Gott nytt 2013!! :D

Gott nytt år på er mina vänner! 
Jag jobbade idag från ett till sex, sen åkte jag hem och sminkade mig. Sen åkte jag och mamma till Sthlm till mormödrarna. Nu sitter vi här och äter gott. 
 
Här har ni lite bilder på min outfit, hår och sminkning. Plus en liten puss :)

Skönhetsprodukter som jag har tagit slut på

 

"Alla"

Idag hade jag ett pass på Leos. Jobbade där från elva till sex. Senare på kvällen var jag, Alva och Justus på bio och såg en skräckis, "Sinister".
 
Nu kom jag hem och ska förbereda mig inför imorgon, jag jobbar från halv åtta till fyra på herrgården. Innan jag åkte till bion så hämtade jag ut en paket. Det innehöll två par byxor, ett par idrottsbyxor från Only som sitter jättebra och  ett par svarta jeans från Cheap Monday. Storleken var för liten på jeansen så jag måste skicka tillbaka dem. Jag letar efter retursedeln och hittar istället en fin liten seriestrip som visar att man ska skriva ut retursedeln själv och lägga i paketet.
 
Jag har ingen skrivare. Har aldrig haft, för att vi i familjen inte har pengar att lägga på det. Varför förväntar sig alla att man ska ha en? Om ett företag förväntar sig att man ska skriva ut en grej som dem behöver. Då får de väl för f*n skicka en jäkla skrivare också!
Så nu måste jag antingen be en kompis om en tjänst, vilket inte alls är svårt eller jobbigt, men det är så jäkla drygt, eller så måste jag till bibblan och betala för ett papper och bläck. Ska jag verkligen behöva göra det här för att företaget slutat klistra med retursedlarna? 
Dem förlorar iallafall en kund p.g.a. det här och det är ju synd för dem. 
 
Nu var jag tvungen att skriva av mig lite, haha. Men jag tycker att sånt här är jobbigt. När man bara börjar förvänta sig sådant här. Det var som när datorer började bli en grej som "alla" hade hemma. Då fick man läxa från skolan att göra uppgifter på datorn. Alla som inte hade en dator fick räcka upp en hand och kanske hitta en kompis att göra det tillsammans med. Till slut var det bara jag som satt med uppräckt hand i klassrummet och ingen ville göra uppgifterna med någon annan om alla andra fick göra själva. Men helt seriöst, om man kräver att en läxa ska vara gjord på datorn, då får man provide (vet inte det svenska ordet) datorer också. Jäkla bajsgrej. Jag blir så sur...
 
Nu ska jag sova, för att jag ska upp och jobba, för att tjäna pengar, för att köpa en skrivare, för att "alla" ska ha en. 

Ögonblicksbilder

Jag sitter och redigerar videon som jag nyss spelat in och hittade lite roliga ögonblicksbilder. Enjoy!
 

 

Hur min jul blev + shopping with the besties

Min jul var hur mysig som helst! Runt 13.00 vaknade jag, skjutsade iväg mamma och inneboenden till Upplands nation på julbord. Sen åkte jag iväg till donken och köpte en Big Mac-meny, jag hann precis hem till Kalle Anka & Co. Sen satt jag där framför TVn och datorn ett tag. På kvällen kom Alva frbi och frågade om jag ville ut på en tur, det ville jag absolut! Så vi åkte till Sthlm och cruisade runt. Hann precis hem till den fina midnattsmässan and that was this years Christmas. 
Very mysig!
 
Sen dess har jag jobbat på Leos. Idag var jag ledig och shoppade med the two besties, Lotta och Alva. Jag hade inte sett Lötten på evigheter... :( 
Vi var först på Gränby Centrum och shoppade, sen åkte vi vidare till stan för att käka lunch och kolla i lite fler affärer. En riktigt lyckad dag! 
Jag har till och med spelat in en video idag, en produktiv dag kan man också kalla det! Det blev en "produkter som jag har tagit slut på"-video. Den kommer upp någon gång under denna vecka. jag har beställt lite kläder på internet, så det kanske blir en haulvideo när allt kommit. 
 

Follow me around; dan före dan

 

Christmas Spirit

Halli hallå!
Jag är ju typ världens sämsta "blogga-varje-dag"-bloggare. Men idag är det iallafall jul! Woop woop! En vlogg från igår kommer upp om några timmar, då får ni reda på vad mina planer är inför idag och så. 
 
Pretty much Mcdonalds, för att ingen pizzeria är öppen. Jag vill helst hinna innan Kalle Anka så att jag kan se programmet. Dem streamar väl live genom internet? 
 
It's a jolly christmas for me, kan ni inte bara känna julandan genom skärmen? 
'02
'10
'11
'12

Barnvakt åt lilla Elsa

Jag har jobbat och ska fortsätta med det ett tag framöver, what else is new? 
Imorgon ska jag vara barnvakt åt lilla Elsa. Jag har nyss slagit in julklappar till henne och hennes lillasyster. Vi ska till Leos imorgon vid tio och fyra timmar senare kommer hennes pappa och hämtar henne, då stannar jag kvar och påbörjar mitt pass där. 
 

En uppdaterad roomtour

 

Mange för en dag

 

Tjänare snyggingar

Tjänare snyggingar!

Jag skulle egentligen ha jobbat idag men jag var uppe under hela natten och mådde illa, så jag ringde in och sjukanmälde mig, sov till 14.00 och mådde mycket bättre! 
Imorgon ska jag dock jobba, samma gäller onsdag och torsdag. Det blir säkert fler pass under veckan.
Imorgon ska jag även få umgås lite med Alven, som jag inte träffat på veckor! Det är galet, för det får egentligen inte gå så lång tid...
 
Så imorgon precis innan jobbet ska vi träffas. Sen jobbar jag troligtvis till stängning. 
P.g.a. ändrade omständigheter så har jag skickat upp min lilla Tira till grannen i en månad. Hon ska vara där medan en situation här hemma löser sig. Sedan kommer hon tillbaka, min lilla bebis <3. 


Det vart en random bloggbreak här, men det var för att jag sov.

Hallå hallå snyggingar!
Det vart en random bloggbreak här, men det var för att jag sov. Jag sov i sexton timmar efter det senaste inlägget. Sen vaknade jag upp på min lediga dag och mamma ville att jag skulle skjutsa henne till Värtahamnen, för att hon skulle till Estland. Jag skjutsade och självklart kom vi precis för sent. Så mamma missade båten. Det är så typiskt med personer som ska vara ute i sista minuten. Jag vart så arg att jag inte ville blogga den dagen. 
 
Men nu är jag här. Igår jobbade jag på Krusenberg, med lite glögg och godis. Idag jobbade jag på Leos i tio timmar. Imorgon gäller samma hurt! 
Morsan åkte på en kryssning till Estland idag, så jag och Tiran är själva i två dagar. Det är mysigt, dock jobbar jag ganska mycket så Tira får sällskap av snälla grannen. 
 
Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon kommer en video upp! Det är en uppdaterad roomtour. Det är mest för prenumeranterna på youtube, men jag kommer att lägga upp den här också. 
 
Just det! Jag råkade spilla Pepsi över hela laptopen så kameran funkar inte och jag har en stor fläck på datorskärmen. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra, för en ny dator står inte högst på önskelistan just nu. Men hur tusan gör jag!? 

Ska sova i flera timmar nu! Vi höres imorgon.

Läs rubrik.

O fortuna misherad

Jag har jobbat i sexton timmar idag. Så jag är helt slut. Jag börjar 07.00 senare idag så det är bara att gå och lägga sig. Vi får alla hålla tummarna att jag är helt ledig på torsdag (det blir i så fall min enda lediga dag denna vecka). 
 
Som sagt, jag är tråkig och skriver bara att jag har jobbat men jag har inte tid med annat. 
 
Puss och godnatt!
 
Sånt här tycker jag är kul
 

Grattis Älven och mammsi!

Hellå!

Jag kan inte komma på senaste gången jag inte skrev att jag jobbat. Men jag har det iallafall och det får ni stå ut med att läsa om! Jag delar med mig av min vardag och just nu ser det ut så här. 
Jag jobbar imorgon också, sju till fyra, samma gäller nästa dag.
 
Idag (tekniskt sätt igår) så fyllde fina Alven år. Grattis grattis på dig sötis!!! Imorgon (tekniskt sätt idag) fyller min mamma år. Grattis grattis to the böfdejgörls!
 

December har blivit en riktig arbetsmånad!

Hellu!

Det var en förvånansvärst bra arbetsdag idag. Jag var självklart trött men det var roligt på jobbet idag. Imorgon ska jag också jobba. Yes, sju dagar på raken och sen jobbar jag på tisdag och onsdag också. Vi får se om jag kanske är ledig på torsdag och fredag? One can only hope. För nästa helg är min helg på Leos, så då jobbar jag både lördag och söndag.
December har blivit en riktig arbetsmånad!
 
Imorgon börjar jag 17.00 och slutar fem timmar senare så det är väldigt skönt! Julborden går riktigt bra tycker jag. De senaste gångerna har min arbetsuppgift ändrats från glöggen(!!!) till julbuffén. Det är jag som skriker in till köket om vad som ska fram på buffén och så. Asroligt men stressigt.
 
Godnatt på er! Här har ni en skön låt med en snubbe som har en skön röst!
 

Jobbat sönder mig

Hallå hallå! Sry för lack of inlägg. Jag har nästan jobbat sönder mig och är helt slut i huvud och kropp. Jag kommer hem trött och vaknar trött. 
 
I fredags så jobbade jag på herrgården och hjälpte till med julbordet. Idag så jobbade jag på Leos och hade hand om en massa kalas.Imorgon ska jag jobba på herrgården igen, 7.30 till 19.00. Lönen ska se bra ut i slutet av januari, annars...
 
Nu är det alldeles för sent för mig att vara uppe. Jag ska kolla på ett klipp av någon serie och sen ska jag sova. 
 
Little Things
 

Jäkla oväder, jag är livrädd för att dö...

Nu är jag hemma och borta från snöovädret. Här i Uppsala har ju bussarna slutat gå. Jag lyckades dock klara mig i min lilla Skoda. 

Imorgon ska jag till verkstaden och förhoppningsvis få vindrutetorkarna fixade och även ena bromslyset (antar att det är en lampa som gått sönder.
Jag ska ju jobba imorgon också, men jag vet inte hur det ser ut egentligen. Idag hade i det bokat för 100 pers och i slutändan kom 24, haha. Jag ska ringa och höra efter att jag fått bilen fixad. Kanske är det så att man inte behövs framme vid glöggbordet.
 
Just nu är jag otroligt trött och jag vet inte riktigt hur jag ska orka med ännu en arbetsdag. Men det är bara att kämpa på och ha en riktigt skön (och ledig!!) helg. 
 
Jäkla oväder, jag är livrädd för att dö...

Mina vindrutetorkare slutade fungera

Allo Allo!
Kom nyss hem från jobbet. Det vart lite längre idag än väntat, men det gör inte mig så mycket. 

Tidigare idag var jag på arbetsintervju hos Knivsta Kommun. Jag sökte en plats inom hemtjänsten och ni väntar jag på svar. Jag är inte helt säker på om intervjun gick bra eller dåligt, för jag kom lite sen toch skrattade åt några frågor. MEN jag överlever utan det jobbet ändå, jag sökte det mest för att få jobba lite i en annan miljö än "servicebranschen". Testa på vården lite. 
 
Imorgon ska jag fortsätta jobba (jobbä, jobbä). Samma gäller torsdag. Jag hoppas verkligen att bilen överlever denna vinter. Det var extremt halt idag och på väg till intervjun så slutade mina vindrutetorkare fungera. Mitt på rutan! Jag såg inte ett piss och snön öste ner. Jag klarade mig (obviously) men jag vet inte vad problemet är. Jag har nyss köpt en ny vindrutetorkarmotor och sprillans nya torkarblad, så det kan inte vara problemet. Den som är där bak funkar inte heller. Vad är felet? 

Nu kommer jag att somna vilken sekund som helst.
Så här ser det ut på jobbet om somrarna.

Hög mysfaktor!

Hello, hello! Jag har inte glömt (går)dagens inlägg utan jag kom nyss hem från jobbet. Det var otroligt mysigt på jobbet idag. För det första är hela herrgården julpyntad, och det är så vackert att kolla ut och se blingblingen falla, för det andra så var det extremt bra atmosfär där. Helt annorlunda för mig iallafall, men det kan jag inte gå så djupt in på just nu. 
 
Idag stod jag iallafall vid glöggbordet och serverade det. Det var julmusik i högtalarna och allt så himla mysigt, gaah kan inte förklara känslan genom skärmen(!!!). 
 
Imorgon gäller samma passtid, 15.30 till 23.00 men innan ska jag till Knivsta på en arbetsintervju. Önska mig gärna lycka till (y).
Det är tur att jobbet ligger lite närmare Knivsta än Uppsala för då hinner jag precis till jobbet i tid. 
 
Lite dåliga mobilkamerabilder men ni kanske kan se den höga mysfkatorn ändå

Locked Out Of Heaven

 

Sen frös den till is mitt i ansiktet...

Hallå hallå i stugan! Åh, lyckos er som bor i "stugor". Sådana med öppna brasor och vita knutar, bästa huset att bo i under dessa vintertider. 
 
Jag sladdade iallafall iväg mig till jobbet imorse igen och stod i kassan denna gången. Idag var det en väldigt lugn dag, men det måste ha berott på att det är första advent. 

Imorgon jobbar jag på Krusenberg, nu har julborden börjat och då ska jag ta hand om glöggen(!). Jag har inte varit där på över en månad, så vi får se hur det går. 
Jag bävar mest inför vägen dit. Det ligger ju ute på landsbygden och jag slutar 23.00 imorgon vilket betyder att jag ska sladda hem i mörker på landet. Does not sound good, men lönen kommer nog att sitta bra i slutet av januari.
 
Idag var det lite äckligt kallt. Det rann en tår p.g.a. kylan och sen frös den till is mitt i ansiktet... 

Så mycket enklare

Idag har jag jobbat sedan 9.30. Girlsen sov över igår för att vi skulle vakna tillsammans och kolla på årets julkalender. Vi hann tyvärr inte med det, men vet var askul att de var över och mysade. 
 
Imorgon jobbar jag också på Leos, men då ska jag faktiskt stå vid den hektiska "kassa tre". Innan så har jag mest varit kalasvärdinna. 

Jag har lärt mig att komma överens med vädret och bilen. Det tog några turer men nu börjar jag faktiskt uppskatta det haal väglaget. Det är lite kul (om man har extrem koll på vad man gör och ser till att inte utgöra en fara. Jag vill inte uppmuntra till olyckor, haha!)

På sådana här långa arbetspass så orkar jag inte göra så mycket när jag kommer hem, inte ens tvätta av sminket, utan det blir wipes istället. Så mycket enklare.