Sexy girl lr born to be wild?

Haha, att åka (?) kanot var duuunder! xD. Så jäkla kul!
Allt är så klart roligare om man har en kompis med isg. Så jag och Samina ska veeeerkligen försöka att åka nånstans i början av oktober (y).
Jag ska köpa världens sötaste T-shirt till min Tira. Vet dock inte riktigt vilken jag ska köpa. 2 stycken som jag tkr är coola; "Sexy girl" och "Born to be wild". Vet inte riktigt vikken jag ska köpa. För de kostar 50 spänn, jag tror inte jag kan köpa 2 x).
Kommentera om ni vill, här lr face :)

Iaf ska dra på Kina nu ^.^

Semester i oktober?

Jag har funderat på en sak...
Jag vet att jag klagat på att jag inte vill vara här och så. men det beror inte på att det är för varmt lr det har inget med själva landet/ön att göra. Det är för att jag åkt hit med min morsa -.-'.
Asså jag pallar bara inte åka med henne utomlands, i 2 fucking veckor liksom. Alla och jag menar ALLA åker med kompisar nu förtiden.
Så drf skulle jag vilja åka utomlands med min kära kompis Samina på min och hennes födelsedag. (jag fyller den 8:onde och hon den 7:e oktober).
Gärna med fler kompisar, någon rich bitch som känner sig sugen på att åka med oss fira som in i helvete? Jag vet att detta kmr bli problematiskt. MEN ALLA SOM KÄNNER SAMINA, TVINGA HENNE -.-'

Blir det ingen resa så blir det såklart stor fest. Men jag vill hellre åka på resa, fest hade både hon och jag förra året.
Så vad tkr ni om min idé? Jag tkr att den e fett värd och om Samina inte får, så kmr jag kutta henneeeeee!!!!!!!!!!!!!

2 åsnor, sand och berg

Tjänare.

Jag funderar på tiderna som jag vaknar här. Asså klockan 9 e jag redan uppe, det är alltså 8 hemma i Sverige. Shit. Inget sommarlov för mig inte...
Haha, jag var ju med morsan på stan igår. HAHAHAHAHA, asså stan och stan...
Vi kmr fram med buss, det ropas Lindos i högtalare. Jag och morsan tittar ut och ser 2 åsnor, berg, sand och en bensinmack. Detta är alltså deras närmaste stad. Jag höll på att dööö av garv! HAHAHAH
Sen fr vi reda på att vi måste gå ner för en jävla 500 meter backe för att komma till affärerna och så. När vi väl kommmit fram till affärerna är det bara turistskit och så, två timmar senare drar vi hem.
Så typ inget blev köpt. Jo, morsan köpte ett par importskor!

Idag ska jag iaf se till att jag köper den där jäkla väskan!
Jao, annars så står ju kanot på schemat idag (y)

Kanot imorgon?

Börjar känna mig lite bättre nu. Köpte örondroppar idag vilket jag inte ser fyller någon som helst funktion :S, men aja!

Jag och morsan ska käka lunch nu sen drar vi till Lindos och shoppar (y).
Parfym har jag redan köpt, presenter till familj och Berri är köpta, present till Tira är köpt (y).

Jag har sett att folk här går omkring i underbara skor. Först trodde jag att bara en tjej hade de, sen såg jag att typ 5 till hade såna och jag förstod alltså att de var köpta här (y), sweeet!
Det är typ sandaler (typ som flip flop) men i tyg och vissa har fina stenar på de. Asså de är grymt fina! Hoppas på att hitta de här. Sen skulle vi ju kolla extensions och väska.
Dock har jag hittat några väskor här, men de jag vill ha kostar runt 400 spänn. Så jag hoppas att det finns billigare i stan (a).

Btw, nu är vattnet precis så där underbart varmt som man vill ha det! Lovely (y). Tror jag ska åka kanot imorgon
(y).


Isn't it ironic?

Shue!

Vill ni veta något roligt? Lr inte roligt, men ironiskt.
Jag åker till ett varmt land, mitt i sommaren och blir förkyld! Asså vem lyckas med detta bättre om inte jag -.-'
Fan asså, jag e typ helt döv, snorig, ont i halsen och ont i huvvet och ryggen med, PAIN!

Nu vill jag hem -.-'

Imorgon ska jag och morsan dra till närmaste stad och shoppa (y). Jag tror staden heter Lindos. Jag ska kolla efter en snygg väska, skor, parfym och såklart extensions. Jag ska kolla efter billigare äkta hår, lr billigt syntetiskt hår.
Idag har jag köpt en jääääätttteeeesööööööttttt "Hello Kitty"-plånbok (a). Den är så liten och söt och den kostar bara 45 spänn :O, vrf finns inte sånna saker i Sverige!?

Hur mkt kostar extensions?

Shue, jag funderar på att skaffa extensions. Lr jag har funderat på det ett tag nu. Jag har bara inte haft pengar till det. Men nu när jag är här i Rhodos så tänkte jag att morsan kunde paya. Dock kostar det typ asmkt. Vet någon utav er hur mkt extensions kostar? Här kostar äkta hår 2500 kr. Om det är mkt i Uppsala så kanske det är värt det. Men jag skulle inte banga på syntetiskt hår, men de har inte det här.

Aja, om du vet hur mkt det kostar, kommentera please :)


Jag vill hem nu!

Känner att jag börjar få ont i halsen... Inte kul när man är på semester -.-'
Så idag ska jag skippa havet och solandet, pallar inte liksom. Plus att jag brände mig igår! Ist för brun e jag röd. Pain! Jag känner alltid att en veckas semester räcker för mig. Men neeeeej, morsan tkr att 2 veckor blir awesome. Pain! Jag vill hem, nu nu nu!



Screw you guys, I'm goin' home! -.-'

Tydligen så...

Asså det händer fan inget här -.-'. Asså jag menar att jag inte gör något nytt liksom. Det är samma mönster hela tiden. Så vad kan jag skriva om? Inte mkt...

En lite rolig helt oviktig grej jag undrar över. Ni som har ätit/äter gelé. Vrf gjorde/gör ni det? Jag har kommit på att den enda anledningen till att jag äter den är för att det är kul. Jag har aldrig tyckt att det är speciellt gott. Jag har aldrig känt att jag varit sugen på gelé. Men jag äter det ändå. För att det är kul. Hahahaha, asså det är ju så dallrigt och roligt.

Tydligen så är det midsommar idag i Sverige. Dumma er, jag vill också fira.
Tydligen så "dog" MJ för ett år sedan, coolt.
Tydligen så fyller Sona år idag, Grattis! :D
Thank God for facebook :).

Imorgon åker Berri till Kurdi, hon ska hämta honung till mig :D. Ha det kul där Bellivun, gift dig inte snälla, vänta 2 månader till :). Annars jag inte få min honing!




1:a videoinlägget (från första dagen)



Lyckades (y)



Jag lyckades äntligen!
Men det tar en jävla lång tid asså! Om jag orkar så blir det säkert fler bilder, minst en om dagen (jag ska försöka)

Fula skor, köpta (y)

Haha jag och morsan har nyss köpt två par asfula skor! Haha, såna som man ska ha på stranden här. För det är typ sten och sånt skit, HAHAHAH de är så fula jag dööör! x) Men otroligt bekväma (y). Jag köpte cyklopglasögon(?), kmr inte på vad de heter, men ruliga iaf och det finns fina fiskar här också ^.^

Igår såg jag och morsan på äkta grekisk dans. De har shower här varje dag klockan 22.00. Så roliga videos kmr såklart upp när jag kmr hem.

Annars har jag inte så mkt mer att säga. Yohanna fyller år idag, GRATTIS till henne :D <3<3
Nu ska jag keeeeka lunch.

Btw, Berri har laddat ner alla south park avsnitt på datorn. Jag har inte riktigt varit ett så stort fan utav de, men igår så bestämde jag mig för att kolla och jag kan inte sluta. Hahah, de är så jäkla roliga!


Strandpromenad, gör mig glad!

Pallade inte uppdatera igår, det var för mkt folk. Asså för att få internet måste man sitta i ett internet café, men igår var det fullt.
Iaf, semestern rullar på. Har fortfarande inte gjort mkt nytta, typ samma sak varje dag. Äta, sola, bada, sola, äta, gå runt i området, bada, sola, äta, kolla på film, sova. Haha ^.^
Något jag hatar just nu är myggor -.-'. Jag fattar inte vrf de finns! Jag fattar inte vrf det bara ska vara jag som bilr biten och inte mamma!? Asså åhh, jag har inte kunnat sova på 2 nätter (utan att vakna 10 ggr asså). Fuck you myggor, fuck you!!!! Ska köpa myggmedel nu. 
Idag ska jag gymma lite med morsan. Men det blir senare idag ^.^. Vädret har försämrats lite, det blåser. Så jag pallar inte bada i havet idag. Ska nog ta en strandpromenad med hög musik (y), funkar alltid!
Annars händer väl inte så mkt. Saknar Tira, saknar vänner. Men inte mkt. Haha, jag menar bara att det brukar vara värre, och det kmr det säkert bli ^.^


Fan!

Sry guys, har nyss insett en grej...
Jag kan varken lägga in bilder lr videos :S. Sry! Asså jag har verkligen, verkligen försökt! Jag vet inte vad det är för fel, och jag kmr inte gör det heller. Men vad fan. Text får räcka. Sen lägger jag in bilder och videos (från varje dag).
Aja, bajs händer så vad? Gå över det!
Idag har jag bara tagit det lugnt ^.^. Badat i havet, solat lite. Börjar få lite färg (y).
Just nu ska jag skicka lite mail och bilder, sen ska jag kolla på film och sova (y).

Nått jag kan rekommendera (för er som inte vet) för er som ska åka utomlands snart. Det är super viktigt att ha bra fungerande solkräm, och after sun. Vi har köpt apolivas. De är superbra! Jag använder också en bra återfuktande kräm till ansiktet, men det är ACOs ^.^.
På apoteket får man rabatt om man köper 3 produkter.
Så alltså, snåla inte på solprodukterna! Köp inte ICAs lr nått, gå till apoteket, man märker stor skillnad och det kostar inte så jävla mkt mer.

Det var nog allt, försöker uppdatera imorgon med, ska försöka att göra nått mer kul kanske. MEn allt är så mkt roligare i bilder! Fan asså!

Okej, från början då

Okej, från början då.
  • Jag och morsan åkte taxi till Arlanda (för bussar går inte så tidigt -.-')
  • Vi åt lite frukost
  • Vi var på planet, som var så jäkla trång. Fan asså!
  • Väl framme så åkte vi taxi till hotellet
  • På hotellet får vi reda på att vårt rum blivit dubbelbokat och att allt skulle fixa sig om vi bara sov en natt i ett litet rum. Asså litet var att överdriva, det är miniii! Jag och morsan måste snurra för att komma fram -.-'
  • Vi badade i havet, så jävla skönt och varmt!
  • Vi åt mat, smörgåsbord. Asså den är en kilometer :o.
Just nu så bloggar jag (no shiet) snart ska jag nog sova. Både jag och morsan är trötta, för vi sov inget inatt.
Men imorgon är det ändå upp tidigt, för det är frukost. *gäsp*

Bilder kmr upp imorgon för både jag och datorn håller på att döö ut :)
Måste ladda batterierna ^.^

Hedersord ^.^

Yes! allt är som det ska och allt funkar :D. Jag älskart!
Men tro inte att det första jag ska göra är att sitta vid datorn xD. Hahah jag ska bada i havet nu :D.
Men vi gör så här. Varje dag kmr loggen uppdateras och bilder kmr upp varje kväll! Hedersord ^.^
Så vi syns ikväll, förbered er på 2 fullspäckade veckor med bilder, videos och roliga inlägg!


Datorn ska packas!

Nu börjar det bli dags att dra!
Det sista som ska packas är datorn ^.^. Ni som är kvar här får ha det så bra! Och vänner, vi syns absolut under lovet (y).
Som skrivet så hoppas jag på fullt fungerande trådlöst internet! Då uppdaterar jag bloggen varje dag. Annars så gör jag ett videoinlägg varje kväll, så lägger jag upp det när jag kommit hem ^.^

Asså gruppen på facebook stämmer

Asså gruppen på facebook stämmer. Jag bryr mig faktiskt mer om GB-Gubbens bröllop!

Jag och Pesha var busiga (a)

Idag var jag ute med Aisha, Berri, Samina, Harald och Sara Ali. Vi rökte vattenpipa vid nya skolan. Haha, påminner om "gamla tider" ^.^.
Vi snackade lite och så, det var mysigt och precis det man behöver innan man åker liksom, inget röj!
Efter det gick jag till Berri för jag skulle låna hennes dator. Eftersom Pesha var med så kollade vi lite på Bolt. Jag och Pesha var busiga (a).

Bilder från idag


Mina 2 konstverk. Vattenplanka och kacka!


Åhh, guuud låt det finnas internet (a)

Nu så :)
Nu har jag:
  • Laddat min nya Mp3
  • Lagt in 500 låtar i den
  • Laddat Berris dator
  • Tagit ur alla låtar ur morsans Mp3
  • Lagt i 130 nya låtar i hennes Mp3
  • Tagit bort alla bilder från kameran (för jag måste ha mkt plats i Grekland ^.^)
  • Sorterat alla nytagna bilder från idag
  • Laddat kameran
Nu är allt tekniskt klart (y). Nu ska alla laddare in i väskorna, får se till att inte glömma någon.

Vet ni, jag är lite rädd. Inte för resan, den överlever jag, lr så dör jag, det tar man som det kmr.
Men jag är rädd för att jag läste nyss om hotellet och det står inget om att det finns tråglöst internet. Förstå om jag kmr dit och det inte finns internet -.-'.
Berri kmr döda mig, Aisha kmr döda mig, jag kmr döda mig och mamma kmr döda mig för att jag tjatat om internet!

Åhh, guuud låt det finnas internet (a)


Återkommer om några timmar

Sry att jag inte uppdaterat igen ^.^
Jag har bara så himla mkt att göra just nu. Mest tekniska saker.

Återkommer om några timmar (y)

Shit vad jag inte orkar bry mig!

Shit vad jag inte orkar bry mig! Ändå gör jag det...
Vrf ska det här uppmärksamas så jäkla mkt. Jag har snackat med några och de verkar heller inte bry sig ett skit. Det här är grymt patetiskt och oviktigt! Flera miljoner kronor bortslängda på ett f*cking bröllop det är ju helt sjukt!?
Jag svär, jag skulle bry mig mer om Kissie gifte sig!

Förresten vad säger detta om det s.k. jämställda landet Sverige? "Alla är lika mkt värda, förutom de som är födda i "rätt" familj med "rätta" gener, då är man värd liiite mer och har liiite större frihet än alla andra". Det är ju så jävla sjukt!
Jag vill att Victoria och Daniel ska bo i en 2:a i Rinkeby och äta vanlig mat och åka på sista minuten resa till Gran Canaria! Då skulle jag vara nöjd iaf.
Fan asså jämställt my ass!




Tack till Berri!

Jag vill ägna det här inlägget åt Berivan Shwan, min bästa vän på hela jorden!
Jag fick idag reda på att jag skulle få ha hennes dator på Rhodos! Asså Berri du är fuckin bäst, jag älskar dej så mkt! (inte bara för datorn -.-', men lite ^.^)
Nu kan jag ladda min mp3, kolla på bra filmer och jag ber till Gud att internet funkar där, för då kan jag uppdatera bloggen varje dag (y).
Tack Berri, du är så söt! Du kmr inte ångra det, jag kmr ta hand om den med mitt liv. Och jag kmr att göra vad du vill i 4 veckor!

Min framtida 2-veckorsdator


Haha btw, klart som fan att jag smörar!




Morsan var och shoppade idag (y)

Bikinidelar, från Lindex

Baddräkt/body från en butik i S:t Per Gallerian

Glajjor från New Yorker

En söt liten portmonnä från Lindex ^.^



Vad var det med vädret idag!?

Vad var det med vädret idag!? På ena halvan var det gula moln och rök, på andra sidan var det blå himmel med tunga moln!




Tecken på att 2012 börjar närma sig? Växthuseffekten? Lr bara scary shit!?

Det är samma tyg!?

Efter att jag lämnat Tira, så åkte jag hem till Uppsala direkt. Jag var tvungen att låna böcker inför resan, så jag bad Berri möta mig där. Jag lånade 5 böcker och jag hoppas att det får räcka (y)

Efter bibblan drog vi snabbt till "Storken" för jag skulle säga hej och hejdå till Carro och Cissi. Under tiden får vi ett sms av Samina: "kom till mig".
Vi drog till henne och var där med Aisha, efter ett tag skulle jag dra hem och äta, samma med Berri. Vi bestämde att vi skulle dra ut senare allihopa.
Efter att ha ätit så smsar Berri att jag ska komma till henne och vi drar till Maxi, för hon skulle köpa skor.
Asså att gå till maxi med hennes pappa är dunder HAHAHAH, han är så rolig!

Berris pappa vill köpa en skjorta till henne. Det finns 2 skjortor som liknar varandra, men den ena kostar 100 :- dyrare. Berri känner att den som är dyrare är lite finare, så medan hon provar den billigare, har hennes pappa dragit dit en som jobbar på Maxi.
Konversation på Maxi:
Berris pappa: Vrf kostar den här 100 kr dyrare? Kan man inte få för samma pris?
Tjejen: Nej asså det är 2 olika typer utav skjorta
Berris pappa: Men vrf inte samma pris? Det är ju samma tyg :S *tar på tyget*
HAHAHAHHHAHHA asså jag däcka, han är så rooolig! xD

Sen var det dags att välja skor, Berri tkr att wannabe converse är helt ok. Hennes pappa tyckte dock att dessa skulle passa bättre i Kurdi

Man måste ju beundra sulan

Dessa var inte heller så dåliga, tyckte han


Utanför Maxi kan man köpa apelsinträd också, så jäkla coolt tyckte vi, så det var värt att ta kort på ^.^



Sen taggar vi alla till IP och möter lille Pesha också ^.^


Sen var det dags för importbilder!


Sen söta bilder på tjejerna också ^.^


Sen bästa utav alla; Berris framtid efter 20 år på McDonalds!





Lite bilder på Mami Chulo

Innan jag lämnade av min sweetiepie tog jag lite bilder på henne. 3 veckor utan henne kmr vara pain in the ass!


Bilderna från igår

Bilderna från igår;
Utsikten från Carros balkong ^.^


Haha, Maha trodde att det här var Eiffeltornet ^.^



Lämnar av min Mami Chulo!

Igår var jag ju hos Carro, det var myys. Sen drog vi till Hum C, inge röj där inte! Haha! Jag ska berätta mer sen, och jag lägger upp bilder.
Men nu ska jag dra till Sthlm och lämna av min Tira! <3
mer än 2 veckor utan henne känns pain :(, men jag får överleva! Ska ha henne som bakgrundsbild, om jag får datorn av Berri (a).


Käka lite brieost

Ska dra till Carro alldeles strax och käka lite brieost ^.^. Sen får vi hoppas att vädret håller i sig och vi drar till Hum C! (y)


1 linne och 1 klänning

Morsan köpte 1 linne och 1 klänning från Lindex, för bara 59 spänn! (y)
Sry, men är helt ofixad, visar bara linnet ^.^

En asbra strandklänning!


Och jag letade igenom mammas garderob för att hitta skor, så hittade jag mina pumps! De hade jag helt glömt bort! Pain in the ass att gå i, men åhh så klassiskt fina!


Pretty little liars

Förra året, i december drog jag och morsan till Teneriffa. Jag ville ha med mig någon underhållning, så jag tog med mig 2 engelska böcker och 2 svenska. Jag läste ut alla på en vecka och den som var bäst var ändå "Pretty little liars, Perfect". Den var asbra och jag rekommenderar verkligen alla att läsa den. Det är en ungdomsbok, och handlar om 4 tjejer. Jag trodde det var en typisk ungdomsbok, men det var den verkligen inte! Den är läskig och rätt så verkligehtstrogen.
Iaf när jag läste ut den så tänkte jag att det borde finnas en film, baserad på denna bok. Igår kollade jag tvshack.net och såg att det finns en serie baserad på boken!! Hittills har bara 2 avsnitt kommit ut, men ändå!
Jag ber er, läs boken och kolla sen serien. Ni kmr inte ångra er!


Sommarens nya favvo!

Ska strax börja packa lite, men innan dess vill mamma att jag ska städa mitt skåp och sortera bort alla vinterkläder. Jag tar det med ro och börjar. Då hittar jag denna. Asså HAHAHAHA sommarens nya favvo!

En Adidas fiskemössa! Hahaha, den här hänger lungt med till Grekland ^.^

Är det bara jag som tkr att de är sjukt lika?

Dakota Fanning

och Nova Rimér


Dakota Fanning

Och Nova Rimér


RIPar cykeln

Fan asså! De 2 senaste månaderna har jag varit tvungen att fixa min cykel 10 ggr -.-', jag överdriver inte. De senaste 3 ggr har dock inte varit p.g.a mig utan tack vare mina kära Stenhagen-barn! Åh, jag älskar de verkligen. Jag älskar hur de väcker mig med deras rop "mamma kolla, men kolla då mamma..." *aaaaaaaaaaa* "Vad hände" "Du kolla inte -.-'". Jag älskar att de skriker i vår trappuppgång (de bor 4 trapphus härifrån). Jag älskar att de frågar mig om vad jag heter, om vad min hund gör, om hunden bits, om hur gammal jag är, om jag ska gå över gatan, om vrf min mamma lyssnar på hög musik *hahah*, och om vad jag hette nu igen, 10 ggr om dagen. Men främst av allt måste man älska de för att de drar ut ventilerna på allas cyklar på vår gård (y). Kääääärlek! <3

Asså den pajar hela tiden, jag tror det är dags att RIPa den.

Baj <3

Och Ackla med sin favoritrosa väska!

Har varit ute idag med Samina, Aisha, Carro, Akla och hans kompisar. Vi spelade volleyboll (y). Haha, lr spelade och spelade... De andra spelade, jag och Aisha observerade och tog kort (y).



Och Ackla med sin favoritrosa väska!


Det är kul att det varit så bra väder idag! Hoppas de håller i sig imorgon (y).
Efter volleybollar drog jag, Aisha och Samina hem till Carro och fikade lite. Asså deras utsiiikt! Jag borde ha tagit kort! Nästa gång ^.^

Nu ska jag äta grillmat med morsan (y)






Bokat och klart (y)

Nu är äntligen allt bokat och klart! På söndag drar vi till Rhodos i 2 veckor! Jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen att Berri ger mig sin dator, då överlever jag liksom. Jag vet, jag e på semester bla bla bla. Men 2 veckor utan dator är pain! Plus, om jag får datorn så kan jag uppdatera bloggen varje dag ^.^

Iaf, bilder på hotellet



One Tree Hill!

Nu har jag slutat kolla på "Sex and the city". Jag kollar på andra filmen just nu. Så jag kände att det var dags för en ny serie. Så idag när jag va hos Samina spelade vi en frågesport om "One Tree Hill". Det verkade ganska intressant, så vi kör på den (y)



Idag (igår)

Idag (igår), vaknade jag hos Berri. Vi käka fukost och sen smsa Samina att vi skulle dra till henne.
Runt fyra drog vi till henne och Aisha var där, det hände inte så mkt men det var mysigt och väldigt trevligt.

Jag var den som gick hem sist, innan jag drog så kollade jag och Samina på Khadidje videos och vi däcka av garv!
Mest åt denna, asså när han dansar! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHA



Bilderna från Aishas firande!



Btw, Aishas oöppnade present från Johan ^.^


Aisha som Bettan KNÄCKER!


Del 2



Oplanerad översovning

Sry, att jag inte uppdaterat. Jag försökte 3 ggr igår men internet bara dog! Det var Berris internet asså.
Igår var jag och firade Aisha, för hon fyllde år. Vi skulle göra det lite som en överraskning och drf kunde jag inte skriva det här ^.^
Efter det gick jag till Berri och sov över här.
Nu ska vi kanske dra till Samina och chilla där ett tag. Men nu duschar Berri, sen ska vi hem till mig och jag ska duscha och seeeeeeeeeeeen ska vi till Samina (y).
Bilder kmr upp senare.

Blir det Grekland?

Pissväder!!!!
Men det gör inget, för just nu är mamma i resebyrån och beställer flygstol! (y)
Vi drar på lördag om allt går enligt planerna (vilket oftast aldrig händer). Annars uppdaterar jag mer sen om vart vi ska och åka och när ^.^
Hoppas, hoppas!

Mozarella, tomater, basilika

Asså det här är det godaste jag ätit på länge :D, morsan har ätit det i 1 år typ och jag har aldrig smakat, förän igår. Asså, fyy faaan vad gott :D.
Det är alltså mozarella, tomater, basilika och lite kryddor och soya. Jag vet att detta är inget nytt, men om du inet ätit detta, gör det! Hela denna tallrik räcker lugnt till 4 pers som förrätt!



Jag gymmade!

Jag gymmade! Äntligen asså, jag har inte gymmat sedan januari. Fan asså, varje gång jag bestämde mig för att gymma så hände det något. Alltid något. Typ cykeln fick punka, cykeln funkade inte, jag skulle vara med kompisar. Men nu, nu gick allt bra :D. Jag e så jäkla glad, ingen aning om vrf, men man blir de (y).
Jag jogga och gick i snabb takt i 45 minuter, kändes riktigt skönt. Men på vägen hem så började det spöregna, jag funderade ett tag på om det haglade, fan asså! Jag hamna mitt under skiten liskom, kom hem och var helt dyngblöt! Well, well.

Nu känner jag att jag är lite trött, och det bästa i dessa stunder är C-vitamin och en bra film/serie. Btw, "sex and the city"-tittandet går riktigt bra (y), jag är på 5:e säsongen och börjar närma mig filmerna ^.^



Balladen om Martin Timell

Haha, juste den här hittade jag på youtube för ett tag sedan. Så himla rolig! Plus att Uppsala och Katte är med här ^.^


Gymma?

Vaknade för typ en halvtimme sen. Funderar på att gå och gymma idag. Ska kolla om de jobbar vanliga tider ^.^.

Ny design!

Ny design! Berri fixa den åt mig. Jag är riktigt nöjd faktiskt, fast vi ska fixa andra bilder senare i år. Eftersom vi var hos henne kunde vi bara ta bilder på mig från face, men det funkar just nu iaf (y).
Berri kom till mig runt åtta, vi drog till Maxi som vanligt, sen hem till henne. Där fixade hon min design och jag gjorde nudlar till oss ^.^. När designen var klar kollade vi på film, It's a boy girl thing, lite rolig men otroligt amerikansk -.-'.
Jag kom nyss hem, nu ska jag sova. Vi får se vad som hände imorgon (y).


Ska jag fortsätta?

Det här med att vara vegetarian. Känns inte så jäkla på längre. Asså visst, djur dör inte och bla bla bla. Men vad fan, man missar så jäkla mkt. Man kan inte komma hem och få lagad mat, jag måste alltid göra nått eget. Jag har inget problem med att laga mat, men ibland känner man sig så jäkla trött så man orkar inget liksom! Plus om man går på restaurang, så får man inget att äta typ. Jag tänker på buffé nu asså. Och tänk när man åker utomlands på all inclusive lr när man ska gå på restaurang, det finns inte mkt alternativ asså. Och kroppen mår inte bra om den inte får alla vitaminer och så, jag har märkt det på hår och naglar. När man ska på besök hos någon, då måste de antingen laga nått extra eller så får man inget. Fan asså!
Nu låter det som jag gett upp helt men som sagt jag funderar. Jag funderar på om det är värt det. Vi gör så här. Ni läsare kan bestämma :). Kommentera "nej" om ni vill att jag ska börja äta kött, kommentera "ja" om ni vill att jag ska vara vegetarian.
Ni får såklart vara helt anonyma om ni vill, men det verkar som en kul grej ^.^. Så snälla, engagera er, kommentera!

Ha det muu <3


Nuthin much happenin 2day!

Idag finns det inte mkt att göra p.g.a det sugiga vädret, har dock tagit en riktig powerwalk med Tira.

Men Berri smsa nyss, så vi hittar säkert på nått mys ikväll (y)

The T-shirt says; I want to paint it black and it doesn't matter what people think!


Ha det muu <3

Take that Kissie-Pissie!

Kollade falsksanning idag, och då skrev de att Kenza hade fler besökare än Kissie! Haha, yes! Äntligen börjar Kissie avta och många börjar känna att bloggar ska visa/skriva om the real deal! Kissie är inget annat än fake, jag vet att alla vet det, men ändå. Förresten, att skriva/säga en massa saker och sen skylla på en annan personlighet kallas inte coolt, modigt, populärt det kallas schizofreni, ditt puckade as!

Kenza har en väldigt bra blogg än så länge men jag tkr ändå att fattybom och Katrin är liiite mer real.
Aja whatever beats Kissies!!! :D

Kenza, 1026148 besökare


Kissie, 980541


Ha det muu <3

Gårdagen!

Oki doki, nu förklarar jag gårdagen från början till slut! (y)

Vaknade 07.00 för jag trodde att jag började 18.30, fast jag började en timme senare. Men det vet ni från inlägget innan.
Runt 08.40 kom EllaPella till mig och vi drog till bussen. I skolan hände det vanliga, rektorn pratar skit, manskören sjöng, andra sjöng. Allt var fint och trevligt (y).
I klassrummet senare åt vi lite och Lars sjöng broder Jakob på f*cking tyska, franska och sen typ engelska! -.-'


Medan Lars försöker sjunga vidare(-.-') gör jag nytta och tar bilder (y)


Den underbara klassbilden som skulle tas! (Dock är inte alla med, men de flesta)


Jag hade bokat bord på Fugu klockan 12.00 så vi var tvungna att vänta lite i skolan, då passar man väl på att sjunga lite? :)



Efter skönsången drog vi iväg till Fugu (y). Helt ok mat, såklart mkt bättre med Dragon palace, men ingen pallade bry sig. Tack till alla som kom förresten, det blev fler än vad jag trodde, synd med placeringen bara.


Btw, jag och Alva rekommenderar alla att äta glass med pinnar (y)


Mätta och glada drog vi vidare. Alla typ splittrades och sa hejdå till varann. Jag, Fredrik, Carro, Niki, Josephine, Linnéa, Alva och Ging drog till Hemköp för att Fredrik skulle köpa lite grejer...
Iaf Niki skulle sen ta hål i öronen, sen skulle hon, Carro coh Jossan dra hem till mig.

Det blev asfint! <3


Väl hemma hos mig så dansades det lite, surfades det lite, sjöngs det lite och lite annat knas x). Vi försökte iaf peppa oss själva på att dra till Hum C senare!
Annies song


Have you ever seen the rain



Bilder måste ju också tas ^.^


Sen kände vi att det var dags att dra till Hum C, klockan var då 17.00. När vi väl kmr dit är det inga där. Alltså helt dött!
Vi bestämmer oss för att dra till Max med Lollo och vänta tills klockan blir 18.30, för då skulle säkert folk finnas där.


Når vi gick ut ur Max träffade vi på Johan, Siri och Linnéa och sen drog vi dit som planerat men det var typ 10 personer där, enligt facebook skulle 1000 komma! Vi satt där och frös i typ 1 timme. Efter att några utav oss hade kissat i buskarna bestämde vi oss för att dra till en fest i Gottsunda som Carro hade koll på.
Asså den där festem, jag vet inte vad. Det var iaf i en lägenhet och Green Day spelades, i Gottsunda liksom. Nej, efter 2 timmar, 6 cider och 3 cigaretter kände jag att det var dags att gå. Linnéa kände samma sak, så vi drog! Nej, förresten vi rymde! Vi sprang där ifrån så fort vi kunde, jag skojar inte.
Jag och Linnéa ville gå och se ifall det var nått röj i Hum C, och det var det! Alla var fulla, de flesta kunde inte stå upp. Asså, shit vi ångrade verkligen att vi gått därifrån.
Sara W var där och välkomnade oss kärt ^.^. Inte kort därefter kmr Lina och Carro dit.
Efter 20 minuter märker jag hur Carro håller på att somna i sina händer, så vi bestämmer oss för att åka hem. Som tur var kände Linnéa också det, så vi drog till närmaste gemensamma busshållplats.
Vägen dit var lååångt ifrån tråkig, Carro underhöll som fan! Haha!

Linnéas buss kom, hon drog hem. Vår buss kom, så vi drog också hem.

Slutet gott, allting gott? Jag vet inte, asså jag var bara otroligt trött när jag kom hem. Visst hade dagen varit rolig, men vädret kunde vart bättre och vi skulle stannat i Hum C...
Aja, what to do? Nu ska jag sluta skriva innan jag får kramp.

Ha det muu <3







Asså jag har en massa att skriva, jag lovar!

Som vanligt är det rätt sent, så jag lägger upp bilder och inlägg imorgon (y).

Asså jag har en massa att skriva, jag lovar!

Ha det muu <3


Ehh

Ehh, 9.30 var det inte 8.30! Bra att jag kmr på det under bussresan också... -.-'
Men aja, vad vore Therese utan fails? :)

Nu kan jag iaf lägga upp en bild på mig, det kmr bättre under dagen som sagt ^.^


Ha det muu <3

Drar till bussen

Guud, jag e så taggad nu :). Jag är klar med allt och redo att åka, men bussen går om 5 minuter.
Vrf ska det vara sånt jävla pissväder!? :o

Kmr såklart upp en massa bilder ikväll ^.^

Nu ska jag dra till bussen.

Ha det muu <3

Imorgon händer en massa!

Först: Skolavslutning! Gud så sorgligt det kmr vara, men ändå roligt på ett sätt haha ^.^


Sen: Middag med klassen på Fugu! Mysigt värre! (Kan vissa i klassen påminna mig om att ta ett bra gruppfoto på alla i klassen)


Sist: men absolut inte minst, det är fest i Hum C!! Fett nice, asså shit vad jag e taggad! Hoppas på att få träffa många personer där ^.^


Ha det muu <3

Komedi-filmer på G! (y)

Haha, asså alla måste ha sett "White Chicks". Den äger allt! Den är så himla rolig och bra!!! Jag har inte kollat på film på aslänge, kände att det var dags ^.^
Efter sen här ska jag kolla på Blonde ambition med Jessica Simpson! Äkta Cherpa-filmer jag svär ^.^



Ha det muu <3

Grekland nästa? (H)

Morsan och jag har de senaste dagarna suttit och diskuterat vart vi ska åka. Jag har inte vågat nämna något än eftersom det inte var säkert. Men nu ser det verkligen ut som att vi drar 18/6 till Kreta i 2 veckor! Vilket är supernice! Morsan ska ut och köpa biljetter imorgon till flyget, och om allt går som det ska så drar vi! (y)



Inte så pjåkigt! Det bästa med det hela är nog ändå att det finns ett gym där!!!! Woho beach 2010 kanske händer ändå? Haha, nejdå. Men kul ska det iaf bli.

Ha det muu <3

Ringo i Vakna ^.^

Haha, det är inte så att jag är besatt utav Katrin, jag läser bara hennes blogg varje dag (y). Men det som är fascinerande är ju ändå Ringo! Det ska bli så kul att se hur Katrin klarar av honom nu fram över ^.^
Iaf, hon var med i vakna med the voice idag, tänkte lägga upp det här :)







Ha det muu <3

Haha pms ^.^

Btw, glämde ju nämna att Tira började löpa igår. Haha, nu får hon ha på sig denna "trosa", som hon hatar så jävla mkt! Hon går runt i lägenheten och är assur! Haha pms ^.^



Ha det muu <3

Greenish!

Letade lite i mammas garderob och hittade en söt liten klänning ^.^
Och det är jätteskönt väder, sweeet! (y)


Ha det muu <3

Noodles!

Så jävla skönt att vara ledig! Nu ska jag käka min frulle sen drar jag ut med hunden min (y)


Ha det muu <3

LottaPotta till Spanien

Shulululu!

Jag är ju ledig imorgon, vilket är fuckin' fabulous! Men jag har ingen aning om vad jag ska göra, lr med vem jag ska vara. Hmm, får tänka ut nått (y).

Imorgon åker även LottaPotta till Spanien, utan mig :(.



Nu ska jag iaf kolla lite på "Sex and the city". Sen lägger jag mig nog lite tidigare (y)

Ha det muu <3

Bilder från Cissis B-day!



Det finns en massa fler bilder på facebook!

En rolig video ^.^


Ha det muu <3

Imorgon kmr en massa bilder!

Asså Guuuuuud! Idag har varit en helt underbar kväll! Grattis till underbara Cecilija! Hoppas du blev glad för presenterna ^.^

Jag ska sova nu, orkar inte uppdatera med bilder just nu, men har en massa!

Ha det muu <3

Voila!



Ha det muu <3

Grönt är skönt!

Jag håller på att inviga min kopp, med Earl Grey (y)


Iaf dessa kläder ska jag ha idag. Asså jag kmr inte på vad 60-tal är. Lr om jag ska vara ärlig, så har jag ingen aning om vad det är, och har defenitivt inga kläder som påminner om 60-talet. Så jag bestämde mig för att vara allmänt somrig, vilket jag tror att Cissi nöjer sig med ^.^

Jag ska ta en bild med klänningen på mig sen.


Sköna gröna skor ^.^


Nu ska jag snart in i duschen, sen kmr EllaPella och vi ska sminka oss lite, sen drar vi till Cissi!

Btw, Joel is home! :D

En massa bilder från middagen kmr upp ikväll (y)

Ha det muu <3



Såklart...

Såklart så försover jag mig... -.-', lilla Therese då! Nej men vad fan. Det här händer alltid! Så fort det börjar närma sig slutet av skolan så blir det alltid så här. Jag fattar inte vrf... Måste nog gå till en psykolog, då får man ju nått att göra iaf, under sommarlovet menar jag.
Nej, fan asså negativo till tuseno!

Nu ska jag och morsan käka frulle sen ska jag försöka få tag på EllaPella som ska komma till mig och hjälpa mig hitta kläder (y).

Ha det muu <3

Klockan är just nu 01.21

Shulululu! Klockan är just nu 01.21. Jag somna typ 18.00, nu är jag pigg som bara den -.-'.

Iaf, senare idag ska jag till skolan och kolla klart på "ett öga rött" och sen ska jag spela gitarr i parken utanför skolan, myyyyys! ^.^

Idag fyller Cissi år och hon ska såklart ha en coolish fest! Jag ska dit, det är 60-tals tema. Och jag har INGEN aning om vad jag ska ha på med, får förhoppningsvis hjälp av EllaPella (a).

Plus att Joel kmr hem idag :D, han ska hinna hit idagg har han lovat, men vi får se.

Det var allt nu ska jag sova igen (hoppas jag iaf)

Ha det muu <3

Förresten, filmen ^.^

Denna film såg vi på historian. Asså det är vår klass som tolkat Den franska revolutionen. Ursäkta för ljud-avbrott, sånt händer ^.^



Ha det muu <3

Favvo-mugg?

Fick en jättesöt present utav min mammas kompis, som bor i Wien.
En mugg med Mozart (y)


Och det är choklad i ^.^


Ha det muu <3

Hittade mer grymma bilder i mobilen (y)



Ha det muu <3

Sista måndagen!

Så jävla härlig och mysig dag det har varit idag!
På svenskan kollar vi på "Ett öga rött", på historian kollade vi på "Shit, missväxt" och på gympan spelade vi brännboll :).
I musik fick jag MVG förresten (y), så jäääävla sweeeeet!

Idrottslektionen idag, Sandra varvar ^.^


En liten update (Jag är så jävla allvarlig!)


Ha det muu <3

Kmr inte på nått liksom

Fan asså, riktigt dålig uppdatering idag, sry guys "/. Kmr inte på nått liksom. Imorgon blir säkert kuligare, kan ta en massa roliga bilder på klassen (y).

Ha det muu <3

Note to friends

Note to all my friends; I don't have any money left on my phone. (I hav eno idea why I'm writing in English)

Have it muu <3

Vad gör man idag?

Jao, idag är det Sveriges Nationaldag! Vad är det folk gör då? Hm...


Jag har iaf solat lite, nu ska jag käka frulle. Ikväll ska jag göra smarrig pizza (y).

Ha det muu <3

Tira är väl inte bortskämd...

Shue!
Kom nyss hem från stan. Jag satt där med typ några från Ellas klass, och andra... Asså jag har ingen aning, men det var rätt mysigt iaf (y).

Nu ska jag sova, det ska Tira med ^.^. Satt och diskutera med Martin om Tira var bortskämd, det kan inte påstå att hon är :o.


Ha det muu <3

In the Ghetto



Ha det muu <3

Vi får se...

Idag händer inte så mkt faktiskt.
Jag kanske ska ut med Ella idag, men hon har inte hört av sig. Om hon inte hör av sig så tror jag att jag drar och gymmar.

Men nu ska jag duscha och äta, and then watch some sex and the city ^.^.

Ha det muu <3


GRATTIS MIN LILLA PUSSGURKA!

Konversation på stan:

En tant kmr fram mot mig och Sara och vill klappa Tira:
Tant; Hej, får man klappa den lilla söta.
Sara; Haha, ja då *kollar frågande på mig*
Jag; Ja, det går bra :).
Tant; Hur gammal är hon?
Jag; Hon fyller 2 år den 3:e juni.
Sara; Jaha, fyllde hon år igår :o.
Jag; Nej, den 3:e juni -.-'
Sara; Ja! Igår!
Jag; OJ FAN I HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag glömde alltså att min älsklingsfavoritis fyllde år igår :o, det är ju helt absurdt!!!!!!!!!

GRATTIS TIRA!!!! <3<3<3<3<3<3


Jag tkr ni läsare också kan gratta henne faktiskt!

Ha det voff!


Vi hade mysigt! :)

Hemma från en riktigt skön dag! Jag har haft det kul och allt har varit så där lagom, riktigt svenskt. Haha.
Tira fick följa med in till stan, hon hade det riktigt mysigt. Men jag, Alva, Linnea och Sara hade det jättemysigt. Det finns nog inget mer att skriva :)

Bilder från dagen




Går ut med sig själv ^.^








Ha det muu <3



Bilds på Tiris!

Sry att det bara blev ett inlägg igår. Men jag visste inte riktigt vad man skulle uppdatera med.

Idag ska jag pallra mig ner på stan och träffa Alva och Linnéa. Vi ska kolla på studenter och käka på stan ^.^

Bilder på Tira <3



Ha det muu <3

My day

Idag var det bara engelska och lite mattesnack. Jag slutade runt ett, men jag skulle vänta på EllaPella som slutade 16.15.
Linnéa Hemgård skulle också vänta, så jag och hon drog till stan. Vi gick på olika affärer och jag var tvungen att lämna böcker på bibblan.
Det resulterade såklart i att jag köpte nått ^.^

Jeans-kjol(?) och leopard tunika båda från HM, för 50 spänn


Schampoo(Eden), gel(Eden) och nagellack(HM)


Eden ska stängas nu :O, vet inte om det flyttar lr stänger ner totalt?

Iaf, sen drog jag till Katte, mötte Ella och vi drog till Cissi som skulle ge Ella en film.
Det slutade med att jag, Ella och Cissi gick mot Stenhagen och pratade en massa.

Iaf, nu väntar jag på ett samtal ifrån Berri och sen ska jag äta (y).

Ha det muu <3

Matt!

Shit vad trött jag är! Man blir så jävla matt av solen, så de e ju inte klokt!

Jag skulle på bio idag med några tjejer i klassen, men kände hur jag inte pallade. Nu ska jag duscha och jag lägger mig säkert tidigt idag ^.^

Värsta lång sovmorgon imorgon eftersom vi inte har sam (y)

Ha det muu <3

First time in history

Otroligt kul och spännande var det! Tack Lotta! I owe you, once again! ;D <3
Resultatet? Första gången i världshistorien (52 år) som det blev oavgjort, helt sick! Men som sagt det var kul med alla ramsor och skit (y)

Bilder:

Moi today


Jag och Lotta <3


Asså vår maskot, kan nån svara på om det var en kyckling lr katt :S, har hört båda versioner.


Gruppbild ^.^


Sen köpte jag och några andra tjejer glass och chilla på stan ^.^


Cissi :)



Videos:






Ajaj "/

Jag går aldrig på saker/evengemang/fester som det är fasta tider på. Jag hatar när det är så! För jag lyckas alltid på något sätt komma försent eller inte alls. Som i detta fall, det är ju Katte-Skrapan idag. Jag skulle såklart heja på Katte och var fett pepp igår! Jag och Ella hade bestämt oss för att cykla halv åtta och sen vara i Svandammen klockan 10 i.
Men jag lyckas såklart vakna 07.29, jag sprang runt som en idiot och smsa Ella samtidigt som jag fixar min lugg för att den är för fettig! Jag smsa Ella: "Hallå, halv är för tidigt vi drar om 10/15."
Hon har ingen comviq så hon kan såklart inte svara. Varför ska man ens träffas 08.00 för!? 09.00 skulle passa mig perfekt, men åtta? Vad fan!?
Aja, klockan 07.44 sitter jag i köket helt sminkad, fixad och klädd inför dagen. Det är då jag inser att jag inte kmr hinna till stan på 15 minuter, det tar mig 20-25 minuter.
Så vad gör man? Jag tog och smsade Alva om att jag inte hinner.
Jag fick förresten mina glasögon av Berri också. Imorse. Hon sprang som en idiot. Hon hann, hon åkte senare än mig och

Ehh, glöm allt jag skrivit! Lotta ringde nyss, jag e påväg till stadsparken!

Bilder kmr sen (y)

Ha det muu <3

What I carrie in my purse



Ha det muu <3

Lite sorgligt faktiskt...

Kom hem nyss. Slut på ryska steg 1. Känns ganska sorgligt faktiskt... Men nästa år kör vi igen (y)

Har inte så mkt mer på hjärtat faktiskt. Senare idag ska jag till Berri ch hämta mina glasögon.

Jo btw, Mitra cykla med mig och Ella idag för första gången, sweet (y).

Ha det muu <3


Försov mig...

Försov mig idag, vakna klockan ett. Fast egentligen vaknade jag runt åtta, men det kmr jag inte ihåg. Tydligen ska jag ha svarat på Alvas sms, hur vet jag inte :S.

Iaf, jag ska på ryskan senare idag, det är ju trots allt den sista ^.^

Ha det muu <3