Min nattrutin/hur jag avlägsnar mitt smink

 

Bruno Mars Medley!

 

Lyx på Max

Nyss hemkommen från stan. Det blev lite plagg och ett par underbart bekväma och snygga skor. En video kommer upp under nästa vecka. 
 
Jag ska alldeles strax träffa Johanna för att åka ut på landet och äta lite fika. Mysmys och mumsmums.
Lyxshake på Max
 
Lotta och jag var inne på Glitter och köpte såna där "minitofsar", haha. Såna som inte syns. Nu kan jag ÄNTLIGEN göra flätor och massa andra roliga frisyrer. Perfekta tofsar för er med tunt hår som mitt!

Körkortsplugg innan läggdags

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska jag till stan och kolla rean. Jag har shoppat kläder på internet så länge nu, så jag har helt glömt bort senaste gången jag faktiskt var nere på stan och shoppade. 
Men jag har hört att rean ska vara riktigt bra på diverse affärer, så vi ser om jag får hem något roligt. Vill ni ha en haulvideo? :)

Nej, men nu blir det körkortsplugg i sängen.

Alfa trafikskola

När jag var på Johannas jobb så läste jag Uppsalatidningen och såg att trafikskolan som jag går på har lagt upp en annons. Så det är ju ett bra tips för er uppsalabor som funderar på att skaffa körkort och vill göra det i mindre stressig trafik (jag kommer att göra en video på hur min "körkortupplevelse" var när jag har tagit körkortet).
Men jag kan iallafall rekommendera Alfa Trafikskola, de har många pendlande uppsalabor som kunder(?).
 

Mat, mums

 Åh det var så länge sedan jag uppdaterade. Jag får sådan ångest "/. Men nu kan jag inte skylla på jobb. Senaste gången var i lördags, så jag har ingen aning om varför jag inte skrivit här. 
Jag har haft 3 körlektioner på rad nu, man får ju hoppas på körkort innan sommarens slut.
 
Jag har varit ute och ätit mycket i slutet av den här månaden. Här kommer lite bilder på god mat och goda vänner (mums).
 
Bild 1. Jag var och hälsade på Johanna på jobbet. Bild 2-4 är tagna från "Mammas Meze", där Alva jobbar. Resterande bilder är tagna från idag. Jag, Alva, Lotta och Johanna var på "Java". Där ingen utav oss jobbar, haha.

Majs Glossyboxvideo


 

Rosa klänning och vita sneakers

Nu har jag precis spelat in Glossyboxvideon, så den kommer upp någon gång i veckan.
Snart ska jag åka ner på stan för att möta upp Alva och Lotta. Vi ska på restaurang och äta god mat! För imorgon och framöver gäller jobb, jobb, jobb.
Dagens outfit: Ny klänning från H&M och jag tonade ned hela looken med vita sneakers från Björn Borg

Lediga dagar med görlsen

Det känns som att jag inte har uppdaterat på flera veckor. Men som sagt (det känns som att jag skriver detta varje gång) jag jobbar, jobbar, jobbar. Idag är det andra dagen (på länge) som jag är helt ledig. Här kommer lite roliga bilder som är tagna under de senaste dagarna.
Jag och Alva var på bio och såg "The Cabin in The Woods"(Alva gillar att kalla den "The Bacon in The Woods")
Bautacola
I måndags var Alva och Lotta hos mig för att baka pizza och käka frukt (mums!). Vi kollade även på "Heartbreak Hotel", har ni sett den? Sjukt rolig.

Sushiyama

Åh det är så härligt att veta att man är ledig, haha. Nästa pass är på midsommarafton så det är en ganska lång "återhämtningstid". Imorgon ska jag iväg och träffa en familj som behöver lite hjälp med barnvakt. Sen är jag HELT LEDIG! Gud vad skönt det kommer att bli. Jag kommer bara att ligga i sängen och kolla på filmer.
Om jag har ork så spelar jag in Glossyboxvideon.
Jag var så sugen på sushi idag, så jag sprang in på Sushiyama och lyxade till det lite grann, det är trots allt lördag.

Risktvåan + jobb + vattenmelon

Hej hej hej!
Det är så svårt att hinna med allt, därav lite huxflux inlägg. Jag jobbar på iallafall. Idag åkte morsan till Estland, så jag är hemma själv i en vecka. Vilket skulle vara super om jag inte jobbade så mycket, det är svårt med TiranBiran.  Men hon verkar må bra och lider inte så mycket av mattes frånvaro.
Idag hade jag risktvåan. Det var skitroligt att snurra runt och bränna gummi. Det kändes ungefär som att åka i "tekopparna" på Gröna Lund. Det var första gången jag körde i stadstrafik och det gick extremt bra, om jag får skriva det själv. Men nio timmar var jag borta i Sala/Västerås och det känns! Det känns i ben, huvud och axlar.
Imorgon jobbar jag från 7-16, så det är bara dags att lägga sig. Men först måste jag få i mig lite delicious vattenmelon.

Bortdomnade fötter

Jag har varit uppe sedan 05.30 och mina fötter håller på att domna bort. Jag är sååå trött! Imorgon gäller samma pass för mig (07.00 - 16.00) och en liten hundrastning efter det. När jag kom hem idag efter jobbet så tog jag en lång dusch. Jag har inte duschat en sån tid sedan jag var liten. Jag har alltid duschat antingen på morgonen eller på natten, innan jag ska gå och lägga mig.
Jag har 4 pass denna vecka, sen får vi se vad jag får. Det är ju kul, men otroligt plågsamt haha!
Sedan jag ska slutat skolan så har jag internetshoppat kläder som en galning! Men nu måste jag sluta, jag ska ju spara pengar till bil. Men jag är stolt över att jag spenderade 300 spänn på hm.se på något som skulle kostat 840 spänn.

Majfavoriter


No more "schema"

Nu kommer det lite nya "regler". Jag kommer att blogga när jag vill och känner för det. Det blir alltså inte varje dag och jag kommer inte att följa ett "schema". Anledningen är för att jag kan känna mig helt inspirationslös på torsdagen men har en massa att berätta på lördagen. Så nu kör vi så!

Idag fick jag ett samtal från herrgården som jag jobbade på för ett par veckor sedan. Så nu fick jag fyra pass. Imorgon ska jag upp halv sex... :D
Jag vet inte riktigt hur det blir med uppdaterandet här. Jag har de här passen, hundarna, sommarskolan och körkort. Plus att min mamma bestämt sig för att dra till Estland på torsdag. Jag älskar att jag får huset för mig själv, men det kunde vara värre timing. Haha! Jag har dock tur med mina underbara grannar som oftast ställer upp (nu syftar jag mest på hundpassning).
Men jag är glaaad :D

Svar på kommentarer

Postat av: Jenny & Sara

Hej, såg dina smink klipp på youtube, och har lite frågor.. Undrar vart du har köpt din smink borstar, skulle bli glad om du kunde kommentera det på min blogg.. Kram

Sv; Jag kom inte in på er blogg "/. Men jag har borstar från elf (Cosmetics and Makeup – ELF Cosmetics UK – Eyes Lips Face) och needs (finns på maxi, coop typ överallt) :)
Postat av: Maja

AAAAH!!! Vad skönt! Att vara klar med skolan om man vill menar jag! Själv har man 9:an och hela gymnasietiden kvar. Suck! Fast jag gillar och plugga så det går nog bra! Fick du några student presenter? Kan du inte visa dem? :)

Sv; Så hiiiiiiimla skönt! Kämpa, kämpa på! :D
Ja, det fick jag. Jag tänkte göra en haulvideo där jag inkluderar dem :).

Vattenmelon

Jag har varit hundvakt från 08.30 till 18.00 idag, därav lite frånvaro. Jag är extremt trött idag, jag vet inte om det beror på att jag fått för lite sömn eller om jag druckit för lite vatten (det är ju väldigt varmt nu för tiden). Jag är verkligen extremt trött! Jag höll på att somna på bussen, på golvet och på stolen. Haha!
Jag drog en sväng till maxi och köpte lite vattenmelon, MUUMMMSS! Första vattenmelonen för i år. Imorgon är jag helt "ledig", inga hundar och inget ansvar pretty much så jag ska nog spela in ett par videos!

Studenten

En sjukt rolig dag som jag sent kommer att glömma. En video kommer att komma upp inom de närmaste veckorna och bilder från min studentmottagning ska ni också se fram emot!

Jag och (lilla) mamma på studenten

Hellå!
Jag har tagit studenten, WOHOOO!! Bilder kommer upp senare ikväll. Just nu ska jag till Årsta och träffa en ny hundägare som behöver lite hjälp med promenader.
Tidigare idag så var jag, Alva och Lotta i Stadsparken med lilla pitbullen och lekte. Jag tog inga bilder, men Lotta kanske har några senare.
Vad mer? Om en vecka ska jag klara risktvåan, på onsdag nästa vecka börjar sommarskolan. Inte så mycket mer. Jag är glad att allt skolarbete är över och att det mesta som är kopplat till skolan också är över! :D
Jag och (lilla) mamma på studenten

Katte - Skrapankampen 2012 (video)


Skakis hos veterinären

Idag var jag och Tira till veterinären. Hon skulle vaccineras, för hon fyllde 4 år igår!!! :D Lilla plutten börjar bli stor nu.
Chillar som fan
Skakis hos veterinären

Akademiska + skiva

I fredags var jag en liten sväng till sjukhuset för att hälsa på Berri.
Senare på kvällen så skulle jag och Alva till en skiva, men vi kom inte in!!! Fett sorgligt, men vi gick till Palermo och snackade istället.
En skiva som vi faktiskt kom in på var Mitras skiva, jag tog några bilder.

Sista skivan

Jag ska till sjukhuset alldeles strax för att hälsa på en kompis. Senare ikväll ska jag och Alva till sista skivan någonsin (iallafall för min del).
Den här klänningen ska jag ha på mig ikväll

Bilder från Katte-Skrapankampen 2012


Videos från förrförra året

Och självklart så vann Katte!!! :D
Jag ursäktar mig för att jag inte gjort något inlägg, men jag har varit på kampen sen kom jag hem och sov. Jag vaknade typ vid nio och käkade lite mat, gick ut med Tira och tvättade ansiktet. Nu ska jag sova igen, haha!

Men bilder och videos från kampen kommer upp imorgon! Baj!
Videos från förrförra året