California King Bed


Har du hört den förut?

Min dator har typ dött. Asså inte riktigt dött, men den har virus. den fick virus igår när jag skulle sätta på den och så ba... Jaha, kul. Mitra ska kolla om man kan göra något åt det eller om man måste omformatera, så det känns ju skönt! (y)
Idag har jag typ inte gjort något speciellt. Jag har fortfarande inte velat gå ut för jag är fortfarande ovän med solen. Jag är lite ovän med morsan och mormor också, så jag har emoat mig inne, feels good.
Jag har varit inne på svt.se mkt och kollat "djursjukhuset" och "har du hört den förut". Alla svennar kollar på de programmen. Typ svennemormödrar (fan vilket fult ord). Men så är det, sjukt intressant för mig iaf.
Nu ska jag hitta något nytt program på svt.se.
För övrigt så saknar jag Tira något så sjukt mkt. Det är skönt att jag kmr hem snart. Fyfan, den senaste vecka här har varit ett rent helvete. Jag hatar att vara hemifrån så länge, det är äckligt.

Ciao bambinos!

Chillin' in tha hotelroom

Idag drog jag på en långpromenad vid stranden. Det var synd att jag inte hade kameran med mig för naturen är så otroligt fin här! Jag kanske tar samma runda en till gång, så fotar jag då. Annars har jag mest chillat inne, eftersom jag inte vågat sola än, p.g.a. febern som uppstod för några dagar sedan. Nu är jag fixad och så, ska käka lite glass och sen middag!


Kss Kss


Go Katte!

Ohh, idag är det ju Katte-Skrapankampen. Ihh, Katte kmr ju att vinna , så är det bara. Jag vill så gärna vara där! Men jag hejar härifrån! Go Katte, go Katte, go Katte!
Videos från förra året


Pricetag


Min Nowis

Titta på min vovvi! <3
Ihh, jag vill åka hem, nu nu nu! Åhh, på fredag så kmr jag att kyssa ihjäl henne!

39 graders feber. Kul.

Oops, sry för att det inte blev något inlägg igår. Igår drog vi till stranden och var där nästan hela dagen. Klockan 16.00 bestämde jag mig för att gå hem och vila, kände mig ganska dålig. Klockan 17.00 kommer morsan och mormor hem, då får jag konstaterat för mig att jag har 39 graders feber. Det var ju kul.
Runt 20.00 så känner jag att jag kan dra till restaurangen och käka lite mat. Jag kmr upp och kollar facebook e.t.c. Sen lägger jag mig klockan 22.00 och har 39 graders feber igen.
Jag vaknade för ungeför en timme sedan och febern har gått bort. Så idag sitter jag hemma hela dagen och kollar film. Kul. Mormor och mamma har precis dragit till stranden, det är 23 grader i skuggan. Åhh, fan vad typiskt.

Men, men jag är glad att det inte var något värre. Man vill inte ligga på semestern och ha magsjuka eller vara extremt förkyld.
Jag lyckas alltid bli sjuk på mina semestrar... Kmr ni ihåg Rhodos?


Awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Jag ska få Tira att göra detta!

Jordbävning i 5 sek.

Åh herregud. För ungefär fem minuter sedan så var skedde en jordbävning. För de på Kreta är det vardagsmat. "Händer lite då och då", fick vi höra. Jag trodde helt seriöst att jag skulle dö, i två sekunder så trodde jag att mitt liv var över. Hahahaha, fy fan!
Tänk er känslan av att stå på marken och inte känna stabilitet. FY FAN! Inte kul... Min morsa går runt och skrattar.

Ville bara dela med mig utav denna äckliga känslan, FY FAN!

Soran Ismail

Jag kan ha lagt upp det här förr, men det är förjävla kul!


Starbucks FTW

Nyss hemkommen från stan. Såååååå skönt att få vara själv. Man slipper tänka på andra, hålla reda på andra, gå åt ett annat håll med andra. Man får tänka själv, göra själv och vara själv. Helt f*cking underbart! Nu längtar jag inte hem lika mkt ^.^
Jag drog till stan och kollade lite olika affärer. Sen köpte jag lite presenter till tjejerna där hemma, fikade på "starbucks" (VRF FINNS INTE DET I UPPSALA!?) och kollade upp priser på olika aktiviteter e.t.c.
Nu ska jag chilla lite, sen drar vi och äter!

Det regnar här i Chania idag...

Klart som fan att det ska regna idag med. Det åskar också, (y) -.-'.
Jag har bestämt mig för att dra till stan, själv. Mormor och mamma vill sova, fine! Men inte jag. Nu drar jag, jag har ingen aning om vad jag ska köpa.
Baj!

Bilder från igår

Igår var vi på stranden nästan hela dagen


GDO

Nu drar vi till närmaste stranden och solar. Äntligen har vädret "stabiliserat" sig. Det har varit regnigt, soligt och molnigt nästan varje dag här. Men igår var det 32 grader i skuggan och idag är 29 grader i skuggan, AWESOME!

Dagen har flygit förbi

Asså den här dagen har bara flygit förbi. Jag har hunnit med massor. Jag har käkat, sovit,varit på stranden, vart till apoteket, solat, badat, åkt hem (till hotellet), käkat, kollat på arabisk film med mormor (mamma ville ha datorn) och nu sitter jag här.
Imorgon så lägger jag upp bilder från idag och ev. bilder från imorgon. Nu ska jag läsa bloggar och sen sova.
Night!

Svar på 2 kommentarer

Wikis om Run the world (girls):
Haha neej jag menade videon du tog bort.. hint hint ^^
Sv; Jahaa,Ohhh I bet you liked it ;). Du kan få lite mer av det goda sen när jag kommer hem!!! :D ahahahhahhaahha grr ;)

Maja Westin om Den här måste man ju lära sig!:
Är det fejk eller är det på riktigt o:
Sv; Jag är ganska säker på att det är på riktigt :)

Den här måste man ju lära sig!


Hotell-roomtour


Run the world (girls)

Wikis om Hemlängtan!:
Men det kan ju aldrig bli för mycket av det goda? ^^

SV; Är Grekland det goda? :D Hihi, Grekland är inte så jättegott. Allt är mkt godar hemma, hihi! :)

Bra låt!


Eum, ja.

Idag drog vi in till Chania (huvudstaden här på ön).
Do

Trevlig kyrka

Vi gick genom flera sådana här små söta gränder

En pub med en massa leksaker som inredning. Kändes väldigt skumt.

Glass

I väntan på bussen så skriker morsan: HAHAHAHA det ser ju ut som en k*k!!! Eum, ja. För er som inte vet, så är min morsa en väldigt högljudd person och personerna som väntade på bussen med oss var svenskar. Eum, ja. Jag var tvungen att ta en bild för att kunna förtydliga denna historia. Eum, ja. (Det är förresten en avhuggen palm.) Eum, ja.

Det åskar

Så idag åskar det. Jag vill gärna åka in till huvudstaden, men morsan och mormor känner inte för det än. Annars ska vi nog bara dra till stranden och bada.
Det här vädret gör en så sjukt sömnig, så jag kanske sover en liten stund och väntar in solen, we'll see!
Igör tog jeg bild med den blummah den.

Hemlängtan!

Jag lade upp en DO-outfit video men asså jag visade alldeles för mycket utav "the good stuff". Haha, så jag gjorde en ny lite tråkigare video.


DO


Dagen i bilds

Vi badade i poolen idag

Dagens outfit

Morsan ragga upp nån snubbe som kunde köra oss till änden utav ön för att kolla kloster.

Kvällens outfit

Uppdatering från Kreta


Save The World Tonight

OMG, de har hundar med i videon! Som kommer att rädda världen. (Detta är en liten hint till Lotta, Alva och Sara :) )


En hatt

Sitter på rummet just nu och snackar med Alex. Asså HAHAHAAHAHHAH. Allt jag har att skriva.
Jag har legat vid poolen under dagen och sen har jag suttit inne och chillat. Nu ska jag ner och gymma lite (det finns ett litet fint gym här) och sen upp för att duscha av mig och fixa mig (y).
Var på affären med mamma idag och köpte mig en liten hatt.

Kreta, första dagen


Ryssar är också importer


Fixad och redo

Fixad och redo att dra till middagen, sen drar vi på en promenad.

Amazing View

Vi har solat och badat lite. Eller jag badade, de andra vågade inte. Havet är ganska kallt, men vad fan man är ju här!
Nu ska vi chilla lite, duscha av oss och chilla lite mer. Klockan sju drar vi ner och käkar. Just nu är vi helt slut, vi har en jävla lång backe som leder upp till vårat hotell, pain!
Lite bilder från dagen

Amazing view

Skinny Love <3

Underbart!


Tjarå!

Har nyss käkat frulle. Nu ska vi gå ner till poolen och sola. det blåser kallt här, så vi väntar med havet tills på eftermiddagen, bara för att se hur det ser ut. Stranden ligger en bit härifrån. Tjarå (ja man blir tydligen brat här...)

MITT I ARLANDA

Resan i sig gick bra. Men det går inte att tillhöra min familj utan att det uppstår komplikationer. Det går bara inte. För det första så får vi reda på att vi har bagageövervikt. Så antingen tar vi ut en massa grejer (som vi behöver!) eller pröjsa 1800 spänn. Det räcker fan till en ny biljett!
Så där står vi mitt i arlanda och plockar ut det ena och det andra. Nu saknar jag en massa parfymer och schampoo och böcker och fan!
Sen skulle vi boarda. Måste jag återigen nämna att jag är lite utav en perfektionist? Ja, men så är det med mig. Jag måste vara ha koll på det mesta, annars blir jag stressad och då blir jag arg. Vårat plan lyfter klockan 17.00 så jag sätter mig vid gaten klockan 15.30. Då är jag lugn.
Klockan 16.30 så vill de att man ska börja gå på. Jag är redo men morsan och mormor är borta... Efter att alla gått på så kommer min mamma springandes och säger att hon varit på toa. Jag börjar få panik (förlorade ju kontrollen ett tag) och börjar skrika, återigen MITT I ARLANDA. Mormor syns inte till. Hon ringer till mamma klockan 16.59 och säger att hon är vilse. Då har vi precis ropat på henne genom högtalarna MITT I ARLANDA. Jag springer till andra sidan utav den långa hallen och får syn på henne, drar henne till gaten och vi sätter oss på planet.

5 timmar senare är vi framme och letar upp en taxi, tar oss till hotellet och upp till rummet. Vi var fett hungriga så vi drog till en taverna (en kilometer härifrån) eftersom allt på hotellet var stängt. Där beställde vi mat, käkade, snackade och drack vin.

Nu är vi på hotellet, men världens mest underbara balkong! Rummet är ganska litet tkr jag, men det får duga. Jag kommer att göra en roomtour härifrån.
Look at the måne!

Nu ska jag sova, för vi ska upp tidigt imrogon och käka frulle. Vi pallade inte med all inclusive denna resa, utan vi kör på half board. Works for me (y).

Packar ned datorn

Nu åker vi, så jag packar ner datorn. Vi hörs/läses från Grekland!
Sexy bitch is going out of town

Mah friends!

Vaknade för ett tag sedan. Jag ska fixa mig lite nu, sen drar jag till Maxi med Berri. Vi ska till bibblan först för jag måste låna om en bok, I LÖVE KATARINA VON BREDOW!
Sen ska jag hem och fixa lite käk, sen åker vi!

Jag är inte superexalterad just nu. Just nu tänker jag på att jag kmr att vara utan mina vänner, Tira och Nowa, mitt rum och MINA VÄNNER! (ja de får nämnas två ggr...)
Men jag blir säkert gladare när jag väl är där (y).

Packning-check!

Jag är klar med all min packning nu. Jag ska alldeles strax sova. Imorgon så drar vi runt två hemifrån och sen går planet runt fem. Vi är framme klockan 10 på kvällen och jag lär gå och lägga mig direkt när vi kommer fram. Men jag gör inlägg imorgon på dagen och några tidsinställda (y).
Night!

Like a G6


Hey bejböh!

Shue, tjenare, tja!
Oj, oj vilken lång paus jag har haft. Men jag behövde den! Jag har varit sjukt trött. Haft sjukt mycket att göra. Ingen lust för bloggandet. Nu är det tillbaks ju!
Jag ska börja uppdatera precis som förr, minst 3 inlägg om dagen.
Jag kommer att berätta om Tira och NowaQueen (min fina valp). Jag kommer att göra videos som jag har lovat att lägga upp. Jag kommer att berätta om hur det går i skolan. Jag kommer att berätta om Kreta, som jag åker till imorgon. MEN jag måste få lite tid. Det tar tid you know... Mina "så ska det låta"-tips tar 3 timmar. Ett bra inlägg med mycket sköna bilder tar 40 minuter. Ett videoinlägg tar sammanlagt 2 timmar att göra/lägga upp/ladda upp.

Hoppas ni fattar att bloggandet tar tid och att jag inte haft den tiden. Nu har jag den. Jag kör igen! Peppa med kommentarer, cuz I know you want to!

Om sanningen ska fram

Asså jag älskar denna låt! Innehållsmässigt? Ah men vad fan skit i det. DEN ÄR JU SÅ BRA!


Skypar mäd Bellivun

Kom nyss hem från gitarren och kören.
Just nu sitter jag och skypar med Berri, vill ni se bilder?

...zzz

Jag vaknade nyss, ska med Berri till Coop och köpa godis (y). Sen ska jag nog hem och sova lite mer. Sen imorgon så ska jag vakna från min sömn, ta mig till skolan och sen komma hem och uppdatera :).

Sleepy

Jag är trött. Fett trött.

F*CK SKOLAN!

Jag ska strax bege mig mot skolan. Jag skiter i matten just nu eftersom jag är alldeles för trött, så det blir engelska och möjligtvis franska idag.
Just nu vill jag bara sova. Jag vill bara sova och sova och sova. Men nej. Man ska till f*cking skolan. Jag HATAR skolan. Just nu finns det inget värre.

F*ck aina? NEJ, F*CK SKOLAN!

Nu är jag typ klar, typ.

Nu är jag klar med det jag ska göra. Lr det jag skulle ha gjort inatt iaf.
Jag har skrivit metod, jag har satt upp frågeställningarna, jag har satt ihop statistiken (fast inte på datorn, har ingen aning om hur man gör det) dock har jag inte gjort diskussionen, men I need Linnéas help with that.

Nu ska jag sova i 3 timmar och sen vakna, duscha och göra mig redo för skolan. Det värsta med denna dag är att det är början på veckan. Sen är det tisdag, onsdag, torsdag och sen fredag... Nationella f*cking prov. Sen är helgen fullspäckad, vilket är kul! Men jag måste få andas. Snart. Om 18 dagar. Då är jag lååångt låååångt borta! (y)

I'm still up!

I'm still up!
Jag har skrivit klart metoden, men nu är det det värsta som väntar. Jag ska skriva in alla statistik. Jag har undvikit detta i veckor! Men det måste göras nu.
Önska mig all lycka till, jag uppdaterar när jag år klar med det!
Shoot me, shoot me right now.

Skriv mer med bläck!

Just nu sitter jag och grejar med all denna statistik. Asså jag har räknat ut det mesta tidigare, men nu gäller det att få in det på datorn och fundera på hur man formulerar det hela. Fan. Att plugga måste vara det drygaste och hemskaste saken man kan göra. Det spelar ingen roll vilket ämne det är. Det spelar ingen roll om det är uppsatser, analyser, prov, glosor, fördjupningar eller att läsa en bok. Det är drygt att göra saker på beställning. Jag tycker att man ska få göra saker när man tycker att man behöver, eller när det faller en in. Hur långt kmr man med den filosofin?
Men min gamla lärare Pebbe körde på det. Han trodde inte på prov. Den enda läraren in history, right? Men jag hade honom inte i historia (haha, kul skämt). Nej, jag hade honom i svenska och spanska i 3 år. Vad gick jag ut med för betyg i dessa 2 ämnen? MVG. Inte för att allt var lätt utan prov. Utan för att han var en bra lärare som lärde ut på ett bra sätt (bra behöver inte alltid vara roligt eller intressant. Bra är bra.) Jag talar inte för alla elever han hade, men jag lärde mig jättemycket.
Det var en lärare man såg upp till för han var duktig. Ni vet en sådan person som är kunnig inom ämnet man talar om? En person som kan knäcka en med bara ord, för han kan. Han skrev alltid med bläck för han sa att han aldrig skrev fel. Shit, vilken respekt man hade för honom!
Hur man bevisade att man kunde och förtjänade rätt betyg? Jo, man var med. Man var med på frågorna, man var med på vad han snackade om. Man kommenterade och diskuterade. Då visade man ju. På ett mycket bättre sätt än om man skrev med blyerts på papper, if you ask me.
Sedan fanns ju självklart glosor och nationella prov. Så det gick ju så bra så!
Kan inte många lärare ta åt sig det sättet att tänka? Jag vill ha en till lärare som skriver med bläck för att den läraren är så säker på sig själv. Även när Pebbe hade fel så hade han rätt, den ni!

Nu ska jag fortsätta med min läxa...

Tiras roomtour


Vi firar Alex nästa helg

Det blev inget firande idag, Alex firar lite med familjen så vi kör på nästa helg! Vilken kommer att bli så sjukt kul! Jag vågar inte säga mkt nu eftersom det inte är min sak att säga. Efter så kanske jag berättar (y). Men nästa helg kmr ändå att bli sjukt kul och massa saker händer, så bloggen kmr inte sakna innehåll.
Just nu sitter jag i Tiras rum. Jag vet, skäms jag inte? Nej, jag trivs här. Jag har alltid gillat trånga utrymmen, man blir så lugn och trygg.
Här kommer jag att sitta hela natten och plugga också :)

Jag har skrivit lite regler som kommer upp på Tiras dörr sen när vi reser också. Jag har varit på Maxi, Ica Väst och Coop och köpt lite mat och sånt.
Nu ska jag käka jordgubbar och kolla film (y).

Lite bilder från kameran på finaste vännerna (lägg märke till den nya kategorin)

Grattis finaste Alexandra

Idag fyller Alex 23 år! 23 f*cking år!!! Jag vill skriva ett stort grattis på födelsedagen! <3
Hoppas du får ett underbart och glädefyllt år, det förtjänar du!
Du är en så jävla rolig männsika! Jag kommer inte på en gång då vi träffats och inte skrattat. Hahahah, åliftred den! Du är så stark och bra! Jag är så glad att jag har dig som vän, BÄSTA vän!
Grattis igen fina du! :D <3



Vakna sent utan dåligt samvete

Vaknade för ett tag sedan. Så jäääääääävla skönt att sova länge. Jag tillät mig själv att sova länge. Jag stängde av telefonen, sa till mamma att hon inte skulle väcka mig och nu sitter jag här. Underbar känsla att vakna sent utan dåligt samvete.
Idag ska jag nämligen vara vaken hela natten och skriva med. grundkurs skit. Så det blir att köpa energidryck och gott! (y)

Annars då? Jag ska ner på stan och hitta på något med Alex och Alva eftersom Alex fyller år idag :D. Så nu måste jag kila!