Daddy

Jag känner mig så himla trött just nu. Jag har varit i skolan hela dagen och när jag kom hem så gick jag ut med Tira e.t.c.
Klockan halv sju var det kör och det gick ganska bra idag faktiskt. När jag kom hem så drog jag ut med Tiran igen och spelade sen in en video. (FAN LAJF.)
Imorgon kommer jag att gå upp ganska tidigt för att städa lägenheten eftersom mamman kommer hem efter 2 veckors semester i Estland. Tur att jag börjar klockan ett imorgon! :D
Daddy

Januarifavoriter


Best scene EVER


Hearts in snow

Detta såg jag på väg hem från en promenad med Tira häromdagen.

Försenad julklappsutdelning hemma hos Alva

Hejsan svejsan (HAHA, lame.)
Jag kom officiellt hem från skolan klockan fyra och umgicks lite med Berri. Jag lagade mat och kollade på serier. Innan dess så var jag till ICA väst och lämnade ett paket och hämtade ut mina GORGEOUS skor. Jag kommer att visa allt i en haulvideo som kommer upp i slutet av denna vecka.
Under helgen så var jag hemma hos Alva vi en lite försenad julklappsutdelning och jag tog lite bilder på mobilen.

Hard to say goodbye

Angelica om Naughty girls <3 bad boys:
Hej, gör flera haul videosar ohså, gillar att kolla på dina. Har sett alla dina videoklipp nu, och väntar på fler. :p Fin tröja btw. :)
SV; Will do! :)
Sitter hemma just nu. Jag åkte hem under håltimmen för att gå ut med vovvar och gå och handla på maxi innan ALLA går och handlar.
Jag ska alldeles strax till skolan och gå på fotografisk bild. Efter det ska jag till ica väst och lämna tillbaka min tröja från asos (såg inte ut som det gjorde på bild) och hämta ut ett paket.

Naughty girls <3 bad boys

Jag beställde en t-shirt från nelly för några dagar sedan (ja, jag köper typ bara kläder genom internet, jag pallar inte med affärer och folk) och fick beställningen här om dagen. När jag öppnar paketet så märker jag att det inte riktigt är det jag beställde...
Jag skickade tillbaka den direkt och fick min riktiga t-shirt idag. :D
En lite sämre cambild, men you get the picture.

Temadag

Idag så var det temadag i skolan. Temat var rasism och främlingsfientlighet. Det var en väldigt spännande dag med olika händelser, väldigt intressant! Vi fick till och med en bok från en av lärarna på katte. Boken hade inget med tamat att göra egentligen, hon ville bara ge oss sin bok. :D
Efter temadagen så hade jag min sista lektion och sen så åkte jag hem och lagade mat. Mumsigt med kycklinggryta och pasta! Just nu ligger jag i sängen och kollar på serier medan Tira snarkar på bredvid.

What do you take me for


The help

Yeiiy, gick till skolan idag. Men vaknade alldeles för sent. Runt tolv så ringde brevbäraren (säger man fortfarande så?) på dörren och gav mig ett paket och sen var jag tvungen att stressa som fan. Jag hade bara psykologi idag och det var latch, vi kollade på how i met your mother. Efteråt så åkte jag hem, gick ut med Tiran oc började kolla på serier. Sen kollade jag på klockan och såg att den var åtta... WTF ur gick det så snabbt?
Imorgon har jag bara en lektion och sen ett kort utvecklingssamtal. It's pretty good! :D
Btw, jag ska se en ny film ikväll (har blivit lite standard, haha) och den heter "the help". Jag har hört att den ska vara riktigt sorglig men bra.
The help

Hey ya


The boy in the striped pyjamas

Idag var jag hemma och tog riktigt bra hand om mig själv. Jag badade, gick på långa promenader, åt nyttigt och bara tog hand om mig själv. För jag har bestämt att imorgon ska vara första gången jag går till skolan denna vecka, i know cool right?
Som tur är så börjar jag 13.00, whut whut!? Och har egentligen bara en lektion. WHUT!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Jag vet. epsikt. Ahh jag saknar mina vänner för har inte pratat på 4 dagar. Jag ska möjligtvis dra ner på stan imorgon och köpa ett par byxor och sen gå till synoptik för kolla upp lite saker.
Men just nu känner jag för att sova. Jag har laddat ner en film som Alva tipsat om och det är "pojken i randig pyjamas", jag är ganska säker på att jag behöver kolla ett avsnitt av någon komediserie innan jag somnar.
The boy in the striped pyjamas

Glossybox

Jag har börjat prenumerera på GLOSSYBOX - en lyxig box full av skönhet - hem varje månad. Jag beställde en denna månad, det betyder att jag kommer att få den någongång februari. Det är en låda som innehåller 5 mini skönhetsprodukter, och tanken är väl att man ska kunna testa olika produkter utan att behöva köpa en hel flaska schampo eller parfym och så kommer man på att man inte gillar den.
Jag prenumererar på en MASSA skönhetsrelaterade videos på youtube och den här boxen har funnits ett tag. I USA finns det något som heter "birchbox" och "ecobox", jag tror att glossybox kommer från Storbritanien. MEn det är en kul idé och kostar inte alls mycket (med tanke på vad man får för produkter).
När jag får min box så kommer jag att spela in en video.

River Island Top

Beställde hem den här fina tröjan från asos, ah how pretty!

Dyna

Har varit sjuk idag. Har varit sjuk sedan torsdagkväll och det har inte riktigt släppt. Idag har jag iaf orkat göra saker. Jag började morgonen med att tvätta kläder klockan sju, storhandla på maxi, ta emot Ludde, gå ut på promenad med vovvarna, städat toalett och förråd, diska, laga frukost e.t.c.
Just nu är jag så himla trött och inte för att jag är sjuk, utan för att jag är utmattad. På kvällen ska jag baka lite kanelbullar och laga mat, så nu har jag lite tid att relaxa.
Jag har köpt en jättesöt dyna till Tira, men hon verkar inte gilla den för att den prasslar, så jag kanske måste lämna tillbaka den. Men jag såg en liknande på jysk och den är i bomull, så hon kanske gillar den mer. Den här kostade iaf 79 spänn på ÖoB.

Tira är färdigklippt

Efter en veckas jobb är Tira äntligen färdigklippt, yeiiy! Detta betyder dock att hon går runt i kofta hemma och två plagg när hon går ut.
Anledningen till att vi klipper/rakar henne är för att hennes päls lätt får knutar när den växer. Sådana som inte går att borsta ut. Vilket gör att pälsen fortsätter växa in i knutarna, vilket gör att det till slut blir en massa bollar på hennes päls. Det hjälper även när det är snö och slask att ha kort päls, eftersom det är lättare att hålla rent och snön fastnar inte i pälsen. När det är riktigt slaskigt så blir hon riktigt smutsig och då måste hon duscha efter varje promenad. Det är bara påfrestande och jobbigt, så vi gör det enkel och hanterbart!
Så; hon plågas inte, det är för hennes egna skull och hon bryr sig inte.

It Girl


Klockan var ett på natten

Igår var vi hos Lotta. Vi kollade på "Grease", käkade korv med bröd och spelade spel.
Försenade julklappar
Tiran fick följa med
Lotta var glad att ha oss där
Körv
Geni...
... självklart så vann moi.
Lotta var rasande
Filmdax!
Rumpa!
Tira sov
På väg hem så snöade det så fint!
Om jag inte hade klackskor på mig och klockan inte var ett på natten, så skulle jag lugnt gått hem. Men jag hade klackskor på mig och klockan var ett på natten och Tiran frös.

Hårprodukter

I torsdags så gick jag och Berri till olika affärer här i Stenhagen och jag köpte lite produkter som jag behövde. Det blev mestadels hårprodukter eftersom mina hade tagit slut.
Hårspray, 17 spänn på ÖoB
Torrschampo (tänkte testa en ny) 22 spänn på COOP
Volymspray (testar återigen en ny produkt), 25 spänn på COOP
Torrschampo (den här måste jag alltid ha hemma), 29 spänn på ÖoB eller Rusta
Body butter, 27 spänn på ÖoB
Schampo och balsam från Aussie, runt 60 spänn/styck från Rusta

The sweet escape


Nowa busar

I know I know jag lovade att lägga upp bilder idag, men jag blev sjuk och jag har inte orkat ta bilder. Jag har legat i sängen och inte orkat röra på mig. TYCK SYND OM MIG.
Just nu känner jag mig ganska bra och har lite energi, så jag kanske ta bilderna och lägger upp de imorgon (även om jag sa att jag inte skulle uppdatera på helgen).
Lilla Nowan (jag vill ha mer hund)

Redo att sova...

När jag kom hem från skolan (för andra gången) så gick jag och Bakhtiar och köpte 2 pizzor. Självklart var jag tvungen att ta på mig regnstövlar och självklart var jag tvungen att halka. Vi drog även till maxi och köpte hem lite mat.
Runt sex så kom Berri till mig och vi drog till ÖoB, Ica Väst och Coop. Ingen aning om vrf, men vi skulle köpa lite saker och kolla olika erbjudanden. Jag kommer visa några sköna produkter jag köpte imorgon (känner att det börjar bli lite för mycket haulvideos).
Jag kom hem för typ två timmar sedan och sen dess har jag städat runt i huset, fixat disken, pratat med Tira och fixat mig inför sömnen (tvätta bort smink e.t.c.). Nu märker jag att klockan är tio i tio och jag sitter i pyjamas redo att sova...
Haha, jag måste kolla på en dokumentär som är en timme lång och sen gå ut med hundarna (jag är hundvakt) en sista gång.
Gammal bild på mig och Berri

Annoying orange

Jag älskar att jag kan vara blek en dag och oompa loompa nästa dag...
Igår
Idag

Lady Marmalade


Lektionsfri dag = gratis lunch

Jag hade sovmorgon till klockan ett idag, men drog ner på stan tidigare för att gå till tingsrätten med Alva. Vi ville kolla på en random rättegång, haha! Tyvärr så fanns det inga som passade våra tider så vi åkte till skolan och käka mat. Vi fick även reda på att vi inte hade någon lektion, så egentligen var det en skolfri dag... Vi fick gratis mat iaf ^.^
Efter lunchen så drog Alva hem och jag drog upp till datorsalen för att göra min läxa inför imorgon. Jag ska ha en powerpoint-presentation på fotografisk bild. Seeeenn fick jag åka hem. Jag gick ut med Tira, värmde mat, kollade på serier och lekte med mitt nya smink.
Nu ska jag ut med Tira igen och lyssna på lite skön musik.

E.l.f.-haul

Jag beställde ett par saker från Cosmetics and Makeup – ELF Cosmetics UK – Eyes Lips Face och gjorde en haulvideo.

3 böcker

Ganska standard måndag idag. Under första lektionen så fick vi låna böcker från biblioteket. Jag lånade tre olika böcker och funderar på att lägga mig och läsa en nu. Jag är otroligt trött och imorgon är det en ganska så lång skoldag.

Bride and Prejudice

Så jag vaknade halv tre idag, runt tre kom Alva till mig och vi skulle på kolla på en serie  inför ett skolarbete. Det slutade med att vi kollade på en roligare film.
Just nu ska jag käka en isglass och sen förbereda mig inför sömn. Jag funderar på att inte blogga på helgen, eftersom jag inte har så mkt att blogga om (jag sover och äter). Så jag bloggar måndag-fredag. Vi kör på det och ser hur det går, who knows det kanske kliar i fingrarna på lördag morgon och jag bara måste skriva nått. We'll see :).
Bride and Prejudice

The miracle worker

Jag var vaken hela natten igen eftersom jag inte skulle orkat vaknad till skolan. Så allt rullade på inget major, jag blev otroligt trött efter lunch så kommer inte ihåg så mkt. 
När jag kom hem så åt jag lite yogurt och kollade på serier. Jag vill så gärna sova, men jag tror att jag väntar ett tag så att jag vet att det håller hela natten.
Jag laddade ner en massa filmer, för jag funderar på att ta med datorn till skolan eftersom jag har fetaste håltimmarna. En film som jag är sugen på att se just nu är "The miracle worker".

Tjena kexet

Jag somnade igår klockan 19.00 efter att ha tvättat, lagat mat, gått ut med Tira, spelat in en video och annat shit. Jag vaknade klockan 07.00 idag, ställer mig och skriker som fan. Jag har fått nackspärr, LOVELY! Senaste gången jag hade det var för 3 år sedan, man glömmer känslan...
Mamma ringde och bokade en tid hos hennes kiropraktikor och lyckades sqeezade in mig, men jag fick sitta och vänta i eeeevigheter. Han fixade och trixade och knäckte allt som kunde knäckas, men det gör fortfarande ont. Han sa att det skulle gå över, så jag väntar...
Jag pallade inte med skolan idag, men jag måste dit imorgon. TILL MINA KLASSKAMRATER: Ja, mitt huvud tiltar och det ser jävligt konstigt ut. Men rör du mig, dödar jag dig! Jag blir så jävla pissed när jag är in pain.
Underbar kvinna!


Decemberfavoriter


Tired as f*ck

Så första lektionen för i år är avklarad. Jag har psykologi B klockan ett, så jag ska tillbaka till skolan senare. Jag kom hem för att käka och kolla på serier. Nu väntar jag bara på att skoldagen ska vara över, sen ska jag komma tillbaka hem och sova lite.
Right now, tired as f*ck.

Designer... de better

Hello, idag vaknade jag tolv tack vare brevbäraren som kom med mina paket från asos (whut whut). Nu har jag min alternativa studentklänning klar :D.
I det andra paketet fanns mitt första EVER nagellack från O.P.I. Ammag såååååååååååååå fakking eksajting! :D
Designer... De Better
Mamma och jag åt frukost i vardagsrummet (first time ever) eftersom jag var så duktig och vaknade tidigt. Så vi kollade på en rysk film, sen drog hon till stan och jag fixade mig lite. Vid fyra så drog jag också till stan för att shoppa lite med mamma (alla mina pengar är slut, så jag passade på hihi).
Jag fick två tröjor och en BH och jag är sååååå nöjd, eftersom det var precis vad jag behövde. När vi kom hem så lagade jag pastasallad och nu äter jag efterrätt.
Två chokladbitar...


Want U back

Idag vaknade jag 17.30. Yeiy, me.
Jag vette fan hur jag ska vända på dygnet innan skolan börjar igen. Jag ska iaf till maxi nu och köpa lite meducin till morsan som är förkyld och sen ska jag laga mat. Jag vet inte vad jag ska göra idag, förmodligen städa mitt rum.
Jag har beställt en massa saker från internet och INGET har kommit... Förutom läppstiftet från Parfym, hudvård, smink och hårvård - Beauty Planet som kom efter EN dag. Så imorgon hoppas jag på att åtminstonde ETT paket har kommit. Undra om det blir från ELF, nelly eller asos :)?
Want U back

I won't give up


Händelserik dag/kväll/natt (Skridskor, BJ m.m.)

Igår så dygnade jag eftersom jag skulle vara vaken ganska tidigt. Runt ett så drog jag ner på stan för att träffa Emil, Lotta och Alva. Vi hade planerat att åka skridskor vid studenternas.
Jag har inte stått på skridskor sedan nian, så Emil och Alva turades om att dra mig och hålla i mig :D.
Very proud moment
Efter skridskoåkningen så drog vi till stan för att köpa biljetter till BJ. Sen åkte jag hem och sov i tre timmar (skrev ju tidigare att jag inte mådde så bra).
Jag vaknade, duschade, packa en liten väska och drog sen vidare till Lotta för att fixa mig.
Efter Lottas stack vi till en bar och satt där i nån timme för att sen dra vidare till BJ.
Det var en sjukt händelserik dag men otroligt kul. Jag slutade må illa när vi kom till Lotta, så det var bara att njuta av kvällen och köra på. SJUKT KUL.

Ta det lugnt ikväll?

Jag ska alldeles strax ut med tjejerna. Det blir faktiskt första gången jag går ut på riktigt! :D
Jag är fett pepp och glad över att vi ska ut, men av någon anledning så mår jag som PISS. Asså jag har ingen aning varför. Jag mår illa, har ont i magen och ont i huvudet. Jag hoppas att jag tar mitt egna råd och tar det lugnt ikväll.
See you tomorrow!

It's not the end of the world


I like it like that

Jag la mig ganska tidigt igår, men vaknade ändå halv fyra idag... Jag ska alldeles strax till maxi och köpa lite mat. Inga speciella planer idag, så ska kolla på "Keeping up with the Kardashians". Jag har redan hunnit igenom 3 säsonger på 3 dagar, haha.

Nyår

Nyårsaftonen blev som sagt väldigt lugn och mysig, jag och Alva gick till slottet och sen vandrade vi runt på stan.
Tolvslaget

Firandet av Sara på Williams

Den 31:a så drog vi till Williams för att fira att Sara precis fyllt 18 och här är några bilder från kvällen.
B-day girl with shot :D
Whut whuuut..?

Safe And Sound


Hungrig SOM FAN

Sitter hemma hos Berri och väntar på att hon ska laga mat. Jag ursäktar för att jag inte lade upp något igår, men jag pallade inte.
Senare ikväll så ska jag lägga upp lite bilder och en video.

Just nu sitter jag här hungrig SOM FAN och Berri städar... Jag vaknade halv fem idag och har inte hunnit göra något annat än att dra till maxi med Berri.
Jag ska hitta någon rolig film att ladda ner och BE till Gud att Berri lagar mat någon gång idag.

Update: Berri har börjat laga mat.

Jag ser ut så här

Hoppas ni fick ett värt nyår och att det blev precis som ni önskat er!

Jag är hemma redan :D. Jag och Alva drog ut halv tolv. Hann till slottet i tid och kollade på en massa fyrverkerier. Sen gick vi runt på stan i en timme och kollade om olika barer/klubbar hade öppet. Vilket det flesta hade, men det var antingen för dyrt inträde eller fullt. Så vi bestämde oss till slut för att gå till donken och beställa något varmt att dricka för att sen dra oss mot bussarna.

Det blev ett lugnt och mysigt nyår, precis som jag ville. Jag är sååååå glad att det inte blev röj, fylla eller andra otrevligheter för jag skulle bara ångrat det. Tack och lov så var Alva på samma sida som mig, så det vart inget problem! :)
Hoppas ni fick ett värt nyår och att det blev precis som ni önskat er!

Jag ska krypa ner i sängen med två gosiga hundar (jag är hundvakt åt Ludde) och kolla klart på "When Harry met Sally".
Happy New Year!