Katte-Skrapankampen, here we come!

Imorgon är det kampen som gäller! Det här året kommer Katte att vinna. Runt åtta ska vi samlas vid svandammen och efter det är det bara pepp, pepp, pepp som gäller!
Vi får hoppas på fint väder och en fin seger.
2 bilder från förrförra året

Euphoria

Imorse så gick jag ut med lilla pitbullvovven och sen till skolan för att rensa skåpet. Nu är skåpet tomt och låset inlämnat. Åh, det börjar närma sig mer och mer... :)
Senare ikväll ska jag till stan och möta upp en annan hundägare som behöver hjälp med sin lilla Jack Russel.
Jag fick min Glossybox idag, så jag ska testa produkterna i en vecka och sen kommer en video upp!
Euphoria

Trip till Hågadalen

Idag var jag och Tira ute på en promenad i två timmar! Vi gick till Hågadalen och Eriksberg, bara för att komma ut och njuta av det vackra vädret. Det finns så sköna ställen som jag inte visste om tidigare och det är vid sådana här tillfällen jag önskar att jag hade en stor hund som klarar av låååååånga promenader. Men Tira är ganska duktig ändå.

Flak

Igår kväll åkte jag med Alva och hennes låtsaspappa till landet och kollade in flaket som vår klass ska ha under studentdagen.

Dagens outfit + frågestund!


Is Anybody Out There


Olivia Munn Is Excited

Haha, man blir bara glad av såna här människor! :)

Dagens sminkning

Kajsa om Aprils Glossybox:
Ja ibland gillar man ibland gillar man inte, i april fick jag ett litet testkit från dermalogica med typ fyra tester(yttepyttesmå!), samma mascara som du, illmasqua läppglaset - fast i GRÖNT! Sen fick jag balsamprov från redken och parfymprov från yves rocher. Inte alls nöjd som du, mascaran gjorde boxen ok, så ändå mer värde än jag betalar för lådan. Hoppas det kommer en roligare låda till mig nu i veckan :D
SV; Ja, ibland är det bara inte värt det. Men man hoppas ju att nästa ska kompensera :). Åh, jag vet inte varför, men jag är avundsjuk på ditt GRÖNA läppglans :O. Kanske ska ta och köpa ett, haha ;).
Jag ska alldeles strax till Mitras skiva. Så jag har fixat upp mig lite, dock inte efter deras mytologitema. För jag har ingen aning om vad jag skulle kunnat klä ut mig till.
Definierade ögonbryn och ögon, med nudefärgade läppar.
Vingad eyeliner
Håret blev uppsatt i en liten bulle

Do It Like Me

Idag fick jag ett samtal angående min ansökan som servitris. Idag var de i desperat behov utav hjälp så jag ska ta mig till Knivsta om en timme.
Jag kommer väl hem inatt och somnar på direkten. Så vi hörs imorgon! Då kommer jag att lägga upp bilderna på min studentoutfit :)
Do it like me

Grillat, gillart?

Hellå!
Igår blev det att grilla med lilla familjen. Mamma var sugen på grillade färsbiffar och kycklingvingar. Jag kom fram till att jag faktiskt inte tycker om grillat. Jag har nog aldrig gjort det. Men alla blir så hypade så fort man kommer på idén att grilla, så jag har trott att jag gillar grillad mat. Gillar ni grillat?

Oh my, have I got bilds for you!

Hallå där kött och blåbär!
Long tajm no see or reads or writtens.
Jag har ju haft fullt upp med att få magsår p.g.a. skolan :D. Åh underbara skolarbeten! Nu är det över. Är det IG så är det IG och det finns inget att göra åt det, vilket känns så jävla skönt.
Nu kan jag komma hem och känna att inte behöver göra något till nästa dag.
Jag har alltså suttit i mitt rum hela veckan, inte så mycket mer har gjorts. Jag har dock varit ute med en fin pitbull. Min första lilla anställning, haha! Här kommer lite random bilder som jag tagit under de senaste dagarna.
Jag har märkt en stor skillnad på stadshundar och lantisvovvar. Prinsessan Tira sover helst på kudde på sängen...
Världens lydigaste pitbull
...som är tokig i pinnar!
Igår skulle jag till Berris skiva och skulle ut med Tiran en snabbis. Hon hängde inte riktigt med i svängarna.
Suddig bild på "Jag är bäst" och "Pappa betalar"
Det var meningen att jag skulle ta bild på Alva, haha!
Idag skulle jag åka till Maxi och köpa darttavla tyckte mamma.
Darttavla + varmkorv med bröd. Hur många svennepoäng får vi där, Lotta?
TiranBiran ser numera ut som en RåttaTotta.

Svar på tal

Sofia om BerriPlutt:
Hallå!! Bästa bloggen:) kan inte du göra lite mer videoinlägg?? Så bra och roliga:) kanske om hur du fixar håret eller hur du fixar naglarna? Vore jättekul att se och lära sig lite:) trevlig helg Therese! Kram Sofia
Sv; Hallå! :D Jo visst kan jag det! En hårtutorial kommer jag att filma snart :)
Detsamma! :D
Berri! om BerriPlutt:
HAHA GULLEE!! TAAACK SÅ MYCKET!! :*** <3
Sv; VARSÅGOOOD!!!! :* <3

BerriPlutt

Så jag har fortfarande en massa skolarbeten att ägna mig åt. Idag ska jag skriva på en filosofiuppsats och sen ska jag läsa en massa uppsatser.
Imorgon måste jag skriva en uppstats i psykologi och sen en analys i svenska. Som ni märker jag jag lite att göra innan betygen ska sättas så jag kommer inte att uppdatera något alls förän fredagkväll. Jag kommer även att skriva på lördag och söndag då.
Jag vill passa på att skriva om min lilla BerriPlutt som fyller fem år idag, så stort grattis till henne. HURRA HURRA HURRA HURRA!!! 
Grattis babe, hoppas du får en fortsatt underbar dag, poss! :*
(bild tagen från facebook)

Jag hatar att skriva uppsatser...

Jag vet inte vad jag rabblar på om i 13 minuter, men bottom line jag hatar att skriva uppstats och hatar på världen typ.

Just Dance

Började dagen med att åka till Fyrishov för att möta upp ägaren till en pitbull som jag ska gå ut med om dagarna. Världens lydigaste lilla vovve, så det ska bli kul.
Idag MÅSTE jag börja med något skolarbete. Antingen samuppsats, psykologiuppsats eller plugga inför rättskunskap eller psykologi A. Orkar inte...
Just dance

Träffade Enya

Julia LIndström om Studentskivan:
Omg hahahahah dör när jag tänker tillbaka på det, världens bästa kväll! :') Lånar några bilder om det går för sig, poss!
SV; Självklart, du gjorde det jättefint :D (det går fortfarande inte att kommentera på din blogg "/)
Efter att ha mottagit en svart dvärgpudel så gick jag och Johanna ut på en långpromenad. Just nu ligger hundarna helt utslagna på golvet. Under promenaden så träffade vi lilla Nowa, som nu mera heter Enya.

Payphone


Studentskivan

Jag har totalt glömt att lägga upp bilderna från skivan, my bad. Här kommer lite random bilder från min kamera. Jag blev nomineriad till "Klassens from russia with love", fantastiskt! :)

Lång helg

Kom nyss hem från skolan, nu kommer det att bli skönt en riktigt lång helg. Idag räknade jag ut att jag har 7 skoldagar kvar, WHAT!? Najs!

Jag har en massa att göra dock. Imorgon ska jag ta emot en hund, på fredag ska jag träffa en annan hundägare, på måndag har jag 2 prov och 2 stora inlämningar. Känns ganska bajs, men snart är det över!

Idag fick jag hem brev från trafikverket, oh yes!

Dramatic Song

Den där klänningen som jag köpte från Bubbleroom såg inte likadan ut som den gjorde på hemsidan. Så jag skickade tillbaka den och gick in på halens och letade. Jag förväntade mig inte att hitta något speciellt men jag så en klänning som fångade mitt intresse. Jag beställde hem den och nu är den här. Den är perfekt för mig! Jag kunde inte ha önskat mig en bättre klänning. Den sitter bra, den är inte för "out there" och den var 100 spänn billigare än den andra.
Bilder kommer jag att ta under helgen och visa er här på bloggen. Jag kommer att ta bild på varje individuell del och sätta ihop det på något sätt.
Idag kom mamma hem från Estland, så det är ju alltid najs. Körlektionen gick bra idag och snart ska jag ju avklara risktvåan (y).
Det här med hundvaktsjobbsökandet (?) har gått bra, jag har en annons ute på blocket och grannar.se.
Dramatic Song

Aprils Glossybox


Hjälp finnes!

Gick inte till skolan idag eftersom jag kände mig sjuk och eländig. Gick upp ur sängen klockan fyra, första gången idag... Stackars TiranBiran som har fått gå ut på två kortisar idag.
På tal om att gå ut med hundar, jag har suttit vid datorn hela dagen idag och letat efter personer som behöver hund/barnvakt (och städhjälp, haha). Jag har satt ut annonser lite här och där och hoppas på att få napp.
Jag ska egentligen på en jobbintervju på torsdag och möjligtvis få både jobb och boende i Öregrund under tre månader. Men det går inte ihop med mitt sommarschema, så jag måste ringa och tacka nej. Jag har sommarskola och körlektioner (+teori och uppkörning), så jag kan inte få in resor till och från Öregrund.
Det som gäller nu är att hitta ett flexibelt jobb som passar mina intressen (vilket innefattar typ allt). Så om du eller någon i din omgivning söker en person som ska passa barn (jag har tidigare erfarenheter), hund (jag har 18 års erfarenheter) eller behöver hjälp med städning så är jag rätt person. Referenser finns att få inom alla tre områdena och jag kan utföra HLR på både hund och människa.
Know anyone? Lämna en kommentar!
Mysigaste av allt <3

90's Dance acapella medley

Igår hade vi vår skiva och den var såååå bra. Jag har många bilder, men jag orkar inte lägga upp de idag. Imorse hade jag en lektion så nu har jag slutat för dagen. Jag är helt slut!
Imorgon kommer jag att lägga upp bilderna, idag kommer jag bara att skriva det här inlägget. 
Temat för skivan var 90-tal

Drick den


Aprilfavoriter


3-rätters

I lördags var Alva och Lotta över på 3-rättersmiddag.
Lött
TirBir
Första rätten: mozarella, basilika och tomat (jag glömde ta kort på de andra två rätterna)

Give me a call


Sminkar mig klockan elva på kvällen

Hejsan!
Idag har jag varit i skolan, dragit till Sala för att köra och varit hemma och fixat ärenden. Mamma är i Estland så Therese är in charge!
Jag spelade in två videos nyss som kommer att vara uppe under denna månad. Det är anledningen till att jag sminkade mig klockan elva på kvällen...

Summer Paradise


Ny studentklänning beställd

Hello!
Igår testade jag klänningarna som jag ska ha på studenten och jag tyckte inte riktigt att de satt bra. Mamma godkände inte heller passformen, så jag fick gå in på internet EN MÅNAD INNAN STUDENTEN och leta efter en ny. Jag hittade en gorgeous klänning på bubbleroom som jag beställde hem. Hoppas hoppas hoppas att ingen annan från min skola har en likadan.
Jag kommer att visa min studentoutfit när klänningen har kommit.
Preview
Soaked in Luxury Lindseys Dress Pure White Bubbleroom.se

Festsminkning


Bilder från mobilen

Jag kollade igenom mobilen idag och hittade lite bilder.
Tisdagsfika
I lördags var jag barnvakt. Jag stod i Fyris Park för att hjälpa henne sälja hennes saker på en loppis.
Slutdiskussionen skrevs, vi var så glada
Jag skrattade högt när jag såg detta på min körskola.

Birth to 12 years in 2 min.

Cool.

1182 ord senare

Vaknade alldeles för sent idag och jag hade inte skrivit min diskussion till projektarbetet så det var bara att sätta igång. Nu sitter jag här två timmar och 1182 ord senare.
Jag ska iväg på körlektion nu!
Done and done!

Hot problems

Så idag var det första skoldagen på läääänge. Jag pallade inte gå upp imorse men jag kom iväg till psykologin. Där fick vi reda på en massa information om hur man skulle skriva sin fördjupning. Vi tar studenten om en månad och jag har aldrig haft så många fördjupningar under alla mina skolår som jag har under denna månad.
Efter psykologin gick jag till Vasasalen för att skriva sista CAE-provet (ungefär som ett nationellt prov i engelska C). Skönt att det är över och jag hoppas på ett bra resultat.
Efter provet samlades projektarbetsgruppen och skrev en slutdiskussion, nu ska metoden och en egen liten rapport in och sen är allt klart!!! Så jäkla skön känsla.
Insirerande låt, lyssna på hela <3

Har precis filmat festsminkvideon

Jag har precis filmat festsminkvideon så nu återstår det bara att klippa och ladda upp den, förhoppningvis är den uppe innan fredag :).
Spackel
Resultat

Gårdagens outfit + sminkning

Jag tog inte fram kameran under festen igår. Jag kände nästan inga, så det skulle vara väldigt awkward att dra fram kameran och fota random människor.
Men jag tog bilder här hemma för att visa gårdagens outfit + sminkning.
Tunika från Lindex, tights och "converse".
Vingad svart eyeliner med rosa kinder och läppar.
Jag lekte lite med en brun ögonskugga, men det funkade inte.