Jag somnade vid sju igår

Jag somnade vid sju igår och vaknade nyss. Det känns ju väldigt bra! Snart ska jag börja cykla till jobbet, men först måste jag lägga i några sköna nya låtar i mobilen.
Jag slutar ju runt 18.00 men en så får vi besök, så uppdaterar bloggen på kvällen. Ciao!

Chips, popcorn och mjölk!

Yeiy, det är lördag :D. Jag firar med chips, popcorn och mjölk! Inte mkt händer idag alls, jag och Alva har jobbat på som vanligt. Tira var med till jobbet idag, hon fick hänge med på cykel för första gången, väldigt roligt! Imorgon är det sista dagen vilket är både roligt och tråkigt. Men we'll make the best of it!


Idag har vi jobbat hårt

Äntligen hemma! Idag har vi jobbat hårt, då blir man trött som tusan (Jag och Alva har försökt att svära mindre nu för tiden. Det går ju bra...).
Men just nu måste jag ägna mig åt 57 nya blogginlägg, 35 obesvarade mail (alla angående annonsen som jag lade upp för 2 dagar sedan och 27 nya videos på youtube (y)

Hemma från skola/jobb/hemmamys hos Alva

Hemma från skola/jobb/hemmamys hos Alva. Just nu är jag mer än trött så vi hörs imorgon!
Lite så känner jag mig just nu!

Hur vi hare på jobbe


1000 ways to die

Så idag försov jag mig. Jag vaknade klockan 14.00, gissa om jag var lättad över att jag var ledig. Haha, asså fatta om Alva skulle varit på jobbet vid elva och så ba... Shit, aja men all is good thank God!
Idag har jag inte hunnit med mkt jag har tvättat lite, satt ut en annons, städat mitt rum lite mer och sen har jag fastnat för en ny serie. Kolla inte på "1000 ways to die" om du inte har tid, för det är beroendeframkallande. Typ som "Urban legends" fast alla 5 historier är sanna och alla dör, FETT KUL!

Nu ska jag fixa saker inför imorgon och ladda upp videoklippet från jobbet.

Idag har vi jobbat på som f*n

Tack för den fina feedbacken på min senaste video! :)

Idag har vi jobbat på som f*n. Så jag är även trött som f*n. Imorgon kommer en video upp på hur det ser ut på jobber och så.
Vi är lediga imorgon, så himla skönt! Få vila kroppen lite. Jag har bara skola på morgonen, sen ska jag förmodligen dra med Berri på vägen tillbaka. Sen ska jag hem och putsa lite på mitt fina rum. Inget mer planerat (y).

Just nu ska jag dricka mjölk och kolla på film. Det är min nya grej, inte att jag kollar film utav att jag dricker mjölk. Morsan säger att jag har brist på kalcium så mina inre organ bara skriker efter mjölk. Eh ja...

Mina tankar om vad som hänt i Norge

Måndagar behöver inte alls vara dåliga :D. Även fast jag hade mycket att göra idag, så har jag aldrig varit gladare eller piggare efter jobbet som jag är just nu.
Imorse drog jag till skolan och allt gick bra där, ALLA rätt på stencilen, muchos bra! Sen erbjöd Berri sitt busskort till mig, så hon fick cykla hem på min cykel. Jag drog till jobbet, jobbade med Alva till 18.00 och har varit hemma ett tag nu.
Imorgon kanske jag gr ett videoinlägg med Alva på jobbet, så ni kan få en liten överblick vad det är vi har att handskas med dessa dagar.

Och nu till lite seriösare saker. Jag gjorde ett videoinlägg idag om mina tankar om det som har hänt i Norge. Bara för att jag känner lite skyldighet att nämna något om mina tankar om det. Det fick bli ett muntligt föredrag.


Svar på tal

Maja: Det här har inget med inlägget att göra men hur fick du ''menyn'' under headern? Jag har försökt googla fram det men jag lyckas aldrig få tag på det ):

Frästen äger din blogg ^^ ! Fortsätt med det du gör :D

Sv; Hela designen på bloggen har min kompis Aya gjort, jag kan ingenting när det gäller koder och sånt haha! Tyvärr kan jag alltså inte ge nått bra svar, men du kan gå in på designadinblogg.se. På den sidan hittar man en massa bra! :D
Tack så mkt xD

Klar med alla plikter!

Nu är jag äntligen klar med alla plikter som jag hade idag. Allt är även förberett inför imorgon. Imorgon är det alltså "första" sommarskoldagen. Jag har matte från 09.00 till 10.20. Sen jobbar jag och Alva från 11.00 till 18.00 typ. Emellan ska jag försöka hinna till bibblan också och lämna böcker. Juste! Jag cyklar även fr.o.m. imorgon, önska mig lycka till! (jag ser att det ska regna...)

Just nu ska jag kolla klart på "I Love You, Man" och sen sova. Night!


Underbar

Jag har alltid kopplat "Fronda" med låten "Rullar fram" och andra fjortis-skit-låtar. Men tydligen så kan de göra viktig och bra musik också.


Idag är jag ledig :D

Idag är jag ledig, yeiy! :D Så dagen kommer inte att ägnas åt något speciellt. Jag ska städa rummet lite, ut med Tira, lämna filmer, laga mat, duscha och fixa saker inför imorgon (då det både är skola+jobb). Så lite random dag, men jag ska verkligen bara vila och ta vara på den här dagen.

Just nu ser jag ut som f*ck, så en bild kan komma upp senare.

I SAID NO NO NO! :(

Mest awesomigaste Amy Winehouse har dött. Men det är väl typiskt "the good dies young"-stilen. Men vad fan liksom. Otroooooligt grym röst, skön stil (nu snackar jag kläder och attityden) och jävligt cool överhuvudtaget.
En av hennes bästa - You know that I'm no good


Tira gets the day off

Tira kommer att ta ledigt imrogon. Sötisen är alldeles för slut efter halva veckan + det blir struligt att ta med henne imorgon eftersom att det är sågjobb hela dagen. Men kanske på lördag :).
Men nu ska jag gå och lägga mig, håller på att somnar just nu... Imorgon slutar jag som vanligt klockan 18.00 och kmr att vara lika trött, hihi love this job :D <3 (for reallz).

Nighty

Set fire to the rain


Vad vi jobbar med

Jag hann inte göra inlägget om jobbet eftersom jag hade lite saker för mig. Iaf, jag är hemma från jobbet nu och kan skriva i lugn och ro :).
Igår var alltså första dagen som jag och Alva jobbade. Det är bara vi två där. Vi klipper gräs, sågar bort buskar, använder lien för att skära bort högt gräs, använder skottkärran för att ta bort gräs, krattar e.t.c. Allt detta gör vi på en stooooor trädgård och under veckan kommer vi att fortsätta jobba med en "gång" in till stugan (som trädgården omringar). "Gången" är som en allé fast inte riktigt. Iaf, vi kmr att såga en massa träd, klippa buskar o.s.v.

Just idag så krattade vi bara bort pinnar och kottar, Alex var också där och pluggade lite inför hennes körkortsporv (yeeiiy, heja på henne!) och höll Tira sällskap ^.^. Imorgon blir det självklart mer jobb. Vi börjar nio och slutar sex imorgon+fredag.

Nu ska jag fixa käk inför imorgon och kolla olika bloggar, just nu har jag 60 olästa nlägg. That's what you get when you don't read them in two days.

(Inga bilder ännu eftersom vi jobbar hela tiden, om vi inte jobbar så tar vi välförtjänta pauser för att dricka vatten, käka m.m.)

My moment


Sov 15 timmar

Sov 15 timmar inatt. Jävligt nice. Nu är jag utvilad och lite... groggy :S.

Ska ut med Tira nu (som också har varit sjukt slut sedan igår) och sen till maxi för att handla lite mat. Jag skriver ett inlägg senare om min första dag (y).
Ni ser. Groggy!

Första dagen, nu ska jag sova

Har äntligen kommit hem! :D
Sjukt jobbig dag, men otroligt kul! Imorgon jobbar vi bara tre timam roch därefter tillbaka till gamla schemat!

Nu vill jag sova, så nu ska jag det. Nighty!

Ska sova nu

OMG, vart har dagen tagit vägen!? Jag borde sova nu, ska ju upp halv åtta imorgon. Nu är iaf Tiras väska packad, min mat lagad och jag är taggad inför "imorgon" (vilket egentligen är idag...)

Nu ska jag äta en tomat (ja, jag har någon kick på tomater just nu) och sen sova!

En fin bild

Skyscraper

Så fin! <3

Jobb, yeiiy!


Alex och Alva @my place

Alex och Alva är hemma hos mig just nu. De har varit här sedan tre och vi har gjort en massa kuligt. Först så laddade vi ner en läskig film, sen drog vi till affären och köpte gottis. Vi kollade på "Secrets in the Walls", käkade wok och kollade senare på "Sandor/Slash/Ida" och "How do you know". Runt elva kom Bakhtiar hit och kollade på filmerna med oss. Både Alex och Alva somnade under andra filmen, så de sover självklart nu också.
Jag har vänt på dygnet, så det lär ta ett tag för mig. Senare idag så ska jag till stan med mamma och gå runt på affärer, åka till IKEA och ev. äta sushi.

Filmerna vi såg


Cover på "Price tag"


See no more

He looks kinda fine ^.^

Samtal med Berri

Gjorde detta videoinlägg förrigår

Hos berri

Just nu är jag hos Berri, jag sov här inatt. Aisha kom hit för en stund sedan och vi har kollat film, ringt samtal och snackat.

Vem?

Anledningen till att jag inte uppdaterat idag är för att jag har gäster.
:)

Vem?

Skoja, det är bara jag.

Rolling in the deep


Ah the rain


Chillaxin' dude

Så idag är det söndag. Den chilligaste dagen ever. Jag ska bara ta det lugnt, ev. ta ett bad och kolla olika serier.
Imorgon ska jag till tandläkaren igen, de ska kolla upp min käke. Den sitter inte riktigt på plats, haha!

Chillaxin' dude

Bilder från Wik

Gårdagens bilder

Bara för att jag är så extremt bra på att ta hoppbilder


Puss på nos!

Säkerhetsbälte ftw ^.^

Vi har varit vid Wiks slott

Jag och Tira har nyss kommit hem! Vi har varit vid Wiks slott med Alva, Alex och Lotta. (Bilder kommer upp senare ikväll, jag måste ladda min kamera just nu).
Just nu är båda skittrötta så jag funderar på att sova. Först känner jag för att cykla till maxi, men vi får se om jag ens pallar.
Us two right now

Love You Like A Love Song


Sov till fyra

Var hos tandläkaren idag klockan 08.50. Jag fattar inte vad folk gör uppe den tiden... Så jag kom hem och sov till fyra.
Har nyss käkat "frukost" och ska snart till maxi. Mkt mer händer inte. Hörs senare!

Pix från Alex place

Hemkommen från Alex, vi hade det grymt mysigt! Vi badade och kollade film och massa mer!
Bilds

Boss boss!

Strike a pose!

Oh yes she did!

Omplåstrad av Alex "/

Glad chey kollar Tvajlajt

Mhm, that's right!

Cher Lloyd

Jag har lagt upp detta klipp förr, men det är så bra! Det bästa auditionen ever och hon är otroligt skön!

Nu har hon släppt en egen låt. Den har fått otroligt dåligt kritik, I don't know why. I like it :D


Snart mot Alex!

Lottish hade andra planer på dagen, så jag var med Carro och hennes vänner.
Just nu fixar jag ihop en väska till ikväll och käkar mat samtidigt. Här går det undan! (y)
Vi kommer förhoppningsvis att bada där, vilket blir fett najs eftersom jag inte har badat i Sverige i år ännu. Sen ska vi väl mysa och kolla film. Jag sover över där och kmr hem tidigt imorgon! Så detta blir sista inlägget för idag.
2 väldigt random bilder om bad.

Mot stan

Just nu är jag fixad och klar. Jag ska träffa Carro och Lotta. Vi kmr gå runt på stan ev. shoppa något.
Sen kommer jag hem, käkar och drar vidare till Alex och Alva med Lotta. Vi ska till landet och chilla jao! (H)


The ryska tröstmaten

Runt fyra drog jag och Berri till ÖoB, käkade på donken och sen in i Maxi och handla mer stuff. Sen drog vi till henne, käkade mat, inväntade Ress, Aisha och Aya. Jag sov typ, men vi hann snacka lite, kolla lite TV, ringa lite.


Morsan kom nyss in med hemlagad soppa och saft, ahh you just got to love the ryska tröstmaten <3

We could make it happen

Så Nowa besiktades hos veterinären och allt gick skitbra. En halvtimme senare så kom de nya ägarna och hämtade henne.

Jag har inte haft några problem med det faktum att hon skulle säljas. Men sen när allt var över så kollade jag datorn och mobilen (där jag har henne som bakgrund) och usch vilken stöt i magen jag fick. Fy fan. Jag glömde att det var min hund. Min bebis. Min finis. Min energi. Mitt allra finaste. Uscha, fy fan. Hon var grymt jobbig och envis, men en sådan otrolig energiboll som bara studstar från ena famnen till den andra. Åh, finaste Nowa! :'( <3
Men hon har det braaa, familjen är sjukt bra och vi kommer att ha fortsatt kontakt. De bor inte alls långt ifrån, så i framtiden blir det gemensamma promenader (y).

Återkommer snart, ska bara återhämta mig lite ^.^


Nowas sista natt

Jag råkade somna runt nio. Vaknade nyss. Känner mig jättepigg, har ingen aning om/när jag kommer att somna igen.
Jag ska iaf käka lite popcorn och kolla på "Vänner".


"Imorgon" eller senare idag så ska jag till veterinären med Tira och Nowa. Tiras öra ska kollas, jag tror att hon har en infektion. Nowa ska chipmärkas, vaccineras och besiktas. Sen är Nowa redo för sin nya familj. De ska komma runt 18.00 och hämta henne. Så detta är sista natten som Nowa är med oss.


En random bild på en tårta

Asså idag har jag inte gjort så mycket alls. Vädret fuckar up allt, så jag stannar hemma idag. Jag skulle ju på promenad med Ella, men har alldeles för ont i huvudet.
Just nu lagar jag och mamma pastasallad. Jag ska käka, kolla serier, kolla filmer och chilla. Det får bli min söndag.
En random bild på en tårta jag gjorde för några veckor sedan

Vi läses!

Sry att det inte varit något roligt inlägg på typ hela dagen, men alltså jag har inte gjort något kul. Jag har rakat halva Tira, åkt till Coop och köpt godis, tittat på vänner och kollat olika forum.
Imorgon ska jag på promenad med Ella och kanske tar knasiga bilder? Don't know, men vi läses!

Who says

Vaknade runt ett idag, vilket är ganska tidigt nu för tiden (y).
Idag har jag inget speciellt inplanerat, kanske ringer Berri senare ikväll.

Who says


Berri på Stadium


Sushi, galenheter och knas med Berri

Bilder från dagen

Samsung Galaxy

Så jag drog till maxi och handlade det som skulle handlas. När jag kom hem så mötte jag Nowas blivande ägare och tog emot tingpengarna(?). På måndag är sötisen redo för sitt nya hem.

Efter det kom mamma in i rummet och sa att jag fick åka till Maxi och köpa en ny mobil om jag ville. (För er som inte vet så har min mobil pajat totalt och jag har använt mina supersnygga/moderna Siemens).
Morsan tyckte att jag behövde en ny liiiiiite fräschare mobil, tack morsan! Det fick bli en skön Samsung Galaxy.
Nu sitter jag här och lär mig hur den fungerar, tydligen kan man in på internet med den och den har GPS och grejer, har INGEN aning om hur man fixar det... Men, men jag kan smsa och ringa (y).


Jag har varit på stan hela dagen

Jag har varit på stan hela dagen med Berri idag. Vi käkade sushi, shoppade och fjantade oss. En helt vanlig dag alltså. Fast jag köpte inget (klädesmässigt eller skönhetsmässigt), hur bra är inte jag!?

Just nu ska jag till Maxi och sen ska jag lägga upp bilder från dagen (Y).

Ciaoka!