Dagens Godnatt :)


(Hittade en cd-skiva idag med gamla bilder från 2002 ^.^)

Hihi, idag var en kul och ganska händelserik dag ^.^.
Berri kom förbi precis efter Mitra gått. Vi var tvungna att dra till Maxi och handla lite käk sen drog vi hem till mig och käkade (ofc). Sen gjorde vi lite kuliga klipp på kameran som kmr upp någin gång ^.^. Har även fixat andra låtar/videos. Så nu tror jag att jag kmr igång riktigt med bloggen och så :D.

Nu ska jag duscha, städa lite och sen soooova :D.


Daddy Cool


Hahahahahahah asså dööör. Måste bara lägga upp det ^.^

Mitra sov över idag och vi har mixtrat med en massa grejer :). Hon har lärt mej en massa grejer på datorn så nu e jag typ helt uppdaterad. Kmr säkert upp massa videos i fortsättningen :).

Idag ska jag bara fixa allt inför imorgon och så. Som tur är har jag inga läxor (y).

Ha det muu <3

Dagens Video- I'll be there for you



Denna sång är ofc ägnad till mina närmsta vänner :) <3.
En söt video som jag har fått mkt hjälp med av Mitra ^., hihi men nu har jag en ny leksak xD. Kmr säkert hitta på massa finurliga saker med programmet och lägga upp här x)

Ha det muu <3

Mitra <3

Mitra har hjälpt mej såååå enormt mkt idag! Hon har fixat så allt allt ser normalt ut på bloggen xD, tryckte på en knapp :D, formatera om datorn får jag göra nästa vecka ;).
Snart kmr det upp ett videoklipp här och på facebook. Mitra har lärt mig allt om "Windows movie maker", som jag inte ens visste fanns :S. Iaf jag och hon har experimenterat och vi har gjort en video med bilder och sång i bakgrunden (y).

Ha det muu <3

Dagens

Min blogg e jättekonstig :S, de e drf de 2 senaste inläggen har blivit som de blev. Aja, får se hur det löser sig(?). Idag vaknade jag klockan halv 10 :O, helt av mig själv :S! De e asknas :). Trodde de skulle vara en händelserik dag idag men inget so far. Mitra har smsat mej idag men såg inte mobilen -.-'..., hoppas iaf att hon hör av sig igen snart x). För då kanske vi fixar min dator (idag/imorgon)! Iaf imorgon tror jag att en till video kmr upp :), där jag sjunger asså... :P. Håll tummarna nu för att min dator OCH blogg ska fixas. Ha det muu <3

Omformatering me need! (a)

Min dator börjar strejka :(. Startar om sig själv från ingenstans :S, har hänt förr. Då omformaterade vi den. Drf vill jag bara skriva: MITRA I NEED YOU! Kom under helgen please (a). Aja, hör av mig på annat sätt annars x)! Ha det muu <3

Dagens "no-money"

(Sörjer min mössa som Sara slängde :() Nu är det äntligen helg för mej :D. Nu ska jag till Maxi, köpa lite fredagsmys och bara göra INGENTING! Det är awesome xD. Tidiga fredagar kan man inget annat än att gilla (y). Jag trodde jag skulle få mina pengar idag :O, så kollar jag på swedbank och det står 0,05 :- . Men de kmr på måndag (y). Jag ser nämligen fram emot att köpa en Christina Aguilera-poster :), och massa annat skit xD. Ha det muu <3

Dagens Grekiska Sallad

Nu gick alla hem ^.^. Blev inte riktigt som jag tänkt mig, men det var awesome (y)! Joel, Sara, Fredrik och Carro vär här och åt grekisk sallad idag xD. De va asmys och ganska intressant... ^.^ Nu ska jag iaf fixa iordning här hemma och duscha och sen sova xD! Utvecklingssamtalet gick iaf exakt som jag trott (y), inge speciellt :P. Nu får ni ha det muu <3

Ska till skolan strax

Ska till skolan strax. Måste bara fixa mitt år :O. Ser helt kaos ut idag (n). Senare idag sa jag ha utvecklingssamtal. Tror redan att jag vet vad hon kmr säga om alla ämnen, brukar oftast vara så. ^.^ Annars hoppas jag väl mest att de ska gå bra (y). Ikväll hoppas jag på att Fredrik, Sara, Lina S och Carro kmr hit ^.^. I have made grekisk sallad xD. Aja mysigt värre ^.^ Ha det muu <3

Dagens väder






Jaa dagens väder e något man kan diskutera ^.^. Själv tkr jag om det, förutom att håret, som man fixat så fint idag, blir förstört (n).
Idag slutade jag typ 1 (y), har ingen natur idag och ryskan börjar vid fem, förresten matte-provet gick bajs :D. Egentligen ska jag på ryska klockan fem, men har mått knas hela dagen :S, jag mår illa och är på allmänt dåligt humoör -.-'. Tror de har med vädret att göra :O. (Jag gillar det ändå ^.^)
Nu ska jag ta en kopp te och soooooooooooooova :), kan behövas ibland you know ;).

Ha det muu <3

Tack :)<3

Tack till de som kollat på min senaste video och kommenterat. De va jättesnällt :) <3
Jag ska fortsätta lägga upp videos lite hur som helst. Har redan en på G :P. Men om ni vill ge gärna tips på låtar, jag lär mej snabbt om jag inte kan den xD. Iaf de få som jag kan kmr upp på bloggen x).

Idag har jag annars bara tagit det lugnt sen jag kom hem(de e inte bra!) Jag har nämligen historieprov och matteprov imorgon -.-', och jag kan inget om ämnena :O. Tur att vi bara har historia under första året på gymasiet så slipper jag historia sen xD (y). Nu har jag duschat och ska ut med Tira, sen blir de till att plugga xD.

Ha det muu <3

Hallelujah

Har ju skrivit att jag skulle lägga upp en video där jag sjunger och Joel sa att "man ska ångra något man gjort, inte något man inte gjort" :).
Här spelar jag och sjunger Hallelujah, vet att de inte är världens bästa kvalitét... :)
Hope you enjoy and don't mind the facial expressions,
Ha det muu <3

Dagens nostalgi

Yeeees! Nu har jag slutat :D, lr 11.05 egentligen men nu e jag hemma x).
Idag fick jag reda på att jag ligger på ett stabilt VG i svenskan :) och jag fick MVG+VG på engelska provet :) (dock inget riktigt prov (n) )
PÅ engelskan kollade vi på "Cinderella", omg nostalgi xD! Kmr ihåg när man var liten och kollade på den och typ pappa lagade mat lr nått ^.^. De e konstigt hur vissa saker känns igen och typ "får liv igen" som när man läser en gammal bok som e ASTRÅKIG , men man läser den bara för att minnas hur de va då. Eller när man känner igen en doft som man förknippar med ett gammalt barndomsminne. Man kan inte göra annat än att le :).
Fast de jag tkr e konstigt i "Cinderella" är ju att mössen gör typ allt för henne :O. De e typ slavar eller nått, hon behöver bara sätta ner fötterna i skorna och då har hon redan blivit påklädd och duschat e.t.c. Och allt det gjorde mössen :O. Visst hon gör ju typ annat oxå som att laga mat och ge djuren mat, men jag ser inte så mkt skillnad på henne och en "vanlig" person idag :S. Aja, de har väl med status att göra xD.

Fick nyss ett sms om att gitarren är inställd idag (n), men men får ta igen de någon annan gång. De betyder att jag kan åka till Willys och handla idag. Hahahaha jaja xD.
Ha det muu <3

Ät frukost!


(Jag och min SÖTASTE Tira <3)

NU e de morgon och jag e pigg som fan :D, kanske beror på bra frukost (y). Jag förstår mig inte på personerna som inte äter frukost på morgonen!? Hur lever de under dagen. När jag missar frukosten blir jag assur hela morgonen och typ jättetrött :S. Nee människor, skärpning!
Jag vill oxå passa på och skriva att jag inte har comviq eller pengar kvar på mobilen (n), så jag kmr inte kunna svara, om de inte e superviktigt xP.

Idag e de iaf gitarr och jag tror jag vet vilken låt jag ska välja, jag får nämligen välja låtar varje vecka och sen lär mig min gitarr-lärare de, men jag ska fråga några i klassen ^.^. Så kanske, KANSKE kmr de upp en video idag :).

Ha det muu <3

Dagens uppvisning :)

Idag i skolan hade vi uppvisning på musiken. Alla de som uppträdde var awesome!!! (y)
Jag fick dock bara tillåtelse att lägga upp en video på underbara Lotta! <3 Hon sjunger helt fantastiskt, hon sjunger "Use somebody" :).


(Lotta sjunger "Use somebody" på musiken) <3

Idag har annars Inte mkt Hänt. Eller egentligen massor men inget som man kan skriva ner i ord, jag har skrattat bara typ xD. Jag var gymma idag oxå (Y), de va på tiden x). Imorgon åker jag hem runt lunchtid och sen kmr jag till ryskan, sen ska jag på gitarr :D.
Jag vill bara skriva Att jag älskar min klass! Vi är heelt otroliga tsms: D. Kärlek Sp1c <3!

Ha det muu<3

Dagens söndag

Kom nyss på att jag inte hade gjort något inlägg idag :O.
Men de e en vanlig tråkig söndag :(. Vaknade halv 2 idag (n), lycka till till att somna i god tid idag Therese xD.
Idag har de faktiskt inte hänt någonting :(. Jag skulle egentligen på fest igår. Men Berri ville inte och då vågade inte jag gå sj :S. Annars skulle idag säkert sett roligare ut x).
Just nu håller jag iaf på att laga mat (y). Stekt potatis med morotssallad xD. Som ni märker finns det inte mkt att säga.
Fick idag reda på att mamma skulle åka till Estland på tisdag, så då e man hemma sj en vecka :D. Bra tillfälle att hitta på nått busigt (hihi).
Iaf idag e jag tråkig :P.

Ha det muu <3

In The Ghetto

Älskar den här videon! <3
Intressant att Lisa Marie, för övrigt är videon väldigt konstnärligt finurlig ^.^


Dagens Lyckade!



Taco-kvällen igår var asrolig! Det blev verkligen lyckat :D. Jag vill tacka alla som var där! Det blev bättre än jag tänkt mej xD.
Maten räckte, ALLA var nöjda och det blev en MASSA skratt!
Det går inte att förklara vad som hände igår. På något sätt får man förklara att det blev lite sång, lite dans, lite spelande, lite dator, lite mat, lite efterrätt, lite Tira, lite failar och EN MASSA HÄRLIGA PERSONER! <3 :D
Hoppas att det blir fler såna här kvällar :)!
Videon visar bara en liiiten del utav vad som hände igår :)

Första videon ^.^

Nikipicki och Gingeling i klassrummet, en helt vanlig lektion ^.^, Niki snackar i banan och Ging e bara sig själv :)





Dagens kläder


(Jag vet att alla gör dagens outfit-grejer. Men jag vill oxå x))

Idag känner jag mig någorlunda utvilad. Snart ska jag iväg till bussen, men ville göra en snabb uppdatering först xD. Inte för att jag har så mkt att skirva om än. Men iaf ;).
Efter skolan ska jag skynda mej till bussen och försöka avklara allt på min "lista", dvs duka, laga mat, gå ut med Tira 2 ggr (innan 16.00), duscha osv...

Idag hörde jag på "Vakna-The Voice" att George Clooney skulle till Östersund under helgen för att spela in en film, Östersund FTW ^.^. 2 år och 5 månader kvar... (y)

Ha det muu <3

Det sista :)


(Duscha Tira idag)

Nu har jag städat mitt rum, gått ut med Tira, tvättat henne, tvättat 2 maskiner och fixat i ordning för imorgon :).

Jag e rätt nöjd, men de e fan 3 maskiner kvar (n). Jag ska försöka vara vaken iaf. Annars hämtar jag väl bara tvätten på morgonen x).

Nu skrev jag det sista inlägget för "idag" (klockan e över tolv -.-'), men iaf.

Ha det muu <3

:) <3

http://www.youtube.com/watch?v=QByHat2BJLs&feature=related
Asså kolla på klippet, assött xD <3.

Nu har jag bara hunnit till maxi och sen ätit :O. Jag måste tvätta och städa rummet -.-'. Aja ska väl göra det nu.

Ha det muu <3<3

Shue :)

Jag tänkte bara uppdatera lite xD. Jag slutade nämligen klockan 14.40 idag :D, ryskan blev inställd för att det är öppet hus på Katte idag :). Denna dag var efterlängtad ^.^.
Jag vill också berätta att jag nyss skaffade ett konto på videofy.me, ist för youtube-konto. Jag tror att de e bättre, verkar lite vänligare x). Så jag kmr få bekräftelse under denna vecka och sen laddar jag upp mitt första video-inlägg.

Nu ska jag iaf städa mitt rum, gå och handla, äta och sist men inte minst tvätta "/. För imorgon kmr nämligen 16 pers hit och ska äta tacos :D. Jag fixar en "liten" tacos-kväll och vi kollar på "Baksmällan" :D, wuuuunderfull xD.

Ha det muu <3

Dagens announcement


(Berri kanske ska börja på Katte nästa år)

Det är sant ^.^, min kära Bellivun börjar bli smart och inser att Katte är en skola man ska gå på :). Hon går nämligen på skrapan just nu -.-' *suck*. Detta fick jag reda på igår men glömde skriva det xD.

Igår var även dagen då jag och Berri gjorde slut </3, tyvärr men vi insåg att vi var för olika för varandra x). Vi är fortfarande goooda vänner :D.

Snart ska jag sätta mej på bussen, för att åka till skolan ofc x). Idag och imorgon börjar jag 5 över 10 (y). Liiiike it! Idag händer inget värsta speciellt i skolan antar jag, bara massa knas med flummiga kompisar xD. Will update you later today :).

Ha det muu <3

Bananas ^.^


(Therese and Niki lööves bananas ^.^)

Har inte gjort mer än ett upplägg idag :(. Aja välkomna till Therese vanliga liv :). Jag gick till skolan ida' som vanligt och jag slutar klockan 18.00 varje dag förutom fredag (11.45 FTW ^.^). Sen var jag på gymmet och sen åkte jag hem :O. Nemen de va typ så. Jag e sååå trött idag så jag vet inte vad!?
Ska förresten skaffa ett youtube-konto någongång snart  (y). Kan nämligen inte lägga upp videos här annars "/.

Iaf ni får ha det muu <3

Dagens "ingen-svenskredovisning"

Idag slapp jag nämligen svenskredovisningen (som jag hade sådan ångest inför :O). Under tiden tränade på mina 102 glosor och fick alla rätt sedan BTW xD. Sen hade jag ju håltimme i typ 4 timmar som jag alltid har på tisdagar -.-'. Jag såga tt Joel va inne på msn, efter att varit sjuk i 3 dagar, så jag tvingade honom komma till ryskan och det gjorde han xD. Fast vi gick på stan först för att köpa färg. Ryskan var inte speciellt händelserik, then ofc så hade jag gitarr. Vi han spela i 10 minuter sen kom någon annan -.-'. Jaja, jag kmr ta igen den tiden iaf xD. Men jag fick lära mej "Bring it on home to me", en gammal favorit, som jag tänkte spela in nu :). Är fortfarande inte säker på om jag ska ladda up på face, e.t.c. men iaf :).
Som ni ser har jag inte haft en SPECIELL händelserik dag, vart lite lessen för min mobil dog på morgonen, har inte kunnat messa lr ta emot samtal. Vad ska man göra? :(

Hihi, men nu ska jag träna inför historieprovet... -.-'

Ha det muu <3

Video-klipp? :)

Nu e jag helt fixad. Har duschat, sminkat mej, plattat håret och klätt på mej xD. Kunde inte sova idag för annars skulle jag bara vakna klockan ett idag med, så jag har druckit kaffe och försöker vända på dygnet xD.

Något jag funderar över just nu är att kanske lägga in video-klipp på mej när jag sjunger och kanske spelar gitarr eller nått :P, jag vet inte riktigt hur man gör, så de e lite de som e problemet xD. Annars kanske jag lägger upp ett video-klipp på facebook, som smakprov, under veckan ;).

Ha det muu <3

Yngve och Karl-Petter



Idag har jag och Berri vart på bibblan och gjort potatisar :D. Här är alltså resultatet, de fick heta Yngve och Karl-Petter :).

Vet ni vad jag kom på idag :O!? Jag fick nämligen en kamera som avslutnings-present. Och IDAG fick jag reda på att man kunde filma med den! Snacka om dagens andra fail! HAHAHAHAHHAHAHAHA

Iaf nu ska jag gå och filma min söta hund och se resultatet ^.^

Ha det muu <3

Dagens FAIL!!!

Hej klockan är typ ett och jag är INTE i skolan!!!!!!!
Detta var absolut inget jag planerat. Fan i helvete att de skulle bli så här -.-'. Mamma väckte mig för en halvtimme sen och sa: vrf e du inte i skolan? Jag ba: de e söndag låt mej va :S.Hon ba: Therese de e måndag, du ska vara i skolan :@. Jag hoppa upp ur sängen och insåg att de va försent att gå till skolan :'(.

  • Svenska-redovisning, jag gör det imorgon (hon har ändå delat upp klassen i 2)
  • Historia, jag har ändå prov på onsdag så jag måste koncentrera mig på det. (Inget får komma i vägen)
  • Lunch, äter jag hemma då ^.^
  • Gympa, jag kan ta igen det på gymmet. Fast inte lika kul utan mina knasiga klasskompisar *snyft*
  • Musik, fan jag missade första lektionen i år :(. Kan sjunga och spela gitarr idag :).
  • Ryska, jag har ändå inte gjort läxan och de e inte så att jag missar något värsta :S. De e ju inte så att jag kmr lära mig ett nytt ord.

Nu ska jag städa mitt rum, äta något. Sen drar jag till Bellivun <3. Vi ska väl gå till gamla skolan och sen till nya skolan, för att lämna böcker, sen ska vi till maxi och köpa något gott och grädden på moset "Sex and the city- the movie". Bara för att vi inte vart i skolan betyder det inte att vi inte har saker att göra och det betyder heller inte att man MÅSTE ha tråkigt :).

Ha det muu <3

Check!


(Min publik när jag tränade på svenskläxan)

  • Svenskaläxa- Check!
  • Umgås med gästerna- Check!
  • Ta undan disk- Check!
  • Gå ut med Tira. Check!
  • Duscha- Check!

Yes, jag e klar med det mesta ^.^. Nu ska jag bara laga mat till mej sj och sen fixa lite i mitt rum xD. Sen måste jag ju fixa inför imorgon :o. Det är nämligen skola för er som inte visste de! Jag e lite utav en perfektionist på söndagkvällarna (n), det har jag fått från mamma! Det tar mig nämligen 1 timme att fixa inför måndagsmorgonen! Hihi hej :)

Ha det muu <3

Svenska-läxa

Vaknade nyss -.-', trodde fan att jag skulle vända på dygnet idag. Men nej! Nu ska jag spela lite gitarr och sen äta. Men framför allt så är idag den dagen då jag ska plugga :O! Detta är väldigt ovanligt för att jag pluggar typ ALDRIG hemma. Jag gör det oftast i skolan på håltimmar, eller om det är prov så pluggar jag precis natten innan och nöjer mej med G! Haha, men nu ska jag göra en svenska-läxa och svenska är alltid något jag gjort. Asså ALLA läxor och inlämningar och shiet, jag har liksom gjort de religiöst eller nått , hahaha xD.

Vi fick även gäster igår, så det är kanske oxå något man ska ägna sig åt? ^.^

Jag har ju oxå lärt mej det här med att lägga upp bilder och sen skriva text under x), så det är något jag kmr att fortsätta med ;).

Ha det muu <3

Åh detta magnifika djur <3!



De som känner mig vet att jag älskar hundar. Men mest utav allt, t.o.m. mer än hundar, så älskar jag vargar!
Jag tkr att de e så fascinerande och fina ^.^. När jag fyller 18 ska jag först utav allt skaffa mej en tatuering med 3 varg-tasspår, typ vid nacken. Sen ska jag fixa en stor på armen, men det blir senare för att den kmr kosta ca. 3500 :- :).

Visste Du att…
Normalt är vargar INTE farliga för människor och undviker att
komma nära dem. Men ibland kan en varg bete sig annorlunda— om den har ett byte, om den är sjuk eller om den vant sig vid att vara nära människor! Så: om du ser en varg och den inte går undan, gå långsamt bakåt samtidigt som du sjunger eller pratar!

Att ordet varg betydde ursprungligen dråpare eller strypare.

Att hundraser som jämthund, Siberian Husky, Alaskan Malamute är väldigt lika vargen till utseendet. Drf ska jag skaffa någon utav dessa ^.^

Ha det yl <3

Tiramisú <3


Sommaren 2010

Nej, jag tänker inte skriva någon sentimental dikt om sommaren 2010, behöver bara lite hjälp x). Det är nämligen så att jag vill skaffa sommarjobb och jag vet inte riktigt hur man gör med det hära CV-grejset xD. De flesta vill ha det och jag har inget :O. Jag tkr det är bra att vara ute i god tid btw! Så alltså, jag ska skriva ett CV. Men vad faan!? Visst, det finns massa mallar och shiet på internet men inte lika personligt och jag kmr alltid göra NÅGOT fel!
Ska iaf försöka hitta någon som kan de här xD, mamma är ingen större hjälp iaf :P. Annars e de väl bara går runt och knacka dörr tills någon känner att de kan behöva mej! Funka för 2 år sen iaf :).
Ha det muu <3

Dagens planering inför "Dagen"

Det finns ju nämligen inget kvar av dagen x), men jag vaknade ändå nyss. Skön att ta igen veckan på helgen (y), dock blir inte mamma lika glad över de :O.

Idag ska jag iaf ta reda på vart alla är :O, de e helt tomt i huset. Inte ens Tira e hemma!? Sen ska jag läsa på inför historian och sen putsa lite på svenskan ^.^.

Men just nu är jag hungrig och de e alltid mat som kmr först :O!

Ha det muu<3

The Baseballs :)

Shue! Kmr säkert bli mkt inlägg de första dagarna xD.

Jag kom nyss hem från Berri, satte mej vid datorn och hamna här! Men så fort jag kom in genom dörren så ringer jag henne såklart :). Nu snackar jag alltså med henne, fast de e helt tyst, och jag ska kolla lite olika bloggar :D. Min favorit just nu e Foki, hon e så neutral och ger sköööna tips :). Iaf tänkte ge ett litet tips myself xD.

Vill bara passa på att jag mina idoler är Christina Aguilera, Elvis (Brolle oxå) och typ Amy Winehouse ^.^.
Iaf mitt tips just nu en sköna låtar som jag har hittat av ett bra tyskt rock'n'roll-coverband :). Ger mej lite Elvis känsla med modern tvist, me like (y)! Länkar lite favoriter :) :

http://www.youtube.com/watch?v=McO2ckRO4AY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=V8wvAzL6SdQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=YZm1cdT_Vfw&feature=related

Ha det muu <3

Dagens första "Dagens"

Shue! :) 
Nu ska jag flytta över hit ist för bdb xD. Eftersom alla inte ha bdb längre och inte kan läsa mina kuliga inlägg :(. Men nu hoppas jag att de som vill fortsätter läsa här ist och jag försöker lägga in ett inlägg, minst en gång om dagen xD.  Jag vet just nu är det ingen fin design överhuvudtaget! Men ska försöka fixa det under denna månad x). 
Jag lägger upp "Dagens-"rubriker varje dag, sen kanske jag hittar på lite andra roliga inlägg :D.  Just nu e jag hos Bellivun <3. Som hjälpte mig att fixa blogg, det var inte svårt men ändå xD. Vi har sovit i typ en timme, nu ska vi göra ingenting! De e nyttigt (y)! 
Ha det muu <3

Välkommen till min nya blogg!