Ej klart

Det blev inte klart idag! Men imorgon, då är det bara en vägg kvar så det kommer att bli klart. Det är ju egentligen lugnt för mig. Jag älskar att ha min säng mitt i vardagsrummet, jag vet inte vrf men jag sover så mkt bättre här. Sen är det ju inte pest och pina att se snygga tapetkillen jobba :).

Imorgon är det äntligen fredag! Jag har skola som vanligt. Men sen är det hem och chilla med livet! Jag har inget speciellt planerat inför helgen, jag ska nog chilla i mitt nya rum och hitta på något med fina vänner.

Ilandsproblem

Hejsan! Vi håller fortfarande på med tapeterna och så. Ikväll är det klart, då tar jag ett fint foto oh lägger upp det här :).

En fin låt tills jag är tillbaka!

Stackars oss I Sverige,
Det kunde knappast varit värre
För allting är ju så besvärligt
Nu när posten blivit kassaservice
Ja det måste blivit fel
Men låt oss kalla det för I-landsproblem

Med endast 500-lappar
I bankomaten och framme I kassan,
Tar dem inte kort och det fattas
De få kronor man tidigare tappat
Man kan knappt tro det man ser,
Alla dessa I-landsproblem

Nu har rulltrapporna stannat
Vilket gör en så förbannad
Och när till och med hissen fastnat
Tvingas man begagna den gamla trappan
Hur ska man kunna orka med
Att leva med alla I-landsproblem

I-landsproblem
I-landsproblem
I-landsproblem
I-landsproblem
Hur ska man kunna orka med?

Säg mig är det verkligen rimligt,
När man vill boka resan billigt
Att man ska vara ute så jävla tidigt
Det är I princip innan tidtabellen skrivits
Nånting måste blivit fel
I flygbolagens bokningssystem

Och när man väl har bokat planet
Störs man av att den främre raden
Är så nära och man är vaken
När det där förtjusande skrikande barnet
Som ställer till med någon scen
Kalla det för I-landsproblem

När man kommit till terminalen
Får man höra via högtalaren
Att det är problem med bagaget
Ja vi borde stannat på hemmaplan
Men, nu är det försent
Att undvika dessa svåra problem

I-landsproblem
I-landsproblem
I-landsproblem
I-landsproblem
Ja hur ska man överleva det

Att det är så långa köer
Till systembolaget dagen före
Och om priserna varit högre
Så hade man spenderat varenda öre
Ja till och med Bryssel ser problem
Och ger det högsta prioritet

Varför ska man knäcka nacken
För att kunna dricka champagne
Jag undrar är det verkligen tanken
Att glasen ska va så snäva I halsen
Det måste vara produktionsfel

Jag har fattat grejen med "Solsidan"

Jag har aldrig fattat grejen med "Solsidan" förr. Jag såg det på fyran ibland, men det var liksom inget kul. Igår bestämde jag mig för att ladda ner båda säsongerna, bara för att se om det var så kul som alla säger att det är.
Dra mig baklänges, det är det ju! Om man kollar alla avsnitt så hänger man ju med också. Hahaha, asså jag har nog aldrig skrattat så mkt åt någon svenskt program. Jävligt bra. De får fortsätta med det där, så svennar fattar hur de är. Det där jävla Ove, han är ju roligast! Jag känner folk som är så, hahah! Hoppas alla kollar på "Solsidan"!


Håll dig vid spisen, kvinna!

Är hemma nu. Jag "hjälper till" att tapetsera. Nej, asså jag kan inte nått sånt så jag lagar kyckling med ris ist. "Håll dig till det du kan" passar mig jävligt bra, i livet också, haha!

Killen som är här och hjälper till är typ 18 år, bra på det han gör (tapetserar) och ursnygg, så jag gör nog bra i att stanna här i köket. Så jag inte står på rummet och distraheras/distraherar. Haha, oj så fel den skulle kunna gå. Jag kanske till och med drar en Lotta? Haha, mean! Nej, jag gör som männen säger och håller mig vid spisen!


Wet

Kinda dirty, men bra!

 


Jag sitter på UKK just nu

Inatt drömde jag den sjukaste och läskigaste mardrömmen någonsin. Jag har aldrig vart med om något obehagligare. Jag rekommenderar inte att läsa "Candide" innan man somnar. Förjäkla sjukt!

Jag sitter på UKK just nu. En väldigt fint ställe måste jag säga. Jag har bara varit här en gång och då var jag här med Berri i några minuter. Men nu är jag här själv. Gratis internet, ingen som stör, fantastisk utsikt och en kopp kaffe jag köpte innan. Kan det bli bättre? Jo! Berri kommer alldeles strax och vi ska dra ner på stan. Jag ska låna bok och hon ska handla kläder, om hon fått sina pengar.

Sen är det ju hem och tapetsera! Det kmr att bli så fint. Men en sak undrar jag över. Kan jag sova i rummet ikväll? Jag menar p.g.a. tapetlim och skit. Vet nån? Berätta!
Det här är den fina bilden jag skulle ta för att visa er. Den inbyggda camen funkar inte alltid bra...

Me-day

Hejsan!
Idag har jag haft en sådan där kontrollfri dag. Såna är väl sköna? :) En dag då man kan göra vad man vill när det faller en in. UTAN att känna dåligt samvete. Nu vet jag att en tisdag inte är bästa dagen att ägna sig åt sånt. Det är skola bla, bla, bla. Men det skiter jag i. En gång varannan månad släpper jag allt, för en dag. Jag har sovit 5 ggr idag, jag har duschat i en timme, jag har gjort pedikyr, jag har kollat på serier och filmer, och jag har bara ätit skräpmat. Jag har till och med haft min pyjamas på golvet. Mhm, indeed I did. Jag lät den ligga där en hel dag, och det känns förjävligt befriande.(I've got OCD, det är drf det är lite extra special.)
Idag är den där dagen jag utan dåligt samvete kan säga att jag skolkade, ljög för min körledare och sket i gitarren. Alla måste ha en me-day. När man har den kvittar, bara man har en minst en gång om året.

Det har varit perfekt väder för ett sånt här beteende också, AWESOME!!!
Imorgon är allt som vanligt, jag kanske skolkar eller ställer in något, men jag kommer att känna dåligt samvete över det. So I'll probably won't. Imorgon är det prov och senare har jag matte, sen ska jag hem och tapetsera.

Det har varit 22 grader på Kreta hela dagen idag, vilket också är awesome.
Jag kommer inte att lägga in en bild lr nått, för jag har ingen och helt ärligt så skulle jag ändå inte vilja. Inte idag, inte just nu. Imorgon! :)

Born this way


Best day

Shue!
Just nu ska jag kolla på lite serier och innan jag går och lägger mig så ska jag läsa ut "Candide". Som faktiskt är bra! Första gången jag tycker att den måste-läsa-skolbok är bra!

Imorgon är det skola som vanligt och sen gitarr+kör. Kommer inte på något intressant att skriva om så jag ska nog ta med kameran på lektionerna imorgon, så kanske det kmr upp kuliga bilder ^.^.

Ett litet låttips från Mitra dearest :)


Nu är tapeter köpta + haulvideo

Jag hann inte att boxas idag. Jag kom hem för 2 timmar sedan och skulle börja laga mat. Sen åt jag, monterade toalettsits (!?) och gjorde haulvideon.
Men dagen har annars gått som planerat. Jag gick till skolan efter det så följde Alva och Lotta med ner på stan och vi kollade olika affärrer.
Runt tre drog alla hem och jag lämnade dator (som vi köpt, men inte behövde), lämnade ett halsband, gick till maxi och efter det drog jag och mamma till Rusta.
Vi var faktiskt runt på olika affärer där nere i industriområdet, men rusta hade bäst och billigast.
Så nu är tapeterna köpta och på onsdag ska de upp!
Haulvideon


Jag vaknade till sooooool! (H)

Vaknade i tid! Jag kan till och med blogga just nu. Om tio minuter åker jag till skolan oh är där på engelskan+lunch. Sen ska jag mot stan och kolla random stuff.
När jag kommer hem gör en en haulvideo och sen måste jag sätta mig med geografibajs. Vi får se hur det går, men det måste bli klart.
Jag vaknade till sooool! (H)

Ny kategori: Kreta

Igår bokade jag och morsan biljetterna till flyget! Den 19: onde maj klockan 17.00 flyger vi iväg! Herregud vad fantastiskt det känns. Jag har nog aldrig varit så sugen på att resa förr. Det är det här jävla vädret + äckeltvåan i gymnasiet som verkligen bidrar till denna längtan.
Jag hatar egentligen att vi ska resa i två veckor. Jag hatar att vara borta från mitt hem mer än 10 dagar, men jag tror att I will manage.
Det värsta är egentligen det faktum att Tira kommer att vara här med ev. valpar. Nej, men jag tror att jag klarar mig. En annan hemsk grej är att om jag ser fram emot denna resa så betyder det att jag ser fram emot en massa nationella prov också. F*****N.

Just nu letar jag hotell och har lite svårt att bestämma mig eftersom det finns ens massa plus och minus där ute. Alltså bra saker med de olika hotellen och mindre bra saker. Jag tänker mkt visserligen, men... Ibland är det jobbigt att vara våg!
Första hotellet jag har in mind.
  • Billigast
  • Närmast havet
  • Större lägenheter
  • Stort område

  • Inget trådlöst internet på rummen
  • Långt ifrån själva stan (Chania)
  • Framstår som lite "trashy"


Andra hotellet jag har in mind
  • Trådlöst internet inom hela området
  • Känns "hemtrevligare"
  • Lite fler aktiviteter
  • Finare rum

  • 1000 spänn dyrare
  • Verkar lite mer för barnfamiljer (jag hatar ouppfostrade barn på semester)
  • Lite långt ifrån stranden


Jag har ett tag på mig att välja. Det lutar lite mer åt det andra hotellet för mig, men vi får se. Jag kanske hittar ännu ett hotell.
Det som är bra med båda hotellen är att "All inlusive" ingår i priset. Då slipper man tänka på att köpa mat och laga den, det blir en riktigt semester helt enkelt. Tro inte att detta är dyrt på något sätt. Hotellet är billigare än flygbiljetterna! Men kommer inte att avslöja något pris just nu. Det känns lite konstigt. Saker man inte ska skriva och helst hålla för sig själv, men jag fattar inte riktigt vrf. Men jag lyssnar på min kära mamma i detta fall, haha!

Skolpoliserna i min klass

Just nu ska jag chilla med livet. Jag ska spa:a imorgon tror jag, eftersom jag redan duschat idag.
Imorgon har jag bara en f*cking lektion! Egentligen skulle det vara så soft att bara få skolka, en ENDA lektion imorgon. Men, men måste iväg annars blir man hotad av skolpoliserna. Har ni såna i er skola? Jag har. Vet inte vrf men utav alla personer så har två utav mina bästa kompisar blivit utdelade det jobbet. Mina skolpoliserna = Alva och Lotta.
Så här ser de ut (ser ni dessa två, så är det bara att springa!)

Efter engelska redovisningen så ska jag dra ner på stan och shoppa lite, lämna kläder på "Vero moda" och kanske dra ner till Rusta med morsan.
Klockan 20.00 ska jag och Lotta boxas igen på Friskis. Efter det passar det nog jävligt bra med en spakväll.

En fin ny skärm var allt som behövdes!

Av mormor fick jag och morsan ett nagelkit som ska innehålla naturliga produkter från döda havet. (Av allt man kan ha på en nagelkit-förpackning så väljer det att ha en halvt naken kvinna utan smink, wtf?)

Jag fick också en hårspray, min tog nyss slut, och självklart choklad. ^.^


Igår försökte vi fixa vår gamla dator, men den vägrade funka. Skärmen slocknade gång på gång. Imorse sa morsan att jag och Mitra kunde dra till "Siba" och köpa en ny dator och skärm.
När vi kom hem så provade vi att koppla den nya skärmen till den gamla datorn, och mkt rätt, allt funkade som vanligt. Fantastiskt! Imorgon ska jag lämna datorn och så kommer jag att köpa den sen när den gamla dör (Istället för att ha 2 fullt fungerande datorer hemma i onödan).
En fin ny skärm med en läskig kvinna på. (kom med på köpet)

Vi drog till "China River"

Det blev lite längre än vad vi tänkt oss, men nu är vi hemma. Mormor drog vidare till Sthlm för att fira med sina systrar och bästa kompisen från Tallinn.
Vi drog till "China river", centralt och bra! Mormor fick 2 presenter från oss och vi fick 2 av henne, i efterskott (Internationella kvinnodagen), haha fint. <3
Under de 4 timmar mormor var i Uppsala så frågade tre olika personer om vi var mormor, mamma och dotter. Vi är ju så lika tydligen! (Alla har vi lika små läppar :( )

Mormor undrade ett tag om mamma friade till henne, haha! (Det var alltså presenten från oss)

Hon fick även en ram, morsan ville att vi skulle sätta in en bild på hennes blivande barnbarn där. Mormor kollade snett på henne och då säger mamma: "Har du inte hört att Tira ska få valpar?". Haha, morsan!

Mat <3

Therese och Mitra flummar


Mot restaurangen

Hejsan! :)
Mitra drog nyss hem och jag ska alldeles strax ut till bussen med morsan för att möta upp mormor ^.^. Men jag uppdaterar ikväll, nu lovar jag faktiskt. Allt är fixat och klart och det kommer att komma upp söta bilder och en fin video.
Moi right now

Väntar på filmer med Mitra

Just nu sitter jag och Mitra och väntar på att några filmer ska laddas ned. Så just nu händer inget viktigt jag kan meddela om.
Kanske kmr det upp ett fint litet videoinlägg från oss sedan! :)

Orvar på er.

Andra så ska det låta

Denna veckas "Så ska det låta" kändes så där. Inte så jättebra artister, helt ok låtar. Hoppas att nästa vecka blir bättre!
När vi två blir en

Ring ring

Mitt sommarlov

Dancing on my own

Kiss

Walking on sunshine

Nu grönskar det

Känn en doft av kärleken

New York, New York

Keep on walkin'



En bild på morsan

Tjenare! :D

Jag vaknade klockan elva idag och sedan dess har jag kollat flyg, ätit mat, gått ut med Tira, ramlat på isfläck (-.-') och nu kollar jag på "Så ska det låta".
Snart kommer Mitra hit. Morsan ska dra till stan för att köpa present till min fina mormor som fyller år på måndag. Fast vi ska fira imorgon.

Hittade en bild på morsan som var överlycklig över att äta jordgubbar i början av mars, så vi tog ett kort :)

Har ni sett mig trött?

Asså ni får ursäkta mig men jag är så j*vla trött. Jag vill bara gå och läga mig nu. Mina ben värker som in i helvete! Asså skelettet i benen, helt sjukt!
Jag kommer att lägga upp mina favoritlåtar från "Så ska det låta" imorgon! Imorgon kommer även Mitra hit och fixar vår gamla dator ^.^. Sen ska hon istallera lite virusskydd och sånt på min dator med. Så f*cking awesome, har inte hängt med henne på så länge! Too long!
Men hon kommer imorgon och sover över :D, jag uppdaterar som vanligt (tror jag) eftersom jag har min laptop, nu slipper det blir förhinder så fort man måste uppdatera dator, awesomeness! :)
Har ni sett mig trött?

Snart är min drömrum (for now) klart

Så jag och morsan köpte ju lite saker till mitt rum. Nu kan jag med säkerhet säga att det enda som saknas är 4 svartvita kuddar och mina tapeter! Sen är mitt drömrum (for now) klart! Kmr ni ihåg när jag skrev att det skulle ta ungefär 6 månader, HAHA! Tji fick jag! :)
Pall

Laptopbord

Spegel

Och så lite små random saker. Solkyddskräm (bara för att påminna mamma om resan, haha ^.^ och dekorativsand (som jag har bland mina ljus)


Jag drog till "Maxi" när jag kom hem och då hittade jag så fina skor till så billigt pris, så jag var tvungen att köpa de.
Rosa canvas för 99 spänn

Marinblå/vita ballerinaskor 99 spänn

Look at the pretty rosetter!



Mot "Rusta", not...

Gah, hatar att jag inte uppdaterar! Sry, verkligen men jag har ganska mkt nu, så fort jag får datorn så uppdaterar jag, promise!
Idag var jag i skolan som vanligt och sen ville morsan att jag skulle dra ner till "Rusta" med henne för att köpa mina tapeter. Så jag drar ner på stan oh träffar henne, sen tar vi en bussen. Självklart ville min morsa dra till "IKEA" en liten snabbis, so we do. Det slutar med att vi är där i 3 timmar och köper för 1188 spänn. Haha, så det blev inget "Rusta" idag, vilket är helt okej. Jag hade ändå inte förväntat mig tapeterna förän i början av nästa månad.
Men nu har jag en massa nya saker till mitt rum, snart är det ju alldeles klart! Bara tapeterna kvar faktiskt, sen är det dags för room-tour! :D

Jag kommer att ta bild på allt vi köpt idag, men först vill jag äta! Men nu vet ni att ni kan se fram emot bilden på sexiga nya saker och dessutom kommer det ju låttips ikväll, det är ju "Så ska det låta"! :)

3 plagg minus 2

Så morsan var på Vero Moda igår och hittade 3 plagg till mig. Det var typ 3 för 120 spänn. Jag kmr dock lämna tillbaka 2 utav dessa.
En söt cardigan som passar fint nu till våren (behåller)

En ganska fin kofta, men jag trodde att den var längre. Jag trodde att den gick ner över rumpan, men det funkar som en vanlig kofta, not very my style.

"En sommrig topp", sa mamma. Njaa, inte riktigt min grej detta heller. Känns lite 10-årig flick-pyjamastopp.

What are the words

Hejsan! Det blir lite sena uppdateringar, but it's okay! :D
Jag kom hem runt fyra oh kollade på TV och åt mat. Morsan har upptäckt att man kan kolla på filmer gratis! Haha, så min dator har varit lite upptagen ^.^

Runt sex kom Berri till mig med Lantchips som kostar 10 spänn på maxi just nu guys! Vi käkade och spelade oxie. Asså vårat nya häng är där, haha. När man skriver och märker att något skrivit exakt samma sak 1 sekund tidigare, så dampar man, believe me!

Hon drog för 40 minuter sedan och sen dess har jag varit ute med Tira. Jag köpte Marabouchoklad med mangosmak som också kostar 10 spänn denna vecka! You guuuuys! :D

Nu ska jag käka den och sen uppdaterar jag med 3 nya plagg som jag fick av morsan idag ^.^
Denna cirkulerar just nu på facebook. Mkt bra!


See yaa!

Shueho bloggen, vaknade i tid i onödan!
Nu ska vi skriva på vår powerpoint-grej. Så update you later! Seee yaa!

Nu ska jag sova

Sry att jag varit MIA. Men jag är så sjukt trött och har inget specielt att skriva om. Jag glömde att ta med kameran ut, så inga bilder heller.

Just nu vill jag faktiskt bara sova. Imorgon ska jag vakna tidigt och läsa ut en tråkig bok och sen har vi oral presentation på engelskan.



Night!

Väntar på extramatte

Sitter just nu i skolan och väntar på att extramatten ska börja. Idag har inget spec hänt, och inget spec ska hända tror jag. Jag ska ut med Skye när jag kmr hem, så det blir en fin bild på voffsar. ^.^

Nu ska jag kolla lite youtube-klipp och sen ska jag göra min sketna matteläxa!


VÅRA FLYGBILJETTER :(

Jag och mamma har letat flyg i en timme nu. Och vi hittar inget :(. Det flyg som mamma hade hittat var skitbra! Men i sista minuten så tog någon de platserna. Faaaan!
Hotellet har vi hittat. Jag lägger upp bilder sen, vågar inte ta ut saker i förskott.

Night!

Movits!

Åhh ännu fler norrländare in i the music-bransch! :D Ursäkta min svengelska, men detta är good!
Wikat: Movits! är en svensk hiphop-grupp från Hertsön, ett bostadsområde i Luleå, bestående av bröderna "Johan Jivin'" och "Mördar-Anders" Rensfeldt, samt saxofonisten Jocke "One-Take" Nilsson från Piteå. Gruppen spelar en svängig blandning mellan jazz och hiphop.


Slem ist för ljud

Hemma!
Gitarr gick bra och kör gick bra. Fast mot slutet utav sista sången på kören så f*ckade rösten upp sig. Istället för ljud så kom slem. Mys <3
Nu ska jag dricka en kopp choklad och maska in mitt ansikte. Sen ska jag kanske läsa lite natur, vi får se.
Moi right now

The scientist

Snart drar jag till gitarren och lär mig ackorden till "The scientist". Sen är det kör, så jag kmr att vara hemma runt åtta.
Jag åt nyss lite delicious jordgubbar (9.90 på maxi) och sommarkänslan bara hit me! Det är även ganska varmt ute idag, så jag vill ha sommar nu, haha! Och nya fina sommarkläder... :)


Ordning och reda

Hej!
Jag drog inte till geon idag, för jag är inte klar med en grej som skulle vara klar för ett par veckor sedan... Så jag drog till matten och när jag kmr dit så får jag reda på att vi inte har någon svenska. NAJS F*CKING BAJS! :D

Nu ska jag sortera lite i mitt rum och organisera en fin liten lista. Visste ni att jag alltid gör listor innan jag åker utomlands? Jupp, om det är mer än fyra dagar så gör jag en fin liten lista. Där står exakt allt jag behöver ha med mig. Allt från hur många par underkläder till vilka sladdar som ska med. Jo ni, det är bra att göra sådana. Man slipper ångra sig sen när man väl är där och inte kan göra något åt saken. Jag förstår mig inte på folk som packar dagen innan de åker. JAG FÖRSTÅR INTE!
Nu ska jag skriva min fina lista. Det bästa med att skriva den i förväg är att man kan märke saker som man behöver köpa, då kanske man ser något billigt i affären nu fast man vet att man ska åka om 2 månader. Ordning och reda (y).

Idag var jag på stan och drog in på H&M och jag hittade så snygga och billiga kläder där! Saker som inte ens var på rea. Jag kom på att jag lagt de senaste 3 månaders pengar på hudprodukter e.t.c. Nu kör vi på kläder! :D


Elvis and Love

Nu har jag fått de fina tavlorna jag beställde från norrland ^.^
Pure sexyness...<3



En fin "skylt" som man kan hänga upp någonstans på väggen.


Nu gäller det för mig att hitta ställena de ska hänga på. Men de kmr inte upp förän om ca. 3 veckor eftersom jag inte vill göra hål i väggen i onödan, innan de nya tapeterna kommit upp!
Lite fina bilder från igår


Loaded comviq!

Nu är jag hemma!
Åhh, Gud var skönt det var att vara tillbaka på friskis och köra hardcore boxning! Jag och Lotta kör igen nästa vecka, så jävla najs! :D
Btw, så här ser man ut efter...


Det som väckte mig idag var min fina granne som kom och frågade ifall jag kunde gå ut med hennes hund på onsdag, för det skulle hon ladda på min mobil. Åhh, vad skulle vi göra utan grannar? :) Jag har klarat mig utan pengar sedan november. Men nu är det slut med det!
Jag och mina fina vänners sms, back at last! :)

Drar ner i idrottskläder

Vaknade nyss. Ska nog ta på mig idrottskläder nu och åka till stan i dem. Jag uppdaterar som sagt när jag kommit hem.

Ska sova lite

Hej!
Jag kom hem för ett tag sedan och nu hade jag tänkt att sova, jag är så himla trött. Senare ikväll ska jag till stan för att boxas med Lotta ^.^. Jag uppdaterar ikväll!

"Just go with it"

Ursäkte mig för att jag inte uppdaterat senare mot dagen. Men jag har inte haft tid. Det visade sig till slut att det bara var Alva som kunde komma, men det gick fett bra! :) Vi bakade 3 olika pizzor, snackade en massa och kollade på "Min låtsasfru". Filmen var tyvärr inte som jag förväntat mig, jag hade nog för höga förväntningar. Min mamma kom hem förra helgen och sa att den var jätterolig och att hon aldrig hade skrattat så mkt i sitt liv till en film. Lotta om härom veckan och sa att den var bra och rolig. Den var rolig ibland, men den var långtråkig och ganska förutsägbar.

Runt sju åkte Alva hem och jag städade lite, spa:ade och drog ut med Tira. Så nu sitter jag här. Jag måste verkligen gå och lägga mig om jag ska till skolan imorgon, och jag måste gå till skolan imorgon.


Let's go to the mall and slap a suit

Åhh, jag älskar "How I met your mother". Haha är nu på tedje säsongen efter en veckas maraton :)


Hjälper böner en att somna?

Det gick bra att sjunga, men jag var hungrig som fan. Man känner sig bra efter man har varit i kyrkan. Jag är inte religiös, men fortfarande så känns det bra. Haha, kanske ska börja be innan jag går och lägger mig? Det kanske kommer få mig att somna?

Nu ska jag käka frukost och vänta på svar från mina kära vänner, som säkert inte vart vakna sedan åtta (lucky bastards) :)

Off to the church!

Jo då jag vaknade! Kanske för att jag hann somna innan filmen ens börjat. Så jag har fortfarande inte sett Inception, haha!
Nu ska jag sminka mig oche sen bege mig iväg mot kyrkan. That's how I roll this sundaymorning :D

Inception

Jag och morsan åt nyss räkor och guacamole. Just nu sitter jag med peel-off mask i fejan.

Imorgon ska jag sjunga med kören. Jag får verkligen se till att vakna nu! Sen på eftermiddag kommer Alva och Alex, vi ska baka pizza tillsammans, så jag var på maxi och köpte lite random skaer man kan ha på pizza. Lite senare kommer Lotta oh joinar (y).
Under tiden vi väntar på deg och shiet så ska vi kolla på film, grejen är att jag inte vet vilken. Jag vill gärna ladda ner någon skräck-komedi. Typ "Scary movie", men den är så uttjatad, finns det inga såna nya filmer?

Nej men snart ska jag sova, idag ska jag soman till "Inception". Jag msåte vara den enda personen som itne ett den än ^.^


Första "Så ska det låta"

Åh vad glad jag blir. Äntligen är det tillbaka, mitt favvoprogram! Älskade "Så ska det låta". Det var en jöttebra start på säsongen. Alcazar hade så fina kläder! Herregud jag ville bara ha. Men vad fan gjorde det andra laget där? De betedde sig som berusade idioter. Sjunga kunde de inte iaf!
Här kmr några sköna bitar från igårkväll
Ain't No Mountain High Enough

You can't hurry love

Vill ha dig

Tunna skivor

Stay the night

Super trouper

Little bit

Every breath you take

Human

Linnéas blogg :D

Maten was a success (y). Fisk i ugn och potatis, kan kanske inte gå så fel. Sedan dess har jag kollat olika hotell i Grekland. Btw, vi har ändrat datum till 19/5, så jag hinner ta han dom Tira och ev. valpar lite grann. Datumet passar bättre med skolan och så också. För jag såg att jag har en massa nationella prov under de veckorna mamma ville åka. Så nu blir det 19: onde maj i två veckor, vilket känns underbart! Just nu är det mamma, jag och mormor som helt säkert ska åka. Men jag tror att det blir fler. T. ex. mammas 2 mostrar och mammas kompis. Men det är inte säkert att de kan. Men för att vara på den säkra sidan så kollar vi lägenheter på Kreta ist för hotell.
Jag hittade ett sjukt snyggt och bra område, så vi får se om vi bokar där. Ju tidigare man bokar desto billigare blir det. Jag hittade ett ställe för 5000 spänn (tänk att det är två veckor, all inclusive och 3 pers.)
Men vi kan inte boka för än vi fått svar från de andra personerna.
Nu ska jag kolla vidare och hitta bra flygbiljetter.

Jag glömde helt bort att "så ska det låta" började igår! Jag trodde att det var ikväll! Haha, men fan vad underbart. Snart kommer en massa låttips upp på bloggen, som förra året :D.

Btw, min kompis Linnéa har startat en blogg :D, wohoo. Hon kan mycket om träning och hälsa, så hon vill inrikta bloggen åt det hållet.
Hon skriver om lite tips och så, och hon har sagt att hon kmr att uppdatera ^.^. Håll tummarna och checka in hennes blogg ;) http://showmethemoves.blogg.se/

Tiffanybox turkos <3

Okej så jag vaknade lite sent...
Men big whoop, nu är jag ganska utvilad iaf (y). Jag ska ut med Tira nu och sen ska jag laga mat.
Igår köpte jag ett skitnyggt nagellack från depend! Nr. 054, som är Tiffanybox turkos. Så snyggt! När jag får mina pengar så ska jag köpa lite fler pastellfärger, men denna duger bra ett par dagra (y). Våren, here I come :D
(bilden är tagen från google, säkert någon annans tjejs blogg)



Tusen ggr starkare

Nu ska jag snart sova. Ska kolla på en film först, "Tusen gånger starkare".

Imorgon ska jag till kyrkan och träna på "Life is now" en sista gång. Sen ska jag kanske dra till gymmet, vi får se. Night!


Bilder + videos från idag

Bilder från idag.




Kexigt

Kom nyss hem från Maxi och Coop. Jag köpte kexchoklad till mig själv och sen en massa mat till kylen (y).

Nu ska jag käka

Jag missade franskan imorse, big whoop. Sen hade jag natur, idrott och lite med. grundkurs. Helt ok dag, men jag är trött. Just nu håller jag på att laga mat. Det blir kyckling med ris. Asså sedan jag slutat vara vegetarian så har jag ätit kyckling 4 ggr i veckan, no joke. Asså det finns inget godare än kyckling!
Morsan jobbar natt idag, so I've got the place for myself today (y). Jag dka dra till maxi alldeles stax och köpa något gott till ikväll. Det händer faktiskt inget speciellt. Jag ska kolla på film och chilla resten utav kvällen.

Jag kommer att lägga upp bilder och videos från idag, i nästa inlägg. Nu ska jag käka ;)

Jag hittade Berri sjunga

Jag sitter hemma och kollar runt på tuben och helt plötsligt hittar jag Berri sjunga! Haha, fan va kul!


Friday

Jag missade bussen! Vilket gör att jag kan göra ett inlägg ^.^
Idag har jag skola tills fyra, sen är jag hemma och uppdaterar (y).


Turn it up


Lermask i fejan

Sitter just nu med en lermask i fejan (y).


Jag ska kolla lite på "How I met your mother". Kanske tar ett skönt bad om en stund.

Random vlog, mini roomtour och DO


Vaknade nyss

Vaknade nyss. Asså nyss nyss, tog en riskaka och ska börja sminka mig nu. Vrf sitter jag vid datorn? Jag vet inte, den bara stog här.
Jag funderar på att göra ett videoinlägg idag, men jag vet inte om vad. Vi får se!
Nu drar jag till skolan, ciao :)

Hahahahahha

Berri och jag snackade om sköna minnen, från när vi var pyttesmå! Haha, så himla kul, asså HAHAHAH har inte garvat så mkt på länge! Asså det går inte att förklara vad vi skrattat åt, för folk skulle tycka att vi var galna och helt rubbade i hjärnan. Om jag säger "Barnvagn" lr "stenar" så dööör vi! Hahhaha, nej men det går inte att förklara ^.^

Nu har hon gått hem och jag ska sova. Imorgon är det engelskaredovisning som kmr att gå...

Men jag har köpt hem lite riskakor och ostbågar (y)

Sitter just nu och väntar på Berri. Hon ska komma hit och spela lite oxie med mig :D. Haha, vad brukar ni göra med era bästa vänner? Vah, VAH!? Nej, precis.
Men jag har köpt hem lite riskakor och ostbågar (y)

...och jag har köpt drickyoghurt, men den är till mig ^.^

Är du över arton år och känner mig?

Nu är jag hemma. Har ätit mat och ska dra till maxi nu.

Fick idag reda på att jag har en liten släng av OCD, vilket känns så där lagom nice.

Morsan vill dra till Kreta 12:e maj, mormor hänkar på. Men jag vet inte om jag kan! 6:e maj är det beräknat att Tira ska föda. Det ultimata vore ju om någon kunde bo här i en vecka, sen kmr jag tillbaka (mamma ska stanna i två). Men det kan jag väl inte efterlysa? Lr...

Hej!
Är du över arton år och känner mig? Ah men vad kul :D. Vill du bo i mitt hus och ta hand om Tira + valpar i en vecka? Du måste vara kunnig inom hundområdet och inte släppa in någon. Om jag hör att du haft folk här, skär jag halsen av dig. Du måste vara normal. Du får inte röka lr dricka. Du får kolla på TV och har fri tillgång till trådlöst internet. Om du stökar ned så skär jag tunga och näsan av dig.
Du kan få en liten slant för det.
Passar detta in på dej? Mail mig på fb :D Puss!

Något sånt där.

Acklas hälsning

Hej! Therese bästa kompis hälsar alla Therese-följare: Gurka innehåller 98% VATTEN, kanske lite hundpiss. And that's a fact. ;) Så gå och ät lite gurka nu. // Ackla


Prioritera engelskan ist

Jag sket i att gå till naturen, jag kände för att prioritera engelskan ist. Nu har jag skrivit klart engelskan, vilket är awesome!
Haha, jag skulle egentligen skriva klart den i måndags, men min dator har inte "word". Jag ringde till "Media Markt" och tydligen måste man köpa word. Vrf!?
Aja, så jag drog till skolan och fixade det.

Klockan 12.30 ska jag in till stan ett litet tag. Efter det är det mattestuga.
Jag och Carro ska gymma imorgon ist, för idag finns det typ ingen tid.

Jag är hemma runt fyra och då ska jag ner i sängen och sova! Nej, inte riktigt men jag vill. Vad händer annars då? Ingenting. Inget händer, kul.
Klar med skådespelarna


2 alvedontabletter oh 3 kaffekoppar senare...

Alex om Det heter dräktig!:
Hundar kan visst vara gravida. Dräktig är synonymt med gravid, havande, vilket innebär precis samma sak ;) Men man använder bara inte oooordet gravid. HIHI :D

Sv; Precis man använder inte ordet, för det är fel. Alltså kan hunden inte vara något som är fel :D. Gravid=människor, dräktig=hundar. Man kan inte säga att en hund är gravid och vara korrekt, alltså kan inte en hund vara gravid. Meeeeeeen, en hund kan vara dräktig, eftersom det är korrekt! Så :D (Stör mig på när folk frågar om Tira är gravid, that's why :( )

Nu ska jag sart ut med lilla Tira. Jag är inte så sjuk att jag inte kan gå till skolan. Så idag är det skola. Jag har druckit 3 koppar kaffe och svalt två alvedontabletter. Det borde jag klara mig med idag.

Snart är det naturkunskap, inget spec. Sen slutar jag egentligen, men jag ska på ett litet möte efter skolan och sen är det mattetuga (y). Efter det så ska jag och Carro gymma.

Uppdaterar när jag kmr hem! (y)

För er som inte sett mig sjuk

Det blev inte svartvinbärssaft, det blev en fin pastasallad instead. Wtf, hur lyckas man med det?
Nu ska jag kolla lite mer på "How I met your mother" och tycka synd om sjuka mig :(
För er som inte sett mig sjuk

Note to self, du är inte trött utan sjuk

Nu kom jag på det! Jag är inte trött... Jag är sjuk! När jag blir sjuk så funkar det som clockwork. Innan jullovet och innan påsk. Det är alltid så. Och jag glömmer alltid bort det.
Förra gpngen jag var riktigt sjuk (feber och shiet) glömde jag också det. Jag var med Lotta på stan och klagade på att jag var fett trött. Sen när jag kom hem visade det sig att jag hade feber. Förrförra gången jag var sjuk så var vädret exakt likadant som idag. Jag kmr ihåg att rubriken i bloggen lydde "spring is in the air", kolla på det! Jag skyllde på att jag var trött där med, sen vaknade jag med feber.
Jag ska sätta upp en lapp: Note to self, du är inte trött utan sjuk (innan jullov och innan påsken). Fan.
Det värsta är ju rösten... Om jag blir förkyld nu kmr jag inte kunna sjunga på 3 veckor. KUL!
På söndag är det köruppvisning btw.

Nu ska jag och Berri dra till Maxi och köpta svartvinbärssaft.

Är ni vårtrötta?

Är ni vårtrötta idag? Jag är det. Jag har vaknat, sen somnat, sen vaknat, gått ut med Tira, kommit hem och somnat, vaknat och ätit mat, somnat, vaknat och dammsugit huset, och nu sitter jag här. Jag vill sova, jag vill sova so bad. Men jag måste ut med Tira en gång till och sen är det gitarr och kör.
Jag tror att jag vill lära mig "Love Song" med Sara Barreilles, en typisk pianolåt men jag vill lära mig ändå.
Det är synd att jag inte har en före-bild. Men tänk er att snödrivorna gick upp till hälften av det gula huset.

Det heter dräktig!

Okej, så jag tänker berätta vad det är jag har undanhållit för er. Vissa vänner vet, andra inte. Och det finns inget speciell anledning till att jag sagt till vissa, utan vissa har undrat och jag har svarat.

Så förra måndagen och onsdag var Awa här med sin lilla Nemo, en fin liten chiuaua. Anledningen till att han var här var för att Tira löpte och vi ville para henne.
I måndags gick det inte bra, lr det gick inte som det skulle. Men i onsdags, då gick allt på 5 minuter. Så nu är Tira parad och vi hoppas på det bästa.
FAKTA
  • Hundar kan inte vara gravida. Det heter dräktig!
  • Hundar är dräktiga i 9 veckor. ca. 2 månader.
  • Man ska gå till veterinären en månad efter hon har parats. Då kan man göra en ultraljudsundersökning. (Vi tänker nog inte göra det, för de kan aldrig vara helt säkra på hur många valpar det är, plus att man slänger bort en massa pengar.)
  • Man kan märka skillnaden på hundens beteende och matvanor efter 2-3 veckor. Hunden kan antingen bli väldig gosig helt plötsligt och vara med matte/husse hela tiden. Eller tvärtom, gömma sig under sängen och vara allmänt ignorerande. Hunden kan gå runt och spy upp maten, eller börja äta väldigt mycket. Hunden kanske börjar äta helt nya saker som den förr aldrig tyckt om. (Vissa hunder ger inga tecken alls)
  • Man ska inte ändra rutinerna på något sätt. Man ska fortfarande gå lika mycket med hunden, ju mer desto bättre eftersom man tränar upp musklerna innan hon ska föda. Den sista veckan är den enda då man ska gå försiktigt och lugnt, till och med bära upp hunden ibland.
  • När det gäller maten så har jag hört att man ska ge äggula till dräktiga hundar. Detta ska man göra ungerfär efter 2 veckor, för att fostrena ska få bra näring. Om man har en liten hund så ger man 2 äggulor/vecka. Om man har en stor hund ger man 2 äggulor/dag.
  • Hunden kommer inte att bli tjock för än i slutet av dräktigheten. Men man kan märka att bröstvårtorna börjar synas mer, matvanor ändras och flytningar (haha, too much information?)
  • Jag har läst på hur man agerar under självaste födseln, och egentligen ska man inte alls hjälpa mycket. Man ska ta tid mellan varje valp och värk och sen kan man väga valparna.
  • Man ska helst inte röra valparna så mycket den första veckan, för att tiken vill gärna känna igen valparna på doften. Om en valp luktar för mycket människa så kan tiken stöta bort valpen (helt ärligt, låta valpen dö). Men efter en vecka kan man leka så mycket man vill, men försiktigt såklart!
  • Glöm inte att valpar föds döva och blinda, så de är faktiskt inte så roliga i början ^.^
  • Sen när de fötts så ska man avmaska de och man köper sånt på närmaste apotek. En halv tub/liten valp.
  • Efter ca. 2 veckor så ska man till veterinären och chipmärka samt skaffa lite dokument, som ska ges till nästa ägare.
PERSONLIG FAKTA
  • Jag kommer att hålla god uppsikt på Tira och jag kan redan börja märka små skillnader. Dock vet jag inte om jag bara inbillar mig.
  • Jag tror på att hon kommer att få 1-2 valpar, eftersom hon är liten och förstföderska. Men det mest vanliga är 3-4 valpar (Tira föddes i en kull på 4 valpar.)
  • Vi kommer att ha kvar en tik. Det är anledningen till att vi ville para henne. Vi är borta om dagarna, så vi vill att Tira ska ha en kompis hemma. Om alla valpar är pojkar så säljer vi alla valparna.
  • Valparna kommer att säljas på blocket.se. Jag lägger upp annonsen i god tid så att man kan se och välja och tinga ("boka" en hund), men valparna kan bara säljas efter 8 veckor (exakt två månader).
  • Priset har jag inte riktigt bestämt ännu. Men någonting mellan 5500-6500 spänn.
  • Jag kommer inte att sälja några valpar till någon jag känner. För det första så vill jag inte se valpen efter den är såld (it'll break my heart), för det andra så vill jag inte att Tira ska träffa valpen efter den är såld (det kommer bara att förvirra henne, man är jäkligt mentalt ostabil efter förlossning).
  • Jag gör inte detta för pengarna! Jag vill att Tira ska få en valp här hemma för att hon inte ska vara ensam. Jag kan inte köpa en ny hund eftersom Tira inte är så förtjust i främmande hundar. Alla individer är gjorda för att ha barn/valpar/kattungar/kid/lamm e.t.c. Hundar mår inte bra om de inte får agera ut sina instikter. Alla hundar borde få valpar, det är bra för fysiskt och psykiskt. Jag kommer inte att para Tira varje år nu bara för att det är "snabba cash", absolut inte! Men jag kommer säkert att para henne igen någon gång i framtiden, för att skaffa en till valp.
  • Jag kommer inte att tjäna en massa på detta. Man ska till veterinären med varje valp. Glöm inte att Nemo ska få lite pengar också, jämställdhet! Haha :)
  • Jag försöker inte ersätta Tira med en ny valp, båda kommer att behandlas exakt likadant.
Nu får det vara nog med text. Men som sagt: Jag är inte säker på om Tira är dräktig, låt oss säga 90% säker på att hon är det, 10% osäker.
Jag kommer att uppdatera bloggen om lite olika händelser och så, mest för min egna skull. Då kan jag hålla koll på vad som händer, se tillbaka och checka av.
Så nu börjar en ny kategori; "Tira" (fattar inte att jag inte skapat den förr -.-')
Just nu vill Tira vara bebisen!

How I met my day

Jag har börjat kolla på "How I met your mother" igen. Från hela början. Så nu har jag varit helt fast och kollat på alla avsnitt i streck. Det är helt ärligt vad jag har gjort. Plus att jag har varit ute med Tira en gång. You gotta love them produktiva dagar (y).


1, 2 step

Kmr ni ihåg?


Jag och Tira drog till Ica Väst

Så kom nyss hem från långpromenaden. Jag och Tira drog till Ica Väst och köpte en fin kyckling (död, för jag ska äta den idag. Går det att köpa levande kycklingar?)

Men på vägen ut ur affären så träffade jag min fina granne som erbjöd skjuts hem. Jag skulle lika gärna kunna gått hem. Men jag märkte att Tira inte alls skulle orkat. Anledningen till det kmr avslöjas imorgon!

Jag kände att sportigt är it idag (y)


Jag vaknade f*cking nyss!!!!!!

Jag vaknade nyss!!! Nyss!!! Åhh -.-'
Nu ska jag göra lite frulle och sen gå ut med Tira på en långpromenad.

Nu är det dags att sova

Sry att jag inte uppdaterat under dagen. Men jag har faktiskt inte gjort något spec. Jag kollade på tre filmer nyss, men nu är det dags att sova (y).


Kul


Kvällen slutade inte med mellot

Kvällen slutade inte med Mellot. Lotta, Alex och Alva kände för att dansa lite också
Dum som jag är så glömmer jag att sätta i minneskortet när jag fick tillbaka kameran, så den dog. :(

Efter de dansat så kollade vi på "The Abandoned". Inte Lotta för Lotta... sov :)

Lite bilder från kvällen.


Eric Saade vann, what a surprise!

Förresten vad tyckte ni om mellot igår? Jag visste att Eric skulle vinna. Det var ganska givet eftersom låten fastnar på hjärnan, han var sist (man kmr ihåg den sista låten mest) och så är han väldigt söt.
HAn var en helt ok vinnare. Jag tykte inte så mkt om årets mello, men finalen var ändå bra. Förra och förrförra årets var ju bara skämt. Jag tyckte att alla var värdiga vinnare förutom 2 (den analfabetiska kycklingen och killen med tofs.)

Men det bästa med denna vinst är ändå vadet jag och Alex slog. Om "Popular" vann så behövde inte jag söka till "Idol" :D, om "Popular" vann så skulle Alex söka till "Idol" i år :D. Hihi, håll utkik ;)

Det var skitmysigt igår. Jag drog ju till stan runt sex och sen väntade jag och Alex på Alva och Lotta. När Lotta kom så drog vi till Hemköp och köpte snacks. Sen drog vi hem till Alex och väntade på Alva. Efter ett tag började ju mello och det vart ganska spännande faktiskt.
Situationen; Alex är galen, jag menar GALEN i melodifestivalen. Alva är också jävligt insatt, men ingen slår Alex. Lotta är...Lotta. Haha, hon sjunger och tjoar och tycker att allt är allmänt kul (y). Jag tkr egentligen inte om melodifestivalen. Det är jävligt överskattad och oinstressant. Men i år skulle jag ju sätta mig in i detta. So I did. Så jag satt ju där och var kritiskt och jobbig (så som man ska vara när man kollar på mello, allt är ju dödsallvarligt). Nu satt alla där på helspänn och Alex och Alva hoppades innerligt att Danny skulle vinna, förutom jag som visste att Eric skulle vinna och Lotta... Ja, hon drack cola (fast hon hejade på Danny hon med).
Nu blev det som det blev.
Sjunger Eric Saade bra? Nej, men det behöver man inte göra om man är med i mello. Kmr Sverige vinna i "Eurovision"? Nej, det kmr inte hända på länge. Kmr jag vara insatt nästa år? Nej, jag orkar inte. Ett år räckte bra. Det finns alldeles för mycket bra saker man kan ägna sig åt på en lördagkväll.


Chilla med liten godispåse

Hejsan! Vaknade för inte så länge sedan och har käkat frulle och gått ut med Tira. Idag händer faktiskt inget spec. Det är första gången denna vecka då jag bara can sit back and relax.
Just som jag skriver denna mening kommer jag på att jag ska till "Fyrishov" med Erica idag. Fan, hur kunde jag glömma det? Aja, jag får skicka ett meddelande och skjuta upp på det.
Annars så står ju bad ändå på schemat. Det är söndag och söndag är alltid spadag! :D

Nu ska jag kolla på någon mysig film och chilla med livet och en liten godispåse (y)
Lite bilder från igår.

Hahahaha, njut av denna skönhet ett tag. Jag är ganska säker på att jag kmr att få ett argt meddelande av en viss person om att jag ska ta bort denna bild.

Videoinlägg innan jag drog till Alex

Denna skulle såklart upp tidigare, men glömde :)


Shoesen

Nu kan jag ju visa shoesen som jag köpte för ett tag sedan. Ni har sett de svarta klackarna men det var en googlebild. Nu får ni se irl.
Här är alltså Vagabond skorna som jag köpte för 500 spänn. De är lite smutsiga nu eftersom jag använt de så mkt. Jag har aldrig ägt ett par klack som man kan ha varje dag utan att bli trött/få ont i fötterna. Så jävla awesome är de!

Här är Björn Borg-sneakersena. 200 spänn på rean (y). Ser nästa ut som converse och är lika bekväma. Jag har faktiskt inte använt de än, för jag vågar inte smutsa ned dem. Så de har legat i kartongen sedan jag köpte dem, haha!Men snart så är det riktigt vår och inget slask, då åker dessa fram!

Soligt OCH varmt

Vad fint väder det är idag! Soligt OCH varmt, lovely :D!
Tira ligger bredvid mig och tar död på mitt fina gosedjurslejon!



Nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt och fixa mig. Jag ska till Maxi med Berri om ungefär en timme.

Aint it Jenny

Har nyss vaknat och ska käka lite frulle nu, sen ut med Tirisen.


Ut med Tira

Har uppdaterat mig lite inom internetvärlden och känner att jag kommit ikapp nu.
Imorgon ska jag sätta mig med lite läxor och på kvällen drar jag mig till Alex för att skriva lite mer engelska och såklart mello!

Nu ska jag ut med Tira en snabbis och sen blir det att sova. Inte rubba schemat nu! Jag höll veckans löfte btw. Kom i tid till varenda lektion (y).

Oh yes.

Somewhere over the rainbow


Videoinlägg 11/3


Vacker blummah den!

Ohh, jag ska leka så mkt med min nya dator nu! Haha, jag kan filma allt direkt på datorn OCH lägga upp det direkt på tuben. F*cking vääärt!


In da hauzz!

Therese blogg is back in da hauz!!!!

Köpte nyss en Samsung laptop på Media Markt för 4000 spänn (y).

Så nu börjar bloggandet igen! Jag har en massa nyheter och saker på G. Jag tror faktiskt att den där pausen behövdes. Jag har haft så mkt att göra! Jag har fortfarande mkt att göra. Men nästa vecka är med chilerill tror jag.

Men kameran är tillbaka, datorn är tillbaka och viktigast av allt; Therese är tillbaka! :D

En liten paus, tills vidare.

Hejsan allihopa!
Jag ska sluta blogga ett litet tag. Jag lägger inte ner bloggen. Utan jag ska bara chilla lite. Jag har ingen dator och min kamera är inte tillbaka. Det kanske är ett omen? Haha, men jag kommer att få en ny dator snart hoppas jag och kameran ska jag ringa om!

Följ mig via bloglovin, så kan du se när jag börjar uppdatera igen. När jag väl börjar, så kmr jag inte att sluta. Det är inte så att jag kmr göra lite random inlägg då och då, utan jag kör minst 3 inlägg om dagen. Håll tummarna för att jag får en ny dator snart. Det kanske blir till helgen.

Sen när jag har min dator och kamera då kan ni ger er fan på att det kommer upp en massa bilder och videoinlägg!

Tills dess så hörs vi! (om du inte har bloglovin, så är det lätt att skaffa. Om du har mig på face så kommer jag att lägga upp första inlägget där.)

Ha det riktigt muu <3


Det ska ordna sig hörrni!

Var nyss hos min läkare, snart börjar geon. Vi ska ha klimatrådsbajs... INTE KUL.

Idag ska jag ut med grannens hund, ut med min hund, gå till gitarr, gå till kör. Hem och vila.
Jag vet att bloggen inte alls är kul just nu. Men min dator är paj och min kamera är inte här. ALLT ÄR LITE FAIL JUST NU. Men det ska ordna sig hörrni!


Vad händer idag då?

Oh, nu har vi engelska, då passar jag på med inlägg.

Vad händer idag då? Jag ska avsluta skoldagen, PALLAR INTE MED FRANSKAN SNART... Alva är dessutom sjuk! :(
Sen ska jag hem och fixa lite i mitt rum, dra till jysk och siba för att kolla kuliga saker (kuliga är kult!). Klockan 18.00 händer spännande saker ^.^. Hihi, kan inte säga så mkt än, men snart!

Resten av kvällen ska jag jobba på geo och skit, till imorgon. Imorgon på morgonen så ska jag till min läkare, sen till geon. Jag har f*cking föredrag om mina två länder, JAG VET INTE VAD JAG SKA SÄGA! Kanske lite bra att min dator inte fungerar? Liiite.
Sen har vi matteprov, vilket är så mkt roligare. Har jag nämnt att jag älskar tvåan i gymnasiet?

Nej, nu ska jag gå på toa *intresseklubben antecknar.*

Min cpiga dator...

Min cpiga dator har kraschat.
Vår kära dator som vi har haft i 5 och ett halvt år nu. Som vi omformaterat 16 ggr. Som vart där för oss i vått och torrt. Nu är den snart död.
Mitra ska komma hit och hjälpa den så mkt som möjligt för att allt ska bli så skonsamt som möjligt. Mamma vill ha kvar den till sig och köpa en liten bebis lapis till mig.
Vi får se. Men iaf!
Jag gör inlägg från skolan och så.
På tisdag ska min mamma till Siba och prata, så vi får se om en ny dator faktiskt blir köpt, lr om det bara blir snack. MEn hur ska jag klara mig!? Jag fattar inte. Jag har varit utan dator i 3 timmar nu och min fingrar hungrar efter tangenter. Jag kmr att dö lite grann :(.

Så till mina vänner: jag kmr inte att vara inne på facebook och skit, så smsa mig ist.

OMG, min bloglovin kmr att bli bombad, likaväl mina youtubeprenumerationer. Åhh fan :(.

Nu ska jag gå och ta ett bad, det är alltid där i vått och... Nej det blir bara i vått, men iaf!


Då sover Tira på kudden

Jag kom hem ganska tidigt igår, runt elva. Gick och la mig 2 timmar senare och sen har jag vaknat varenda timme. P.g.a. Tira... Hon vill in och sen ut och sen upp och sen ner. Jobbig.
Klockan elva bestämde jag mig för att gå upp, för det var inte lönt att ligga kvar. Då sover Tira på kudden och vaknar inte ens av att jag går upp. KUL.

Idag händer inget speciellt, jag ska läsa lite svenska och spa:a.
Hon är 11!


Dagens outfit kmr att vara uppdelad

Dagens outfit kmr att vara uppdelad i lite bilder.
Klänningen och de tunna, svarta strumpbyxorna

The shoes

Sminkningen

Något sånt här med håret


Nu ska jag ta en snabb dusch, bara för att fördriva tiden lite. Sen ut med Tira och börja fixa sig (y).

Möta upp Pickis och dra in på en Mozartkonsert!

Nu är jag klar med allt jag skulle göra innan stan. Om tjugo min går bussen så då drar jag till domkyrkan för att möta upp Pickis och dra in på en Mozartkonsert! (y)
Jag lägger upp lite gamla bilder medan kameran inte är här ännu

Aya och Berfin ska ha fest tillsammans

Nu ska jag börja göra mig i ordning inför idag. Jag ska ut med Tira, duscha, ta på mig nått, äta, sminka mig, ner på stan för att kolla på Alva och Alex i Domkyrkan, ner på stan och kolla presenter, tillbaka hem, äta, ut med Tira, fixa mig inför kvällen, SEN ÄR DET FETT MED FEST!
Aya och Berfin ska ha fest tillsammans, så det lär ju blir fett kul!

Därför hinner jag nu inte göra så mycket bloggande. Jag måste fixa allt och lite då och då kanske det ploppar upp random inlägg (y).

On the floor

Helt klart min nya favoritlåt! Vem visste att lambadan kunde återupplivas? Och av självaste J-Lo, SEXY BITCH!


Fredagkväll liksom, men det var det värt!

Jag och Linnéa gjorde vårt grejs på gympan, och det är sååå skönt att få ha det gjort! :D
Sen drog jag ju till musikalen och satt där med Lotta, Alva och Alex. Musikalen var bra, men jag var så jävla trött. Fredagkväll liksom, men det var det värt!

Nu har jag absolut ingen ork kvar i kroppen, jag blir trött bara av att skriva att jag är trött!

Världens coolaste mask

Tog nyss ett skönt bad med världens coolaste mask. Jag ska göra en video på maskerna, när jag får tillbaka kameran.

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon vet ni vad som väntar, uppdaterar när jag kommer hem.

Jar of Hearts


Summerboy

Shueho! Hemma från skolan nu. Har klippt Tira lite till, så nu är tassarna snart klara. Imorgon tror jag att hon är helt klar och fin inför måndag och onsdag ^.^ (då händer det spännande grejer, mer om det 15:e mars!).
Nu ska jag äta lite och sen blir det chill.

Imorgon ska jag och Linnéa Hemgård "stega" på idrotten. Vi har kommit på steg till en låt och så ska man framföra den med klassen, kul! (y)
På kvällen är det musikal! Detta år är det "Ditte Människodotter". Då ska jag, Alva och Lotta dra och kolla på den.
Låten vi ska köra på idrotten imorgon


Somnade ju!

maddie om Haha, sluta tänk!:
Hehe du kan nog vara lugn ang Valeriana. Det är ju bara naturmedel och har en snäll effekt :)

SV; Jo då, det var faktiskt inte farligt alls! Men jag somnade ju! Haha, nu kan jag inte säga så mkt, eftersom jag bara använt den en gång. Men jag kan göra en liten review sen.


15 minuter har gått sedan jag svalde pillrena

15 minuter har gått sedan jag svalde pillrena och jag känner mig hyfsat drowsy. Inte alls bäng, men lite lullig i huvvet.
Jag vågar inte sitta upp längre, så jag lägger mig och kollar på film så länge.
Haha, asså jag är alltid nojig när det gäller mediciner and other drugs... HAHAH!

Nighty!

Haha, sluta tänk!

Mamma köpte ett trimset från Jula till Tira. Nu är hon snart nakenfis, så fin! Asså den här trimmern är så bra och biter inte i skinnet överhuvudtaget! Så för er hundägare: Jula. 300 spänn. Tyst. Biter inte i skinnet. Precis. Sladdlös.

Jag ska ta och duscha lite snabbt nu. För den här brunkrämen luktar bajs. Men ger en jävligt fin färg, och jag har bara använt den två ggr.
Sen ska jag använda Valerina. Asså jag är lite rädd om jag ska vara ärlig. Tänk om jag blir jättehög? Eller om jag somnar på en sekund och dunkar huvudet i bordet? Jag tänker fixa mig inför sömnen: tvätta bort smink, borsta tänder, smörja in ansikte och kropp, fixa håret och ta på mig pyjamas. Sen ska jag ta 2 tabletter och vänta. Man ska ta en timme innna man går och lägger sig, men jag vågar inte riskera att somna med tandborsten i munnen. Tänk om jag tänker för mycket och tabletterna inte verkar alls p.g.a det? Haha, sluta tänk!


Asså det måste vara det roligaste klippet ever!

Det här cirkulerar på facebook just nu. Asså det måste vara det roligaste klippet ever!


Dirtylobsters

Hej! Vad händer? :D
Alva nämnde att jag inte bloggade lika ofta nu längre. It's true, men jag tkr det är så tråkigt med en blogg utan bilder. Tkr ni det är kul att läsa typ bara text? Om ni gör det, så kör jag på! Men snart är kameran tillbaka, det har varit där i evigheter förfan!

Idag så skrev jag det där jävla genetikprovet som inte alls gick bra. Jag hade satsat pluggandet på helt fel saker... Sen satt jag och pluggade matte med Alva och sen drog jag på extramatte. Fan, så fort jag lägger manken till och försöker med matten så kan jag ju. I hate when other people are right... Cred to them. Men iaf, jag har ett nytt gammalt dilemma. Förra gången jag skulle köra så blev jag sjuk. Nu kör vi.
Hela nästa vecka ska jag komma i tid till varje lektion och inte skolka en endaste dag. Haha, good luck? I will need it :). Vad ska straffet vara om jag inte håller det? Tips?

Nu ska jag iaf till maxi och handla lite saker, t. ex. valerina (y).
Dirtylobsters

Only The Good Die Young


Idag är det första mars! :D

Åh, vad härligt! Man känner ju i hela kroppen att våren är på väg. Fortfarande huvudvärk och konstigheter, men det gör inget så länge solen är framme.
Skolan var fett najs idag. Imorgon är det en ganska kort dag, så det är fett niiiice. Nu är jag så trött, men jag kan inte sova än. Jag har gitarr snart och sen ska jag hem och plugga på genetik. Får jag G- är jag nöjd!

Jag har tänkt på en sak. Jag kan inte somna. Jag kan sova, men inte somna. Lr jag har svårt för att somna. Jag ligger uppe till tre på natten. Vad kan man göra? Jag lägger mig runt tolv, sen ligger jag där i två/tre timmar och gör ingenting. Jag tror att jag ska köpa "Valerina". Men vad kan det ha att göra med. Nu när jag tänker efter så är det inte något nytt. Det har förvärrats på senare tid, men alltid funnits där. Haha, jag kan inte komma på en enda gång då jag somnat före kompisar. Jag somnar alltid sist. Nu snackar jag inte om personer som somnar fett snabbt (Alva och Berri. HAHAHA så fort man lägger huvudet mot kudden så hör man hur de snarkar (de snarkar inte, men iaf^.^)). Jag snackar om alla mina vänner. Även när det gäller mormor och mamma. Är man så for life? Inte kul isf.