Kurs och kattemusikalen

Idag jobbade jag på krusan för första gången på två veckor. Vi började med en kurs och gick igenom en massa viktiga saker som var bra att kunna. Sen jobbade jag från tolv till fem.
Klockan sju började årets kattemusikal som är "legally blonde". Sjukt bra och underhållande!


Ikea och videor

Förlåt för att jag glömde bloggen igår, jag glömde helt enkelt.
Igår sov jag ut ordentligt, jag vaknade halv tre. Sen åkte jag, Alva och mamma till Ikea. Vi käkade lite och sen kollade vi runt heeeeela Ikea. Alva behöver lite new stuff, jag behövde uppdatera mitt sminkbord och mamma behövde en Palm.

Efter det åkte vi hem till mig och spelade in videos, vilket var så kul och äntligen har jag lite nytt material som ska komma upp 😊

Nu ska jag ut med tira och käka frukost, Sen åker jag till Alva.


Sista officiella leodagen

Imorse var jag uppe klockan fem och skjutsade mammas kompis till frihamnen. Sen kom jag hem och sov i ett par timmar, för att sen gå upp igen för att jobba. Det var min sista schemalagda dag idag, vilket är fett sorgligt för jag älskar att jobba där. Människorna där är helt underbara och arbetssysslorna är riktigt roliga.
Anledningen till att jag måste sluta är för att jag kommer att få en heltidstjänst på mitt andra jobb, vilket absolut är roligt men jag skulle vilja att det funkade att ha båda jobben.
Jag kommer fortfarande ringa när jag är ledig och se om det behövs personal, så kan jag step in. Men det blir bara ibland. 😞

Nu är jag ledig i två dagar vilket är ganska najs. Jag ska åka och kolla efter en ny säng imorgon. Men nu får den gamla duga.


Ikea restaurangen och citygross

Jag jobbade i typ tre timmar idag, fett ovärt! Men efteråt åkte jag till Ikea och åt lite mat, det var faktiskt första gången jag var i restaurangen. Jag hittade även lite fint till sminkbordet så nu ser det lite cleanare ut.

Efter Ikea drog jag till citygross och fick med mig lite saker som jag inte alls behövde, men köpte ändå.


Feb. 22, 2013

Inlägget som kom upp för inte så länge sedan är från igår.

Men idag har jag jobbat nästan hela dagen. Jag ska gå och lägga mig alldeles strax, så inget roligt inlägg idag.

Maten på jobbet är nom!


En riktig tjockiskväll

Just nu är jag hos Berri och vi har precis laddat upp inför kvällen. Vi gick till maxi en kvart innan de stängde och grabbade tag i allt möjligt. Nu ska vi ladda ner någon läskig film och spela spel. Godnatt allihopa!


Feb. 21, 2013

Jag var med Alva i någon timme Och kollade lite film samtidigt som vi spelade spel i

mobilerna, haha. Nu ska jag fixa något att äta och sen ska jag och Berri gå till maxi och köpa en massa gott!

Jag håller just nu på att ladda upp en video! Kommer du kolla på den?

 

 


Passed out tira

Idag kommer att vara en helt sysslolös dag. Jag är ledig en sista dag innan helgen och måste ta vara på det. Det är fint väder så jag och tira ska gå ut alldeles strax, just ju ligger hon helt död på min arm.
Senare ikväll ska jag till Berri och mysa


Ute med tira

Jag och tira är ute på en kvällspromenad 


Firade Johanna i förskott

Jag firade Johanna lite smått innan hennes stora dag, som är nästa fredag. Vi åt Kinamat och catchade upp lite. Senaste gången vi sågs var förra året vilket var väldigt längesen!


Tirgos

Jag och tira ligger och gosar för vi har inte orkat att gå upp. Men snart ska jag gå upp och göra frukost. Jag ska träffa Johanna ikväll och så ska jag bjuda henne på middag för hon fyller år snart. Så det ska bli riktigt mysigt vi har inte träffats på flera veckor.


Chill

Ligger i sängen och spelar spel med Berri just nu.
Vi fick och käkade efter gränby centrum och det var riktigt nom!


Nya bågar

Nu har jag valt mina nya bågar så det ska vara fixat i slutet av nästa vecka


Ut med Berri

Jag tog mig en lång sovmorgon imorse och skjutsade mamma till jobbet sen. Nu har jag nyss fixat mig och är på väg till gränby centrum med Berri. Jag måste fixa lite ärenden ang mobil och nya glajjor för mina är paj :(


Night!

Nu är vi klara med telefonen. Jag är fett trött så nu är det läggdags, imorgon är jag äntligen ledig, woop woop :)


Ny phone!

Tjenare snyggingar!!!
Nu kan jag äntligen börja blogga oftare! Jag har skaffat iPhonen så nu kör vi.


Feb. 19, 2013


Arne Hegerfors hanterar dålig förlorare

Tjenare snyggingar!

Jag några bilder på mobilen som måste komma upp snart. Men inte idag, haha det blir aldrig idag. Det får bli en annan dag helt enkelt. Jag har köpte en ajfån 5 men väntar på simkortet. Det som kommer hända då är att jag kan ladda ner blogg.se-appen och blogga live och mer kontinuerligt. Najs bajs va? 

Nu ska jag lägga mig för att fortsätta jobba imorgon, jag har inte haft en ledig dag på åtta dagar och det börjar kännas i kroppen nu...
 
Night night!
Haha, så jäkla kul! 
 

The Cup Song

 

Tv4s ROLIGASTE intervju!

 

52 olika stilar - look back i fotogalleriet



Jag försov mig imorse

Jag försov mig imorse, så jag kom en kvart sent till jobbet och Tira fick nästan ingen promenad. Jag fick sådana skuldskänslor att jag höll på att dö!
 
Jag kom hem vid fem och hon har gått två långa promenader, så it's all good! Jag och Berri åkte till Maxi för ett tag sedan. Det var första gången jag varit i en mataffär på en vecka. Det blir så när jag är själv och man får mat på jobbet. Jag kommer hem vid fem-sex och lägger mig vid nio-tio, då är det inte så att jag ställer mig och lagar mat mitt i allt. Så kylen är helt full och det som behövde införskaffas idag var en limpa bröd och bomullstops. 
 
Imorgon är jag barnvakt i fyra timmar och under helgen jobbar jag på Leos. Jag tänkte lägga upp lite bilder på bloggen imorgon och skriva hur mina två lediga dagar såg ut förra veckan. 
 
Min pickis är i USA just nu!!!

Gangam Style Cover

 

Ny telefon så att jag kan blogga live?

Tjeeenare snyggingar!

Nu har jobbet slagit en som -vooooosh! In i arbetsrutinerna och kör kör kör! Jag är så trött i skallen så jag orkar helt ärligt inte trycka på bloggknappen på datorn och skriva ett par ord. 
Men det gäller att komma igång. Samma gäller träningen, jag måste bara ta mig till stället så kör man på. Okej, Therese börjar spåra... 
 
Jag vill göra en massa inlägg och jag vill göra en massa videos men jag känner inte att jag hinner. Jag måste nog skaffa en ny telefon så att jag kan blogga live. När jag sitter på fiket med vännerna - fota - ladda upp, när jag är ute med voffsi - fota - ladda upp, när jag är på väg hem från jobbet - fota - ladda upp. Det ska nog stå högst up på listan när nästa lön kommer in. 
 
Nu ska jag ta på mig pyjamas och gå och lägga mig. Imorgon väntar hard work, work.