Work, work, work

Så min app funkar fortfarande inte... :S
 
Just nu jobbar jag på iallafall, så inget som ni missar. Jag kommer att jobba 14 dagar på raken nu, sen är jag ledig en vecka (not gonna happen).
 
Igår var jag och besiktade bilen. Min fina stEWN fick 4 fel och dem ska åtgärdas under nästa vecka. På jobbet går det ganska bra. Blir lite frustrerad när saker inte går som dem ska och det slarvas alldeles för mycket! Not good, har fått 3 ångestattacker dem senaste 5 dagarna. Men allt börjar gå bättre nu, efter vissa konfrontationer och tillsägelser. 
 
Nu ska jag duscha och sedan gå och lägga mig. Japp, jag går och lägger mig vid nio nuförtiden. Det känns så där. Jag tackar min mamma, för att hon är guldvärd! Jag vet inte vad jag skulle gjort utan hennes hjälp med Tira och matlagning. Jag flyttar en kort period över sommaren till en lägenhet och har ingen aning om hur jag kommer att överleva. Vovven kommer stundtals bo med mamma och jag kommer nog att få mycket hjälp av vänner som kan vara över hos mig. MEN - matdelen har jag ingen aning om hur jag kommer att klara av. Jag KAN laga mat och så, men det är så att jag inte har någon som helst lust.
Om mamma inte lagade mat så skulle jag ta en apelsin efter jobbet, gå ut med vovven och krascha på sängen. JAG ÄR HELT SLUT!
 
Nu ska jag iallfall få krascha i sängen mätt. Nom. Night!

Strulapp!

Ursäkta att jag inte har skrivit på några dagar, men appen på min mobil verkar ha lagt av. Ska försöka fixa det. Jag har iallafall varit ledig en massa. Då har jag latat mig, hjälp Alva att flytta och latat mig lite mer. Fr.o.m. imorgon så jobbar jag sju dagar på raken och längtar redan efter min lediga lödag nästa vecka "/. Illa, illa... 
 
Nu ska jag gå och lägga mig för att komma upp imorgon. 
 
 
Lovar att försöka fixa appen, så att bilder kommer upp!