

Skulle vara med Ella idag, men hon blev sjuker :(. Så Mitra smsa just in time, så nu blir det catching up to do :).

Men först ska jag och hon åka till Media Markt och köpa en ny mobil till mig. Jag hitta en billigare skit-mobil, så jag e glad. Typ nån japansk lr kinesisk, who the f*ck cares, jag vill bara ha en mobil. Den kostar 700 och e touch och bla bla. Nu ska jag duscha, klä på mig och äta. Sen drar vi!


Björn Gustafsson!?

Vad fan hände!? Jag skulle ju vända på dygnet, klockan e halv tre :S, jag måste sova! Snart... Jag ska bara... Kolla på serier? (y)

Btw, WTF har hänt med Björn Gustafsson!? Typ huuuuuuuuge, och sen bara försvann :S, FEGIS! Förresten, jag har aldrig tyckt att han var fin. Rolig, ja. Men aldrig snygg, lr fin. Har heller aldrig förstått mig på folk som tkr att han e attraktiv på något sätt.
Skulle jag banga? Nej, jag e inte dum i huvvet, men han e inte fin...

Jag skrev en låt idag, så tråkigt har jag!

Klockan är just nu åtta och jag har inget att göra. Inget!
Jag skrev en låt idag, så tråkigt har jag!

Åhh, när börjar skolan!?!? Jag längtar, mm så rolig e jag idag. Puss, puss!

När får man se sitt personliga schema?

Okej. Någorlunda glad.
Kom på att jag kanske missförstått det här med ryskan iaf. Men vi får se. Jag vill se mitt personliga schema iaf. Undra om man får se det innan man börjar skolan? Hoppas iaf.
Annars ska jag dra till Maxi snart, surprise surprise. Morsan har hört att det finns billiga persikor :S, aja.

Piss-sur

Haha, ironiskt att jag skrev att jag var pigg igår. Jag somnade en timme senare. Vaknade för en halvtimme sedan. Asså wtf!? Jag e piss-sur idag!
För det första ska jag köpa mobilen nästa månad för jag har inte fått tillbaka pengar av min mamma...
För det andra för jag reda på att vi fortfarande ska ha Lars som klassföreståndare, ÄCKELVARNING!
För det tredje får jag reda på att vi börjar på en fredag OCH ska ha lektioner den dagen! Bl. a. Idrott och Natur, SOM JAG HATAR!
För det fjärde så står det på schemat (om jag läst det rätt) att ryska steg 2 och 3 är på f*cking samma dag! WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu e jag arg och kmr vara det ett bra tack, tack och hej uppdaterar när mina händer slutat darra ilska!


Pigg som en engelsk griiis!

Drog till Maxi, träffa Berri lite och drog till hennes place för att kolla på Comedy tour med Shan da man (y).
Jag drack lite energy-dryck och åt kladdkaka, jag är pigg som en engelsk griiis! Nu ska jag nog klara mig till 10 iaf... :)

Nu ska jag iaf kolla lite på The big bang theory (y)

Hoppas ni skrattar åt det jag säger

Hoppas ni skrattar åt det jag säger, hoppas ni skrattar åt mina naglar, hoppas ni skrattar när jag blundar och ser ut som ett spöke...

Dagens look



Kör på rött vitt idag, (y). Nu ska jag ladda upp ett videoinlägg och sen drar jag till Maxi ^.^

Vad fan gör du uppe, gå och lägg dig!

Hellej! Idag ska jag verkligen vända på dygnet, jag känner mig inte alls trött och ska inte sova förän imorgon runt 23.00.
Hittills har jag städat, rensat och duschat. Tira har också tvättats och jag har testat lite olika hudvårdsprodukter (y).
Jag har skrivit om denna förr, men den är bra! Bra för löshåret också (y) (finns på Maxi)

Bästa ansiktskrämen jag haft hittills! (finns på apoteket)


Asbra bodylotion, med naturliga produkter och luktar awesome! Köpt på Rhodos, för typ 50 spänn!!


Var tvungen att slänga gammalt smink, sminkväskan känns så tom.. :(


Hon tkr de e fett konstigt att det är så mkt plats i sängen. Blicken säger; Vad fan gör du uppe, gå och lägg dig!

Tråkdag, sånna måste man ta till vara på nu innan skolan

Gissa vad jag har gjort idag!? Nej, men gissa då! Jag har kollat på serier :D, ovanligt va? Jag har iaf sett klart på Christine (y). Riktigt vanlig tråkdag och sånna måste man ta till vara på nu innan skolan.
Jag sk adra ut med Tira nu och hoppas på att uppdatera med något roligt imorgon.

Vända på dygnet my ass, jag somna ju...

Vakna nyss... Vända på dygnet my ass, jag somna ju...
Det regna och åska värsta idag, det råkade bli så att jag drömde om det då :)

Morsan sa nått om att hon ville till Sthlm på onsdag, vi får se hur det blir med det. Annars finns det inte mkt att skriva faktiskt. Ska kanske till Maxi snart, JAG SKOJA! Jag e fan där varje dag... Men jo, jag ska dit :)
Maxi in my heart <3

Bilder från Berris palceus


Jag vet att det ser ut som jag knarkat på bilderna, men mitt hår e lockigt iaf ^.^
Importer!


Btw, Berri så här ser det ut utan extensions (y)


Videoinlägg @Berris house

Jag kom hem från Berri nyss. Hon lockade mitt hår och sen försökte vi göra bra video-inlägg. De 2 första blir helt failade, eftersom jag typ dör av garv -.-'


Det här blev någorlunda bra...

Fick typ fnatt!

Shuelahopp!
Jag vet inte vad som hände men jag fick fnatt idag. Efter jag duschat så ville jag helt plötsligt sminka mig och sen sött ai håret och sen ta på mig normala kläder till slut blev det så här


NUUU ska jag iaf ut med Tira och sen en snabbi shos Berri, höhö...

Helt f*ucked up disgusting liksom!

Jellow!
Pizzorna blev helt ok. Den första vart riktigt bra, den andra vart cp -.-'. Helt f*ucked up disgusting liksom!


Jag tog inte bild på den första för jag och morsan åt den direkt, men aja, den smakar gott iaf.

Nu ska jag ta en promenad med tira och sen till Berri en stund.

s5320 på fredag!

Awesomness! Jag kollade på internet och allt stämmer. Jag har även fått mina pengar, awesomness awesomness!
På fredag ska jag gå och köpa den i forumgallerian (y).


Tack för svar!

Hello hello! Fick ett anonymt tips idag angående mobilen jag vill köpa så vi gör så här

Kommmentar: Den heter s5230 och finns på phonehouse för 999kr, tips bara :)

Sv; jag failade ju grovt genom att skriva 25230, det var bara ett slarvfel ^.^. Men priset :O, det är ju helt galet, vrf har jag inte vetat det!? Jag ska kolla upp detta och om det stämmer så behöver jag inte ens spara så länge utan köper den direkt! Jag hoppas att den inte att "abonnemangig", för då e det inte värt det "/. Men det jag ville skriva iaf är TACK anonym :). Riktigt bra tips (y)

Så :). Nu ska jag baka pizza till ikväll och sen tvätta lite mer kläder (y).
Btw, det åskade igår. Hur kan man missa det liksom? Inte bara för att det hördes, men på facebook hade 10 utav mina vänner skrivit samma sak -.-'.

Aja, en skön låt

En prinsessas dagbok

Shue-hooo!

Finns inte mkt att skriva idag, vet inte om det händer nått imorgon heller, kanske hittar på nått med någon i Stenhagen ^.^

Ska kolla på film nu, som jag gjort 3 dagar i rad...

Samsung 25230 om 3 månader

Fick hem Siba-katalogen idag och kollade vad som fanns där, letade mest efter en mobil och dator. Datorn, ska jag vänta med men en mobil hittade jag iaf, en som jag vill ha. Nu gäller det att spara, visst brukar mobiler finnas kvar efter 3 månader? Det borde de iaf...
Det blir den här


Jag har aldrig haft en samung förr, men det borde gå bra. Nu gäller det alltså att lägga undan 500 kronor i tre månader, och jag borde ha den på min födelsedag ^.^

Nu ska jag duscha och dra till Maxi, det blir ännu en tråkig dag, JAG HATAR ATT INTE HA PENGAR! Man e så jäkla begränsad...

Somos el mundo

Nu ska jag sova.

Haha, visste inte att den här fanns

13 snart 30

Tog en liten promenix med Berri för några timmar sedan. Nu ska jag kolla på "13 snart 30", det var ju så länge sedan ^.^

Känner mig hemmafruig

Idag känner jag mig riktigt hemmafruig! Jag har städat rummet, lagat mat, handlat mat, fixat lite, gått ut med Tira lite längre. Riktigt skönt faktiskt. En riktigt skönig fredag :)
Jag, morsan och Tira åt nyss, nu sover de. HAHA, ni vet som bebisar? ^.^ Ska dra ut Tira på en promenad till snart, men inte än. För hon spyr om man går ut precis när hon ätit, aa så är det.

Sen vill jag tvätta en massa kläder, jag vet inte, men det bara känns som en sån dag idag. Jag tar gärna hit 10 ungar och tar hand om de idag, no probs. Helst inte, men det skulle vara lugnt liksom.

Nu ska jag keeeka glass och sen beger jag mig utåt (Y)

En riktigt skööön låt, på en skööön fredag

Visste du att...

  • Om man lider utav Anatidaefobi är man rädd för att någonstans i världen är det en anka som kolla på en.
  • För att bättre komma ihåg planeternas namn (på engelska), vänd på ordet "Planets", så får du de i rätt ordning, alltså man börjar med den som ligger närmast solen
  • Du kan inte "humma" med stängd näsa
  • Albert Einstein hade inga bra betyg i skolan
  • Om du rör din tunga när du gäspar, så slutar du att gäspa.
  • Om man lider av "Hippopotomonstrosesquippedaliophobia" är man rädd för långa ord.
  • Inget ord i det engelska språket rimmar på month, purple, silver och orange
  • Det kostar 7 miljoner dollar att bygga Titanic, det kostar 200 miljoner att göra en film om det.
  • I Indien finns det fler mobiltelefoner än toaletter
  • Blåbär är lila
  • Han som uppfann "Crayons" är färgblind
  • Män har bröstvårtor för att som embryo är alla "tjejer", det är Y-kromosomen som sen bestämmer könet
  • Justin Bieber kan lösa rubiks kub på mindre än 2 minuter
  • Katt kiss lyser i mörker
  • Barbies fullständiga namn är Barbara Milicent Roberts
  • Svenskar lever längst i hela Europa (medelålder: 80,51 år)
  • Sverige har Europas största "shopping center", Nordstan i Göteborg
  • Varje dag ges 21 nyfödda barn till fel föräldrar
  • Antirynk-kräm är en bluff
  • År 1950 fanns det 3 biljoner människor på jorden, idag är vi 6 biljoner

Vampires suck + Pita (y)

Nu ska jag keeeka Pitabröd och kolla på film.




Hur jag sätter i mitt löshår

Jag skrev förr att jag skulle göra en video om hur jag sätter i löshåret. Det blev inet bästa videon, men något jag skulle behövt när jag sökte information om extensions iaf ^.^
Del 1

Del 2


Nya skolan och Stadsparken

Shue, tjenare, tja! Nu sa jag lägga in bilder från igår och idag ^.^
Gårdagens outfit


Jag, Berri och Samina bestämde oss för att gå ut och röka vattenpipa vid nya skolan





Idag var jag, Samina, Respina, Berri, Tasnim och Aisha i Stadsparken och rökte VP, väldigt chill och mysigt (y)


Uppdaterar senare ikv, jag lovar. Med videoinlägg också x)

Shue!
Sry att jag inte uppdaterade igår kväll. Jag sov över hos Berri, helt spontant. Snart ska hon och jag cykla till stan, vi får se hur "snart" det är. Egentligen ska vi börja cykla två, men vi får se hur det går.
På stan ska vi träffa Samina, Ress, Hiba och Tasnim. Det kanske blir några fler ^.^

Uppdaterar senare ikv, jag lovar. Med videoinlägg också x)

När det är regnigt ute tkr Tira om att sova

Shuelulu! Vaknade sent idag ändå, men aja ^.^
Nu ska jag dushca och sen sätta i hår och sminka mig. Jag ska ut med Samina, Berri och några fler. Jag ska iaf till bibblan och lämna de där jäkla böckerna och sen ska vi bara chilla tror jag x).

När det är regnigt ute tkr Tira om att sova

Wtf liksom, riktigt sköna personer, och jag ba har missat det

Shue!
Nu ska jag lägga mig tidigt hade jag tänkt, klockan e snart 3. Imorgon ska jag vakna tidigt också, klockan 13.00.
Btw, gästerna skulle egentligen åkt hem idag, men de missade båten så de får vänta tills imorgon. Jag har inte på något sätt försökt bli vän med dessa gäster förän... IDAG! Wtf liksom, riktigt sköna personer, och jag ba har missat det under dessa fem dagar. HAHAHA, ganska fail!
Iaf, jag har spelat lite på gitarr, de har gråtit och pussat och ätit. Nu känner jag mig riktigt trött, jag ska sova.
Imorgon ska jag till bibblan med Samina, får se ifall nån annan hänkar. BAJS <3

Ett f*cking onödigt videoinlägg


Jag var på stan idag med Alva, Lotta och Linnéa!

Jag var på stan idag med Alva, Lotta och Linnéa!
Haha, asså jag vaknade 14.30 och skulle träffa tjejerna 15.00. Så klart blev det sent och jag fick komma dit lite senare, runt 16.00.
Jag är glad att säga att jag har kompis :D, ehh comviq kompis that is....
Iaf, när jag kom till stan satt tjejerna på storken sen drog vi till LundeQ och kolla på Alica i underlandet, som när man var liten (lovely)!  Lotta var tvungen att tagga så jag, Alva och Linnéa var på Åhléns ett tag och parfymerade oss. (y)
Iaf, iaf nu är jag hemma!




HAHAHAHAHAHHAHAHAH asså jag får tååårar!!!!!!

HAHAHAHAHAHHAHAHAH asså jag får tååårar!!!!!! Jag har suttit vid datorn typ hela dagen, vid oddee.com och kolla vad jag hittade









Lite emo-ish

Jag pallade inte med bibblan idag. Jag e för trött. Det är en sådan där dag som man bara vill sitta inne och inte göra något! Lite emo-ish. På tal om det, jag vill färga håret svart. Asså jag vill bara se hur det ser ut :D, HAHAHAH helt spontan idé, morsan kmr inte gå med på det. Men kul att tänka på


I bet you can't laugh without smiling

Asså det här är grymt roligt, jag var bara tvungen att lägga upp det eftersom det är få gånger som jag garvar när jag sitter vid datorn och är själv hemma. Men det här tar priset!

Jag behöver silikon!

Shue! Jag har hört att silikondroppar är bra för löshåret. Så jag undrar om någon där ute vet vart man kan finna dessa droppar. Går det att köpa i Maxi? Jag får väl fråga... Annars e jag öppen för andra tips om löshår, speciella produkter etc...

Nu ska jag käka frukost och sen bege mig mot bibblan och lämna lite böcker. Härligt väder vi har förresten! Nästan så att man vill ut och singa in the rain!

Btw, min nya favvo på mp3:an. Jag brukar hata rock för övrigt, men den här asså. Så jäkla skön! Tänk er att vara ute på promenad med hunden, du är arg, det regnar och denna på högsta volym! POWER!

Till Berri (citat)

"Gråt inte för någon som inte älskar dig, älska någon som gråter för dig"

Haha, såg det här citatet på internet idag. Det här är alltså internt mellan mig och Berri, tyckte att den var så klockren efter allt hon och jag snackat om HAHAHAHHA!

Det hela var jättemysigt och jag tror att Johan vart nöjd! :)

Oki idag så vaknade jag as-sent (ett) och klockan 2 skulle jag och Berri cykla till stan. JAG HADE INTE NOG MED TID!!!! För när jag går upp måste jag
  • Klä på mig
  • Gå ut med Tira
  • Fixa och äta frukost
  • Duscha
  • Sätta i hår (HAHAHAHAHA)
  • Sminka mig
  • Och idag skulle jag fixa cykel också
Tror ni att man hinner det på 1 timme, nej! Vi bestämde oss för att dra halv tre. Att hitta cykel i Stenhagen är inte lätt, lr okej att hitta cykel i Stenhagen är aslätt, men just idag kände jag inte för att baxa. Fick till slut låna en av Samina, taack <3!

Sen var det dags att dra till stan och möta några pers som vi skulle hänga med och röka vattenpipa. Det hela var jättemysigt och jag tror att Johan vart nöjd! :)


Hello, I'm alive!

Hello I'm alive! Jag har tvärr inte hunnit sitta vid datorn för att jag varit på stan nästan hela dagen ^.^. Just nu sitter jag hos Berri, så jag uppdaterar lite senare ikv :)

Lovekiller

Jag tkr sådär om Darin. Han är helt ok, han finns på min mp3. MEN, lilla gubben, sluta försöka vara MJ, för i helvete! Det är så jävla obvious också! Sluta, härmapor är inte okej...

My day at Berris

Filmen var grymt och och fett värd att kolla på! (y)
Jag var kvar hos Berri ett tag och kollade på en till film (An American Crime) medan Berri somnade. Jag fick, btw, världens finaste cocktail-klänning av henne (jag ska betala tillbaka sen) men iaf! Den är rosa och jättefin! Jag ska ha den som födelsedags-klänning ^.^

Idag på eftermiddagen, höhö, ska jag cykla till stan med Berri. Jag har hört rykten om att vi ska gratta Johan, vet inte riktigt allt än ^.^. Japp! Johan fyller år idag, STORT GRATTIS till honom :)

Nu ska jag sova och försöka komma upp senare idag!