Klassisk manikyr

Hello, har hängt med Berri idag och vi käkade gott på Kebab House.

Fixade en liten klassisk manikyr idag


Nu ska jag kolla på "Jag saknar dig" och "Sanning eller Konsekvens"


Imorgon ska typ hela klassen till SACOmässan och få reda på mer om universitet. So gotta get up early.

Julpyntet hemma hos oss


Ensemble

Hello, dålig bloggning I know. Annars då? Varit sjuk.

Idag kommer jag att ladda upp 2 videos från ensemble-uppträdandet, måste bara ladda kameran.

Kommer ni ihåg förra årets? (extremt bra ljud)



Person of Interest


27/11 FÖRSTA SNÖN I ÅR!

Först och främst vill jag ju bara säga tack till vädret som läser min blogg, respekt!

Jag har julpyntat lägenheten hela dagen, jag ska göra en fin liten lägenhetsvideo inom snar framtid. Vid sex så åt vi och precis när jag ätit klart kom min fina Berri och vi drog ut på äventyr. DÅ BÖRJAR DET SNÖA. Jag höll på att gråta, så fint! :')
Det slutade med att vi var ute i två timmar och bara skrek. Jag kom hem för ett tag sedan. Hann dra ut med Tira i en kvart och hon var ju överlycklig! Sprang och skällde och nös på snön, haha!
Tomtarna är framme...

Första advent

Idag är det första advent, wihiiiii :D. I Östersund föll första snön idag. Vrf inte hääär? #%&"@# MUPPSALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Back in the days

Beibah

Hello, sry för att jag inte uppdaterat. Jag har varit sjuk här hemma och bara sovit typ. Idag är det äntligen lördag :D. Jag ska bara vila här hemma, imorgon är det första advent och då ska jag sjunga med kören.
Just nu sitter jag och laddar ner en massa jullåtar, MYS! Men vart fan är snön... :( Jag är i en riktigt julig stämning. Hihi!

Kan jag ha drabbats av "Beiber Fever"?







Förkyld ATM


Why the wide face?

Hellu, sry att inte uppdaterat mkt. Jag kom hem från skolan klockan ett, för jag fick reda på att jag inte hade företagsekonomi...
Men det var okej att vänta i onödan, eftersom jag fick se ensemblen uppträda i glasis. Jag har 2 videos som jag kan lägga upp imorgon.
Efter skolan så drog jag alltså hem, chillade och tog ett bad. Vid sex så drog jag för att vara kattvakt (kan ta bild och visa imorgon, hon är så söt!) och sen hem igen för att käka.

Nu ska jag börja plugga till psykologiprovet och sen sova. Jag ska upp extra tidigt i en vecka, just för att jag är kattvakt. WOHO, maj lajf.

Chaving pavements

Ska alldeles strax ta bussen och dra ner mot stan. Vi ska till tingsrätten med Sam B idag, spännande :D.
Efter tingsrätten så har jag bara företagsekonomi. Vädret är ju piss, så jag tackar min fina mamma för utlånet av busskort.
Chasing pavements

Hat mot if

Idag har jag bara legat i sängen med dundrande huvudvärk. Har inte orkat ställa mig upp förän nu. Jag ska hjälpa morsan med lite administrativa saker och sedan ägna mig åt datorn.

Jag fick ett brev från If idag om att jag ska pröjsa drygt 500 spänn för Tiras försäkring i slutet av denna månad. WTF, den går på 171/månad. Morsan ringde och de sa att de missat ta från förra månaden, så nu dubblas det till denna månad. Ah men skitkul. 2 personer fyller år och sen är det jul och nyår och så tar de FEMHUNDRA SPÄNN. Helvete. Skaffa inte IFs försäkringar (jag behöver ju inte dra kejsarsnittshistorien igen).
I april kan jag äntligen säga upp försäkringen och sen kör jag på Agria!

Fick även min beställning från http://www.stylebytyra.se/. Det var en fin ring, men jag och ringar går inte riktigt ihop, så är inte helt säker på att jag ska behålla den.

When I held Ya


Jag har fått en katt

Mormor la denna katt på min säng häromdagen och sa att det var en present från mammas moster. Nu skrämmer den mig varje gång jag ser den.
Varför?..

Dagens Outfit 21/11


Call your girlfriend

Haha!

Jag och Alva diskuterar fikusar och mytton, samt en liten överblick på Faliraki by night

Ursäkta att det är så mörkt, men man behöver inte se våra ansikten för att förstå flummigheten i denna video :)

Sushi 2 times this week!!!

Igår drog ju jag, mamma och mormor till stan och gick på restaurang, Bakhtiar joinade också. Det fick bli "china river" denna gång, sushi 2 times this week, YEIIIIYYY!



Sen drog jag och Berri ut på en timmes promenad. Vi gick till en person som jag ska vara kattvakt åt nästa vecka, så det var värt att slå två flugor i en smäll.
Berri leker sexi

Sova

Kom hem från Berri för en halvtimme sedan, ska sova nu. Nighty, night!

Insidious

Sitter just nu hemma hos Berri. Har typ inte träffat henne på en månad, wierd...
Vi var på en långpromenad för en halvtimme sen och nu ska vi käka godis och kolla på läskig film.


In till stan

Jag somnade tio igår och vaknade klockan tolv idag, yeiiiy. Utvilad.

Jag ska alldeles strax in till stan med mormor och mamma. Vi ska käka på restaurang och möjligtvis åka till IKEA. We'll see :)


Bokade nyss en biljett åt min mammas moster. Hon åker till Östersund på måndag, åhh höll på att gråta när jag såg att allt gick igenom med betalningen. JAG VILL OCKSÅ! J*vla skolj*vel. Skulle lugnt få följa med om det inte var för skolan. PISS.

I hopp om att få napp

Idag har det varit en riktigt seg dag. Jag var i skolan och gjorde en massa skolgrejer och sen åkte jag hem. Haha, så otroligt intressant. Jag är sjukt trött. Jag tackar Gud att jag inte har några viktiga läxor att plugga på under helgen, WHUT WHUT!?

Emil ville vara med i bloggen idag

Lotta undrade om jag kunde lägga upp denna bild och promota. Hon sa "i hopp om att få napp". Varse Lotta :)

Sushi

Efter nationella provet så hade vi inget mer i skolan. Jag har varit sugen på sushi i över en månad. Jag, Alva och Lotta put two and two together och drog till "Dragon palace".
Lotta tycker inte om sushi så hon spydde.

Man fick välja fisken som skulle pryda riset

De hade pappersreklam

MUMS!!!

Jewish and you know it


Alienish

Jag ska gå och lägga mig nu. Imorgon är det prov i äckliga svenska, vi får se hur det går. Jag kan ju säga att jag iaf hoppas på G.
Så här kommer jag att se ut på provet, haha!

Mormor hade med sig lite bilder

Mormor hade med sig lite bilder som hon sparat under åren, de är så roliga att kolla på. :)
Mammas farmor, morfar, mammas farfar

Mormor och mamma, när hon skulle börja ettan.

Mamma och mormor

När mamma och pappa gifte sig.

Stolta och väldigt hippa föräldrar, haha. (Herregud, 4025 gram...)

Jag och mormor för ett antal år sedan.

Vår gamla pudel Nisse

Möte

Jag pallade inte dra till sam imorse för jag var alldeles för trött. Nästa lektion började 13.00, så jag vaknade typ halv ett blev alldeles för seg. Jag fatta att jag aldrig skulle hinna till lektionen, så jag tänkte "åhh vad skönt med en ledig dag". Så får jag ett meddelande om att jag har ett möte idag. Vad fan. Så nu sitter jag här i skolan och gör INGENTING för jag väntar på att avklara mötet, som börjar 14.30. 

Men jag är hyfsat utvilad iaf och det är ju skönt. Idag efter mötet så ska jag ner på stan för att fixa lite ärenden sen ska jag hem och fota lite produkter som jag äntligen fick hem igår! Yeeeeiiiyy, kameran är funnen och ELF har fett bra leveranstid.
Baj.

Hallelujah


Flum


Vaniljglass

Vaniljglass, mums!

Älv.

Alva är här på besök och ville fina sin fina sida för er.

Depend nr 249 + Isadoras "Star Glaze"

Kom hem vid fyra och vilade en liten stund. Jag hatar måndagar. Det är de segaste dagarna någonsin! Skolan har iaf rullat på. Jag hatade dagens svenskalektion, förstörde hela dagen. Men, men.

Jag har nyss målat naglarna och ska snart dra ut med Tira.
En skitsnygg grön/blå färg blev det, med lite silverglitter på accentnageln. (självklart framstår färgerna inte så bra)

Tira ville vara med på bild

Tira ville vara med på bild

Jag försökte kommunicera lite

Jag käkar upp henne

Tira pallar inte mer och vinkar hejdå

HAHA bästa bilden!


Perfekt söndag

Julia:
OC! <3
Därefter jobbar du dig igenom alla säsonger av SATC, Desperate housewives och Vampire diaries så har du garanterat inte missat något av värde!

Sv; SATC och DH är avklarat :D Ohh, Vampire diaries nästa? :)

Idag har jag mest varit hemma och haft lite quality-time med mormor. Vi (hon) har lagat mat, vi har bakat äppelkaka och jag målade nyss hennes naglar. Typ så har dagen sett ut, en perfekt söndag!
Mommoh

O.C

Kom hem rätt så sent igår, där av ingen uppdatering. Jag har fortfarande inte hittat min kamera, så det blev inga bilder igår heller.

Jag har gått runt och trott att det är lördag hela dagen. Sen kom jag på att det är söndag och så blev jag ledsen, haha. Men jag var iaf ute med Tira på en långpromenad och nu ska jag fixa en kopp te och kolla på serie.
Efter Greys så hittade jag ingen ny serie att följa. Men igår så hittade jag en; O.C. Jag har aldrig sett nått avsnitt förr men kollade första igår och tyckte att man kom in i handlingen fort.

Så det blir väl mitt nya obsession.

Till Emils place med tjejorna

Kom nyss hem från dopet, det var så himla fint! Dock kan jag inte hitta min kamera, så det blev inga bilder... Men jag kanske kan få de skickade till mig.
Mormor och morsan sitter kvar i kyrkan och käkar, men jag drog hem för att snart dra till Emils place med tjejorna.

Tjejorna

En liten uppdatering


Nu är jag äntligen klar med skolarbeten

Nu är jag äntligen klar med skolarbeten för denna sk*t-skol-h*r-f*tt-veckan som har förstöööört mitt liv. Jag kan inte fatta att jag är där jag ville vara i måndags. Jag ville sitta på exakt denna plats och skriva i bloggen att jag var klar. Åh, revolutionerande.

Nu ska jag fira med lite te och ett vänner-avsnitt, CIAO BAO.
Så här känner jag mig just nu, on top of the world!

Versace for H&M

Whut whut

In the dark


LövMajLajf

Så jag är fortfarande inte klar med mitt kära skolarbete. Innan tolv inatt så ska 2 uppsatser in. LövMajLajf.

Så jäkla mörkt nuförtiden, mys <3

Talet blev ett skämt

Haha, talet blev ett skämt. Att inte sova fuckar inte bara upp din hjärna utan påverkar typ allt. Bajs. Men aja, nu rä det gjort iaf.

När jag kom hem så gick jag och lade mig direkt. Vaknade halv sju, åt en banan och cyklade iväg för att vara barnvakt.
Nu ska jag kolla lite youtubeklipp och sen sova. Imorgon är det prov i etik, men jag tror att jag pluggar imorgon ist.
Östersund, vinterstaden.

Klar med tal

Har äntligen skrivit klart mitt skitiga tal. Det är fett osammanhängande och dåligt formulerat, men whatevs. Jag längtar till att få komma hem sen igen, för då får jag sova :D.

Beautiful mess

Picksi!


(Why can't then be now?)

ELF

Jag var precis inne på  http://www.eyeslipsface.co.uk/och beställde hem lite grejer. Riktigt spännande eftersom jag aldrig köpt något från de, men har hört riktigt bra saker om de billiga produkterna. Haha, jag är INTE sponsrad bara otroligt trött och då blir formuleringarna fett formella (fff).


We found love

Stannade hemma idag p.g.a huvudvärk. Vaknade nyss.

Jag måste skriva på mitt jävla svenskatal som jag ska hålla imorgon, ångeeeeest. Yep, ångest är tillbaka. Hoppas inte allt annat skit är tillbaka.

We found love

Swim good

Hellu, asså jag har en massa skolarbete denna vecka, så vi får se hur det blir med uppdateringen. Prio 1 är självklart eskuuula.


Fest hos Bagge

Tips från Alva, tips från Alva nuuu


Pappas grav

Jag bestämde mig för att dra till pappas grav och städa upp lite där. Jag cyklade en snabbis till maxi och köpte blommor och ljus. Asså det är SÅ mörkt just nu, helt sjukt. Jag såg inte ett piss där ute, så blommorna och ljuset hamnade lite random. Men det var så fint där. Det var jättemycket folk där idag och tända ljus överallt (det gjorde det dock inte lättare att se "/). Jag tror jag ska dit imorgon och fixa till lite i dagsljus.



Just nu så finns det ingen gravsten, men jag ska förhoppningsvis fixa det innan jag flyttar nästa år. Vet ni hur sjukt dyrt det är? Galet.

We found love

Vaknade för inte alls så länge sedan. Jag har inga som helst planer för idag, så vi får se vad som händer. Jag har en massa skolarbete inför nästa vecka. Men jag vill inte ägna mig åt dem just nu.


Gosar

Vi ligger och gosar, ingen utgång idag!

Oktoberfavoriter


Are you happy now?


Ludde och Tira

Vaknade relativt tidigt idag och har städat typ hela morgonen. Idag kommer morsan hem, så that's kinda exciting. Äntligen så behöver inte Tira vara ensam så länge längre.
Idag kom även lille Ludde. Han stannar här hela helgen eftersom ägarna ska på kryssning.

Senare ikväll så ska jag kanske ut med Ella. Tydligen så ska Oasia vara bra, hoppas på att det blir kul. Jag har ju inte varit ute ännu (I know right).
Ludde och Tira

Holding out for a hero

Nu är jag hemma och filmen var skitbra! Riktig feel-good movie.
Jag fastnade för den här underbara covern

Dagens Outfit


Vindruvor

Lagade nyss mat, ska snart börja fixa mig (sitter fortfarande i osminkad i pyjamas). Men först så måste jag tipsa om världens godaste vindruvor. Jag köpte ett paket idag på maxi för 20 spänn och det är himmelska!!!!!!!
Go get you some!

Gamla bilder

Jag tänkte vakna tidigt idag för att gå ut med Tiran, men vaknade halv ett. Det fick bli att springa ut i pyjamas och snyggaste frisyren!

Jag har precis käkat och ska till maxi nu. Ikväll ska jag på bio med Ella (hennes present till mig, hihi <3). Vi ska se "footloose", whut whut.

Gamla bilder



Sparks fly

Hellu! Sry att jag varit MIA, men jag har varit sjuk och lat. Igår var jag mest sjuk (klarade av att gå ut med Tira 2 kortisar, stackarn tiran :( <3) och idag har jag varit otroligt lat. Jag har mest kollat serier, jag hann med lite tvätt och runt sex så satt jag barnvakt.

Jag var nyss ute med Tira (för tredje gången idag, don't worry) och kom på att jag bara käkat en macka imorse. Så går det när morsan inte är hemma, man glömmer bort väsentligheter (som att ÄTA). Nu funderar jag på om det är värt att laga kyckling. Det är så sent, men jag är så hungrig.
Jo, jag gör det.

Sparks fly