Needing/getting

Kolla hela!

Citronyogurt och banan (y)

Jag hann till lektionen imorse, men jag hade aldrig redovisning. På söndag eftermiddag smäller det!
Jag åkte hem efter lektionen, nästa lektion börjar klockan ett. Efter det ska jag ner på stan och göra en synundersökning (hihi). Sedan jag kom hem så har jag fixat med en massa administrativa jobb. Jag kommer att byta försäkringsbolag för Tira och sen fick jag några räkningar som skulle betalas, men nu är det över. Skönt! Så förhoppningsvis är Tira försäkrad hos "Folksam" fr.o.m. april.
Nu ska jag äta upp min "frukost" och sen sätta mig på bussen för att åka till skolan.'
Citronyogurt och banan (y)

Bananfodral

Jag har varit ganska busy hela dagen. Jag var i skolan imorse och skrev mitt svenskatal, höll talet, satt en stund i datorsalen och drog sedan hem.
Halv sju var det kör och efter kören åkte jag till katten, som jag har varit kattvakt åt och lämnade nyckeln. Sen åkte jag hem, handlade och gick ut med Tiran.
Just nu är jag så otroligt trött så jag ska bara borsta tänderna och däcka. Imorgon är det samhällskunskap B och psykologi B. Jag kommer förmodligen att hålla mitt tal om Estlands demokrati imorgon, that will be fun! Haha, nej men skönt att få överstökat.
Jag köpte en sådan här på Maxi idag, otroligt smart uppfinning!

Say you like me


Almost roadkill

I helgen hände en massa spännande saker, hihi! Jag ska berätta lite mer om mina planer senare under veckan. I lördags så var jag på ett födelsedagskalas för vår grannes ettåring. Igår så hade gick jag på en promenad med Johanna, som jag inte träffat på flera fleeera månader.
Imorse så kom jag aldrig upp, så jag stannade hemma. Imorgon så rullar väl allt på som vanligt. Jag upplevde den värsta chocken i hela mitt liv idag. Jag skulle till maxi med Tira och jag har henne alltid lös, för hon är någorlunda lydig. När jag var påväg hem så gick jag över gatan men Tira bestämde sig för att stanna kvar på andra sidan och lukta på snö. Jag vänder mig om för att ropa på henne och då kör det förbi en bil i FULL FART och precis då göra sig Tira redo för att springa till mig. 
Jag höll på att svimma och skrek ut i ren chock "TIRA KOM HIT NU!!". Som tur var så hann Tira backa och stod med nosen 4 cm från bilen. Keep in mind att allt detta sker på 0.5 sekunder men mitt hjärta hoppade över ett slag. 
Jag är fortfarande ganska chockad, men det är ganska lugnt nu. Tira mår bra och springer runt som en galning, no worries.
Men folk måste lära sig att köra, jag fattar inte hur vissa har körkort!? (hihi, körkort, hihi) Biljävlen stannade inte utan körde vidare, saktade ner, föraren såg att jag bar upp Tira och gick hem, och så körde han vidare i samma fart...
Nästa gång blir det jacka, reflexväst och skogspromenader

Februarifavoriter


Självklart var de flesta plaggen på rea :)

Tre timmar senare så är jag hemma! Jag har spenderat alla pengar jag fick och fått med mig en massa bra saker. Anledningen till att jag åkte till stan var för att köpa underkläder. Det var dags att slänga ut det gamla och in med nya, haha! Det jag inte tänkt på förut är hur dyrt det är med underkläder! På riktigt, jäkla basplagg som ska kosta så mycket...
Le underkläder. Jag köpte 7 par trosor för 450 spänn, 3 par från twilfit och 4 par från Lindex.
På tal om underkläder så fick jag dessa BH:ar av min mamma igår. Hon sorterade sin garderob och hittade 8 (ÅTTA) par BH:ar som hon inte använt för att de var för små för henne. (Varför köpte hon dem från första början???)
En topp från Cubus för 29 kronor
T-shirt från Cubus för 29 kronor
Lågmidjade jeans från H&M för 100 kronor
2 par jeansleggins (jeaggins?), ett par ljusbeiga och ett par marinblå, för 49kr/styck från Cubus
Jag hittade ett par vita låga tygskor (som jag letat efter i några månader) för 100 kr i "August Johansson".
Mamma kom hem från RUSTA igår och sa att hon tyckte jag sett blek ut på sistonde så hon hade köpt 3 masker till mig. (Tack mamma...)

Wild ones

Hello! 
Såri att jag inte uppdaterade igår, men jag gjorde INGENTING. Jag kände mig ganska dålig, så jag låg i sängen och kollade på serier.
Idag vaknade jag relativt tidigt och ska till stan för att shoppa. Yeiy, be back with a haul ;)
Wild ones

Oscarsfilmer

Asså idag har jag varit riktigt hemmafruig. Jag har sorterat tvätt, lagat mat, tagit ut disk ur diskmaskinen, fyllt diskmaskinen, bakat 100 bullar (50/50 kanel & vanilj), gått ut med hunden, handlat två ggr och dammsugit. Jag ville bara dela med mig av det innan jag somnar framför en film.

Jag laddade ner ett par oscarsnominerade filmer
War horse
Har hört att man gråter till den, vi får se. Om jag gör det så ska jag DEFINITIVT se den en andra gång med Lotta, MOHAHA. (Jag är hårdhudad hon är tunnis)
The artist
Midnight in Paris
Extremly loud and incredibly close
The tree of life
Jag kan reveiwa filmerna när jag sett de, if you want to.

Sminkkollektion


Mr. Bombastic

Hellu! 
Jag ska alldeles strax dra iväg till katten och fylla på mat/byta vatten. det blir nog ingen promenad tillbaka p.g.a. vädret. Jag gick till maxi imorse och gled hela vägen dit.
Ikväll funderar jag på att baka lite bullar + att jag står för maten ikväll med. Haha, don't you just love exciting days? I löve it! :)
Hur ser ni ut när ni bakar?

Klippt

Den här dagen har varit fylld av "jobb". När jag och Tira kom hem var det dags för mig att laga lunch, sen satte jag mig vid datorn och klippte en massa videos (jag förinspelar vissa), sen började jag klippa i vår engelskavideo (Pride and Prejudice) och kunde inte sluta. Jag var så inne i hela grejen, så jag missade att hela resten utav dagen. Halv sju så gick jag till kören sen kom jag hem och fortsatte klippa i filmen och lägga till små detaljer. 7 timmar har jag lagt ner och nu är den klar.
Den är inte klar klar, men de klipp som jag har och allt annat är klart. Nu återstår det bara att spela in vissa scener.
Jag är helt slut, det känns som att mina ögon är fyrkantiga så nu ska jag gå och lägga mig.
Don't I look pretty?

Kattvakt


Pancakes and jordgubbs

Hellu! 
Jag ska alldeles strax åka till katten och mata den, sen går jag hem med Tira så får det bli en långpromenad (y). Det har varit så vackert väder de senaste dagarna, det är svårt att låta bli att gå på långa promenader, men jag saknar snön. Allt håller på att smälta bort nu...
Yummie breakfast

That's the way my heart goes

Minns ni?


Årets första jordgubbisar

Hello! Nu är det officiellt första lovdagen, jag är väldigt nöjd! Kom nyss hem från affärerna, eftersom måndag är handlingsdagen här hemma :).
Tidigare imorse så var jag hos mammas kompis vars katt jag ska ta hand om i en vecka. Så jag hämtade nycklar och så.
Idag ska jag inte göra något speciellt alls. Jag ska mumsa på god mat, dra ut på en långpromenad med Tira och kolla på "Sex and the city".
Årets första jordgubbisar

Från Alva till er alla andra


NU är det sportlov

Hallojsan. Idag är jag otroligt glad, för nu är det lov! Jag skrev filosofiprovet imorse, på engelskan så spelade vi in några scener och på geon hade vi ett snabbt betygssamtal. Sist återstod samhällskunskapen där jag fortfarande inte haft min redovisning, så den var väldigt chill.
Nu, NU är det sportlov och jag kan ta det lugnt och SOVA och inte behöva oroa mig för läxor och allt är bara soft. Morsan drog till Finland över helgen så jag får hennes rum i 4 hela dagar, LYX. Nu ska jag ta och jobba lite vid datorn och sen ut med TiranBiran.
Som sagt, jag var väldigt glad denna dag.
Vår fina geografilärare (ARN) fick ett fint "adjö" på tavlan

This Year

Ursäkta att jag inte har uppdaterat på hela dagen, men jag är så trött och har lite skolarbete att göra. Imorgon efter fyra så börjar mitt sportlov och jag kommer att uppdatera som vanligt igen!

Just nu ska jag plugga till filosofiprov, yeeiy, det brukar alltid gå bra att ta in filosofi när man är trött...


Biff's Question Song

Kommer ni ihåg första klippet någonsin ni såg på youtube? Det här är iallafall mitt första klipp jag såg på tuben.

Onsdagstrött

Redovisningspappret är färdigskrivet, nu gäller det att kunna allt utantill men det tar vi på fredag eftermiddag. Jag har tagit på mig min pyjamas (för jag känner mig otroooligt trött) och har skickat iväg ett par mail ang. vårat projektarbete.
Imorgon har jag fotografisk bild på morgonen, ett litet arbete med engelskagruppen och sedan etik & livsfrågor. Ganska skön dag, men sen blir det hem och plugga inför filosofiprovet på fredag. BAJS. Men snart är det loooov! :D
Random

Vattenrollspel

Jag kom äntligen upp imorse! Det var längesen jag vaknade så tidigt på en onsdag. På morgonen så lyssnade vi på redovisningar och efter det så hade vi ett vattenrollspel. Det gick ut på att vi skulle ta upp vattenkonflikter i olika grupper och komma fram till något hållbart.
Skoldagen avslutades med psykologi och nu är jag hemma. Just nu måste jag skriva klart redovisningen i Sam B eftersom jag aldrig lyckas göra det och hoppas att jag blir klar idag.
Vissa gick all in

I will always love you


Söndagens outfit

Top: VILA
Jeans: H&M
Nothing too exciting, men jag tog ett kort precis innan jag drog till festen.

Kurdisk fest

I söndags var jag på en kurdisk fest med Berri. Det var en liten flicka som fyllde 1 år.

Alla hjärtans dag

Jag missade första lektionen idag, men hann till de två andra. På engelskan så filmade vi en massa random klipp och på fredag ska vi filma klart allting.
Här har vi Alva som fixat sig inför alla hjärtans dag
Den här fick jag av Lotta imorse <3


Turn my swag on

Jag har lagt mig i sängen för att kolla på lite youtubeklipp och sedan somna. Night!
Turn my swag on

En helt vanlig måndag

Jag var i skolan idag, precis som vanligt. Under psykologin så läste vi i en bok, under håltimmen så skrev jag och Alva manus till engelskan och under svenskan så lekte vi lite dagislekar, sedan slutade vi typ. När jag kom hem så gick jag och handlade (som jag gör varje måndag) och fick med mig en resväska hem. Det var halva priset på COOP, jag kunde inte inte köpa den, så nu är jag supersugen på att åka utomlands. Men alldeles för mycket händer just nu, så vi hinner inte innan sommarlovet. Men man kan ju alltid drömma.
Imorgon är det filmning som sker under engelskan. Det är första gången som vi ska spela in något, vi ska försöka vara effektiva. Det är nämligen en modern tolkning av "Pride and Prejudice" under fem minuter som ska in på min kamera, eftersom jag ska klippa ihop den under lovet.
Fredagens Outfit
Scarf, Cubus.
T-shirt, Nelly.
Jeans, Gina.

Sminkvideo

Produkter som jag använde:
Återfuktningskräm: Neutrogena "Oil free moisturizer"
Foundation: Isadora "Hydralight" i färgen "61 Classic Beige"
Concealer: e.l.f. "Under eye concealer & highlighter" i färgen "Glow/light"
Puder: Isadora "Velvet touch compact powder" i färgen "12 Beige Mist"
Puderborste: e.l.f. Powder Brush
Liten foundationborste: e.l.f proffessnceional FoundationBrush
Rouge: e.l.f. Natural Radia Blusher i färgen "flushed"
Rougeborste: e.l.f. Blush Brush
Ögonfransböjare: e.l.f. Mechanical Eyelash Curler
Mascara: Maybelline "Define-a-lash" Waterproof
Ögonbrynspenna: H&M Eyebrow Liner i färgen "Dark Brown"
Läppglans: e.l.f. "Mineral Lip Gloss" i färgen "Fierce"
Sprayen: e.l.f. "Makeup Mist & Set"

Fish Eye

Testade Fish eye-effekten på kameran igår
Haffa?

Stativ

Jag satte upp med redovisningen till tre på natten och hade bara hunnit halvvägs. Som tur var så behvöde jag inte redovisa idag, vilket jag hade hoppats på men inte vågade förvänta mig.
Jag hade väldigt svårt att vakna imorse (no shiet, jag somnade 4 på morgonen) men halv tio så fick jag ett sms av Alva. Jag slängde på mig kläderna och skyndade till skolan, så jag hann precis till vår näst första lektion. Dagen rullade på och efter skolan så åkte jag till Ica Väst för att hämta ut mitt paket.
Jag beställde ett stativ från 24.se, för 99 spänn och idag kom det. Nu är allt mycket enklare att jobba med! Jag kan spela in fler videos, för jag behöver inte hålla i kameran själv. Jag kan ta fler outfitbilder. Ahh, I'm so excited!

SH*T

Shit nobody says
Shit Single Girls Say
Shit Straight Girls Say to Lesbians

Remixad we found love

Har precis fixa mig, jag ska till skolan alldeles strax, måste hinna ut med Tiran först. Idag försov jag mig som vanligt och skippade Fotografisk bild. Nästa lektion börjar två och det är etik och livsfrågor, idag ska vi kolla på en film. Så väldigt soft dag! (är soft fortfarande okej?)
När jag kommer hem så MÅSTE jag göra klart redovisningen som ska hållas imorgon. Vi ser hur det går.
We found love

Dagens Outfit 8/2

Det blev en väldigt snabb video för att jag var stressad, haha. Jag förstår inte riktigt varför kameran gör så att jag läspar. Jag uttalar inte mina "s" så , utan det är kamerans fel. 

What girls do in the bathroom in the morning

Jag gick inte upp imorse för att redovisa om Estlands politik, eftersom jag inte hann klart något igår. Men jag gick till psykologin och satt och diskuterade en analys.
Jag försökte spela in en sminkvideo, men failade totalt eftersom jag inte hade tid kvar i slutet och mamma kom in för att gå på toa... Så den kommer senare i veckan. Men jag spelade dock in en halvtfailad dagens outfit-video som kommer upp senare idag.
Sexual Wednesday

Skolh*lvete.

Hello, förlåt för att jag inte har uppdateringat något idag, jag är otroligt stressad av allt skolarbete. Men har självklart inte kommit något vart. Jag ska skriva en svenskaartikel och göra ett stort samarbete. Jag har oroat mig hela dagen och INTE GJORT NÅGOT. Jag hatar hatar hatar skolarbeten och vill just nu bara dö.
Jag kommer att uppdatera som vanligt imorgon, just nu ska jag bara fokusera på att få IG i så många kurser som möjligt.
Baj.

Nr 302

Påväg till Maxi
Väl därinne så fann jag ett jättefint mauvefärgat nagellack som kommit ut med vårkollektionen.

Jag ska gå till maxi och kolla vad de har för fint där

Skolan har varit helt okej, måndagar är inte riktigt najs men man överlever. När jag kom hem så fixade jag lite inför engelskan, jag skulle fixa facebookkonton and stuff. Sedan var jag hungrig så jag gjorde tacos, för det är så gott! Varför ska man helst äta goda saker under helgen!? Nej, ät goda saker under de jobbiga vardagarna, det underlättar en massa. :)
Jag skrev klart psykologianalysen för en kvart sedan. Jag måste fixa lite fler grejer inför imorgon, men jag orkar inte ta mig itu det just just just nu, för jag har bestämt att jag ska gå till maxi och kolla vad de har för fint där.
Den är blummah den den <3

Svar på kommentar

Angelica om Haulvideon!: Hej, videon var jätte bra,mycket fina saker, älskar skorna! så söt du är. :) Vill gärna se hur du tvättar dina sminkborstar, skulle vara bra att veta hur du gör. Hihi bra gjort. :D Vill även se va du använder för bra produkter till ansiktet som till exempel återfuktar huden och tar bort orenheter osvosv. :)kramkram

SV; Kul att du gillar den! 
Jag ska försöka filma en video om borstarna i veckan och jag kan definitivt visa vilka produkter jag använder och hur jag använder dem! :)
Postat av: Maja

Kan du inte filma din smink kollektion? :)
Det är as roligt att se dina video inlägg!

 

SV; Jo absolut! Jag har redan en "vad som finns på min byrå"-video. Men det ser absolut inte så där idag :).

 


Maj lajf såmtajms

Hejsan blöggen. Jag har haft en skön och helt stressfri helg. Jag hade inget inplanerat så jag bara kollade serier, kollade film (haha, kolla film ^^), åt och sov. Så jäkla skönt. Jag har varit hundvakt på lite olika ställen, så det har ju varit najs. Att gå ut i -15 fyra gånger per dag har varit ASNAJS. :D

Det var meningen att jag skulle göra 2 läxor igår, men jag sket så klart i det. Så idag har jag 3 läxor att göra klart, var av en läxa som är skitstor. Tack igår-jag. TACK!!!

Just nu sitter jag på psykologin och ska skriva på min analys, sen ska jag hem och ut med hundarna. Jag kommer att fixa ihop något käk och sen tillbaka till skolan för att sedan slutan klockan 16.00. Maj lajf såmtajms <3


Haulvideon!


Så lång tid

Jag håller på att ladda upp klippet men det tar så hiiimla lång tid. Haha, jag älskar verkligen att det är HD och så, men jag hade inte tänkt på att det skulle ta så lång tid. Det har tagit mig två timmar att lägga in videon på datorn, få in filerna i movie maker, redigera och exportera. Nu står det att det kommer att ta 80 minuter att ladda upp klippet på youtube, HAHA.
Jag antar att jag kommer att få planera tiden lite mer väl i framtiden. Men videon kommer upp inatt. Nu ska jag tvätta ansiktet och förbereda mig inför sömnen, det känns som att jag kommer att somna nu...
Det här tog mig 1.5 sek att ta och 3 sek att ladda upp, hihi :D.

Promenad med Mitra

Hejsan! Ursäkta för att jag inte har uppdaterat idag för än nu. Jag har varit i skolan hela dagen och sen hem för att dra till Flogsta och fixa lite grejer. Efter det gick jag hem och mötte Mitra på vägen, vi bestämde oss för att gå på en promenad senare på kvällen. När jag kom hem så ät jag och fixa lite vid datorn sen gick jag ut på promenad med Mitra, Tira och Skye (grannens hund). Vi gick till maxi efter promenaden och sedan chillade vi lite hemma hos mig.
Haha, "fullspäckad dag". Men jag har iaf spelat in en haulvideo på min nya kamera, så vi ser hur det ser ut. Nu ska jag käka lite mer mat (hann inte riktigt äta klart förra gången) och sen ladda upp videon! :D

We Made You


Look at that face


Canon A2200

Idag har jag abar legat hemma och latat mig. Har sovit länge och mått lite dåligt. Ont i huvudet, allmänt trött e.t.c. Klockan sex så ringde mamma mig och sa att jag skulle skynda mig till siba, för vi skulle kolla på en ny kamera. Åh, fyfan vad skönt att slippa oroa sig över det!!! 
Ny är jag en ägare av Canon A2200. Det var inte alls speciellt dyr och snäppet bättre än min gamla Olympus. But we had a good run, tre och ett halvt år. Den nya kameran ska även filma i HD, vilket jag är mest exalterad över! Så mycket bättre och roligare videos kommer att komma, det kommer inte att vara så mycket som hindrar mig nu :D. Släng in några låttips vettja!
Hello my little friend

Kamerajäveln

Efter att ha slutat den enda lektionen jag hade idag så bad Ackla mig och Alva att stanna kvar lite i skolan för att vara med på en grej för ettorna. Man skulle stå och göra "reklam" för ett visst ämne och förklara varför just de skulle välja det ämnet. Vi var med på engelska C-kursen och hjälpte vår engelskalärare att ragga ettor. Det slutade att jag stod kvar i en timme iställets för Acklas "det blir bara tio minuter, jag lovar".
När jag kom hem så mötte jag mamma och catchade upp lite med henne. Drog sedan vidare till ICA Väst och hämtade ut ett paket (hihi, nu har jag vänner). Jag kommer att spela in en haulvideo imorgon eller på fredag.
På kvällen så drog jag till Berri för att göra en läxa, en som jag har i fotografisk bild, och tror ni inte att kamerajäveln går sönder helt utan anledning!? Eh, tack så mycket. Det här känns så bra när man precis har en läxa att lämna in OCH när man bloggar typ varje dag och behöver material. Vi får se vad som händer, det jag vet är att jag INTE har råd med en kamera just nu.
Så nu sitter jag här alldeles ledsen och forever alone. HAHAH, nej. Men jag är trött och ska sova. Ni får ingen bild i protest mot min döda jävla kamera. RIPP.

Stop Cutting. Create Instead.


Dagens outfit 1/2


Macka, bacon och grape

Jag vaknade för en halvtimme sedan och sitter och käkar frulle. Jag ska ta och titta på lite avsnitt av sex and the city innan jag sätter igång med städandet och "utflyttandet". Jag har ju "bott" i mammas rum i två veckor, men nu är det dags att flytta tillbaka till mitt rum.
Macka, bacon och grape. Namsinamsi.