Jag drar till Alex snart

Jag drar till Alex snart. Vart lite ändrat så jag och Alva åker till Alex ist. Vi ska kolla på läskig film och käka tacos. Får se ifall jag uppdaterar därifrån, annars vet ni att jag lägger upp bilder och kanske videos imorgon.
Jag stannar iaf över där och imorgon ska vi ju iväg till Lisa. Vi ska ha Pirates of the Caribbean-maraton och käk där också (y). Sweet, men jag ska hem innan och uppdatera bloggen och laga grekisk sallad ^.^

Klassisk läskig film! Haha, minnen asså. Tror att vi ska kolla på den, kanske tvåan? ^^


Ett videoinlägg från Alva, lägger upp det lite random

Jag var ju hemma hos Aisha igår

Jag var ju hemma hos Aisha igår. Jag, Berri, Ress, Samina och Cherpa var hos henne. Vi drog dit runt sex, men det vart lite upphåll på vägen. Hemma hos henne så åt vil lite chips och ostbågar och snackade mest. Vi drog ut på en ltien promenad ett tag och sen var Cherpa och Samina tvungna att dra hem. Jag, Ress och Berri drog runt tolv. Så that's pretty much it!
Lite bilder från igår


Ett litet videoinlägg också

Halloweenbal med UNF

Så, nu e jag hemma. Så himla mysigt och kul det var idag. Skönt att kunna gå på riktiga fester och fortfarande vara nykter. Man har verkligen kul.
Iaf, jag kom dit runt elva. Jag och Alex var två utav de som hjälpte till med att fixa saker, typ dekoration. Klockan fyra kom alla och vi åt och hade det mysigt. Jag sjöng "Hallelujah" framför 60 pers, kul kul (y). Sen resten utav kvällen var det disko. Hur kul som helst!
Nu ska jag sova, nu ska jag fan sova på riktigt. Jag ska vakna riktigt jävla sent imorgon och bara sova ut helt enkelt.
Imorgon ska jag till Alva med Alex och sova där. Skitmysigt, vi ska kolla på filmer och sjunga och busa typ, haha jag är jättetrött!
Bilder från idag!
Jag och Alex blev misshandlade...


Asså vet ni hur mkt mat det var! SKitgott också, åt dock inte så mkt, för jag var nervös över att sjunga. Men mkt var det!


En video ifrån dansgolvet

Jag drog till Aisha runt fem

Jag drog till Aisha runt fem, så jag har inte kunnat uppdatera. Jag kmr inte kunna skriva så mkt nu, men på söndag blir det säkert en massa text och bilder (y).
Imorgon (idag) ska jag till lokalen i stan klockan 10.00 för att hjälpa till att fixa inför halloweenbalen med UNF. Sen klockan 16.00 kommer alla och sen ska jag hjälpa till att städa också. Drf blir det inte en bra uppdatering heller. Jag har heller ingen aning om vad jag kommer att vara. Men det blir typ Uppsala-fru, lr fattar ni?.. Glamoröst-ish!

Nu ska jag sova, och imorgon blir det snabbkaffe (y)

Snabbkaffe!

Jag har inte vart i skolan idag. Asså jag är helt slut, tror de flesta har märkt det. Jag skulle plugga glosor igår. Så jag satt på golvet i mitt rum med en skön filt och pluggade. Sen så känner jag att jag har ont i nacken, jag kollar upp och märker att jag somnat sittandes. Inte skönt... Iaf, kände att jag inte skulle funktionera i skolan idag, så bäst att stanna hemma.
Men jag tror jag har hittat lösningen på mitt problem, mitt morgonproblem that is.
Snabbkaffe, jag ska testa det ett tag iaf (y).

Presenterna jag fick


Har ni någonsin gått ut från tandläkaren med dessa på?

Snart ska jag ut och jogga med Ella. Fast jag känner mig inte så jävla på G idag. Är trött och hängig och ser fram emot lovet som in i h*lvete! Så jag tror att jag går ist.

Var ju hos tandläkaren igår. Har ni någonsin gått ut från tandläkaren med dessa på, och sen kommit på det försent? Det har jag... Inte just igår med 3 andra gånger...


I bion igår.

Snart är videoklippet på presenterna uppe. Notera att jag är fett trött, jag säger att det är fredag idag. Men iaf! Den är gjord (y)

Igår var skitkul!

Igår var skitkul! Asså Paranormal Activity 2 var bra! Den var som första filmen, fast en tvåa liksom... Värd att se iaf! Nästa film på bio? - Saw 3D (y)

Efter filmen drog vi hem till mig, Lotta cyklade hem efter filmen för hon kände sig sjuk "/. Hemma var det brar mysigt, vi körde sanning och konsekvens, snackade pch myste bara! Runt 03.00 somna Alva, jag och Alex somna 04.00. Men det var det värt!
Jag gjorde frukost imorse, åt med Alex och Alva. Nu drog de till skolan, jag börjar 10.00. Nu ska jag städa lite och duscha. Så, där har ni min morgon (y).

Idag då, jag ska till skolan och ha engelska, svenska och ensemble. Sen drar jag hem och klockan 18.00 ska jag och Ella jogga lite (y). Jag tror att Berri kmr hit sen, lr att jag drar till henne, vi får se...

Imorgon är det sista dagen!!! Lr asså det är ju höstlov sen... Wiiieeee längtar!


Franskaprovet är gjort, det luktar VG

Franskaprovet är gjort! (y). Det gick skitbra, det brukar göra det när man pluggat innan, man kanske skulle satsa på det lite mer?.. Hah! Nej men det luktar VG, Wiiiie!
Idag hände en skit läskig sak, jag var på väg till provet efter restaurangen. Då såg jag att folk stod runt en gammal tant som hade ramlat, så jag går såklart fram och frågar om allt är OK. De säger att jag ska ringa ambulansen medan de lägger henne i stabilt sidoläge. Så jag ringer men vet inte vad adressen heter, räcker telefonen till en random person som säger adressen och jag sätter mig ner brevid tanten och ser att hon blöder men är vaken. Det enda jag tänker i situationen är "JAG MÅSTE GÖRA PROVET, JAG MÅSTE GÖRA PROVET". Så jag hör att ambulansen kmr och sticker därifrån. Tanten är kvar med 5 pers och jag bara går. Jag säger ingenting, utan bara drar. Kmr till skolan och ser Alva. Jag går fram till henne och säger att jag nyss ringt ambulansen för att en tant ramlat och jag måste skynda mig till provet. Jag säger detta under typ en sekund och drar upp för trapporna. Sen fattar jag ju, efter sköna och lugna medecinska grundkurser att jag hamnade i chock. Det roliga är att man fattar det inte under tiden man är i chock, utan bara efter. Hemskt känsla asså, inte kul. Tur att det inte var en stor chock utan den varade bara i en kvart.

Men nu är allt bra. Jag skriver på svenskan och hoppas att få den klar idag. Jag måste.

Tandläkaren klockan 18.00

HAr just nu slutat för skoldagne, men måste tillbaka hit ändå och göra franskaprovet. Jag måste även skriva den där j*vla artikel, men jag vill fan inte. Jag vet inte hur man börjar. Ahh *dampigt*
Men nu ska jag iaf ner på stan och käka på restaurang med morsan och Alma. Tandläkare idag klockan 18.00 också, inget jag är nervös över. Jag fattar inte folk som har tandläkarskräck. Asså jag själv har fobi för sprutor, av den enkla och naturliga anledningen att DET GÖR ONT!!! Men tandläkaren... Tandläkare är professionella och snälla, det gör inte ont, isf säger de ju till. Ibland kan det vara obehagligt, det kan jag hålla med om, men asså vad fan, man ska till en läkare, inte SPA-behandling!
Alltså; ett INTE OKEJ till alla mesar som bävar inför tandläkaren! (Ska köra den där listan snart...)

Flippa inte!

Det var jättemysigt att kolla på höstkonserten. Alla var skitbra och jag har en massa videos. Men jag hinner inte lägga upp idag. Jag kmr hinna med åtminstonde ett imorgon! Promise!
Imorgon har jag franskaprov och middag med morsan och Alma och naturglosor och bio och översovning hos mig. Men det fixar vi (y), flippa inte, flippa inte!


Thank God for studion

Thank God for studion. Asså där folk spelar in sin musik och låter bra. Lyssna på skillnaden!!! Första låter som en dålig cover och den andra som ett proffsigt jobb, med riktiga artister som tjänar fett med pengar. Btw, det är samma personer. Bruno och Travie.

Amatör


Proffs

Finfina bilder i mobilen

Ska snart vidare mot gitarren. Känner för "Billionaire", så då lär vi oss den (y).

Idag kom jag ihåg uttrycket "min mamma tkr iaf att jag är söt". HAHAHAHHAHA, så sjukt kul! Ska använda det nu.. :) *känner mig stolt*

Finfina bilder i mobilen.

Maja, HAHAHAHHAHA


Alva :D


Vet inte vem som tog den ^.^


Alla kan ju se att det här är Lotta.


Detta är jag

Uppe med tuppen!

Shue-ho! Jag är uppe med tuppen, lr nått...
Jag ska iaf till skolan alldeles strax och faila på mitt geo-prov. Men först vill jag bara hinna skriva nått intressant. Så. Ha det muu <3

Haha, nej! Men idag händer det ganska mkt. Jag ska ha prov, jag ska skriva en artikel, jag ska hem till gitarren och sen måste jag skynda mig ner på stan för att gå på Alexs konsert ^.^.

Man kanske ska vakna lite tidigare bara för att göra dessa morgoninlägg? Vi får se!

Spaghetti med köttfärssås (y)

Jag fick maaaaat!!!! Vet ni hur glad jag blev? Sen drog jag och Alma till Flogsta och köpte godis. Nu e jag hype!! Som en galen bajskorv är jag. Flum! Inte full, flum. Jag kmr faila på provet imorgon, jag kmr skriva en dålig artikel men WHO THE FUCK CARES!!!!!!!!!!!!! Godis finns ju :)

Jag äter kött igen btw :D, ser ni? Spaghetti med köttfärssås (y)

Jag fungerar som en robot denna vecka!

Eum inlägget innan skrev jag. Men det var bara för att visa Alva hur man gjorde med bilder och videos på bloggen. Men jag ska ha kvar det för jag var hungrig och jag tkr låten är fin.
Jag har hört rykten om att det är godis för 3.90 på maxi! Hinner inte dit idag, men iaf (y).
Jag kom sent till skolan idag, jag kom bara till franskan (sista lektion). Anledningen; jag mådde fett illa hela natten, asså skojar inte. Jag låg och käka is i två timmar (brukar hjälpa mig) men icke! Upp och spy 3 ggr är mysigt, lr nått. Så jag sov lite mer än vad jag borde.
Senare drog jag och kolla på Alvas musiklektion, sen drog vi till bal-mötet. Ehh, asså det ska vara bal med UNF:are på lördag och Alva behövde lite hjälp ^.^. Skitkul, så på lördag smäller det, lr så spökar det. Men ahh.

Nu är jag hemma och kommit på att jag inte ätit sedan halv elva idag. Bra där! Nu får morsan laga.

Prov imorgon alltså, i geografi. Jag fattar ingenting. Jag menar allvar, ingenting. Jag vet inte hur det kmr att gå. Jag har inte hängt med på en enda lektion, läraren är helt OK men asså jag fattar inte... Jag bara gör inte det. Så, hej IG i geo! (y) Har även en svenskgrejs som måste vara klart imorgon. Kirrar det på lektionen.

Nu ska jag äta och plugga, jag fungerar som en robot denna vecka!



Hejdå min bajskorv

Hej, jag är en tjej och jag e fett hungrig!



Vrf har det snöat i Sthlm men inte här?

Jag var nyss ute med Tira, det är fan frost ute. Asså is, jag halkar. Jag var tvungen att gå på gräset för att inte ramla. För vi alla vet att jag skulle halka, och då skulle jag skratta, för det är kul när folk ramlar.
Jag kom på att jag glömt, kan man säga så(?), att lägga upp bilder på presenterna som jag fick, jag glömde fan t.o.m. berätta om de. Så vi säger så här, jag ska göra ett videoinlägg om de. Denna vecka, imorgon kanske blir svårt men då blir det på tisdag. Bra? (y)

Jag vill att det ska snöa. Vrf har det snöat i Sthlm men inte här? Jag vill ha den där hemska kylan, den där vita snön. Åhh, längtar. Måste visa några gamla bilder på mig själv, hah!

Vecka 43

Jag har fullt upp nästa vecka med. Asså helt galet. Nu är det inte bara skolan heller, utan typ allt. Vardagen blir uppbokat. Totalt. Det viktigaste är att jag inte flippar, lr får typ magsår... Gör ont, har vi läst. Jag kmr att uppdatera bloggen. Det kmr bli inlägg, men färre. Tyvärr, prioritering!
  • Måndag, skulle boxas men kan inte för att jag har prov nästa dag, så det blir att plugga. Klockan 18.00 ska jag på ett möta på UNF med Alva.
  • Tisdag, Geografiprov, svenskinlämning, gitarr(18.00) och konsert(19.00) som Alex sjunger i. Ska egentligen på kör men känner att jag går på konsert hellre, kmr ändå inte hinna lära mig nått nytt innan höstlovet.
  • Onsdag, naturkunskapsglosor. 13.00 middag med morsan och Alma på stan. 18.00 tandläkare. 21.00 Paranormal Activity 2 på bio med Alva och Lotta, kmr ta med mig kudde och kissa på mig.
  • Torsdag, muntliga uppgifter på svenskan. Jogga med Ella (18.00).
  • Fredag, kunna skiiitmånga glosor på franska. 17.00 till Aisha och låna snygga kläder bara för att. Vi ska umgås också... -.-' <3
  • Lördag, 16.00 Halloweenfest med(?) UNF, pynta och sånt (y).
  • Söndag, den enda "lediga dagen" på hela veckan. Drar antagligen till Friskis och gymmar av mig.
Ska jag kanske komma ihåg att äta också? Hah!
Så, asså missförstå mig inte. Jag tkr att allt detta är kul, jag har själv valt det mesta. Men det är mkt!

Alva och Niki vill att några i klassen ska söka till Idol 2011. Så vi kör på det. Jag ska slå igenom. Jag ska bli känd och leva på fester. Jag kmr få pengar för att gå på fester. Jag kmr få betalt för att sjunga. Alla kmr älska mig för jag är snäll också. Jag kmr skänka pengar till barnen i Afrika (för det är ju ett land). Jag kmr att ha en snygg man, typ Brolle och vi kmr att ha sju barn. Vi kmr ha nannys också. Jag kmr ha kända vänner och snygga bilar. Inget Umeå här inte... *Hoppas att alla fattar ironin i detta, vrf skulle jag vill skänka bort mina pengar :S*

I will follow you into the dark

Det var fett mysigt hos Jossan idag. En massa goda bakelser, skönsång och snack. Myys <3. Tira och Daisy vart inte bästa vänner, men de står ut med varandra ^.^.



Jossan och Niki sjunger, jag och Alva gör en snygg video!

Berri är inte organiserad

Gårdagskvällen spenderas alltså hemma hos Berri. För er som trodde att ert rum var stökigt så ska ni komma hem till min älskling Berivan Shwan. Jag älskar henne verkligen av hela mitt hjärta, för att hon är fin och söt och snäll och givmild. Men organiserad är hon inte.
Vill också nämna att jag har tillåtelse från henne att lägga upp dessa bilder.


Juste.


Annars så chillade vi mest och provade kläder. Men det går ju inte. Asså Berri är en jävla sticka -.-', de flesta vet hur hon ser ut, det värsta är att hon äter som ett jävla djur. Skräpmat och choklad lever hon på, typ. Btw, älskar henne.
Cherpa och hennes lillebror var där i början.



Berri och Cherpas favoritbok sedan 6:an


Jag kom i Berris leggins, efter 20 minuters arbete, men iaf! :D Tog ett tag att få av de också...



Tira är med, mot Knivsta!

Jag e stressad just nu, men beger mig mot Knivsta snart iaf.

Bilder från igår och idag kmr senare (y).

Tira är med (y)

Jag sprang 600 meter och sen gick jag

Kom hem för ett tag sedan. Jag var ute ganska länge för att de första två timmarna lekte jag med Ellas systrar ^.^. Asså så söta! Vi spelade fotboll ett tag med de, sen till lekparken. Runt fyra drog vi och sprang lite, lr Ella sprang. Jag sprang 600 meter och sen gick jag resten utav tiden, haha (y).







Snart drar jag till Berri, Aisha ska också dit. Vi får se vad vi hittar på, men det blir nog någon film och pastasallad!

JA, VI ÄR COOLA!

Det var fett mysigt igår! Vi kom till Lotta runt sju. Det var alltså jag, Joel, Alex, Alva och Lotta. Vi kollade inte på "The Holiday" för det fanns en mkt bättre film, nämligen "Livet är en schlager" (y). Sen var det massa snacks och snack.



Efter ni sett dessa bilder så är svaret på er fråga fortfarande; "JA, VI ÄR COOLA!".

Jag ska till IP snart och jogga med Ella. Hah! Jag joggar inte, har inte gjort det, ever. EVER. Men kul att testa nått nytt.
Sen på kvällen ska jag till Berri och mysa i hennes nystädade rum *host*. Jag ska ta bild.



Lovade bilder



Detta är alltså en mix på bilder, från de tre senaste dagarna. Asså fluuumbilder. Nu ska jag till LottenTotten <3

Ödets jävla ironi!

Jag hittade min kamera! Den låg i ett mörkt hörn i mitt skåp... Bilder kmr upp senare när jag e hemma.
Jag pluggade skitmkt till mitt prov igår, somnade typ halv fem för att jag glömde bort tiden. Sen så försov jag mig, är inte det ödets ironi? FUCK IT, säger jag bara... Vi får se om jag får göra om det.

Snart ska jag hem med Joel och Ella, lr asså vi ska gå. Sen ska jag laga pannkakor och köpa jordnötsringar. Sen bär det av till Lotta, vi ska ha "pannkakskväll". Jag, Lotta och Alva (och Lottas fåglar... Men inte Pepsi :( ).
Kvällens film


Btw, mina kära vänner Joel och Alva har startat en blogg! (y) Checka in; http://esverdad.blogg.se/

Vart är min kamera!?

Asså jag har inte kunnat uppdatera idag! Jag sa att det skulle bli lite strul denna veckan (*strul* HAHAHHAAHAH). Men iaf jag har franskaprov imorgon och har pluggat med Alva och Alex ett tag. Okej vi pluggade inte så mkt, mest snackade men iaf...
Jag skrev iaf klart mitt CV på skolan så jag, Alva och Alex lämnade det på COOP idag, så vi får väl se om vi får jobb. Jag tror vi ska runt på stan också och lämna till några random affärer.

Nu ska jag plugga mer. Imorgon måste jag hitta min kamera! den e fucking borta...

Dirty dancing 2

Var nyss i Maxi och Coop med Berri. På Coop för att höra om jag och Alva kunde komma imorgon och söka jobb och Maxi för att köpa frukt . På senaste tiden har jag blivit fruktoman, vill ha frukt hela tiden, typ hela Katte e så. Men de e bra (y)

Nu har vi det mesta tror jag.


Köpte färg, men den var för mörk (JAG MÄRKTE DET I TID :D) Så imorgon drar morsan till maxi och köper ljusare och så få vi se hur det blir ^.^

Nu kollar jag på Dirty Dancing 2, inget klår ettan men tvåan e också bra ^.^, finns på youtube btw.

HUR FUCKING ÖVERLEVER MAN!?

Phoebe SEK 199, Rut m.fl. - NELLY.COMPlayful dress SEK 399, Only - NELLY.COM

Kolla så söta klänningar från Nelly! Jag vill ha... Men nu ska man spara. Ahaa, hur faan går det till!? Hur gör man? Jag vill ha en massa pengar hela tiden, vem fuck vill inte det. Gaah, måste jobba! Imorgon drar jag och Alva till Coop och frågar om jobb. Nu ska man klara Tira, skola (tvåan), jobb, fritid och viktiga TV-serier. HUR FUCKING ÖVERLEVER MAN!? Jag vill till Umeå. Nu. Där finns det iaf harmonisk snö att titta på. Här är det slisk, INTE SLASK, slisk!

Jag måste färga håret, klippa lugg, pierca mig. Nått, nått som får en att se fram emot lite framtid, lite förändring. Lovely!

Bettan fyller år

Asså jag skrattar nästan så jag kissar på mig. Jag har spolat fram och tillbaka 0.08 till 0.25 typ tusen ggr!!! Asså kuuuuuul , HAHAHAHAHAHAHAHHAHAa påminner om Berri! Lite... (a) <3



(8)Jä mösteh leeva, jä förileva, dö måste lefa den oh hondra ör, för nu ska ja leva, för du nu ska lefa, du ska leva den den den denna hundra fölår! (8)


Köppäbävisan

Haha hitta den här igår. Asså den är så rolig! Kmr ihåg när man satt på musiken i femman och skulle sjunga den här ^.^

Random bilder från mobilen

Jag hade bästaste bildern på min kamera idag, men jag glömde den i skolan. Fan. Kompenserar med andra bilder, från mobilen.
Haha!


Jag tror att Lotta ritade den här... Tror det!


Aww, pickalurv! <3


Haha, Berri skrev sött till mig i min kalender ^.^. Inte för att man ser vad som står, men iaf!


Sen skrev hon upp kärlekstiderna, aah så är det bara!


Det här är bara den ena toaletten som jag och Berri städa, myyyys! Blod på väggarna, glas i handfatet, toalettsitsen på golvet, presentpapper och spyor i hörnet. Myyyys <3

Skön snubbe att lyssna på i detta väder (y)





Inget farligt, inget ovanligt bara ett rent jävla helvete!

Tjoho! Jag har ingen gitarr och ingen kör idag. Helt chill alltså! Enda gången på denna vecka som jag kan säga att dagen är helt chill.
Fyfan nu ska jag summera lite. I fredags så kom jag hem och sov. Typ hela dagen, jag åt inget drack inget, bara sov.
lördagen så vaknade jag extra tidigt för att fixa inför festen. Mina nära och kära vet hur jag blir när jag ska planera nått. Rätt borta och koncenterar mig bara på det jag ska göra. Inget annat existerar och allt ska vara så perfekt som möjligt. Runt sju var jag och Samina i lokalen. Allt var väl helt ok, men jag kom på att jag inte ätit på hela dagen. Asså inte alls, jag hade helt glömt bort det. Så under festens gång var jag ganska borta om vi säger så.
söndagen städade vi lokalen, tack för hjälpen Berri och Ella <3. Asså jag drog dit runt tolv och sen kom jag hem klockan sju. Jag var tvungen att dra dit igen för att städa ännu mer, då följde Ella med. Så jag var hemma, sätter mig ner vid datorn och märker att jag inte ätit den dagen heller.
Igår så var jag i skolan typ på engelskan och franskan... Asså igår var heeeeelt sjuk för mig. Jag var typ full, men jag var inte det. Asså rent mentalt så var jag borta. Jag sa centimeter till kilometer. Jag kallade Tira för Tina. Jag hörde vad alla omkring mig sa men jag lyssnade inte. Asså fattar ni? Heelt borta. Jag e skitstressad, för jag har inte ätit normalt och inte sovit normalt de fyra senaste dagarna. Och en massa prov och inlämningar väller in och jag ba shiiiittt!!!!
Idag kom jag ju hem, satte mig vid datorn och ba andades ut för första gången. För jag fattar. Jag fattar vad det är med mig. Jag fattar vrf jag inte ätit, vrf jag inte sovit, vrf jag säger konstiga saker, vrf jag betett mig som jag gjort. Ladies and gentlemen; PMS! Inget farligt, inget ovanligt bara ett rent jävla helvete!
Jag är inte den som ba; men shit nu sprider vi en massa disgusting fakta, nu är vi så öppna som möjligt. Men jag måste bara skriva det här. För att få det förklarat för mina kompisar och för att komma ihåg att det vart så här. För jag brukar inte ha det så här förjävligt, men nu är det bara hemskt. Jag känner att jag e inne i en helt annan värld. Typ som om jag går runt och är hög. Låter kul, men det är inte det just nu. Kanske sen...

Nu ska jag iaf dra till pizzerian och köpe en fet pizza, för det förtjänar jag. Så duktigt som jag diagnostiserat mig! (y)

Jag tar en liiiiiiiiiiiiiiiiiiten paus (a)

Åhh, hatar att göra som alla andra. Men jag måste ta en liten paus. En liiiten. Asså jag lovar att uppdatera innan vecka är slut. Jag kanske t.o.m uppdaterar imorgon, men inte just nu. Jag e skiiitstressad med allt som händer runt omkring mig, inget jävla gnäll-emo-skit nu utan det är skolan jag snackar om. Jag e skiitstressad verkligen. Låt oss säga så här, jag åt första maten idag i skolan. Sen fredagslunchen asså. Fy fan! Jag e inte ens hungrig, och det vart bara så att jag glömde bort. JAG GLÖMDE BORT ATT ÄTA!

Nu ska jag chilla lite, ta det lite lugnt och se till att inte svimma. Vi höres I SWEAR! Jag kmr börja uppdatera som vanligt. Jag lovar, snart... <3

Öl smakar kladdkaka

Jag ska dra till friskis nu och boxas lite med Alva, awesomness! Blir så jäkla taggad där ^.^
Sen hem och kolla på Tristan och Isolde. Kuuuul nu när skolan kommit igång (y). Jag känner mig helt sjuk idag. Asså i huvvet typ galet konstig. Som om jag vore full, fast de e jag inte! Morsan känner sig också så... Nått stämmer inte :S.
Aja kulig låt medan, som jag tror var med på festen. Brings back memories ^.^

Vanlig uppdatering imorgon!

Ajsing Bajsing! Inget uppdaterande... Det har tyvärr inte gått. Jag har varit helt stressad båda dessa dagar. Jag tror att många väntar på bilder, men det finns inga hos mig iaf. Lr asså, jag tog aldrig fram kameran iaf. Jag kmr börja med vanlig uppdatering imorgon, alltså bilder lr nått klipp och sen text. Men nu måste jag vila upp mig från igår.


Beautiful Mess

Jag ska faktiskt sova lite känner jag. Jag e skittrött, så SPAbehandlingen får vänta till senare.
Medan ni väntar på nästa inlägg så lägger jag upp en video med min pickalurvis! Ursäkta surret men vi satt i glasentren. Det här är alltså Lottas alldeles egna låt, hon har skrivit den själv, goooosh så duktig! Låten "Beautiful mess" är helt underbar! <3


Det här får mig att tänka lite på när vi gick i ettan. Fan vad söta och snälla vi var då. Som små änglar, tog fram gitarren ibland och sjöng och spred glädje. Man respekterade de "äldre" och det var riktigt goda tider. Men nu. Dagens ettor fram sina jäkla datorer och nördar vid den. Tar upp all plats och går in i folk hela tiden. Fan asså... Dagens ettor på Katte är INTE OKEJ!

Mani and Pedi

Wiiiee imorn är det fest!
Idag ska jag ägna hela dagen åt manikyr, pedikyr, och allmän spa-behandling, mysigt (lr som Lotta skulle säga; Mysilishious!)

Jag fick sötaste grejen från Ging idag, som tyvärr inte kmr komma på festen "/

Det är en sån här som man kan ha när man sover, så att det är extra mörkt, HAHAHA så sööt!




Spontan-bowling

Okej, idag var skolan heelt chill. Hade bara engelska. Skulle egentligen ha ensemble också, men Mike var inte där. Efter skolan så bjöd Josefin med mig, Alva, Ronja, Josephine, Linnea och Sandra på bowling (lr hennes pappa, typish ^.^). Fett kul iaf, jag hade sääämst poäng för jag kan inte bowla. Men det var ju kul!


Jag och Alva drog till H&M sen och jag köpte lösögonfransar till festen.


Jag och Alma har suttit i två timmar med mitt hår också. Nu har jag som nytt hår. Alltså det blev ju över från det håret jag köpte. Hälften blev över så nu har jag fixat så att jag har det nya håret på de gamla clipsen (y). En nackdel är att håret är ljusare än det jag har på huvvet. Asså samma problem som i början. Jag pallar verkligen inte färga hårförlängningen, för det sliter som in i helvete. Så jag kanske ska färga mitt egna hår ljusare. Men det blir efter festen. Lokalen är mörk så ingen kmr se skillnaden hoppas jag.

Den här effekten hopas jag på.


Imorgon ska jag upp tidigt! Klockan fem, för jag e hurtig. Jag, Alva och Linnéa ska på yoga klockan sju, hurt hurt!!

DET RADERADES!!!!!!!!!

JAG SKREV FETASTE INLÄGGET OCH DET RADERADES!!!!!!!!!
Skriver sen.

Läsa kan jag göra hemma!

Vaknade typ tio idag. Jag skulle egentligen vara i skolan då, men aja. Vi har svenska och vi ska bara läsa en bok, det kan jag lika gärna göra hemma...
Jag ska iaf till engelskan och ensemblen (y).

Kolla vilken skön cover på "love the way you lie"

Planering inför lördag

Nu har Samina vart här och sen drog vi till Coop och Maxi. Vi har planerat allt nu, skitbra! Alla pengar räcker, allt blir som det var planerat. Skitbraaa! Nu är jag lika taggad som det flesta. På lördagmorgon fixar vi nycklarna till lokalen. Sen handlar vi en massa snacks och läsk, sen så kmr Berri och Samina hem till mig. Berri ska locka mitt hår och sen ska vi sminka oss och så, förberedningar helt enkelt. Runt 18.00 drar vi väl till lokalen och fixar det som ska fixas. Musiken kmr runt sju-tiden. Sen kmr alla sexiga personer halv åtta! AWESOMENESS!!!!
Personer som ska komma, all information finns på evenemanget på face. Annars är det bara att höra av er!




Jag tkr det går bra iaf

Jag har vart hemma sen tolv. Så tidigt slutar jag, skönt! Idag på naturen så labbade vi, vi kollade på olika celler. Jag ska vara ärlig, för första gången i mitt liv ser jag fram emot natur-lektionerna. Vi har en okej lärare, som faktiskt är bra på det hon gör (jag hade bättre i nian, men han var flummig). Vi har bra uppdelade lektioner. Och jag hänger faktiskt med! Just nu känner jag att skolan är stabil, vilket är konstigt. För det gjorde jag inte i ettan, och jag har hört att tvåan är värst, men icke! Inte än iaf...
Svenska-skitbra!
Engelska-skitbra!
Natur- vågar äntligen hoppas på ett VG!
Matte-I'm getting the hang of it!
Med. grundkurs- bra!
Geografi-not so good...
Franska- helt okej, ser inte fram emot prov. Men läxförhör har gått bra!
Musik-skitbra!
Idrott-ehh, ja. Asså, räknar vi med friskis så går det okej! :)

Så, det är väl inte så farligt? Jag tkr det går bra iaf. Nu har vi det konstaterat.

Jag ska börja tvätta kläder om en kvart. Jag och Samina drar till Coop och handlar lite, mest ska vi snacka om festen, just det, måste skriva in adress och så på face nu.

Det är så det ser ut, sen ska jag sova. Jag börjar tio på de dagarna som börjar på "T" :).

Man får Polly för 10 spänn

Btw köpte jackan som jag ville ha, den röda från intersport. Skitbra, sista kvar i min strl (y). 690 spänn just nu, värt!


Köpte även två par strumpbyxor på Maxi, 20% rabatt, you can't say no to that ^.^. Inga speciella, inte speciellt varma heller, utan vanliga svarta, men bra att ha (y).

Förresten köpte även schampoo och balsam på både Coop och Maxi, woooooooow intressant! Haha, nej. Men det var rabatt, OCH jag undrar vilken som e bäst. Nu konkurerar ju affärerna som in i helvete! Då bestämmer sig Maxi för att köra Gliss, 2 för 30. Och Coop Barnängen 2 för 30. Jag tänker att Gliss är bäst, men man får bara köpa en gång, det är en sån här dra-kort-tjosan. Men på Coop för man köpa hur många ggr som helst. Vad är då bäst? Maxi lr Coop, vilka har försprånget?


I think Maxi still rules! Vrf? Man får Polly för 10 spänn :)


Rör vid min själ

Jag fick MVG på min svenskuppsats! Jag är så stolt, så himla skönt att äntligen få MVG på en skriftlig uppsats i gymnasiet, har fått nöja mig med VG ett tag -.-', slap in the face, men what to do. Aa, men kul ju! Wohoo tvåan!! Lr... Haha,nja inte riktigt ^.^

Johan ville att jag skulle lära mig en skitbra låt! So I did!
Spola till 1.36 för att slippa snacket, det här är alltså en live och akustisk version


På kören sjunger vi bl.a "you raise me up" på svenska


Imorgon är det medicinsk grundkurs och labb, inget mer. Jag och Samina ska planera festen lite grann också, jag märker att flera personer är taggade! Det är skitbra, keep it up! (y)

Geografi

Sitter på geografin nu. Jag och Alva facebookar. Inte bra! Inte på lektionstid! Haha, men vi har fått datorer nu, äntligen! Hihi, screw you Skrapan-barn!
Drog en liten Pissie/Kissie där.

Tråkinlägg

Nu har jag slagit skiten ur Carro och hon ur mig. Fyfan vad trött jag är nu. Jag är hypertrött! Nej, nu ska jag sova. Tråkinlägg! :/. Muu <3

Boxas på friskis

Jag ska ner på stan snart. Jag är fett irriterad på Carro, så jag ska slå skiten ur henne!!! Lr... :).
Haha, jag och Carrohoe ska ner på stan och boxas på friskis! Lovely, förra gången var ju en hit! *obokstavligt skrivet*. Nemen, det är ju sjukt kul! Asså alla måste prova det nångång, få ur sig all aggression, sweet!




Om du var min, oh oh oh oh

Har ingen franska idag, så jag sluta efter lunch. Vad hände i skolan? Inte mkt, det gamla vanliga. Pickalurver hit och dit och knas!

Jag har börjat kolla på "Desperate housewvies" igen, bara för att catch up. Det hemska är, börjar jag kolla på en serie, så slutar jag aldrig. Hemskt att de är 45 minuter långa också... Nu kanske ni vet vad jag gjort hela söndagen? Iaf, ska fortsätta nu, spännande ju! Det är som "Morden i midsomer" för tjejer (y).

Jag vet inte vrf, men när jag ser det här sköna vädret så tänker jag på den här låten.

Fy fan, det var verkligen tortyr!

Asså jag vaknade för en halvtimme sedan!
Jag hade en helvetes natt, kmr till det snart. Igår gick jag och Berri runt på stan, senare kom ju Aisha och vi alla åkte hem till Stenhagen runt fem. Jag gick hem till mig och åt mat, Berri och Aisha drog till Berri och käka de med. Efter ett tag kom de till mig och vi käkade lite tårta och sen gick vi ut på en promenad. Mysigt, mysigt och sen skulle Aisha hem. Berri ville att jag skulle komma till henne ett tag så vi drog till henne och kollade på "I rymden finns inga känslor", skitbra film btw.
Sen drog jag hem runt 12 och ut med Tira i en halvtimme. Sen, mina kära vänner, snart börjar helvetet!
Jag berättar för morsan att jag har haft ont i ryggen hela dagen, asså verkligen ont i ben och muskler i nedre delen utav ryggen. Hon tar då fram sina "magiska" läkemedel och smörjor och börjar massera ryggen. Det jag inte vet är att det är typ pepparrot och mynta i. Jag trodde inte det var värsta grejen ändå, men morsan frågar bränns det inte? Känns det inte att ryggen är helt varm, det ska kännas. Jag svarar nej, eftersom jag inte kände nått, så hon smörjer på lite mer.
Sen börjar jag känna att det börjar bli varmt och sticker lite i ryggen, morsan sa att det är så det ska vara och nu går värmen in i ryggen. Jag ba fine, nu ska jag sova.
Klockan 03.00 vaknar jag av att jag gråter, asså bööölar. Det känns som om någon hällt bensin på min rygg och tänt eld, jag skojar inte. Det gör verkligen skiitont! Asså ont, ont, ont. Jag springer till toan och tar en handduk, blöter ner den med iskallt vatten och lägger på ryggen, det hjälper i fem sekunder. Sen tar jag bodylotion och smörjer, hjälper inte ett skit! Där står jag alltså klockan 3 på natten, gråter, heeelt vinröd rygg, skuttar och försöker hälla kallt vatten på ryggen, det är kul nu, men inte då!
Jag bestämmer mig för att gå in i duschen och drar på det kallaste som finns och lutar ryggen mot munstycket. Asså då var det skönt för ryggen, men benen och arslet blir blått! Ut ur duschen på med handduk och nu funderar jag seriöst på att ringa ambulans, fattar ni hur ont det gjorde. Jag tar det lite lugnt ist, tar 4 djupa andetag och kollar på TV lite grann för distration. Då slutade jag gråta iaf och jag kände att jag kunde andas igen!
Nu mår jag iaf bra, smärtan är helt över och jag har inte ont i ryggen längre, men helvete! Den natten kmr jag sent glömma. Fy fan, det var verkligen tortyr!    

Drf vaknade jag alltså så sent, vi får se hur det går att somna inatt.

ÄNTLIGEN HAR JAG JEANS!!

Det blev som jag tänkt mig (y), förutom jackan. Jag hittade ingen, ingen för mig iaf. Jag hittade en skitfin röd jacka som passa in i min beskrivning perfekt! Men jag har redan en röd jag jacka och då får jag inte köpa den... Vi får se, mormor ska hjälpa mig övertala morsan, så jag kanske köper den ändå ^.^
Iaf, här är mina inköp;
Jeans, ÄNTLIGEN HAR JAG JEANS!! Asså jag har inte haft vanliga jeans på år... Vet inte vrf, har bara inte blivit av. 199 på Gina, fett värt!

De här skorna ville jag ha, de finns på Skopunkten för 350 spänn. Men de fanns inte i min strl! Så söta Aisha ringde precis när vi provade skor och sa att hon hade de skorna och att jag kunde få de för att jag fyllde år. Asså så sööt! Taaaack Aisha (a) <3


De här köpte jag dock, söta wannabe UGGs. 199 på skopunkten


Svart tights med lite lack ^.^. 199 på Cubus


Beige(a?) strumpbyxor från HM, 129 spänn.


Ett vitt basic linne från Gina


Söta "Hello Kitty"- strumpor, HM.


Ett vanligt läppglans, från HM.



Ner på stan

Drar iväg nu då, hoppas jag hittar det jag vill ha. Annars blir det ju ofta andra saker, onödiga saker.

Det blir ju ett par affärer att gå igenom

Ska käka lite frulle snart, vaknade lite extra tidigt (för att vara helg) för att jag vill ner på stan i god tid. Det tar ett tag innan man hittar de perfekta skorna och den perfekta jackan, det blir ju ett par affärer att gå igenom ^.^.
Jag vill iaf ha en rejäl vinterjacka. En sån som har päls (helst inte äkta) på luvan och som gör över arslet men inte ner till knäna. Helst röd. Svart är begravning, vitt blir smutsigt snabbt, grått är tråkigt.
Skorna ska vara UGGs liknande, det andra paret ska helst vara kängor. Inte rejäla kängor som man har i militären, utan mer feminina, som man kan ha benvärmare till.
Jeansen ska vara svarta helst, lr jeansfärgade. De ska vara tighta, stuprör. Men inte tights! Det ska vara jeans, med knapp och allt.
En cardigan kanske skulle vara bra att ha? Aa, vi får se.

Iaf nu har ni fått höra det viktigaste om lördagen.

Nu e jag heelt slut

Nu e jag heelt slut. Dagen har varit helt dunderrolig! Asså på riktigt, tack för alla underbara gratulationer! Tack för att söta presenter. Jag är riktigt trött nu, tack vare er aww :D <3. Haha, ska verkligen sova nu.
Jag har pengar och jag har lite kläder, det brukar resultera i SHOPPING! Jag och Berri drar ner på stan imorgon.
Jag behöver 2 nya skor, en vinterjacka, mössa, 2 strumpbyxor, basic linne, jeans och benvärmare. Får se vad som är värt pengarna, det kmr säkert bli en massa onödigt skit också, men shit the same!

2 till importbilder från idag ^.^


7 inlägg gjorda idag! Nice va? Jag vill gärna göra flera inlägg om dagen, men jag hinner liksom inte. Det blir oftast 2 lr 3. Om jag får pengar för mitt bloggande, så ska jag se till att saker händer varje dag och jag kan blogga mer. Så hur ska jag göra för att få fler läsare? Som det ser ut i samhället idag så är väl det smartaste att ha sex i TV :D. Aa, det är ju skitsmart! Vrf inte passa på att operera brösten samtidigt? Jag vet!!! Sjunga falskt och kalla mig artist :D.
Nej, jag tänker fortsätta med mina "få" inlägg och jag älskar mina regular " få" läsare. Jag gillar det jag gör, det är väl skitbra!
Fan asså, ni märker att jag e trött!

Berri kom förbi en snabbis och gav mig en sak så att jag kunde somna :) <3
En napp!

4 generationer

Mormor tog fram bilder på min mormors mor, mormor, mamma och mig. Haha, sen berättade hon historien om alla bilder. Haha, historier man hört 4000 ggr förr, men aja :).
Mormors mamma


Mormor, 27 bast :)


Morsan, haha <3


Haha, fjutt!

It's my böfdej

Haha, min morsa har aldrig varit världsbäst på engelska. Hon e ryss, need I say more? Iaf, min morsa har alltid varit nått mina nära vänner tkr om att skratta med. Inte riktigt åt, utan mer med. Hon e ganska rolig och gullig, och blond.. :) HAHAHA <3
Hon vill iaf berätta att det är min födelsedag ^.^


Tårta :D

Almas mamma kom för inte så länge sedan, hon hade med sig en present till mig och morsan. Jag fick ett presentkort från HM, fatta bra! På HM finns allt, speciellt Hello Kitty grejer... :D



Mormor kände sig ill atill mods när hon såg att Lotta och morsan hade köpt blommor, hon ville inte vara sämre så hon drog till Maxi och köpte blommor hon med :).



Alma gjorde en tårta till mig idag, titta så fiiin!

Kort från släkten :)

Man får ju jämt kort av familjen :), jag har sparat alla! Haha, i år kom det kuliga kort (y)
Det här fick jag av min mormors syster, Valentina (kallar henne mormor på ryska också ^.^)


Av morsan, HAHAHAHA hon tkr att det påminner om henne när hon var 17 år. Hahaha, morsan asså <3.


Haha, det här är från andra söta mormors syster, Ludmila. Hon är inte så bra på svenska och trodde att det stod "Grattis". Hahaha hon är för söt! <3


Det här är från min kära mormor <3


Från mormor <3


Blommor från mamma :) <3


En basic tröja av Valentina ^.^ <3


I varje kort låg det såklart pengar också ^.^

Francesco Kovacs

Kom nyss hem från en underbar dag i skolan. Den var kort dock.
Först var vi på en föreläsning i aulan, det var Francesco Kovacs som berättade om sin tid som fånge i Ryssland. Fy fan vad bra den där mannen är! Man kände hur alla blev tagna av hans historia. Man trodde att han läste från en bok och berättade om nått man kanske hittat på, sen kmr man på att detta faktiskt hänt denne man. Hemska, omänskliga saker. Men han är en jättebra talare och var verkligen sig själv hela tiden, skojade till och med ibland. Otroligt bra man, alla borde få lyssna på honom!


Sen var det lunch och min lilla pickalurv smög in med en ros :D, hon e så sööt! <3


Efter lunch är det gympa, alla sjöng för mig (<3) och sen lekte jag mest HAHAHAHA, jag mognar bara mer och mer med åren (y).

På morgonen så fick jag såklart en lapp på mitt skåp, liten tradition på Katte :).


Jag fick även lite presenter :), Lisa gav mig sudd och klubbor, såklart "Hello Kitty". Kul att få personliga presenter, tack Lisa <3


Ronjis gav mig 3 dumle :D <3


Alvisen gav mig precis det jag behöver! Svart klassikt nagellack! :) <3 <3


Jossan gav mig en chokladboll också, men jag åt upp den (a) HAHAHA :)

Mormor kom hit nyss och morsan kmr säkert när som helst, så inga presenter där inte. Inte än iaf ^.^


Måste vänja mig vid att säga att jag är 17 år

Måste vänja mig vid att säga att jag är 17 år nu, haha.
Inatt runt tolv ringde LottenTotten och sjöng lite (<3). Sen fick jag några mess under natten. Jag vaknade klockan sju imorse och fick frukost på sängen! :) Taaack Alma <3


Nu ska jag ut med Tira, senare tilll skolan (no shiet). Jag börjar tio och slutar runt två-tre (y).

Ni har märkt att det är höst va? :)

I lööv my strumpor :)

Asså jag fattar inte vrf mitt skåp blir så fullt jämt på gymmet. Asså det är helt fullt! I-landsproblem!!!


Asså Alva... HAHAHAH


Vi tog reda på vad "Lammskit" var! Det är lakrits tydligen... Sheep drops :S


Ni har märkt att det är höst va? :)

Jag och Alva ska friskisa (y)

Jag ska käka snabbt och sen ner på stan. Jag och Alva ska friskisa (y), vi kör på styrka medel igen.


Btw här är min pickalurvs fötter ^.^. Hahah Asså jag svär Lotta du knävker!! <3


Nu är jag typ hemma själv

Jag fick MVG på engelskaprovet!!! MVG!!!!!! Bevis?


På svenskan har vi börjat läsa en tråkig bok


Kollade google nyss och såg att den finns på film. Tänker ni samma sak som mig? Kolla på filmen och skit i boken :D, njaa vi får se. Om tiden inte räcker till, då (y).


På ensemble-övningen la vi till en låt (y). En egen version på Tracy Chapmans "Talking 'bout a revolution". Olles version äger! ^.^


Mormor kmr imorgon ist btw, skitbra! Nu är jag typ hemma själv, morsan jobbar natt. Imorgon fyller jag fucking 17 år!!! :D

Idag fyller Samina 17 år! :D

Idag fyller Samina 17 år! :D
Vi lärde känna varandra i sjuan, det var då våra klasser slogs ihop. Vi snackade på SO-lektionerna mkt, för både hon och jag var tvungna att sitta längst fram. Haha, vi hade glasögon men inte i skolan HAHAHHA skämmigt ju :$. Iaf, vi hade Bengt och Gent i SO, två olika år tror jag och vi snackade mkt skit om de. Haha, sen hade vi svenska tsms och till slut blev vi stabila vänner. I nian slogs vi ihop med en till klass. Då vart det lite att man hängde med de i sin gamla klass lite för att man var ju ny i början. Till slut var alla med alla.
Sommaren 2009, innan gymnasiet kom vi väldigt nära varandra. Vi hängde i en grupp och spelade basket nästan varje kväll, latch-basket alltså. Och man börjar ju snacka mer och mer... Vi hade/har många saker gemensamt, båda är ju födda i oktober... ^.^
Jag är glad att jag har en sån vän som henne. Vi kan snacka om mkt och får varandra att skratta, hon är en riktigt nära vän!

Grattis på födelsedagen gumman, hoppas du får en fortsatt bra dag och ett fortsatt uuuunderbart år älskling!!! <3<3


Nu ska jag städa mitt rum

Btw lakrits-glassen var skitgod! Det var en god blandning av sött och salt, inte överdrivet som jag trodde att det skulle vara. 
Nu ska jag städa mitt rum. Det ser inte förjävligt ut. Det ser aldrig förjävligt ut, om nån tkr det så ska de se Berris rum (HAHAHA Berri aj lööv ju <3). Men det måste göras, mormor kmr imorgon och på fredag fyller jag år :D. Imorgon fyller för övrigt Samina år, hon börjar bli gammal stackarn... :D <3

Vi är trötta idag

Tira äter nudlar

Jag var inte i skolan idag. Hade bara en lektion och den var på morgonen, jag kom helt enkelt inte upp. Idag har varit en helt chilldag. Jag har varit ute med Tira lite, mest suttit vid datorn och sorterat bilder och musik.
Jag sorterade även vinterskor för några minuter sedan och hittade ett par skor som jag köpte förra året. Kmr ni ihåg när jag var ute och letade skor? De är iaf de! De är skithöga, lite pain att gå i men de är snygga och varma! Awesomness!



Utav alla dessa skor är ett par mina...


Jag köpte äckel-nudlar från "Coop", man får det man betalar för... Iaf jag kunde inte äta de, så jag ställde ner på till Tira bara för att se om hon skulle äta de. Och det gjorde hon! Hahaha, asså hon äter allt...

Norrland är status!

Det blir inget Östersund efter studenten. Jag satt och snacka med morsan idag och hon sa att jag måste vidareutbilda mig. Jag tänkte efter och det är ju sant. Asså riktigt sant och viktigt. Men det finns inga bra universitet i Östersund, finns det några alls..? Iaf, jag sa till morsan att jag INTE tänker vara kvar i Uppsala, ALDRIG! Inget jävla Sthlm heller för den delen. Då nämnde hon Umeå. Umeå, hmm... Det är fortfarande Norrland, ärligt talat mer Norrland än Östersund (a), mysigt väder, mysiga männsikor. Aa, vrf inte? Haha, jag har aldrig vart där, men jag kan bara tänka mig. Det är Norrland för i helvete! Jag har kollat lite på internet och allt verkar lockande.
Btw det här är inget kanske, lr om. Det här kmr hända! Jag vet att jag sa samma sak om Östersund, men jag var tvungen att tänka om, tänka längre upp ^.^. Jag kanske flyttar till Östersund senare, efter Umeå, för att jag tröttnat på det kalla vädret. Hahaha, vem vet? :)
Så ligger det till alltså. Jag hoppas på att jag flyttar dit direkt efter studenten, men om jag inte skulle få boende och plats så blir det ju år 2013 ^.^. Angående utbildning då. Jag funderar på antingen socionom lr arbetsterapeut, det lockar mest iaf. Jag kanske hinner ändra mig, angående utbildning INTE Umeå.


Btw, jag vet att jag stavat Norrland med stort "N", det är för att Norrland är status!

Lakritsglass

Jag gjorde provet. Fy fan vad bra det gick, fy fan vad bra jag kände mig när jag gick därifrån. Det gick skitbra! (y)
Svenskan renskrev jag bara och sen fick jag dra hem. Gitarr klockan 18.00, lärde mig "Put your Records on", sen sprang jag vidare till kören.
Nu e jag hemma. Har haft ont i huvvet hela dagen, vet inte vrf. Vädret?

Nu ska jag prova en glass-sort jag aldrig provat förr, för er som undrar asså. Lakrits. Är det gott? I'll let you know.

Sån här fast lakrits

Bring on the C-vitaminer!

Jag älskar mandariner, de är som små apelsiner fast godare. Asså Guud vad gott! Nu e säsongen här, bring on the C-vitaminer!

Mormor kom hem från Turkiet i fredags

Mormor kom hem från Turkiet i fredags. Idag kom hon hem till oss i några minuter och lämnade lite presenter ^.^
Ett halsband och en handduk. Även Turkish Delight (y). Just nu är hon i Sthlm och lämnar av lite saker, men hon kmr på torsdag, för jag fyller år snart :D


Imorgon klockan tio ska jag göra provet

Jag får göra omprov, lr asså jag får göra provet. Imorgon klockan tio ska jag göra provet, tsms med Anne Linde och Alva (y). Awesomeness! Dagen har rullat på som vanligt. Efter skolan drog jag, Carro och Freddelito till friskis och gymmade lite. Sen har jag varit hemma sedan typ sex. Jag har vart på maxi och ute med Tira, sen dess har jag kollat greys.
Nu ska jag till Coop med Berri (haha 2 affärer på en dag, och det är inte ens min födelsedag ännu). Vi ska iaf vänta på min morsa ^.^.

Snygga bilder från idag



FAN FAN FAN

FAN FAN FAN, jäkla skit-bullefjant! Jag har glömt mina engelskaböcker i skolan. Vanligtvis skulle jag skratta, till och med erkänna att jag gjort det med meningen, men inte denna gång! Faan, asså jag var ju så jäkla förberedd på att plugga idag. Jag vet exakt vad jag ska plugga på, utantill vet jag allt jag ska plugga på. Jag vet vad jag skulle plugga på för att få ett bra betyg. För det är det jag vill ha i engelska. Jag bryr ärligt talat inte om skolan in general. Jag skiter i de flesta läxorna, men inte när det kmr till svenska, engelska och språkval. Där vill jag ha riktigt bra betyg, för att jag har haft det hela mitt betyg-liv. Jag vill kunna vara kaxig i de ämnena för det har jag alltid varit. Jag vill kunna säga att jag är bra på blablabla... med stolhet och verkligen mena det. För det är inte ofta jag säger det.
Jag vill ha bra betyg i engelska och ett prov är ett jäkligt bra sätt inför betygssättning. Jag är uppriktigt ledsen, ledsen för att jag inte får plugga engelska. Ledsen för att jag antagligen kommer att få göra provet imorgon och få G, om ens det. Shit vad jag är nedstämd nu, ni anar inte. Jag är riktigt jävla nere. Usch, jag kmr att ha ångest hela natten. Jag måste snacka med Lars, han måste låt mig få göra provet på tisdagmorgon. Om han inte gör det, så kmr jag få ett medelbetyg i engelska. Om jag får det, kmr jag inte vara nöjd. Alla vet hur det känns när man själv har gjort så att man är besviken på sig själv. Man kan inte skylla på någon annan. Fan det här var ett så jäkla dåligt misstag asså. Jag tog svenskaböckerna ist för engelska. Kunde hänt vem som helst. Fan, fan fan!

In i striden...

Jag har inte pluggat ett piss. Jag har kollat på greys anatomy och sen gått till maxi och sen sovit en timme. Nu måste jag plugga, jag hatar det! Åhh, jag vill verkligen få bra betyg i engelska, så no shiet att jag tänker göra så att det går bra för mig imorgon. Men asså fan, man pallar ju inte börja. Det känns som om man ska in i värsta striden och sen fattar man att det inte är så jäkla farligt iaf. Aja, ska börja nu, skriver imorgon om hur jag tror att det gick och uppdaterar sen om hur det faktiskt gick (y).

Pluggar engelska

Kom nyss hem från gudstjänsten, allt gick hyfsat bra. Imorgon har jag bajs-engelska-prov. Det betyder att om jag vill ha bra betyg, får jag ägna typ hela dagen åt att plugga (y). Sen tkr man ju också att engelsk historia är så himla kul *ironi*. Så, nu vet ni vad jag ska göra idag då. Jag vet att ni undrar, och ja jag ska till Maxi sen. HAHAHHAHA, fan asså måste fixa den där nya headern också, där jag står under maxi-skylten och ger två tummar upp :).


Det enda vi gjorde var att skratta

Kunde inte uppdatera igår natt, var alldeles för trött. Men Alva och Lotta var ju här igår. Vi hade så jäkla kul, asså det enda vi gjorde var att skratta, non-stop! Haha, men vi hade det riktigt mysigt också. Det är så jäkla skönt att ibland bara vara, lr hur? Asså när man inte planerar så mkt utan bara, typ bjuder hem (nära) kompisar och sen ser vad som händer. Sköönt! (y)

<3


Idag skulle jag egentligen till friskis med Alva och afrodansa, men jag kan inte idag. Vi kör på gym med Carro och Alva på måndag (y). Idag ska jag bara slappa, slappa som in i helvete, uppskatta den lediga tiden. Och glöm inte! Jag fyller år snart :D, sååå snaaaart!

Mys är inplanerat idag

Shit vad skönt det är med lediga dagar. Det känns som att det är lördag, och så ba; nej, de är fredag :D. Ahh, så skönt det är.
Snart kmr Lottentotten och Alvisen hit. Vi ska kolla på film och keeka kladdkaka, haha som vanligt då. Nej, men mys är inplanerat idag iaf (y).

Jag kör även på myskläder idag ^.^