Sova i 11 timmar?

Nej nu är jag alldeles för trött, jag ska upp klockan nio imorgon. Hmm, sova i 11 timmar? JA TACK!


Imorgon är det skola, gitarr, boxning och kanske ny video? :)

Schnappi Das Kleine Krokodil

Kmr ni ihåg den här? :D


Ett fort åt Tira

Jag kom hem från skolan för ett tag sedan. Sedan dess har jag keeekat mat (lax i ugn... <3) och suttit vid datorn! Jag skrev ett viktigt mail till min studierektor idag, nu får vi se om 3:an blir lika förjävlig som 2:an? ;)
Jag är fett trött, asså det känns som att jag kmr somna vilken sekund som helst. Min mamma och Tira känner samma sak och sover just nu i MIN säng...

Haha ni måste se detta! Morsan köpte ju en matta på Rusta. Den var ihoprullad, så när man rullade ut den var den lite bucklig. Min morsa tar då fram alla böcker i bokhyllan och börjar lägga de på det "buckliga". Hahaha, så import-style!
Sen kmr vår granne och ser detta. Hon kollar konstigt på mattan och morsan säger;
- Vi vill att matta ska vara rak! Du vet, den var rullig!
- Jahaa, jag trodde ni hade byggt ett fort åt Tira!
Jag LOL:ar. Hhahahah, fan vad fult! "LOL:ar". Hhahahahhhaha. Iaf;

Tack så mkt "*C" who ever you are

C* Sökandet efter den bästa mascaran:
Du kanske ska ha kortare videos så man orkar titta på hela?? kram

Sv; OMG hahaha jag vet! Seriöst har fått lite kommentarer om det där asså. Jag vet inte riktigt vad det är. Jag tänker; nu ska jag göra den kort och jag har egentligen inget att snacka om. Och så blir den aslång! Jag fattar inte...
Men jag ska absolut tänka på det! Fler videoinlägg, fast korta. Got it! :D

Tack så mkt "*C" who ever you are. Ser ni vad som händer när ni kommenterar? Jag ser till att justera mig efter vad ni tkr. Det är jävligt kul att gå in och se att man fått kommentarer. Skitkul! Fortsätt med det :)

Kul.

F*ttas helvete vi missade bussen!
Åhhhhhh, jag blir fucking galen. Men whatever. Jag ska kolla på den Cam-inspelade filmen på internet. Kul.

Sökandet efter den bästa mascaran


The Hottie and the nottie

Som väntat så ska vi gå på filmen som börjar klockan 21.00. Haha, morsan har aldrig varit bra med tider :).

Det finns faktiskt inte så mkt att skriva om just nu. Jag kollar på "Hottie and the nottie". Haha, den är ju så rolig och dålig! Men kolla inte på den samtidigt som du äter...


Burlesque

Jag vaknade alldeles för sent idag. How will I ever sleep tonight? Jag vill ha sådana här tabletter som gör att man vill sova. Inte seriösa sömntabletter, utan såna som lugnar en och får en att vilja sova. Berri hade såna, men de gick ut för ett år sedan -.-'.

Jag och Berri ska till Maxi och köpa godis sen till Ica Väst och köpa Ben and Jerrys. Klockan 18.30 ska jag och morsan på bio. Hon vill se Cher och Christina Aguilera, och jag har hört att det är en bra film (y).


En failad "You're still the one"


Den var jävligt god, och värd 20 spänn. Men inte 50!!!

Vi hann aldrig till IKEA! Morsan ville att vi skulle gå och kolla jeans på diverse affärer och rätt som det var så var klockan fem! Vi skynda oss till Rusta och hitta inget jag ville ha! Jag ville ha "Denivit" och wannabe UGGs för 50 spänn. Fanns inte!
Men morsan hittade en matta och fryspåsar... good for her! Det jag hittade och vill ha, men inte har råd att köpa, är en skitsnygg, svart, stålsträngad gitarr för 700 spänn! Jag höll på att dö när jag såg priset jag ba, men detta kan ju inte stämma... Men det gör det! Men jag vet inte hur bra en sån gitarr kan vara, vill inte ha en skitgitarr. Ska jag ha en gitarr så ska den vara bra, kosta får det göra...
Sen drog vi till Ica Väst och köpte min allra första "Ben and Jerrys"-glass. Jag har aldrig i hela mitt liv ätit en sådan glass. Jag är alldeles för snål för att pröjsa 50 spänn för 500 ml glass. Det är ju vansinne! Men på Ica Väst kostade den tjugo spänn så vi tog två! Nu var det dock bara sorbet som priset gällde, men det var skitgott! Alla lär veta att jag älskar islglass och sorbet är lite som isglass i gräddglassform :).
Den var jävligt god, och värd 20 spänn. Men inte 50!!!

Titta vad jag hitta på maxi igår! Alkoholfri mojito, lovely!

Jag drar till IKEA och Rusta med morsan nu

Jag drar till IKEA och Rusta med morsan nu. Hon behöver lite random saker och jag vill ha vegetarisk pizza :)
Dagens outfits



Be without you

Detta skulle kunnat vara jävligt bra om han kunde sjunga, kunde engelska och såg bra ut.


Inköpt från Coop och Maxi!

Är jävligt shoppingsugen idag. Så lite fler saker blev inköpta när jag var på Maxi oxh Coop idag.
Mkt reklam om dessa, så jag vill try them out. Det kmr att bli en review senare. 10 spänn styck på Coop.

En badbomb från Maxi, denna ska vara lugnande. 22 spänn

Denna andra bomben är min favorit! Den kostar 25 spänn och är skitbra! Värt pengarna som in i helvete, denna ska jag köpa regelbundet. Detta är andra gången jag köper den.
Känslan är som att vara på spa. Det flyter blommor runt omkring dig, vattnet är havsblått och det luktar jättegott!

Morsan ville att jag skulle ha en stor kalender, så jag drog till Coop och köpte en för 40 spänn!

Järntillskott. Dessa är receptfria och kostar 67 kr på apoteket. Ska vara skitbra för vegetarianer och gravida! Haha, personen på apotektet undra om jag var gravid. Öh, tack? Haha, jag ba "nej bara vegetarian, just nu!".

Fuktkräm från apoteket för 68 spänn.

En filt för 10 spänn på Coop. Det är nämligen så att Tira är med mig när jag sitter vid datorn och kollar på film, speciellt om mamma inte är hemma. Så jag köpte en söt babyfilt till henne.


Asså det här med tamponger är jävligt underskattat hemma hos mig. Både morsan och mormor tkr inte att det är bra med tamponger. Så jag har ju hakat på. Men senaste gången jag hade mens så kände jag att jag ville ha tamponger. Jag har ingen aning om vrf, men det känns typ diskretare och bättre. Så nu är det jag som står för tampongerna i huset. *Just so you know*. En annan sak jag tänkt på, som jag läste på Katrins blogg. Vrf ska vi betala för tamponger? Asså joo visst; det är folk som tillverkar de, de ska ha lön. Men jag menar att vi måste betala för något som vi inte valt alls. Varje/varannan månad lägger vi ut pengar på saker som killar inte behöver lägga pengar på. Toapapper är ju också nått vi behöver, som vi inte valt. Men alla skiter. Mens är det bara tjejer som har. Tänk på det, nästa gång ni är och handlar tsms med er kille, be honom stå för tampongerna, bindorna och trosskydden!
21 spänn på Maxi. Hur mkt blir det på en livstid?

Från Rusta och Tallinn

Jag köpte Franck Provosts värmeskydd för 60 spänn på Rusta

En bredtandad kam för 14 spänn.

Lumene mascara/eyeliner

Från morsan
En fet katt köpte morsan i Tallinn (det är kattens och kaninens år)


En ask med choklad (märk katterna)

Asgoda saker som inte alls finns i Sverige. Vet inte hur jag ska förklara de. Tänk er ihop-pressade Keso-kvadrater, med smak av choklad och vanilj.

Lime-te från en liten butik i Tallinn, luktar gudomligt!

Det är Hucko och Bo

Åh herregud. Jag skrattar så jag får tårar! Hahahaha Khadidje i mitt <3


Detta är mitt 1000: onde inlägg!

Gissa vilket nummer detta inlägg har? :D Detta är mitt 1000: onde inlägg! OMG, fett coolt. Gah, jag älskar att jag har uppdaterat nästan varje dag. Till skillnad från mina söta, fina vänner. Jag nämner inga namn. Lr jo, *mohahaha*. Samina, Aisha (tog bort sin blogg efter 3 dagar!?), Joel (-.-'), Alva (a), Sara W. (fast hon börjar igen :D), Cherpa och massa fler, kan inte säga för de är "hemliga" lr lösenordsskyddade. UPPDATERA! Puss <3
Men asså hallå, detta är ju fett kul! Men som jag sagt så många ggr förr, jag skulle inte ha fortsatt om det inte vore för att ni läste bloggen. Så tack så mkt! :)

Dagens outfit

Josephine ritade av mig och Tira :)

Så här ser Alva ut ibland...(vaskarrujörah?)

Haha, första teckningen är på mig och mina barn

Det här är Lottas framtida hund. Den ska heta Göran! -.-' *märk Thereses* Haha, pickis är allt söt!


Jag leker med hiphopen som ingen annan kan

Åh, jag kmr ihåg att Berri tipsade denna till mig när vi gick i typ 9:an... Men då lyssnade jag inte riktigt på den. Nu gör jag det. Asså så jävla bra! Så jääävla bra!


Man är ju på G! Nja..

Dagens agenda
  • Duscha - Check!
  • Frukost - Check!
  • Skola - Check!
  • Ut med Tira - Check!
  • Städa lägenheten - Check!
  • Laga mat
  • Bädda sängar
  • Ut med Tira
  • Läsa igenom naturboken
  • Kolla film
  • Sova
Man är ju på G! Nja.. Men man vill itne att morsan blir arg. Tänk om hon kom hem och allt var kaozz, damn asså hon skulle klippa min tung! (Getting old!?)
Nej men nu ska jag laga mat!

Nej, men nu ska jag ju städa!

Berri skrev "städa", för att hon visste att jag inte skulle städa. Men hon vet ingenting! Haha, jag ska städa :D, lite iaf. 2-3 rum för då slipper jag det imorgon.
Morsan kmr hem på fredag. Känns helt ok, men jag vill ha en vecka ledigt till om jag skulle få välja. Men pengarna börjar ta slut...
Imorgon är det engelska och svenska, sen ensemble. Ganska chill dag. Dock vet jag inte hur pepp jag är på engelskan. Jag har inte varit där på 4 lektioner. Jag hatar vår lärare, men what to do?
Jag har blivit helt beroende utav ostbågar. Typ helt totallt galen i ostågar. Det är såå gott? OMG, har jag blivit Maria Montazami... :O
<3

Nej, men nu ska jag ju städa!

The book of love


film mysssssssssss

Heeej bloggen, Berri här!

Söta Therese är ute men hundar medans jag sitter här och bloggar åt henne. Hennes skoldag har vart som vanlig. Hon slutade runt tolv-ett. Hon drog hem för att gå ut med Tira. På vägen hem mötte hon mej och bara jublade av glädje och insisterade på att jag skulle förgylla hennes dag och göra henne världens lyckligaste + lite mein.  Nej men idag skulle vi umgås men hon var tvungen åka tillbaka till skolan för mattestuga. Jag följde med henne. Det var helt okej.

Efter det drog vi hem till henne  igen och lade mat. Nu håller vi på och väljer film.. eller ja, jag gör det medans hon är ute med hundar :)

Hon ska även städa och tvätta senare och jag ska hjäpa henne dricka upp två liter läsk och drygt ett kilo godis och popcorn. Dessutom ska vi (kanske) baka för att hinna ta slut på grädden innan den ruttnar! ;) MYYYYS!

puss och kram! :*




Wouldn't it be nice!

Efter gitarren och kören så kom Berri till mig. Hon ville till maxi och köpa godis, 3.90 PER KILO ÄR GALEEET! Så vi köpte lite läsk och godis sen drog vi oss tillbaka hem till mig. Vi åt lite, snacka lite och kolla på TV lite. Jag har ännu inte hunnit kolla på någon utav filmerna, men ska göra det nu. Jag känner mig fett sugen på "Tsatsiki".
That's pretty much it, jag ska tvätta bort sminket och tjocka mig :)
Wouldn't it be nice!

95% av filmerna har jag sett! :)

Idag har jag varit hos Eevi och hon lät mig låna en massa filmer!
95% av filmerna har jag sett! :)


Jag skojade inte när jag sa mkt va? Haha, nu ska jag till gitarren!

Snart ska vi få äta

Snart ska vi få äta. Jag är fett hungrig, och mår lagom illa. Känns fett bra! :)

Idag ska jag dra till gitarren och kören. På gitarren ska jag lära mig "Just the way you are". På kören ska vi sjunga helt nya låtar, eftersom det är ny termin och för att våren närmar sig.
Annars händer inte så mkt idag. Uppdateríng efter skolan (y).


Review av spinningen


Ser ni min pickis?

Jag glömde visa bilderna från igår!
Ser ni min pickis?

Importer... :S



Jag vill se stora neonskyltar

"Mitra om 350 spänn för en hel månad:
Nice! Jag skulle inte vetat om det här med busskortet om det inte vore för dig x) tack :D"

Sv; Tack och lov att jag inte är ensam om att få reda på detta nu. Jag gick in på ul.se av en slump och såg då att man kunde pröjsa mindre om man var student. Men hallå, vrf gör man inte stor reklam av detta!? Fler studenter som åker buss, är det inte det man vill ha? Speciellt här i Uppsala. Jag vill se stora neonskyltar. Reklam i bussarna, på busshållsplatsen, cafeér whatever... Make it big!
Mitt i denna bild ska det stå, "STUDENTER, SÅ HIT! NI KAN SPARA 150 SPÄNN I MÅNADEN OM INTE MER!"


350 spänn för en hel månad

Idag köpte jag månadskortet för ungdomar. 350 spänn för en hel månad. Åk hur mkt du vill under en månad och du betalar endast 350 spänn. Vrf har jag inte vetat om detta tidigare!? Jag pröjsar 400 spänn i månaden och då räcker det endast till skolan och tillbaka. Helger och sånt då? Ja, då bli det ytterliggare 100 spänn. Jag sparar 150 spänn i månaden, det är så jävla värt! Nu kan jag spara ännu mer till resan i juni :D.
Värt!


Jag mår inte världsbäst idag, om vi säger så. Jag har köpt hem lite godis (3.90 på maxi!!!) och energidryck, plus att jag har laddat ner lite filmer.
Har skrivits mkt om på face, så I wanna see what all the fuss is about.

2 random long-time-no-seen filmer

I got your back

Åhh, jag är så trött idag! Jag har verkligen ingen ork att ladda upp bilder e.t.c. Men imorgon så kmr de upp! Plus en video, om inte två! ;)

I got your back


Mot spinningen!

Jag ska alldeles strax bege mig mot stan och möta upp Carro. Vi ska på spinning ikv och jag har hört att det är kul. Lottas match var jag ju på också! Hon var väldigt duktig och det kmr upp suddiga bilder senare ikväll.

The stew was a success!

The stew was a success!


Nu ska jag och Berri alldeles strax bege oss mot Fyrisskolan och kolla Lottas match. Vi blir lite sena, men I don't think Lotta minds ^.^

Jag köpte grytbitar igår

Jag vaknade klockan 10 idag. Helt själv, utan väckarklocka. Det är ju helt fantastiskt.
Idag ska jag på Lottas basketmatch och kolla in pickalurven :). Sen ska jag och Carro på ett pass. Vi har inte bestämt vilket ännu, men vi får se!
Det är fint väder idag! Så jag tog bilder


Nu ska jag gå och laga mat. Jag köpte grytbitar igår. Vegetariska ofc, men jag vet inte riktigt hur man gör gryta. Så jag ska kolla lite recpet och sen återkommer jag med svar!

Ikväll blir det "Hundtricket"

Blogg.se har varit lite trögt idag... Men nu kan jag uppdatera som vanligt! :D
Jag har inte gjort så mkt sen ÖoB. Ätit, gått ut med Tira, badat, diskat. Inte mkt mer. Jag ska sova snart och vill kolla på film. Ikväll blir det "Hundtricket", haha typ 10 år sedan... :)

4 bilder från idag

Haul från ÖoB


Nu är jag påväg till ÖoB och Rusta!!!!!!!!!

Nu är jag påväg till ÖoB och Rusta!!!!!!!!!
Haul kmr upp ikväll.

Pissa ute!

Hej Bloggen.
Alva, Alex och Lotta är här. Vi ska kolla lite youtubeklipp. Hejdå

Videoinlägg från hytten


Inköpt i Estland

Vi köpte en kalender. Anledningen till kaninen? Haha, det är kaninens och kattens år!

Skitbra vattentät kajalpenna. Den här är skitbra, SKIIITBRA! Och den kostade 14 spänn... Anledningen till att jag inte köpte fler var för att jag trodde verkligen att den skulle suga, men jag behövde en till kajalpenna. Så jag såg denna och ba, aja tar denna då! Ajaj, jag ska be mamma köpa 3 till!

Puder behövde jag också, så jag köpte en för 15 spänn och den här är också JÄTTEBRA!!! Haha, galet.

Jag vet inte vrf jag köpte plåster? Jag tror att anledningen var att jag ville ha i väskan ifall att och sen behövs det hemma också, de kostade 5 spänn, så why not?

Haha, Valentina är cool! Tiiieewwwp

I onsdags så kom vi i tid till båten, fatta hur nästan omöjligt det är att komma i tid med min mamma ^.^.
Spelar ingen roll om hur kallt lr varmt det är, isglass är alltid bra!

Denna hade jag med till skolan idag, för morsan var tvungen att köpa. Hennes argument; "Det är billig!"

Ego-Emo

Haha, Valentina är cool! Tiiieewwwp

Vrf heter det så här!?

Bio mitt i gallerian, så smart!

Drinkilicious!

Jag skyndade mig tillbaka till skolan idag. Då möttes jag av en glad Alva...

That's pretty much it! Jag ska till maxi just nu och köpa lite saker tills ikväll. Ikväll kmr Alva, Alex och Lotta hit. Vi ska kolla på "The Sound Of Music", sen ska de sova över här.
Jag uppdaterar säkert mer imorgon!

Insett vad "prenumerera"

Nu är jag hemma! Och hungrig som ett djur, jag har inte ätit på hela dagen. Senaste gången jag åt var igår klockan 19.00.
Just nu ska jag äta, kolla bloggarna jag läser och kolla klippen på youtube. Jag har nämligen insett vad "prenumerera" betyder, är inte det lite underbart? :D Så nu följer jag vissa personer på tuben och det är bättre än mina TV-serier!
Sen uppdaterar jag bloggen!

Just nu är jag på väg till skolan

Just nu är jag på väg till skolan och ska göra det där jävla idrottsprovet, sen blir det med.grundkurs. Klockan 15.40 slutar jag idag. Vem faan slutar så sent på en fredag!? What keeps me goin' är att jag ska hämta Tira klockan fyra idag. Sen måste jag nog gå och handla lite matttt. Men jag uppdaterar såklart som vanligt idag!


Tidsinställt blire!

Tidsinställt blire! Det verkade vara fler inne som läste när jag gjorde de, så jag tänkte att det är mer värt.
Nu är vi påväg till Sthlm och möter upp mormors systrar och drar till Värtahamnen.
Tallink Baltic Queen


De har ju tagit bort MTV, så jag vet inte vad jag ska titta på i hytten!? Jag har ingen bärbar dator heller... Aja, Tv1000 any good? Vi får se!


Men jag lägger mig tidigt för att jag ska upp tidigt nästa dag. Vi ska iväg runt 09.30. Så jag får väl säga godnatt och slänger in en låt!


Fan. Sötis!

Min bebis lämnas just nu. Min allra dyrbaraste ägodel (hittills...) Hon kmr att ha det bra, men jag saknar henne. Fan. Sötis!


I Tallinn

Nu är vi på väg till stan och ska kolla runt lite på billiga badbomber (haha, min sysselsättning för idag!) Sen klockan 13.00 ska jag till massören och sen till mataffären är och köpa lite mat innan vi ska på båten. Jag träffar upp mammas mostrar klockan 16.30 vid hamnen och sen drar vi tillbaka till Sweeeeden!
Morsan stannar här i en vecka, så jag kan knappt vänta tills jag kmr hem! Jag ska få träffa min underbara Tiramisusi imorgon!!!
Hähääää, alla mina klasskompisar sitter säkert i skolan ju nu och pluggar their asses off! Medan jag chillar i Estland. Lr asså jag vet inte om man kan chilla i ett av Europas fattigaste land? Nu har de euro här också, hur tänkte de!?...


Jag hatar min "fjång"

Nu ska jag gå och lägga mig. Hoppas ni är nöjda med inläggen. Tkr ni om att det är lite text och sjuttio inlägg, lr när det är mkt text och kanske tre inlägg? REAGERA!
Jag hatar min "fjång". Ser ni? Där luggen slutar. *FJÅNG* Ansiktsuttrycket visar att jag hatar fjången.

Assow, gowdnawt tiewp!



Therese bästaste hamburgare

Jag gjorde egna hamburgare idag. Vet ni hur man gör Therese bästaste hamburgare? Jo; rostat bröd, qourn-hamburgare, lök, tomat och gurka! Så är det.
VADSKADUGÖRA!? *möms*

Lagt till lite fler kategorier

Nu har jag lagt till lite fler kategorier i bloggen. Ni kan alltså gå till kategorierna och kolla bl.a. låttips, filmtips, outfits m.m. Jag har självklart inte lagt till alla ännu, jag pallar inte gå tillbaka i hela arkivet och sorterar. Jag har som sagt haft bloggen i ett år nu, och det är en massa inlägg!
Men lite har jag sorterat, och jag kmr att sortera ALLA inlägg från och med nu. Checka in kategorierna och kommentera om ni vill ha en till ;). Typ bilder, vänner, Tira...

"Dr.Pepper"

Vad är grejen med att flera inte tkr om "Dr.Pepper"? Jättemånga av mina kompisar tkr att den smakar som en medicin de drack när de var små. Därför dricker de inte den mer, för det påminner om medicinen. Vad är det för medicin? Och vrf fick inte jag den medicinen!? Jag älskar "Dr.Pepper"! Lr asså, älskar och älskar... Jag säger inte nej till den, den smakar gott!
Och idag kostar den 5 spänn på Maxi, hihi!

Stämningsapparat?

Ingen kör var det idag! Jag vet inte vrf, jag har ingen koll på när den börjar heller, men idag var det helt tomt och mörkt i körkan!
Jag var iaf på gitarr och lärde mig "Free Fallin'". Den finns på Ultimate-guitar, men det är sååå mkt enklare och bättre att lära sig från honom. Så jag lärde mig en annan version av den, han justerar efter min röst också, vilket är bra!
Åhh, jag drog torraste skämtet idag, och så blev det konstig stämning -.-'. Jag säger;
- Jag har inte med mig gitarr, men jag tog med mig capo och stämapparat.
- Ah, men det är jättebra, jag har en massa gitarrer här.
- Haha, jag har tränat på att säga stämapparat sedan jag köpte den. Förr kallade jag den alltid för stämningsapparat.
- Haha, jasså? Ja, men det är ju inget vi behöver här inte :).
-Heh, ehh, nej, asså, heh, ah. :$
Och det som bidrar till den skämmiga stämningen är att han faktiskt ser riktigt jävla bra ut. Asså en kille som spelar gitarr och ser bra ut för att vara 25 år, what more do I need?
Åhh, jag känner att denna dag är väldigt Lottafierad "/. *Lotta, om du läser detta: I LÖV JU! <3*
Stämningsapparat, någon?

Bestefar og jeg

Jag ska till Maxi nu och handla lite mat till imorgon, sen har jag gitarr och kör. Uppdaterar när jag kmr hem!
Kolla det här roliga klippet. Haha, såg det idag på Bingo's blogg.


Haha, småsaker som dessa får mig att skratta!

If you notice this notice you will notice this notice was not worth noticing :)

No gravity

Så! Nu sitter jag vid datorn i skolan, jag har just nu geografi. Jag tänkte att jag slänger in ett inlägg och jag ska hela denna dag försöka att kompensera för att jag inte skrev igår. Jag hade helt ärligt talat inget att skriva om igår. MEn idag ska jag in med minst 7 inlägg! Några kmr säkert att bli tråkiga, men det får ni stå ut med, det är inte så mkt intressant som kan hända under en dag. Men jag ska packa lite, jag ska sjunga lite, jag ska spela lite gitarr, jag ska äta lite och kolla lite på TV. Så inlägg blir det! :)


Jag har absolut inget att skriva om. Imorgon, imorgon!

Jag har absolut inget att skriva om. Imorgon, imorgon!

Att dricka kallt vatten när man sitter i ett varmt bad

Matten kör jag imorgon! Idag ska jag läsa slutet av "The picture of Dorian Grey", i mitt underbara badkar. Jag vet inte vrf men varje söndag har blivit "spa-söndag". Jag badar typ 3-4 ggr i veckan, men på söndagar kör jag hela kittet. Scrub, masker, naglar, krämer, hårinpackning o.s.v.
Vet ni vad det bästa man kan göra är? Att dricka kallt vatten när man sitter i ett varmt bad. Asså det är såååååå skönt och gott, haha! :)

På onsdag drar jag, morsan och 2 utav mina mormors systrar till Estland. Jag ska på massage (morsans kompis är massör och det hela kostar 100 svenska spänn), morsan ska stanna där i en vecka och mormors systrar ska köpa tax-free cigaretter. Ahh, family vacations :). Haha, men det är ofta så det ser ut ^.^.
Nu åker jag alltså inte för nöjes skull utan för lite behandlingar, inte alls lika kul som det låter. Jag kmr att gå i skolan på onsdag (jag slutar 12) och sen kmr jag att gå till skolan på fredag eftermiddag (jag har idrottsprov och med. grundkurs), tro inte att detta är en extra semester lr nått! :)
Tira stannar hos våra "hundkompisar". Vi brukar ju ta hand om deras Ludde ibland, och de ställer upp för oss! ;)
Ludde (och Tira i bakgrunden)

En utvilad och glad Therese

Wohoooo vaknade ett idag! Fantastiskt, nu kmr man aldrig att kunna somna inatt. Vet ni vad? :D Jag har inte gjort en endaste läxa!! :D  Det är så jag fungerar, ALLT ALLT ALLT I SISTA MINUTEN! Det sätter igång blodflödet! Wohoo, kinda gross though... :S
Iaf, jag ska till Maxi nu och köpa lite matvaror, UNDRA VAD JAG KMR TILLBAKA MED!! :D Åhh, så låter en utvilad och glad Therese! Wiiiiie! *griskulting*

Skål för bloggen!


Idag fyller min blogg 1 år!

Idag fyller min blogg 1 år!
Tänk att för ett år sedan så började jag min blogg och har försökt att uppdatera varje dag. Vilket jag inte riktigt har gjort, men ungefär! Shit, det känns kul faktiskt. Jag trodde aldrig att jag skulle få regelbunda läsare, jag trodde typ att de skulle vara 3 pers. Men jag har ungefär 16 regelbunda och resten är random, tror jag. Lr det kanske är så att alla mina 22-30 läsare är regelbunda? Njaa, vet inte! Haha, men kul iaf. Det kanske låter lite med 22? Men för mig är det helt fantastiskt. Att folk faktiskt tar sig tiden att gå in och kolla min sida på internet. Man lägger ner tid för mig. Det är jävligt kul. Jag tror inte att jag skulle uppdatera lika ofta om det inte vore för er. Så tack!
Jag kommer absolut att fortsätta bloggandet, jag vet inte om jag kmr att sluta. Jag har iaf absolut inga planer på det. Fortfarande så är syftet för min blogg att det ska funka som en dagbok. Så att jag i framtiden kan gå in och kolla vad jag gjorde varje dag. Fett coolt! Jag älskar att det har utvecklats till videoinlägg, sånginlägg och mer personligt skrivna inlägg. Jag vet att jag inte skulle vågat göra dessa saker för typ 2 år sedan, men nu gör jag det! Tack vare bloggen. Helt underbart!

Tack till er som följt min blogg, fortsätt att göra det ;)
Ha det muu <3


Baby food

Hahaha, dagens roligaste klipp! Jag skratta så jävla mkt!
Nej men seriöst, jag kmr att laga min baby food! *för mina framtida barn, inte till mig själv* *fast jag kanske ska göra lite till mig själv?* *hmm...*


En hund ska aldrig bitas

Jag hann inte till yogan igen. Haha, fan asså! Men jag kom typ 2 min sent, och vågade inte gå in. Men jag gymmade ist, sen joinade Carro. Sen gick vi hem och det är faktiskt inte så kallt ute idag. Jag gick ut med blött hår och trodde jag skulle dö, men det var helt ok faktiskt. Spring is on its way?
Men iaf, jag sov ju skitlänge igår och vaknade på natten utav att Tira typ skäller och morrar åt morsan. (jag sov i morsan säng för att inte bli störd). Helt plötsligt hör jag hur Tira biter morsan, och morsan slår henne på nosen. Hahahah drama klockan fyra på natten!!! Jag ba;
-Vrf slår du henne!?
- För att hon bet mig jättehårt! :O
- Vrf bet hon dig? :s
- För att jag inte fick ta täcket ifrån dig. -.-'
Hahahaha, Tira har alltså blivit arg på morsan för att hon tog sitt täcke. Fattar ni? jag sov med morsans täcke. På natten ville hon ha tillbaka täcket, så hon hämta mitt täcke (ifrån mitt rum). Sen ska hon byta täcke medan jag och Tira sover. Morsan börjar dra och byta. Och Tira bara hoppar upp och blir skitarg. Hahaha, asså allt är safe.
Shih tzus (hundrasen) är vakthundar och de har bara en ägare. Den kan ha flera personer som den lyssnar på, men bara en matte/husse. Jag är den personen. Så då måste hon "vakta" mig. Men hon gör det inte bara så där, utan när jag inte är medveten. När jag sover, när en okänd man kmr fram, när jag är ledsen lr rädd. Det är oftast bra, men ibland inte. Som igår natt t.e.x. allt gick ju bra egentligen. Men en hund ska aldrig bitas. Folk tror att det är kul när en chiuaua gör det men livsfarligt när en rottweiler gör det. People, det är samma sak! Det är samma art. En hund ska aldrig bitas, det tyder bara på att hunden är osäker. Igår var Tira osäker, hon blev lite rädd och lite för "vaktig", därav smällen på nosen. Då fattar hon; så här får man aldrig göra.
Tira bits egentligen inte alls. När man leker med henne, så nafsar hon men hon släpper direkt, hon tar aldrig ett bett. Men om hon bits för att hon är irriterad är en annan sak. Det tyder på att hon inte tkr om det du gör, att du kanske skadar henne lr liknande. Hon har bitit morsan ibland för att morsan har lekt för "hårt" med henne, det har hon all rätt att göra. Det är hennes sätt att kommunicera, hon kan ju inte prata. Detta händer alltså om hon inte kan komma loss från ett grepp e.t.c.
Haha, mkt om hundpsykologi där, men det är kul! Det är kul att veta hur hundar tänker. Vrf de gör som de gör.
Vi kan köra på mer sånt här! I like it. Men iaf nu ska jag ut med Tira.
Vakthund!

These arms of mine


Fredag den fjortonde


Haha, har ni sett något så roligt!?

Haha, har ni sett något så roligt!?
Jag kmr inte ihåg vem som tipsade om denna, jag kmr iaf ihåg att jag och Mitra satt och skrattade mkt åt den här. Ahh see for yourself, men skämmigare blir det inte.


Vi ska göra våra val inför 3:an nu

Asså jag har suttit vid datorn och haft denna sidan uppe i en hel timme och inte kommit på hur jag ska börja. I skolan hände ingen speciellt. Vi ska göra våra val inför 3:an nu. Jag har ingen aning om vad jag ska välja. De kurser jag vill välja är typ på samma block. Åhh, cpsvårt!


Den här boken måste jag läsa ut innan måndag. Egentligen skulle jag inte läsa den alls (pallar inte) men vi ska jämföra boken med filmen, så jag måste läsa den nu. 4 dagar, wohoo!


På ensemblen så har vi enats om att sjunga en låt på alla hjärtans dag. Det blev "kiss me", vi funderar på "Just the way you are" också.

Alma kom hit idag med presenter!

Alma kom hit idag med presenter! Lööööve it! :)
Schampoo and conditioner!

Duschtvål som luktar bubblegum OCH är "Hello Kitty"! :D

Lipbalms, asså jag kan inte få nog av dessa!

Ett silver-halsband, med vågmärket på (jag är våg)

This iss how it looks like up close

En liten "Hello Kitty"-necessär. Perfekt nu när jag har börjat gymma. En i gymväskan, en i handväskan, en i badrummet och en till resor. PERFECTION!

Dansade "Fuego"

Gah är så glad att min kamera är hemma hos mig! <3 Jag var glad redan i bussen, så jag var tvungen att ta en bild!

Moi

Jag och Carro dansade "Fuego". Så jävla najssss, det var så skön musik så det gick inte att INTE röra på sig. Helvete, var skönt och bra det var! Fler gånger ska det köras. Inget är har varit bättre än boxningen än, men vi får se. Jag vill prova alla pass innan mitt kort tar slut (i slutet av juni). Då kan jag skriva en "Topp fem- lista" för er.

Så här ser man ut! :D


Love the way you lie

Min älskade kamera är äntligen hemma! Som jag har saknat den! <3
Jag ska snart vidare till Friskis för att dansa med Carro, men jag hinner sitta vid datorn lite först ^.^
Bilder och sånt kmr senare ikv, så nu kmr låttips!
Så jäkla bra!


Lollo hälsar

Jag kom till skolan i tid och allt. Typ första gången jag har kommit i tid till en onsdagslektion och så är det inställt. WTF!? Karma's a bitch...
Så nu har jag bara natur kvar. Sen ner till friskis (köpa kort), expert (hämta ut kamera) lite mer ärenden...
Sen ska jag hem, för klockan 19.00 ska vi gå och dansa fuego!

Lollo hälsar *HEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ BLOGGGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN* :D

"Love & other drugs"

Har nyss laddat ner "Love & other drugs", ska kolla på den och sen sova.

Fransk manikyr?

Kan man fortfarande kalla detta fransk manikyr? Jag bestämde mig för att göra något lite mer annorlunda igår, detta blev resultatet. I like it.

När är semeldagen?

Haha så söta! 2 för 10 på COOP :)

Tatuering också, tuuung!

När är semeldagen? Iaf, jag köpte idag.


Idag ska jag bara chilla resten av kvällen, typ duscha kolla på film e.t.c.
Imorgon ska jag stanna på stan hela dagen. Först skola (ofc) men jag slutar typ tolv. Sen ska jag ner på stan och köpa ett nytt friskiskort (denna gången säsongskort). Sen vidare till Expert och hämta ut min efterlängtade kamera :D. Sen ner på stan och göra random shiet, för klockan 18.00 ska jag dansa med Carro och Fredrik på friskis, pallar inte dra hem emellan.

Lotta har kirrat biffen!

Hemma från första skoldagen nu. Jag är skittrött och jag har ingen aning om jag har gitarr lr kör idag, så jag skippar de två! Just nu ska jag till Ica Väst och sen Maxi.
Detta är min och Lottas snuskhummer ^.^

Lotta har kirrat biffen!

Jag är uppe och i tid

Helvete vad trött jag är! Men jag är uppe och i tid till lektionen.

Just nu har vi geografi och tydligen så drar vi till Natur historiska 17:e februari. Najs bajs.
Men nu är det meningen att jag ska göra någon nytta vid denna dator. Men är hemma vid tre idag. Då ska jag till maxiiiiiii, höjdpunkten utav dagen!
Det här är Lotta


Jag behöver en ny tandborste

Asså jag har inte gjort någonting speciellt alls idag, på riktigt. Jag var till Berri en sväng och satt vid datorn och kollade på TV, det finns ju inget att blogga om.
Imorgon börjar ju skolan, så det blir väl liiite bilder därifrån. Annars ska jag väl dra till maxi? :D Jag behöver en ny tandborste. Kan ni fatta att jag bloggar om att jag behöver en tandborste? Hur B kan detta bli?

Nej, men nu ska jag kolla på film och sova! För imorgon ska jag upp åtta. Jag kunde knappt komma upp klockan 14.00 idag, hur ska detta gå!?

OMG, imorgon börjar skolan

OMG, imorgon börjar skolan. Inte kul alls. Jag vill ha ett mkt längre lov, då jag bara kan sova och umågs med vännerna. Men men, snart kmr väl nästa lov?
Idag har jag bara tagit det lugnt och gosat med Tira. Jag ska till Berri alldeles strax oxh kolla på en till film kanske.
Annars finns inte mkt mer att säga. JAG HATAR SKOLAN :(

En random video på Tira


Nyss hemkommen från Berri

Nyss hemkommen från Berri. Hon ville att jag skulle komma till henne för att baka (hon ville egentligen bara ha mjöl...) Haha, men asså kladdkakan liknade seriöst bajs! På riktigt, hon hade fel form. Det blev kladdkaka i flytande form. Ganska gott, men extremt sött.
Bajskakan

Så här ser det ut när hon bakar...

Haha, fett trött och sliten import


Vi kollade på årets bästa film, på riktigt! "My name is Khan" är seriöst 2011: s film


Köpt i Riga

Hello Kitty-tuggummi

Tiramisú-choklad

Uuuuuunderbar badbomb, från deras Lush.


En helt fantastisk resa med Alva och Alex

Så jag har alltså haft en helt fantastisk resa med Alva och Alex! Det har vart engelska dialekter, fulla gubbar, mellanrum mellan ben, granar och disco! Haha, vår helg i grova drag. Asså det har varit skitkul och idag är vi bara slut i heeeela kroppen!
I frihamnen väntade vi på min mormor, som aldrig dök upp! Men kebabrullar åts! :)

I hytten spenderades hälften av tiden

Dance!

Riga!
Turistbilder

Frukost

Middag

Sexyness

Titanic!

Alcohol, pissdyrt på båten...

Däckade...

Dagens frukost <3

Hemma!

Hemma! Har haft en helt jävla värd helg! Skriver senare, jag måste kolla bloggar och face book (y)

Dagens outfit!


What's in my travel bag


REDO FÖR RIGA

Vaknade 10.00 idag och är pigg som en engelsk girs :D.
Pizzan är klar, Tira är utgången, sminkad, påklädd, REDO FÖR RIGA helt enkelt :).
Haha, Tira får en massa klumpar av snö i pälsen. Fick bära henne hem, hon orkade helt enkelt inte gå.


Fick ett sms av Pickis idag, HON KAN INTE FÖLJA MEEEED :(. Hon är hemma och är sjuk. Asså stackars Pickisen, men vi ska dansa och parta åt henne! :) <3
Pickis :( <3

Look at the pretty pink!

Det absolut bästa jag gjort idag är att ha badat. Det var så jävla skönt, jag höll på att somna.
Look at the pretty pink!

Kladdkakan är inne i ugnen!


Jag har varit ute med Tira, gått till maxi, städat vardagsrum och mitt rum, packat väskan, fixat i ordning håret. (visar imorgon hur det ser ut på video). Pizzan kmr jag att göra imorgon eftersom jag vill att den ska vara så "färsk" som möjligt eftersom den ska räcka två dagar.
Men nu ska jag vänta på min kladdis och fortsätta att kolla på "Keeping up with the Kardashians". :)

Nu är jag klar med naglar och hår!

Nu är jag klar med naglar och hår!

Håret tog mig 2 timmar att göra. TVÅ TIMMAR!

JAG SPYR PÅ ER!!!

Jag har sett det skönaste klippet i världshistorien. Nån la upp den på facebook, och jag föll för det här klippet så fort jag såg det.
Det här är till alla er patetiska nollor som klagar hela tiden. Asså jag står inte ut med er, ni borde förintas! Ni som klagar på era pojk-/flickvänner om saker som inte ens kan göra någon skillnad, ni som klagar på att ni "mår dåligt" för att få folk att tycka synd om er, ni som är så jävla bortskämda att ni inte ens vet vad ni skryter om, ni som äcklar mig genom att bete er som ni gör. Om du har tagit åt dig av detta, GÖR NÅTT ÅT SAKEN! Fattar ni att det finns folk som faktiskt mår dåligt och behöver proffessionell hjälp!? Inser ni att det finns barn som svälter i bl.a. Lettland, Indien, Etiopien, Uruguay!? Förstår ni att det finns djur som plågas varje dag, utan någon som helst anledning!?
Det som gör att jag typ vill spy är när jag sätter mig vid datorn, facebook är framme och alla fjortis/emos skriver och klagar. Asså JAG SPYR PÅ ER!!!! Detta är verkligen inte riktat till en person, det här handlar om flera. Ni är så äckliga människor, jag fattar inte hur ni är uppfostrade!?
Detta är ägnat till er!


Jag kan inte somna

Jag kan inte somna. Jag har försökt. Jag gick och la mig halv två, kollade på film i en halvtimme, stängde av och skulle sova, låg och vred mig, kände mig uttråkad, gick på toa och klockan var 05.00!! Galet, jag har inte sovit någonting. Jag vill inte ens sova. Men det kmr jag att vilja på dagen och det får jag INTE göra. Jag har en massa saker att fixa inför imorgon (drar på kryssning med fabulous people) och om jag somnar på dagen kmr mitt schema att rubbas helt! Jag är som en bäbis, TILLBAKS TILL FASTA SOVRUTINER!
Men iaf, coffee will keep me strong och så går jag och lägger mig tidigt I guess. Saker som ska göras idag;
  • Ut med Tira!
  • Fixa mina extensions
  • Göra om min franska manikyr (not nöjd)
  • Göra pizza (Jag tänker inte betala apdyra pengar för att äta buffe, vi klarar oss med hemlagat) I figure that pizza will last a little bit (haha, bit=slice :D ).
  • Fixa lite snacks, dricka (SAFT) e.t.c.
  • Hitta en normalstor väska, packa den med kläder, smink- och hårprodukter, mat, random shiet.
  • Städa stora rummet och mitt rum
  • Bada med mina underbara badbomber
  • Somna så tidigt som möjligt för att få en vääääärd nästa dag :D
That's pretty much it. Men massa andra småsaker också. Jag kmr att ta bilder och uppdatera som vanligt idag. Men jag vet inte hur jag ska göra med helgen. Vill ni ha tidsinställda inlägg? Lr ska jag bara uppdatera skiten ur er på söndag, med bilder, videos och hela tjottaflånget (I don't know)? Vi får se hur jag gör, om ni har synpunkter lr tips. Kommentera bara. Det räcker med; "tidsinställt!" lr "tjottaflång!".

HANDTVÅL!

Asså jag tkr inte om den dåliga uppdateringen... Men jag vill inte skriva tråkiga inlägg. Så. Ah.
Hejdå.


NEJ! Jag har lite bilder iaf :)
Jag var på Maxi idag (no shiet.) och såg att de sålde handsprit för 20 spänn. Asså jag skulle aldrig köpa handsprit, för jag tkr att det är onödigt. Inte ens för 10 spänn skulle jag köpa handsprit. Men den var precis vid kassan och 20:- lyste i rött framför mig, så jag impulsköpte. Men nu när jag tänker efter så är det skitbra att ha i hansväskan och använda som tårgas :D.

Jag har köpt 4 deos denna månad. INTE OK. Men 10 spänn på Ica Väst ^.^ (yes I went there)

Jag har provat 3 olika sminkborttagningsmedel i mitt liv. Det som har funkar bäst och är billigast är HANDTVÅL! Asså hallå, jag tänker inte pröjsa 66 spänn på något som kan kosta 10...

Morsan köpte leggings till mig idag. 50 spänn på MQ, love it!

"Breakfast at Tiffanys"

Jag har inte uppdaterat för jag har inte så mkt att skriva om. Jag och morsan har bara haft kvalle-tid idag. Hon jobbade natt igår och jobbar natt imorgon, så idag skulle vi umgås! Jag och morsan är lite som magneter, ni vet de här tågen som pushar iväg varandra när man sätter de åt fel håll? Så är jag och mamma oftast, men när vi varit ifrån varandra ett tag då vänder vi på magneterna, så umgås vi. Sen vänder det igen och det måste gå en vecka lr två innan vi kvallar. Annars har vi allmän respekt för varandra, men inget muchi-guchi-puchi! If you get what I mean? :)
Så vi har lagat mat tsms, ätit och snackat. Alltså; inget bloggmaterial. Men jag har lite bilder som kmr upp senare, nu ska jag kolla på en rekommenderad film. Jag tkr om att kolla på film, men jag gör det i delar. Jag typ delar helst upp filmen i 3 delar, annars blir det så tråkigt. Det är drf jag helst kolla på serier. Kort, bra och intressant. Men om jag kollar på film så gör jag det på kvällen innan jag somnar. Stänger av, sätter på nästa kväll och stänger av. Det tar mig ungefär en vecka att kolla på en film, det beror på hur sugen jag är att kolla på film.
Men denna film ska jag tydligen kolla på all the way through, och det är en klassiker och drf ska det göras på rätt sätt. "Breakfast at Tiffanys". Jag är lite fascinerad att Audrey Hepburn just nu, så vi får se om den är så bra som det sägs att den är.


OMG KOLLA MITT HÅR!

Kolla mitt sexiga hår, ni behöver inte kolla hela klippet, KOLLA BARA PÅ MITT HÅR!!!!!!!!!!
Det här får mig bara att vilja färga mitt hår igen, och mitt gamla löshår. Seriöst, det ser såååååå bra ut! Men är det värt det?

Mittbena?

Sedan jag började "styla" mitt hår har jag alltid haft snedbena. Men idag tänkte jag kolla ifall jag passar i mittbena. Och jag kan inte bestämma mig, gör jag det lr inte? Jag tkr att om man ska ha mittbena så ska allt hår vara i samma längd. Men jag vet inte, vad tkr ni? Tänk er smink och plattat hår, I think I could pull it of! :)

HAHA, asså vad tog jag bild på här!?


Nej men vad tkr ni? Let me know, in the comments below!

Min andra haul video, badbomber och date parfym!


The mother is home!

The mother is home! Men jag fick inga pengar till Romme! :( Jag får paya allt själv, jag tror inte att jag har råd riktigt. Asså jag har pengar och så, men de ska gå till bussen och sånt shiet innan skolan. Men Alva gav mig lite hopp, hon ringde imorse och sa att bussen var full så vi ska åka nästa lördag ist. Då kanske jag har hittat ett sätt att få ihop lite pengar? :)
Asså älska att man får ta fula bilder på henne utan att hon bryr sig ^.^

;)

:O

Dogs do have phones...


Jag har 12-pack!

Morsan har inte kommit hem än!? :O Men hon e påväg! Jag bestämde mig för att dra till COOP ändå och köpa saker till mig själv. Asså titta vad jag hittade, jag är helt överlycklig!
12 popcorn paket för 30 spänn, TRETTIO SPÄNN! Det är galet :D

Lite billigt godis också, för jag ska ju till Romme. Man måste alltid ha något gott på väg till skidåkning, det är tradition.

Free fallin'

OMG jag vaknade klockan 18.00 idag! Och OMG, jag måste sluta skriva vilka tider jag vaknar.
Det roliga är att idag fick jag väcka Tira, inte tvärtom. Haha, men hon sover inte om nätterna om jag inte gör det för hon tror att det är dag om man är vaken. Men, men no harm done. Jag måste dock vända tillbaka på dygnet, seriöst!
Så det blir inte att gå på stan idag, eftersom jag vaknade nu OCH jag har inga pengar :(. Har ni fått era pengar? Jag fattar inte, de skulle komma i slutet av månaden. Men vi får se, de kanske är inne imorgon och då ska jag dra til "Lush"!

Nu ska jag bara invänta mamma, dra till Maxi och COOP :D, och försöka somna klockan 02.30, max.

Asså jag bara älskar den här låten och den här rösten. Jag vet inte hur jag kom till den, men den bara kallade på mig! Gah, asså jag älskar den verkligen, finns det någon i Sverige som kan sjunga så här? If there is; I am your future wife (a)


Asså jag har inte sovit på hela natten

Asså jag har inte sovit på hela natten. Jag känner att jag ska gå och lägga mig när jag är trött, speciellt nu när det är lov. Men jag har inte velat gå och lägga mig, jag har inte ens varit trött.
Men när man väl är uppe så hittar man ju ändå på saker att göra, saker man normalt inte skulle ha tid med. Jag tkr att vi alla borde vara som Edward i "Twilight" och aldrig behöva sova, man får så mkt gjort! Fast jag är ganska säker på att vi till slut skulle göra så att även dom timmarna inte skulle räcka till, det är så de flesta människor fungera. Vi måste alltid stressa och känna att vi alltid måste ha någonting att göra "senare", we feel alive that way!

Så det jag basically har gjort är fransk manikyr, sorterat mitt skåp, fyllt diskmaskinen, städat mitt rum och badrummet lite, tänt ljus, gått på långpromenad med Tira, kollat en massa youtube-klipp, kollat på åtta "Keeping up with the Kardashians"-klipp, kollat på "Tre systrar och en mamma", sorterat bilder och musik på datorn. Helt randoms stuff, som jag normalt aldrig skulle göra för det finns alltid "någonting annat".

Före

Efter

Koftorna fick jag hänga på ett annat ställe och jag hittade bara 3 "lediga" galgar!!! Så det hänger typ 4 på varje ^.^


Nu känner jag mig trött och jag ska sova. Det är nämligen idag min morsa kmr hem, inte igår. Så vi får se när jag vaknar. Men Tira är utgången(!?) och allt hemma är intakt, så sleep away!

25 random frågor


Vi förstår varandra!

Jag vaknade klockan 15.00 idag. PANIK! Ni förstår man har inte råd att vakna sent när man är själv hemma med hunden, annars är det uppskattat. Men jag och Tira funkar ändå väldigt bra tsms, vi förstår varandra. Hon fattar att jag vill sova länge och jag fattar att hon vill ut och kissa. Så de senaste tre dagarna har vi gjort så här; hon väcker mig klockan elva, jag släpper ut henne på balkongen, hon kissar snabbt som bara den, hon rusar in så fort hon är klar, jag stänger balkongen och sen sover vi i två timmar till. Vi förstår varandra! Hon är en så jävla smart hund, ni anar inte!

Men jag har hunnit äta frukost, gått ut med henne och gjort lite saker vid datorn. Men jag ska städa min jävla garderob nu, lr sortera kläder... Asså jag behöver mer plats! Kanske ta över lite mer i "lilla garderoben"? Ahh, men så får det nog bli! Före- och efterbild ska det bli!


"SPA-behandla"

Kom hem från Berri och ut med Tira. Sen har jag typ inte gjort mkt alls! Nu till kvällen ville jag "SPA-behandla" mig själv lite grann igen. :D


Och nu har jag tagit slut på alla våra badbomber :(. Så fort jag får pengar (jag tror det blir på måndag) så ska jag dra mig till "Lush" och spendera minst 300 spänn på badbomber, tvålar, masker e.t.c. Asså vi får se vad det blir, men jag tror att det kmr att bli skitbra grejer, jag ääääääälskar Lush! När jag köpt sakerna så kmr jag göra en till Haul video ;).

Hur veckorna kmr att se ut


Gott nytt år!


Jag antar att ni vill se bilderna från igår

Jag vaknade 14.30 idag, fett skönt! Ingen som stör, ingen som säger åt en saker, jag är helt själv hemma med Tira och det är så det ska va'.
Jag antar att ni vill se bilderna från igår. Here they are...
Pannkakor at Lottas place, vi snackade och delade ut julklappar.



Jag fick

Sen drog jag hem och fixade maten, mig själv och Tira

Drog till Alva runt åtta och åt en massa god mat, spelade alfapet, snackade, gick ut och kollade fyrverkerier. Så jävla skön och mysig kväll, kunde inte ha önskat mig en bättre nyårsafton just i år.


Hoppas att ni hade en helt fucking värd kväll och hoppas att 2011 ska bli 1000 ggr bättre än 2010!

2 outfit-bilder får ni

Hejsan sötisar. Haha, ni har fortf vart inne och kollat in bloggen, vad är grejen? :) Äsch, inte på högtider, det förväntar jag mig inte. Men schysst!
Klockan är snart tre och jag tänker inte ladda upp en massa bilder och skriva en lång text. Det får ni när jag är pigg senare på dagen!
2 outfit-bilder får ni!