3 haulvideos

Smink

Hår

Kläder


Pumped Up Kicks


Kolla lite Greys och dricka te

Så vad händer my friends? Jag har varit i skolan och tråkat och nu sitter jag hemma och tråkar. Jag ska kolla lite Greys och dricka te.
Imorgon kommer jag förmodligen att göra en haulvideo. Förmodligen!


Jag hänger med i svängarna

Har varit med morsan på "Gränby Centrum". Kan ni tänka er att jag bott i Uppsala sedan jag var fem år gammal och har aldrig varit där. Nu förstår jag vad alla snackar om. Nu vet jag vart de fyra mackarna ligger. Jag hänger med!

Det var min fina mamma som erbjöd sig att paya. Dock köpte jag inte mkt. Ett par svarta jeans och en tröja från H&M. Vi kollade även upp nya glasögon, så de kmr om ca. 3 veckor. För tillfället så får jag låna mammas gamla.


Moves like Jagger


Vart var jag förra lördagen?

Har käkat och varit ute på långpromenad. Jag ska dra till maxi en snabbis och köpa hem lite saker. Inget riktigt speciellt planerat idag, mest chill.

Vart var jag förra lördagen?

Basplagg

Skolan har rullat på som vanligt. Jag drog till med morsan och kollade runt på lite olika affärer. Jag köpte bara basplagg till mig själv, eftersom det är det enda jag behöver just nu.

Nu vill jag bara sova. Så då ska jag ta och göra det, imorgon får jag sova uuuut!

En rutin-nörd

Jag är lite som en rutin-nörd här hemma. Jag vet inte om det är en skolchock eller om jag faktiskt kommer kunna vara kvar i denna rutinbubbla. Jag är som en bäbis med en massa rutiner, samtidigt som jag är bäbisens mamma, fattar ni? Asså jag har fungerat på exakt samma sätt varje dag denna vecka. Jag lägger mig vid 22.00, jag gör läxorna, jag vaknar vid 07.00, jag hänger med på lektioner, jag går ut med Tira, jag lagar mat, jag går ditt och datt. Kul! (y) Nu får jag bara hoppas på att inget rubbas och att detta håller i sig.

Nu ska jag fixa lite kyckling med ris och sen kolla greys (jag hinner se ungefär 2 avsnitt varje dag, RUTIN!). Jag känner för att ta ett bad ikväll, det var ganska länge sen sen sist. Vi har fått ett nytt badkar också, så det måste ju invigas.

Lite random, men något jag är extremt sugen på!

That's how we... motorboat(?)

Okej, så nu är läxorna gjorda. Jag måste sova för att komma upp imorgon.

En bild som jag kommer att visa på "Fotografisk bild".
Oh yeah, that's how we... motorboat(?)

Vem har tagit min kexchoklad?

Jag lyckades somna 19.00 igår och vakna helt-okej-pigg vid 06.00. Det var skolfotografering idag, så det tog sin lilla tid på morgonen att fixa sig.
Keep in mind att det har gått typ 10 timmar sedan fixandet.

Just nu ska jag käka soppa och kolla Greys. Sedan måste jag göra 4 olika läxor, mkt bra start på skolveckan!

Jag ba undrar...


Engelska C = HAH (Hard As Hell)?

Wohoo, jag fick sluta tre idag eftersom vi inte hade rättskunskap. Idag hade vi engelska C första gången, kändes inte så där skitkul. Kursen verkar awesome och läraren är ännu mer awesome, men jag är rädd att det kmr att bli skitsvårt. Vi får se hur det går!

Nu ska jag kolla Greys och sedan göra läxa som ska vara klar tills imorgon.

Corny

Jag lagade lite lax och ris, kollade på Greys och drog till maxi med Berri, oh ja produktiv dag. Nu ska jag sova och hoppas på att jag inte vill sova so bad imorgon.
Nu när man går apsena dagar så måste jag fylla väskan med lite "mat".

Mitt schema

Nu har vi börjat gå efter schemat. Det är ju inte så där jättekul att man börjar 08.30 varje dag och slutar 16.00 som tidigast. Men det är bra lektioner och helt ok lärare, hittills.
(Jag vet att man inte ser så bra, men det är inte meningen att ni ska se vilka lektioner jag har, utan hur många)
HT

VT

50 kvm

Alva sa att Eric Amarillo hade gjort en ny låt. Jag kollade och hoppades på en ny ligg-låt. Men nej, en lam uppföljare. Lamt.


Mycket bättre!


Svar på kommentar

Anonym om På måndag hoppas jag att ni kikar in!:
Hej jag såg att du hade handsprit i ett av dina "vad finns i min väska" videos vart har du köpt den finns den kvar? :)

SV; Hej! Jag köpte den på "Biltema". Man köper 2 st och de kostar 14 spänn. De luktar bajs, så det är inget att rekommendera x). Gå in på ÖoB och köp billig handspit som luktar sprit! (y)

På måndag hoppas jag att ni kikar in!

Okej, jag har en massa att förbereda och en massa att göra. Jag tror inte att jag vill blogga denna vecka. Bara för att jag inte vill skriva halvtaskiga inlägg. Det är roligare att läsa när det är bra.
Jag börjar på måndagen ist! Då blir det videos, bilder, outfits och massa skoj. På måndag hoppas jag att ni kikar in!

Possi Possi

Jag är tillbaka från landet (H)

Hej, jag är tillbaka! Igår kom jag hem sent från landet. Idag var det första skoldagen. Idag har jag varit på stan. Idag har jag varit hos läkaren. Jag kom nyss hem från en långpromenad med Tira. Det är full rulle!

Just nu ska jag käka och kolla serie. Uppdaterar när jag har tid. Ciao!

Knock knock

Nu är huset rent och fint, jag har även hunnit kollat "Irene Huss - Det lömska nätet". Nu ska jag kolla på Greys och sen sova. Imorgon ska jag upp vid halv sju. Jag är framme vid tolv.
Jag kmr inte att uppdatera under tiden jag är borta. Ciao!
Knock Knock


Min awesomiga konstruktion!

Vaknade lite för sent idag, men morsan väckte mig. Jag har nyss varit ute med Tiramisúsen! Snart ska jag käka frulle och kolla lite mer Greys.
Imorgon drar man iväg vid åtta, tåget går vid halv nio. Allt är packat och klart, I can't wait! :D
Kolla min awesomiga konstruktion!

Det gamla vanliga

Jag har inte gjort så mkt idag, vart ute med Tira, lagat och käkat mat, kollat Greys.
Imorgon måste jag städa hemma, eftersom vi drar på lördagen och morsan kmr troligen hem innan mig.

Who's laughing now?


Mys!


Girls wanna have fun


Mailet som gjorde min dag

Hej!
Ditt provresultat var 25 poäng, dvs. G.
Calle

Frukost klockan två

Vaknade alldeles för sent idag. Runt elva steg jag upp, så jag missade ju att få kolla på mitt prov. Läraren kommer säkert skicka ett mail, hoppas på att det kommer idag.
Hela morgonen har jag fixat biljetter till Malta åt min mammas 2 systrar. De åker i september, så jag funderar på att ta med en kompis och åka till Sthlm en hel helg.

Jag kom nyss hem från promenad med Tira, så jag kan bara ägna mig åt frukosten NU (klockan 14.00...).

Gucci Gucci

Kom på att jag inte gjort något inlägg idag! Men jag har på riktigt inte gjort någonting idag. Kollat serier och varit ute med Tira, njutit av att vara ensam helt enkelt! :D

Imorgon ska jag till skolan på morgonen bara för att kolla om jag fått G, HÅLL TUMMARNA FÖR MIG!!! Oki, det var allt.
Här har ni en kul låt


Har nyss badat

Har nyss badat och skrubbat och all that jazz. Jag ska kolla på serier till jag blir trött och sen ska jag sova.

The Lazy Song


Nu luktar hela vardagsrummet blöt hund

Idag är det värre pissväder än det var igår. Jag var ute med Tira och fick duscha henne nyss, nu luktar hela vardagsrummet blöt hund.
Idag måste jag städa lägenheten lite och ägna mig åt såna sysslor. Jag funderar på att göra en yummi fruktsallad, hmm...
Jag vet att jag skrev att jag skulle göra en haulvideo denna vecka, men det får bli nästa vecka eftersom jag kmr att ha mer saker då. Ikväll får ni ist en sångvideo!
Can you spot Tira?


Aisha och Berri

Har hängt med Aisha och Berri på kvällen. Just nu är jag helt slut i huvudet eftersom jag har skrattat hela kvällen. Night people!


Det är synd att hundar inte dricker kaffe, mine kinda needs it...


House of the rising sun

Amazing.

Sitta hemma hela dagen

Vaknade vid nio och har precis käkat frulle. Egentligen skulle jag och Berri bada idag, men eftersom det är pissväder så får det bli en annan dag. Just as well, nu har jag en ursäkt att sitta hemma hela dagen och mysa med Tira. :)

Ska ta och gå ut med min lilla pupp!

Night y'all!

Vad jag gör på den första lediga kvällen? Jag lägger mig tidigt, yeiy me! Jag är väldigt trött just nu, så jag ska skriva klart inlägget sen drar jag och Tira till morsan comfy bed!!!! Night y'all!


The old adventures of new Christine

Gjorde provet idag, jag hoppas verkligen på ett G. Men, får se om jag klarat det på tisdag!
Idag tog morsan en tripp till Tallinn så jag är hemma solo ett tag framöver, SÅ J*VLA soft. Nu börjar det riktiga sommarlovet, haha.
Provet tog mig 4 timmar och sen kom jag hem, handlade, gick ut med Tira, fixade käk och nu sitter jag här. Jag funderar på att kolla på en bra film eller en serie, får se. Grannen kom över med "The old adventures of new Christine", så jag tror det blir att kolla på de avsnitten.


Nästa lördag, whut whut!

Ska snart dra mig ner mot stan för att planera lite inför landet som vi åker till nästa lördag, whut whut!
We are cool people

Dumma sol

Sista dagen i sommarskolan idag. Typ. Jag har ju prov imorgon men det är från 13.00 till 16.00 och då är det bara att göra klart provet och sen dra hem. På tisdagen ska man dit vid 10.00 och kolla in resulatet (y).
Imorgon händer det också lite spännande saker, men det tar jag inte nu. Någon var sugen på att se en haulvideo för ett tag sedan och jag tror att det kmr upp en inom denna vecka ^.^.

Just nu är jag jättetrött, så jag funderar på att sova ett tag. Vi får se, jag har ju så sjukt ont i kroppen!!! Dumma Berri och hennes dumma sol.
Man måste ju älska min fina kvalitét på webbkameran. Men om jag jämför med en annan bild på hur jag har sett ut under sommaren så kanske ni ser.
Före

Efter

Super bass remix


"Osynliga parken"

Var i skolan idag, idag fick vi ett litet smakprov på provet. Jag gjorde klart provet idag med Berri i "osynliga parken". Hon ringde mig när jag hade slutat och sa att hon kunde fixa mat, så jag spenderade lite tid med henne. ^.^
Hon vill sola och plugga, jag valde att bara plugga. Gissa vem som sitter hemma med röda armar? Moi...


Far away


Sånt man gör på sina lediga dagar.

Igår somnade jag klockan 18.00 och sen vaknade jag typ varje halvtimme. Skitnatt, känns som att jag inte fick någon sömn alls. Vid 03.30 somnade jag djupt och sen vaknade jag 15.00 idag. Väldigt lyckat att missa ännu en skoldag. Men whatever nu är jag utvilad + att jag inte behöver tänka på jobbet.
Så vår egentliga sista dag var igår. Jag och Alva kom till jobbet vid ett och fick fixa lite småsaker. Väldigt skönt att inte behöva slita så mkt mer men jag saknar det redan, haha. Att planera vilken mat som ska lagas inför nästa dag, att cykla den långa sträckan, att jobba med Alva, att inte behöva sminka sig, att inte behöva planera nya outfits inför varje dag, att äta lunch en bestämd tid!!!! Haha, väldigt skönt.

Nu ska jag chilla och äta glass. För det är sånt man gör på sina lediga dagar.