The woman in Black = skräckfilmsmaraton?

Just nu är jag hundvakt i Flogsta. Jag ska vara det tills på fredag, så just nu bor jag i en liten studentlägenhet med tre vovvar (Tira är med). Supermysigt!
 
Igår skulle jag och Alva ha skräckfilmsmaraton men det slutade med att vi kollade på en film i fyra-fem timmar. Filmen var inte så lång, men vi pausade ungefär 1000 ggr. 
 
Vi kollade på "The woman in Black" som ska vara jättebra, men det var bara långtråkig. Skulle inte rekommendera den. Har du några bra rekommendationer på riktigt bra skräckfilmer? Lämna en kommentar!
 

En massa bilder

Nu har jag en massa bilder som jag bara tänker kategorisera och skriva något kort om.
Utflykter till Sala
 
Wik med mamma
Stylish?
 
Sigtuna
 
MAT <3
 
Nya bilen
 
Min första dekal

Let it be

 

Life Happens

Nu ska jag och mamma ut och åka. Jag åkte till Stockholm imorse och köpte en liten Skoda Felicia '98. Bilder kommer senare. 
Nu ska vi ta hunden och köra!
 
Mysig låt
 

Disney

På senaste tiden har jag kollat på Disneyfilmer. Man får sig en riktig nostalgitripp. Senaste gången jag kollade på några utav dessa filmer så satt jag hemma i pappas vardagsrum och pluppade i kassettbandet i spelaren. Det är så sjukt vad man kan komma ihåg och känna när man kollar på sådana här filmer, haha! :D
 
Har ni någon riktigt skön disneyfilm som ni kollar på lite då och då för att känna lite nostalgi?
 

Bizarre dance cat

Det här är vad jag roar mig med när jag är själv hemma. Så himla roligt!
 

Toyota Aygo

I tisdags så hyrde jag en bil från okq8. En riktigt söt och snäll bil. Två hela dagar fick jag ha den för ungefär 1200 kronor. Då åkte vi (jag, mamma och Lotta) till Sigtuna och kollade läget. Sen åkte jag och Lotta till Sala för att fika och ge blommor till min körskolärare. Efter det åkte vi till Västerås. Så en massa saker har jag upptäckt, riktigt roligt. Men jag vill ju ha en egen bil, man blir så beroende annars. Det ser ganska ljust ut på den fronten, det gäller bara att hålla tummarna.
 
Idag ringde Johanna och undrade om jag vill följa med till Stockholm en snabbis med hennes pappa. Det var riktigt mysigt. Vi käkade på Kebab House och åkte runt lite i Södertälje. Riktigt kul och mysigt.
 
Lilla bilen

What to expect when you're expecting

Denna vecka blir lite spännande. Jag ska nämligen hyra en bil imorgon och köra runt lite. Det ska bli så himla kul att få köra utan en "lärare" för första gången. 
 
Idag var jag ute med en vovve. Senare på kvällen så ringde Johanna mig. Vi åkte in till stan, kollade på "What to expect" och käkade på Kinarestaurang efter det. En riktigt chillig mysdag. 
 
Imorgon ska jag då hyra bil. Jag, mamma och Lotta åker till Sigtuna och spenderar dagen där. På onsdag åker mamma till Estland så jag skjutsar mamma till hamnen och drar vidare till mormor och mammas moster i Alby. Hoppas att jag överlever och klarar av Stockholmstrafiken. 
Som tur är har jag Lotta med mig även då, annars skulle jag nog inte våga klara av någonting.
 
 

I Am Me

 

Junifavoriter

 

Jag har tagit körkort!

4:e Juli är dagen jag kommer att minnas länge. Jag har tagit körkort! :D
I måndags klarade jag teoriprovet och idag klarade jag uppkörningen. Så himla najs! Behöver mina vänner personliga chaufförer så ställer jag jättegärna upp. Eftersom vi inte har någon bil inom familjen så uppskattar jag all övning jag kan få!