Broccolipaj + trevlig valborg

Idag lagade jag en broccolipaj för första gången. Väldigt lyckat om jag får skriva det själv.
Senare ikväll ska jag till en fest, vi får se om jag vågar ta fram kameran. Men annars får ni ha en fortsatt trevlig måndag/valborg! :)

What A Man


Avokado på mackorna

Hello, long time no see!
Jag har haft en väldigt chillhelg. Jag har kollat på tre olika serier och gått ut med Tiran 4 ggr. That's it!
Nu ska jag hoppas in i duschen för att sedan cykla till Ica Väst och hämta ut min Glossybox :D (videon kommer upp om en vecka ungefär).
Dagens frukost tagen i otroligt dålig kvalitét. Det är iallafall avokado på mackorna :)

Jag har inte glömt bort youtube


Mintglass

Jag har varit hemma idag, vi hade en lektion imorse och sen var vi lediga hela dagen. Så jag har städat lite här hemma och spelat in en väldigt snabb förlåt-video.
Jag skrev nyss klart min filosofiska fördjupning. Jag skrev faktiskt en fördjupning i form av ett blogginlägg, så avslutningen löd "Tja tja". Haha!

Nu ska jag kolla på "vänner" och käka mintglass. Det blir ingen utgång idag, för jag är alldeles för trött och den här uppgiften drog ut på tiden.
Godaste ever! (bild tagen från google)

Starships


Akta kråkan

Idag åkte jag in lite tidigare till körskolan för det var den enda tiden som passade läraren. Idag gick det mycket bättre, I'm starting to get the hang of it. Fast jag "råkade" tuta på en kråka mitt i vägen. Men den flyttade inte på sig, så det var inte mitt fel... Hur kan man förvänta sig att man bara ska köra över ett oskyldigt djur. Varför är det inte olagligt och varför skulle folk bry sig så mycket mer om ett litet barn blev överkört..?
Jag har ju beställt ett till körlektionspaket på tio lektioner så det gäller bara att nöta och hoppas på att uppkörningen sker någon gång innan sommarlovet.
Nu ska jag till maxi och förhoppningsvis köpa lite sushi, jag är så sugen!
<3

Himlen runt hörnet

Så idag har jag bara varit hemma och gjort ingenting... Jag försov mig till skolan, så jag gjorde inte mina två omprov vilket känns som ett slag i magen varje gång jag tänker på det, för nu vet jag inte hur jag ska kompensera för det. Jag har bara legat hemma och suttit vid datorn HELA DAGEN.
Jag har sökt till olika jobb, så det är ju bra. Sen har jag kollat på bilar på blocket. Men det är pretty much it. Jag är så otroligt trött. Bajs.
Jag har även fått reda på att jag behöver fler körlektioner. Vilket betyder att jag snart kommer att vara uppe i 30 lektioner och uppkörningen pushas längre och längre in i framtiden...
Jag har inte valt ett ämne till en filosofiuppgift och jag har inte läst en bok som jag ska analysera. F*CKING P*SS F*CKDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu ska jag gå och städa köket...
Skoluppgifternas slut är min himmel

Connie Talbot

Kommer ni ihåg henne?
Hon är fortfarande awesome!

Tvårätterslyx

Jag ska ta tag i samhällsekonomin och sen går jag och lägger mig.
Dagens middag
Världens godaste efterrätt

Helvetesskolveckabajs.

Nu när loggboken är klar så ska jag läsa på om samhällsekonomi. Vill ni se min lista på saker jag har att göra? I'll show you anyway.
  • Loggbok - check!
  • CAE test (ungefär som ett nationellt prov i engelska C)
  • Omprov i Samhällskunskap B (Samhällsekonomi)
  • Omprov i Psykologi B (psykisk ohälsa och biologisk psykologi)
  • Läxa i Samhällskunskap B
  • Projektarbetsrapport
  • Filosofinlämning (typ PM)
  • Läsa en bok (psykologi B)
  • Bokanalys (psykologi B)
Plus att jag har 2 körlektioner denna vecka, så det tar 4 timmar från min dag. På tisdag kväll har jag en mysig fika inplanerad och på fredag ska jag ut, det gör det hela lite bättre. Men ändå!
Tro inte att min skola är psycho och gör så här för att tortera elever. Jag skjuter på allt till sista minuten och de båda omproven skriver jag ju för att jag inte har gjort de ordinarie proven. Så det här handlar inte om att klaga, utan jag vill kolla tillbaka på det här om några veckor och tänka; NO MORE!!!

Loggbok, check!

Postat av: Emma

Kan inte du göra en video när du sminkar dig när du ska på fest eller något? :) Du är grym!

SV; Jag lovar att spela in en under denna vecka. Det är så att jag har fullt med skolarbeten denna vecka, men på helgen så ska jag se till att spela in en. Kolla in här på söndag/måndag så ska den finnas här. Tack! 

Jag har suttit och skrivit i loggbok i cirka en timme. Nu är jag äntligen klar. Loggbok, check! Nu är det bara en miljon andra skoluppgifter som ska avklaras.
Men nu ska jag till Maxi för att köpa hem lite mat sen ska jag käka.
Avklarad!
d

MattyBRaps - Boyfriend


Bankärenden och äckligt väder

Äckligaste vädret jag någonsin sett.
Idag gick jag till skolan runt tre. Anmälde mig till sommargymnasiet (naturkunskap B). Gick till Sam B och lämnade en liten läxa. Efter det gick jag och mötte upp Alva för att ge henne ett par skor. Efter gick jag till banken och utförde några ärenden.
Snart, snart, snart är allt som har med projektarbetet att göra över!

Apple Store Dance Party

Skulle ni våga?

Be mine

Var i skolan idag, en liten tid på eftermiddagen. Skrev på en liten läxa som ska in imorgon och fixade ett papper som garanterar mig en plats på sommargymnasiet 2012. Yeiy! Detta år blir det naturkunskap B (y)!
Hemma har jag inte gjort någonting produktivt. Jag har kollat på "Vänner" och youtubevideos. Jag måste ladda upp en video snart, men det är så svårt just nu. Inte för att jag inte har något att filma, utan för att jag inte har någonstans att filma. Det är alltid någon hemma och då kan jag inte spela in en video.
Jag ska försöka spela in en förlåt-för-att-jag-inte-har-spelat-in-en-video-video.
Dagens outfits har också legat på hyllan ett tag. I'll do better later I promise!
Alla snackar om att studenten ska tas snart. Otroligt spännande och kul. Idag ska det vara 28 skoldagar kvar, exciting exciting.
Klädesmässigt så är jag pretty much klar. Jag tror att jag kommer att visa er hur alla delar ser ut på bild och sen spelar jag in en video under självaste dagen, what do you think?
Jag kommer ihåg hur allt såg ut för ett år sedan. Med allt så menar jag världen. Så mycket mörker, så otroligt trött, så extremt deprimerad och så överväldigande mycket ångest. Det är så skönt att må bra nu. Det är så trevligt att vakna. Det är så fint att vara omringad av underbara vänner. (Jag var bara tvungen att skriva det för att påminna mig själv senare när jag läser detta).
Nu slutar jag skriva på denna långa text och sätter in en skön låt med sköna röster.
Be mine

Payphone


21 Jump Street

Jag var på ett möte efter skolan, det var på Grand och vi snackade om hur det hade gått. Rapporten ska skrivas och sen är allting så jäkla klart!!!
Jag och Alva ska på bio ikväll, 21 Jump Street.

En skruttig begagnad bil!

Efter skolan så drog jag till min körlektion och det gick baaajs. Inte bajs, men grejen är att allting inte sitter. när man övningskör privat så blir det lättare att automatiserat allt. Istället för att "slösa" körlektioner på att faktiskt nöta in samma saker om och om igen. Ah, jag blir galen.

När jag kom hem så fixade jag lite käk och sen drog jag till stan för att träffa Lisa, Alva och Lotta på fika.
Imorgon har jag sovmorgon, så jag börjar klockan ett. Det finns inget mer vettigt att säga. Night!
PS. Om du tillhör min släkt och läser detta: Jag vill jättegärna ha en bil i studentpresent. En skruttig begagnad bil för typ 5000.
Спасибо!

Lilo and Stich

Så jag vaknade apsent idag. Helt seriöst kan vi sluta skolan någon gång!?
Jag ska ha körlektion idag så drar till Sala runt tre. Men först ska jag hinna till min engelska. Just nu sitter jag och kollar på "Lilo och Stitch", haha så längesen <3.

Vårens nagellack?

Jag vet inte riktigt vad jag ska ha för nagellack till våren, så jag testade lite färger som jag hade här hemma.
Har ni något bra tips inför våren, nagellackvis?


Practice

Hellu.
Jag ingen inspiration till att blogga överhuvudtaget. Det finns inget att blogga om. Jag var på svenskan idag och vi har läxa tills imorgon. Det finns INGET mer att blogga om...
Under helgen så låg jag i mitt rum och kollade på "vänner".

R.I.P

Nu är konserten äntligen slut! Det vart väldigt lyckat och otroligt kul.
Jag är dödstrött och kommer att snarka ikapp med Tira när som helst.

Projektarbetet genomförs!

Imorse drog jag till engeskan för att skriva prov. Det var ett CAEprov (typ nationella) och det var hörövningar. Jag är inte helt säker på hur det gick, men jag fyllde i allt så ett VG+ hoppas jag iallafall på.
Emil hjälpte mig lite grann med samuppgiften och sen drog jag hem för att fixa mig inför ikväll. Jag är pretty much redo. Halv tre ska jag vara i skolan och visa upp ett papper för samläraren i 4 minuter och sen drar jag till Grand för att hjälpa pickisarna.
Det är alltså vårat projektarbete, jag och 4 andra kompisar håller i det. Det är på Grand i centrala Uppsala och vem som helst får komma. 19.00 börjar insläppet och vi förväntar oss en massa folk som kommer att njuta av musiken och köpa lite fika! :D
Casual chic

Ni kommer väl?

Postat av: Sara

Hallå!! Du har en superfin blogg och du är helt underbar!!:) jag undrar om du skulle kunna göra en sminkvideo där du visar hur du sminkar dig när du ska ut på krogen/fest?:) dina videobloggar är bäst!!! Kram

Sv; Absolut! Jag gör möjligtvis en i veckan eller under nästa vecka! :) Tack, tack, tack så mycket! :D Kram!
Idag gick jag till etiken, var där en timme och tog sen bussen till Sala. Jag hade en vanlig lektion idag, sen är det bara 3 lektioner kvar (som ingår i paketet).
Jag ska snart till Maxi för att köpa kakmix till eventet imorgon. Så det blir att baka 3 kladdkakor ikväll.
Ni kommer väl?


Laserlight


Ankor, möte och affischuppsättning

Idag missade jag skolan totalt p.g.a. den där jäkla sömnen... I'll try better tomorrow.
Jag gick iallafall på en möte med projektarbetsgruppen. Innan det så satt jag och Alva vid ån och åt munkar medan två ankor försökte attackera oss. Haha!
Jag och Lotta stannade kvar på stan en stund och snackade en massa. När jag kom hem så drog jag ut Berri som hjälpte mig att sätta upp affischer runt om i Stenhagen.
Möjligtvis olagligt men wth.


One Thing


Mars Glossybox


Lite random

Hellu! Jag tog en liten bloggpaus under de röda dagarna, I know I know.
Under lovet så har jag plugga en massa körkortsteori och hängt lite med Johanna och Linnéa.
Johanna skulle få håret färgat, look at that long hair!
Idag var det första skoldagen och det skulle säljas lite fika, för att få in pengar till vårat projektarbete.
Najs
Gårdagens lunch bara för att. Mums.

Dance Again


Hårvårdsprodukter

För några dagar sedan var jag till Rusta och Maxi för att köpa lite nya hårvårdsprodukter.
Mjällschampo, maxi 25 kr. Jag har aldrig haft mjäll förut men på senaste tiden har jag märkt av lite "symtom".
Balsam, rusta 59 kr.
Utredningsborste med svinborst, rusta 59 kr. Ska vara skonsammare mot håret.

Superluv


Alvas nya stil + hungerspelen

I måndags kom Alva över en snabbis för att bli klippt av mamma. Sen drog vi vidare till stan för att kolla på "The Hunger Games" med några klassisar.
Så här ser Alva ut efter klippningen, en helt ny stil!

Lite bilder från igår

Lite bilder från gårdagen

Sent firande av mormor

Anonym om Haulvideo:
Kan du inte göra typ förebilder på dina ögonfransar sedan använda vaselinet i typ en månad och sedan knäppa efterbilder och skriva en resention om vad du tyckte och sånt? :)
Sv; Jättebra idé, det kan jag absolut göra! :)
Mormor kom igår och idag ska vi fira med massa god mat och lite gäster.

Marsfavoriter


In your light

Jag var med johanna igår kväll och vi beställde pizza, kollade film och busade med Tira. Men jag glömde totalt bort att ta fram kameran och fota. Så inga bilder från igår.
Imorse var jag till Sala för att ha en körlektion. Dagens lektion var 40 minuter lång så jag kommer att ha en 120-minuterslektion på onsdag.
Ikväll kommer mormor hit. Hon fyllde år för ett par dagar sedan så vi ska fira lite och hon stannar här i några dagar. Runt nio ska jag ner på stan och kolla på bio med några klassisar, jag ska se till att ta fram kameran då.
In your light