Gangnam Style

 

Bridget Jones dagbok

Hallå där!
 
Jag har laddat ner Bridget Jones dagbok och ska alldeles strax somna till den. Sedan jag kommit hem från jobbet har jag snackat med mamma, tvättat, lagat mat och duschat. Så nu är dagen slut för mig, jag är så himla trött. Inte alls för att jag har slitit ut kroppen utan för att jag vaknar tidigt. Riktigt skönt att ha dessa dagspass och de fortsätter bara att rulla in. Jag är så himla glad över det, haha. Man får så mycket tid över + att mina fötter och ben går som de ska. 
 
Nu ska jag gå och lägga mig. Jag jobbar ändå tills på söndag och sen ska jag antingen ta en snabb tripp till Estland eller chilla i tre dagar och umgås med vänner. Snart återvänder finaste pickisen och SOM JAG LÄNGTAT! Det ska bli så himla kul att få se henne snart, sen får vi tre bästisar hitta på något riktigt roligt. 
 

Vad är planerna inför framtiden då?

Den här veckan jobbar jag inte kvällspasset vilket jag vill hallelujah till. Just nu ligger jag i sängen och käka lite godis. För att godis är gott. Mormor är här just nu för mamma är i Estland. Så jag chillar med livet just nu. 

Vad är planerna inför framtiden då? - Jag vill flytta so bad. Men jag kan inte just nu eftersom jag inte har någon som helst stabil ekonomi. För er som inte vet så kommer jag inte att studera vidare just nu. Möjligtvis nästa år eller om 10 år, det är helt upp till mig och min (isåfall) ändrade syn på uppsatser och samhället. Men det känns att man börjar bli vuxen nu. Skitläskigt. Haha, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, rymma eller stanna, lugna mig eller stressa som fan. Man vet inte riktigt vart man ska ta vägen. Men det är kul. Det värsta som kan hända är att jag inte får så mycket pengar som jag behöver och just nu är det inget problem eftersom jag fortfarande bor hemma. 
 
Jag vill iallafall hitta ett nytt jobb, för att jag trivs inte med arbetet jag är på nu. Det har mest med det fysiska att göra. Det är skitjobbigt och jag kan knappt stå på benen när jag kommer hem. Om jag fortsätter med detta jobb så kommer jag att vara hemma mer än på jobbet p.g.a. smärta. 
Så gärna något mindre fysiskt krävande. Kanske en restaurang med en våning (restaurangen jag jobbar på har två våningar, så det är mycket springa i trappor med tunga tallrikar e.t.c.) eller som butiksbiträde eller vad som helst där jag får jobba. Jag som inte har någon utbildning och inte planerar att ha någon inom närmaste framtid. "Utan erfarenhet" som man kallas. Jag har så jävla mycket erfarenheter så det är inte klokt! Jävla samhälle... 
 
När jag får ett fast jobb så vill jag flytta hemifrån. Helst till en liten etta/tvåa i Östersund. Men om jag jobbar här så får det väl bli Uppsala ett tag eller Stockholm, som jag svurit att jag aldrig skulle bo i. Usch. Stockholm.
Det är bara att söka, söka, söka. Framtiden är så himla öppen just nu. Jag kan hamna lite vart som helst. Eller rättare sagt, jag är villig att hamna vart som helst. Vill man ha mig i Norge så får man det. Det låter lite fel, men ni fattar... Jag har liksom inget som knyter mig hit längre. Förut var det skolan, men nu är det ingenting! Det är en skön känsla faktiskt. 
 
Hoppas att jag kan läsa det här om 40 år och tänka; "haha, jag visste verkligen inte vad som väntade mig." På ett bra sätt alltså. Inte, "haha, jag visste verkligen inte vad som väntade mig... det där jävla tåget från ingenstans." Det vore ju olyckligt. 
 
Snart ska jag sluta skriva för det blir så långt. Men Alva ville ha lite uppdatering och det ska hon få, haha! Sen vill jag som sagt läsa det här senare i livet. 
 
Ha det muu! <3
Godis.

Läs min dagbok

 

Titanium

 

Två awesome covers på "As Long As You Love Me"

 
 

Julis Glossybox

 

En hel drös med bilder

Nämen tjenare tjenare!
Följ mig via bloglovin så kan ni se när jag uppdaterar, un liten tips.
 
Jag jobbar och jobbar. Fett ganska kul. Haha, asså man kommer in i det mer och mer så det blir lite lättare. Idag jobbade jag i 10 timmar vilket inte var så jättenajs. Nästa torsdag jobbar jag från 11.00 till 23.00, vilket är ännu jobbigare. Men det är så man får göra. Det går ju. 
 
Jag har lite bilder på mobilen som jag glömt bort om, så jag lägger upp dem och berättar en liten historia om de olika tillfällena.
Utgång med Johanna, Linnéa och deras kompis. Jag blev jäääääääääääääättefull och kommer inte ihåg att jag tagit dessa bilder... Alva joinade senare på stan och var med om en hel del som jag gjorde, så som tur var hade någon som kunde förklara vad jag gjort. Inget hemskt, bara... konstigt. 
Dagen efter utgången åkte jag och familjekompisar ut till Wiks Slott och grillade. Trots att jag uthärdade min värsta bakfylla någonsin så var det riktigt roligt. 
Ett av mina fyra jobb är att vara barnvakt. Så när jag och den här lilla tösen åkte buss från stan tog jag ett kort. Hon var så söt och fascinerad av allt (hon åker mestadels bil med föräldrarna). Hon kunde inte ens kolla in i kameran en sekund, utan "där är bil. Där är hage. Häst! Hästen säger *ptooooo*".
Jag och Alva käkade på mammas meze. Det blir lite standard för oss att käka ute. Nästa gång vi ses måste vi laga riktig mat tsms!!!!! (I know that you are reading, bajs.)
Jag körde (that's right; körde!!!!) till Fjällnora för att gå på promenad med Tira... Don't judge.
Jag skulle skjutsa Alva till Söderköping (vilket tog ungefär 3 timmar dit och 3 timmar tillbaka) så det var en första roadtrip, fun fun fun! Och vi beställde mat på McDonalds genom DriveIn, fett coolt! Haha, första gången för mig :) 

Attention whores