Anti-vegetarian

Jag köpte skitgoda wannabe chickennuggets på COOP. Så jag lagade nyss de och kokade grönsaker till. Morsan kmr in i köket och ska också laga mat. Hon tar fram stekpannan och lägger på 2 feta kotletter. Jag frågar om jag ska koka grönsaker till henne. Men icke! Just nu sitter hon och slukar två hela kotletter, INGET MER. Snacka om att rub it in my face!

Tira är så klart inte bättre, sitter och dregglar bredvid morsan...

I need somethings to get me through the night!

Hemma från maxi. Jag laddade busskortet och köpte mascara, precis vad jag behövde (y).
Isadoras mascara, en liten jävel men jag behövde verkligen en. På maxi finns den för 65, lr 56 kmr inte ihåg, nedsatt pris iaf! (y)


Sen fixade gott inför ikv också. Som sagt jag ska vara uppe hela natten, I need somethings to get me through the night!

Julmust på maxi, två för tio spänn! VÄRT!

Det vart falskt

Fy fan vad dåligt det gick idag på kören! Kmr inte upp i det höga tonerna. Vi körde alla kända låtarna, de man ska kunna. Men det gick för fan inte... Det vart falskt.
När man vet att man kan göra något och sen så blir det inte som man tänkt sig, då blir man ledsen. Nu är jag ledsen, mår dåligt helt enkelt. Av det. FY FAN!




Alva och Alex får komma hit snarast!!!

Nu ska jag och Berri till Maxi och köpa tröstsnacks!!! Puss.


Fick mina efterlängtade pengar idag

Fick mina efterlängtade pengar idag. Jag vet redan vad jag ska köpa med mer än hälften av pengarna.
1. Jag ska ladda busskort med 200.
2. Jag ska köpa present till morsan, 200.
3. Köpa 2 till presenter, blir väl också runt 200.
4. Jag måste till maxi idag och köpa energidryck, 30 spänn. HAHAH jag ska nämligen vara uppe hela natten och plugga till naturprovet jag har imorgon. Jag har hängt med på lektioner och så, men inte pluggat nått. Jag har nämnt att jag inte vet hur man pluggar i förväg...
5. Finns ett skitsnyggt linne på Gina, 150. Ska kanske köpa det.
Resten ska jag "spara" tills på söndag, jag ska till IKEA med Lotta, Alva och Alex. Vi ska käka pizza, korv och glass (y).

18.30 ska jag till kören och sjunga lite. Jag tror att vi sjunger fjärde advent, på gudstjänsten. Annars blir det väl plugg resten av tiden idag iaf.



Mitt morgonschema

Uppe i tid!!! Nu återgår det mesta till mitt schema. Alltså att vakna 2 timmar innan skolan börjar. Så här ser mitt egentligen schema ut på morgonen.
  • Duscha
  • Fixa frukost
  • Äta frukost
  • Städa undan
  • Bädda sängen
  • Föna håret
  • Klä på mig (jag väljer kläder dagen innan, då tar det inte en så jävla lång tid. Tips bara...)
  • Sminka mig
  • Gå ut med Tira
  • Ut till bussen
Detta har jag alltså gjort de senaste 5 åren. Sen vart den en svacka nu, den senaste tiden. I'm getting back on the horse (whores, HAHA!) Blir det någon tid över så bloggar jag på morgonen också.

Iaf dagens oufit, very latch!

Trött och sliten? Haha, det viktigaste är att jag kmr i tid!!!

Pusshej

Skrev jag förresten att jag kom i tid idag? Jajamen!!! Sätter jag ett mål, så når jag det, för i helvete! Nu får vi se till att det håller hela veckan! (y).

Imorgon är det geografi, matte och svenska. Ahh, så är det med det!

Nu ska jag sova om jag ska upp imorgon i tid. Pusshej.
Är inte det fult? Folk som skriver "pusshej". Alltså "pusshej" som ett ord. Vad är grejen? Om man uttalar det så blir det ju puchey. Vad fan!? Sluta skriv så, visst kan folk skriva förkortningar och man ska sluta upp med så mkt särskrivning, men att protestera genom att sätta ihop två ord. Nej. Puss hej!

Walking in Memphis

Den här spelades in när Alex var hon mig för ett tag sedan. Det måste varit höstlovet. Iaf, jag och Alex gjorde en cover på "Walking in Memphis". Hah, jag ser ut som jag gör eftersom jag inte visste att det hela skulle fimas och för att jag vill vara latch på lovet. ^.^

Fikade på Årummet

Vi hade bara matte och engelska idag. Underbart! Under engelskan kom en tant in och pratade om universitet. Det finns nämligen en kurs man kan läsa (engelska) efter man har fått betyg i engelska B. Vilket betyder att redan i trean så kan jag läsa den kursen. Jag ska faktiskt göra det. Jag kommer att gå en gång varannan vecka på en kvällskurs och få 7.5 högskolepoäng. Ganska värt! Btw, detta är bara ett läsår. Ingenting rubbas med fortsatt universitets-tid, Umeå is still on!

Efter lunch så drog jag, Alva, Joel, Lotta, Sara, Carro och Fredrik och fikade på Årummet. Jag fikade dock inte, eftersom jag ville spara pengar till annat.


Sakerna jag ville lägga pengar på?
En stämapparat. Detta är alltså till gitarren, den hjälper en att sämma gitarren. Skitsmart! 200 för en sån grej, ganska värt om den håller ett tag!


Sen vet jag inte hur och varför men våra tofsar och hårnålar bara försvinner. Hela tiden!? Aja, köpte nya, vilket jag lär göra snart igen...


Och sen så kollade jag COOP-tidningen och där stod det att godis kostade 4.90!!! Wohoo, jag gick och köpte (y).

Fyrverkerier

Okejsi, så här är det. Imorse vaknade jag klockan åtta och runt nio drog jag till kyrkan. Vi sjöng låtarna vi skulle sjunga och det gick ganska bra, lr det gick.
Kolla vilka fina miner man gör när man sjunger

Sen drog jag, Alex, Alva, Lotta och Mitar hem till mig. Alma lagade tacos, sen kom Berri och vi alla började äta.

OCh den absolut sexigaste bilden ever...

Sen var Lotta var tvungen att dra, men resten stannade och vi kollade på "Hem till Midgård".


Sen drog vi till stan och kollade på fyrverkerierna. Jag tog med mig Tira för att hon inte skulle vara själv hemma. Väl nere på stan så drog Alex till sin buss och vi till slottsbacken och kollade på fyrverkerierna. Asså det var så himla fint och mysigt! Tira tyckte inte om det i början men, hon vande sig efter ett tag.


Nu är jag hemma och ska sova tidigt. Jag ska komma i tid till skolan varje dag denna vecka, hade jag tänkt (y). Ahh, vi får se hur det går.

Uppdaterar med video och bilder snart

Sry asså jag har haft lite fullt upp hela dagen, uppdaterar med video och bilder snart. Måste äta först OCH tina. Det är kallt som fan därute, but God I love it!

Nu har jag lagat världens godaste pizza!

Nu har jag lagat världens godaste pizza!


Berri kmr hit lite senare. Klockan åtta ska jag hon och Ella på promenad, jag vill till maxi (y).

Btw, kom på idag att igår var det ett år sedan jag blev vegetarian. Fett värt! Vi får se om det håller i ett år till ^.^

Chilla och chilla och chilla

Vaknade 13.00 idag, success! Nu tvättar jag lite kläder. Jag ska ju som sagt inte göra någonting idag. Ingentning alls, vilket är väldigt viktigt. Resten utav dagen ska jag bara chilla och chilla och chilla, men måste ha ett certifikat!
Här jag bjuder!


"The Social Network"

Nu börjar jag känna mig trött. Så ner i sängen och kolla på "The Social Network" och mumsa på popcorn!



Min idol Magnus Betnér

Nej hörni. Jag är sugen på standup. Jag laddade ner "Tal till nationen" med min idol Magnus Betnér. En man som säger sanningen, no matter how much it hurts, Love it.








Snygga bilder på mig själv

Jag vill inte sova än, jag är pigg. Så nu har jag ganska tråkigt, då gillar jag att ta snygga bilder på mig själv. För jag kan vara så olika liksom. Som en skådespelare, lite som när Joey säger - "I'm cold, I'm old, I'm tired *gäspar*".
Här ler jag fast jag inte alls är värsta glad

Här är jag glad

Här är jag förvånad

Här är jag snygg


Epic - Kolla hela


Goder afton och Dotter Sion


Så nu ska jag bara mysa

Fy fan vad trött jag är. Jag ska inte till Ella, för att jag är helt utmattad. Jag var i skolan i tid (y). Först kollade vi på adventsföreställningen. Alva och Sara sjunger i extramusiken så, vi drog dit (y). Alla var skitduktiga, jag har 2 videos men de kmr upp senare. Sen var det provet då. Jag tkr att det gick skitbra faktiskt. Riktigt nöjd är jag. Jag hoppas att jag får VG!

När jag kom hem så drog jag och Alma till Maxi och storhandlade. Så nyss åt jag mat nu ska jag käka lite mer gott och sen ska jag nog sova. Det blir tidigt idag för att kompensera för veckan som gått.
Så nu ska jag bara mysa
Alma köpte klick! (y)

Lägg märke till mina sexy socks!

Detta ska vi kunna utantill (y)

Lyckades försova mig of course. Runt 02.00 började jag plugga medicin. Klockan 05.30 somnade jag och nu vaknade jag kl. 11.00. Bra där Therese! Jag missar franska och natur. Natur gör inget, eftersom vi ska ha prov på onsdag, så jag lär ju inte missa något speciellt (ja, vi har redan gått igenom vilka sidor man ska läsa). Fast jag har typ skolkat från franskan skitmånga ggr, det är för att franskan är på fredagar på morgonen, man är trött...
Iaf, jag kan medicinen hyfsat bra. Hoppas och ber till Gud om ett VG. Vill ni se vad man ska kunna?
Observera att vissa papper har fram- och baksida, den med skelettet är ett fet jävla häfte och att en massa anteckningar finns i min skrivbok också. Detta ska vi kunna utantill (y).


Till och med Tira är trött, hon flyttar inte på sig ur min säng. Hon ska sova, så är det bara!


Mandariner kostar f*cking 10 spänn på maxi

Mandariner kostar f*cking 10 spänn på maxi. För 2 kilo! Spring för i helvete! Köpte fyra kilo idag (y).
Jag kmr ihåg att jag åt typ 15 mandariner i rad hemma hos min mammas moster i Sthlm. Det var precis innan milleniumet. Jag och min mammas moster skulle till Gamla stan, precis när vi gått av tunnelbanan så springer jag ner för trappan och spyr framför alla. Sen åkte vi hem. Haha, jag fick inte äta mandariner på 3 månader.


Sen köpte jag baby wipes också, jättesköna att tvätta rumpan med! Fast tar bort smink också...


Min mapp med bilder på vänner är borta :O

Kollade nyss på lite bilder och märker att min mapp med bilder på vänner är borta :O. Asså jag sorterar alla mina bilder i olika mappar och den mappen var den största mappen och typ den viktigaste, efter Tira... Asså hallå!? Den har kommit bort i omformateringen. Jag ber till Gud att Mitra på något sätt har kvar de, annars blir jag ledsen. Mina bilder liksom, minnen... Det är som om det varit en brand och vissa mina brunnit upp, hemskt!!!

Iaf, bytte till latch-kläder nyss.

Videoinlägg for you!

Bestämde mig för att göra ett videoinlägg, eftersom jag inte gjort det på länge. Lägg märke till mina bröst i början av klippet, jävlar! Haha, pallar inte göra om inlägget så det får bli så här. And lets face it, man får fler tittare på youtube! Billigt värre, hohoho... (y)

Bilder från idag, man skulle vara bonde lr preppy (y)


Det är bögarnas fel - Godkänd av staten

Hahahaha, skön humor. Skrattar så jag får tårar, sen sjunger jag med (y).

3 videos från idag








Hoppas på det bästa och plugga som de flesta (y).

Vi satt i en grupp och diskuterade våra ämnen (jag hade C-vitamin), softaste lektionen på länge. Klockan 12 var det sång i glasentrén. Skitduktigt av alla att sjunga ^.^.
Jag har videos, men de kmr upp senare. Just nu är jag sjukt trött, så jag går och lägger mig.

Imorgon har jag Engelskaprov, alltid lika kul... Går säkert ganska bra.
På fredag har jag anatomiprov, vilket inte alls kmr gå så bra. Hoppas på det bästa och plugga som de flesta (y).


PMS cravings


Catchy lr vad!? (y)


Första advent och vi sjunger i kyrkan (y).

Det var sista gitarrlektionen idag. Lärde mig "Gammal Sång" med Veronica Maggio.
Sjöng i kören, på söndag är det första advent och vi sjunger i kyrkan (y). Kom och kolla, det kmr säkert vara rätt så mkt folk med tanke på att det är första advent. Nervöst? - nja.

Imorgon har jag bara en lektion! Det är NV-diskussion, väldigt simpelt. Klockan tolv är det uppvisning i Glasentrén för resten utav ensemble-gruppen. Ska bli kul att se vad de framför ^.^.


I was emo... -.-'

Jag kände för att gå hem idag. Jag har inga pengar på kortet, så jag ba what the hell. Inget planerat utan det bara vart så ute.
Glömde mina skåpnycklar idag, vilket alltid är lika trevligt... Fick pressa in mina grejer i Alvas stackars halvfulla skåp.

Bilder från idag då
Alva var tönt och Lotta var ordningsam kvinna! (Haha, ja precis, raka motsatsen! :)), I was emo... -.-'

Fjortisarna!

NV-barn, klockren!

Lite blandat

Family Guy

Asså vrf ska jag sova nu? Nej. Jag ska upp sent imorgon.
Jag ska börja på en ny serie, för jag har redan kollat på de flesta roliga, over and over again. Nu ska jag börja kolla på "Family Guy". Från början till slut (y).







Bana Nah Nah Nah

Haha måste lägga upp veckans skönaste låt! Mitra och jag lyssnade på den i helgen, HAHHAHAHAH. Skön.

Kände för att baka idag

Lite sen uppdatering idag. Morsan har varit inne och städat mitt rum så jag har inte kunnat komma in ^.^.
Det har varit en riktigt skön dag i skolan idag, softish! På Katte pågår just nu spirit-week. Man ska klä ut sig till något varje dag.


Jag skulle köpt stämapparat idag. Men mina pengar har inte kommit än. Det får bli någongång under veckan (y).

Kände för att baka idag, lite husmorigt så där ^.^. Kanelbullar blev det. Jäst över, så imorgon blir det pizza! (y)


Jag är rastlös idag känner jag. Vet inte riktigt vad jag ska göra, lr vill göra alltså. Får dra ut med Tira och lägga mig tidigt kanske.
Imorgon ska jag vara emo, det är mitt alterego I think. Alva ska vara tönt. Lisa ska vara fjortis. Bilder imorgon, jag lovar!

Nu är allt klart!

Nu är allt klart! Fy fan vad skönt! Mitra ska ha ett stort tack för att hon stått ut med min dator i 2 hela fucking dagar! Asså hon kom hit runt 18.00 igår, vi somnade 04.00 och vart klara nu. Fattar ni!?
Det här fick jag av Mitra, lite försenad födelsedagspresent ^.^


Nu ska jag till Luthagens Livs med Tira. Jag e fett sugen, så vad ska man göra? Bussen går om tjugo minuter, so I've got some time to kill.
Imorgon är det skola. Inget speciellt händer, hela veckan kmr att vara helt vanlig. Bajstråkigt.

Det mesta är klart

Shueho! Håller fortfarande på att fixa min helvetesdator. Men det mesta är klart. Datorn kmr funka som en smäck, aa jag säger så! Vi ska bara föra över vissa filer till datorn och sen ska det vara klart.
Ikväll drar jag till Luthagens Livs och köper godis för att fira min nya dator. Det jag köpte i tordags är slut nu. Berriplutt och jag åt det mesta. Btw, de är 3.90!!! Så värt. Men prutt på er. I'll be back soon. Ciao! <3

Berri här :)

Therese och Mitra är ännu inte klara med datorn. Dom håller på och trixar fortfarande. Ville bara hälsa de.. eller Therese ville hälsade :*




Datorhelvetet ska omformateras!

Vaknade klockan ett idag! Så himla skönt. Skolorna bör börja tolv tkr jag. Jag har redan hunnit vara på maxi, köpte lite mat och sånt och fyllde på min mobil med 195 spänn. Skickar gratis sms till ALLA nu. Värt!

Idag kmr Mitra hit. Vi ska fixa ny design och header plus att datorhelvetet ska omformateras! Att omformatera min dator tar en hel jävla dag och vi lär bli klara klockan tre på natten.
Ni förstår kanske att jag inte kmr uppdatera idag. Jag kanske gör ett tidsinställt inlägg, men annars får ni nöja er med uppdatering imorgon.

Ni får väl ha en fortsatt bra dag, och är det något så smsa! Jag svarar mer än gärna (y).

Kul.







Fy fan, man måste kolla på komedi efter läskig film!

Berri drog hem nyss, vi kollade på "Barnhemmet" innan. Asså sjukt läskig. Jag och Tira drog ut sen och jag vågade inte gå i skogen. Så, jag gick tillbaka samma vända. Fy fan, man måste kolla på komedi efter läskig film!


Bild på min mp4 som jag köpte idag. Hitta den på blocket igår, för 350 spänn. En Ipod Nano wannabe, men va fan den duger fint!


Hoodtröjan jag köpte idag. Ni ser den på videon under. Men i bild kan också vara bra. Asså den är för jävla skön! Det finns inget bättre. Fler såna här åt folket! Haha, vill bo i min ett tag...
150 spänn på intersport (Y).

Baby got back!

Detta måste ni se! Asså vi dööör av garv!





Lite bilder från idag då!

Asså jag och Berri har flummat runt hela dagen. Har en massa roliga videos på G!
Lite bilder från idag då!


Kolla på min sexy bitch!


Peace!



Berri här :)

Somna skit tidigt igår och vaknar skit sent idag! -.- Dessutom förkyld! Iaf orkade inte med skolan. Så Threrse kom till mej och sen drog vi till stan. Therese köpte en mp4. Sen gick vi bara runt på stan och lata efter hoodtröja åt Therese. Hon hitta en söt, svart på Stadium. Vi drog till donken, käka glass sen drog vi till musikhuset. Ganska dött. Vi drog några pinsama historier sen var vi helt döda, trötta och hungriga. Så vi drog hem. Nu är vi hemma hos Terre och lagar mat. Sen ska vi väl antagligen kolla på film eller nått! :*

Puss!!!



Alva har uppdaterat bloggen :D

Woho, helt sur e jag inte längre. För franskan går ganska bra och Alva har uppdaterat bloggen :D, den är i rullning igen! :D Så här ser jag ut nu...


Kolla in bloggen och skriv en kommentar vettja ;) http://esverdad.blogg.se/

Mina hörlurar finns inte.

Fan. Mina hörlurar finns inte. Finns ingenstans. Bluetooth hörlurar finns, men det kostar 600 kronor. My ass att jag ska betala så mkt för ett par horhörlurar. I snöstorm gick jag till Mediamarkt, OnOff och Elgiganten. Sen efter att inte hittat nått så drog jag till IKEA, inget svar på fem sms, gick igenom hela IKEA, ingen morsa nånstans. Drog hem. Helt i onödan har jag åkt och slösat på två bussresor (Nej, jag är inte snål, men jag slösar 400 spänn i månaden på att åka till skolan, åker jag på helger och så så måste jag betala 500 spänn, ovärt!). Fy fan! Nu måste jag alltså köpa en mp3 lr Ipod. Aha, sug av mig! Jävla pisskväll. Fyfan. Skulle jag stannat hemma (som jag alltid gör) så skulle allt vara chill. Nu ska jag ut med min hund och sen plugga äckelfranska. ORVAR!

Vi har inte kommit iväg än

Vi har inte kommit iväg än. Det är så, det är så när man bor med min morsa. Allt i sista sekunden. Åhh, inte kul. Snart ska jag iväg iaf. Vet inte vrf jag gör inlägget, bara gör det.

Btw, vill skaffa tattoo i januari. Ska skaffa helt enkelt, måste bara hitta ett ställe där de kan tatuera ungar under 18 (y).
Fyra såna på ryggen, vid axeln ^.^


Ska till IKEA och köpa körv! Lr...

Shueho!!!
Jag och Berri fjantade oss mest igår. Vi var i hennes tvättstuga och skrek till dessa låtar






Idag rullade skolan på som vanligt. Svenska och engelska. På svenskan fick jag MVG-, awesomnes!!! Ganska värt att vänta på ändå... :)
Engelskan hänger jag inte med på alls. Bajs asså, jävla böcker hela jävla tiden.

Ska snart till IKEA med morsan och Alma. Jag ska inte ha nått på IKEA men kul att hänka på. Jag måste till Mediamarkt! Mina hörlurar funkar bajs.

Lägger väl upp bilder när jag kmr hem, har inte använt kameran på länge, vet inte vrf. Ska bli ändring på det!

Something's got a hold on me

Är så jäkla trött! That's all I have to say. Hade bara en lektion idag, med. grundkurs, vi skulle bara gå igenom några nya saker inför provet. Lotta skriver upp det åt mig, den gulleplutten! Idag ska Alva vara i skolan, hon har nämligen varit sjuk de senaste 2 dagarna "/. Men aja, imorgon kan jag krama henne! ^.^

Senare idag ska Berri komma hem till mig. Vi ska egentligen fixa min bloggdesign. men det hon inte vet är att Mitra ska göra det i helgen ^.^. Tro mig, she won't mind, mindre jobb för henne, så vi ska bara chilla idag. Underbart väder ute! Minusgrader, det finns inget bättre, Tira är helt galen. Awesome.

Asså man kan inte inte avguda henne.

Michael Boltoness

Vill till maxi, men det går inte för internetbanken funkar inte. Inte riktigt min dag idag ne.

Lite random Michael Boltoness
When a man loves a woman





Sur är jag idag...

Vet ni hur arg jag är. Jag har velat få reda på resultatet jag fick för svensk-artikel jag skrev för ett tag sedan. Asså jag bryr mig inte om matte, geografi, allt sånt bajs. Men svenska och engelska vill jag alltid veta hur jag ligger till. Precis innan jag ska ut till läraren så säger hon att hon tar resten av klassen på torsdag. ASSÅ ÅHH! Just my luck! Tack för denna tisdag. Åhh, det enda jag sett fram emot de senaste 2 veckor, bara tas bort från mig. Fy fan! ARG.

Fick annars IG på geo och matte, precis som jag väntat. Inget jag bryr mig om, inget jag satsar på liksom...
Snart ska jag på gitarr och lära mig "Just the way you are" och sen kör och träna lite på gamla adventssånger.

Sur är jag idag...

Höll i halva rysk-lektionen (y)

Jag gick inte hem idag. Ella var tvungen att dra hem för att fira sin bror. Men jag var med på ryskan iaf, jag fick hålla i halva lektionen ^.^.
Inget mer att säga faktiskt, ska sova alldeles strax. Imorgon får jag tillbaka mitt IGprov i geo. På svenskan ska jag äntligen få höra vad jag fick för min artikel. Återkommer imorgon.

Går hem idag

Jag har slutat för dagen, men sitter kvar i skolan. Jag ska vara kvar här ett tag eftersom morsan vill vara själv hemma. Ibland får man fan respektera det, hon låter oftast mig vara. Så så, nu sitter jag här. Jag har typ inga läxor denna vecka, så det är inget jag kan ägna mig åt. Jag ska vänta till klockan fyra, sen ska jag vara med Ella, vi drar till ryskan och sen hem tsms. Så jag ska alltså hem idag, jag älskart! Ingen ironi nu alltså, det har ju börjat snöa igen, så jäkla najs! Det är så mysigt att gå hem i det här vädret ^.^.
Idag händer annars ingenting. Jag vill sova, men det lär ju inte hända. Det spelar ingen roll vilken tid jag lägger mig, jag somnar ALLTID runt två. -.-'

Pissväder

Jag är fett trött, har ni sett vädret lr? Fy fan. Det här är sånt som always brings me down. Ska dricka C-vitamin nu, bara för att.
Ska till skolan alldeles strax, lunch och franska, bra att man e engagerad (y)...

Grattis Pappa!

Jag glömde totalt bort att det var 14:nde november idag. Det är en speciell dag. Inte bara för att det är fars dag, utan också för att det är min fars dag. Min pappa skulle fyllt 50 år idag. Jubileum. Usch vad jobbigt. Att inte få uppleva det. Fy fan.
Jag tänker ändå skriva grattis nu, det spelar ingen roll.

Stort grattis på födelsedagen Pappa! <3 


Om det är jobbigt? - Som fan. Det är jobbigt, hemskt och orättvist.
Om jag saknar honom? - Varje dag! Finns på riktigt INGEN dag då jag inte tänker på honom.
Om jag önskar att han fanns kvar idag? - Ja, ingen tvekan om saken. Visst, på nått sätt blir man starkare som person. Man hanterar vissa saker annorlunda. Men det finns inget som gör att jag tkr att situationen som jag befinner mig i nu är acceptabel. Jag förstår när hemska saker händer för en mening. Men inte detta. Detta är ALDRIG något jag kommer kunna förstå. Jag kan inte förstå varför. Det finns liksom ingen mening alls med det.
Om jag fortfarande gråter? - Ibland. Ibland måste man det.
Om jag känner skuld? - Ja.
Om jag vill att folk ska gå runt att tycka synd om mig? - Aldrig. Det är nästan det värsta jag vet. Att folk ser på en som ett offer. Jag är stark. Jag klarar mig jävligt bra. Jag kommer att klara mig jävligt bra,om allt går min väg.
Om jag tycker att det är jobbigt att man ställer frågor om detta? - Absolut inte. Jag svarar jättegärna på alla frågor. Jag förstår att man går runt och undrar och antar, men inte vågar fråga för man vet inte vad man får för reaktion. Men jag är OK med alla frågor.

Nu ska jag fortsätta kolla på film. Allt är bra. Allt är ok. Allt återgår till normalitet.

This is what I'm downloading

Shit, vaknade sjukt sent idag! Men kände att jag behövde det, vet bara inte hur jag ska somna ikv, men det är ett problem .
Igår var jag hos min pickis! Vi snackade en massa och skratta. Det som kom på tal var bl.a. Egypten-resan. Har jag nämnt den här? Iaf, jag ska till Egypten på sportlovet med kompisar. OM jag får ett jobb. Annars är jag screwed. Men jag hoppas på det bästa (y).

Idag ska jag inte göra något annat än att kolla på film och softa som in i helvete! Kanske drar en snabbis till Maxi...

Iaf, när jag är sugen på att kolla på film så är det ofta en genre jag är sugen på. Idag är det svenska ungdomsfilmer. This is what I'm downloading.


Och sen bara för komedins skull så laddar jag ner

Gangstahzzzz

Igår så var jag och Alva gangstahzzzz i skolan, vi bara kände för det.


Skolan rullade på som vanligt. Slutade runt fyra och då drog jag och Alva till bussen som skulle mot Dalby. Alex satt redan på på bussen.
Hemma hos Alex var det skitmysigt. Hon har 3 stora ryska vinthundar, som var så söta! Vi åt mat och resten utav kvällen så chillade vi och kollade på TV.


Alva och Alex skulle upp tidigt idag och träna med sin kör, så har vart uppe sedan åtta (y). Känns fan bra! Inte för att jag gjort mkt idag, men asså man missar ju så mkt av dagen av att vakna sent.

I Dalby at the moment

Är hos Alex nu med Alva, Lotta kmr också senare. Är hos henne tills imorgon, så jag uppdaterar alltså då (y). Kolla på film och mys med er! Puss <3

This is as long as it gets for a while ^.^

Kände att jag äcklades av att se mitt slitna hår en gång till i spegeln. Så jag sa åt morsan att toppa! Alltså bort med allt slitet. Jag vet att jag vill ha långt hår, men jag vill ha mitt egna långa hår. Det funkar inte med slitna toppar, det gör verkligen inte det. Jag måste ta bort all färg och toning och slingning, ALLT! Och låta mitt hår återställa sig, sen SEN ska jag låta det växa låångt, lååångt. Det betyder att jag får stå ut med kort hår ett tag, det är lurre!
Snabb bild i förbi farten, här är det plattat. This is as long as it gets for a while ^.^

HAHA HEHHEHE HIHIHIHI HÖHÖHÖHÖ

Berri gästbloggar!


Innan jag börjar skriva så vill jag bara påpeka att Therese kommer kommentera, antagligen i nästa inlägg, tusen stav/grammatik fel i detta inlägg. Men vill bara säga att jag älskar henne ändå! :*

Just nu sitter jag hemma hos sötaste Therese och lyssnar på ''Tusen bitar''. Therese ligger i sängen och njuter. Länge man såg den tösen.
ja aa, hun är micket suuuet den! kommer klippa tooungen på den rör henne den! ska göra kaaoz med honom
den.


Vi ska till maxi snart! wwoohooo ,mwhahahhahahahahahaha hiihihihihhi heheheh höhöhöhöhöhö( no shit!? :O )

Några fula bilder på oss genom tiderna!

Och this is några pictures of me själv!









PANIK

Alex, Alva och Lotta sov över igår. Vi lyckades äntligen kolla på "The Holiday",men ändå inte. Vi stängde av efter halva, för ingen kolla ^.^ Allt var skitmysigt!
Morsan kom hem nyss, PANIK! Allt var liksom kaos. Madrasser på golvet, skålar här och var, kuddar och täcken hit och dit. Morsan sa tydligt att jag inte fick ha någon hemma när inte hon är hemma, it creeps her out :S. Iaf, jag åkte hem tidigare så att jag skulle kunna städa allt och så ser jag henne på bussen. PANIK! Tänker snabbt ut en ursäkt.
-Asså när vi kmr hem, asså jag har sovit på golvet för jag vill inte sova själv i ett tomt rum. Så jag tog fram en massa madrasser och sov på golvet, för jag ville kolla på film.
- Jaha, men vrf sov du inte i ditt rum? Du har TV där.
- Nej, asså jag vill kolla på stor TV.
- Jaha, okej. Bara du städar undan så...
- Aah, men det ska jag göra nu.
Jag kmr hem och allt är städat och rent, som om ingenting hade hänt. Då har Alma varit där och städat så allt ser heeelt perfekt ut! Tack! <3 Slut på PANIK!

PS. Mormor vill inte heller att jag ska ha hem personer när jag är själv hemma, så morfar om du läser detta NÄMN INTE TILL MORMOR! :) Puss.


Ensembleuppträdandet








Här har ni ett äkta bekymrat puppy-face!

Kom hem nyss. Äckligt väder idag (n). Slask, inte kul för någon...
Jag håller på att ladda upp låtarna från idag, jag vet inte riktigt hur det gick, för jag ar inte sett de ännu. Men folket tyckte det lät bra! (y)
Fick till och med en kommentar här på bloggen;
Sheila om Guud, vilket underbart väder!:
Ni var jätteduktiga på att sjunga!
Sv; Tack så jättemkt! Det värmer :D haha! :)

Nu ska jag käka lite och plugga för jag har både engelska och svenska till imorgon. Ikväll kommer Lotta, Alex och Alva hit. Vi käkar pastasallad och pop corn! Lovely!
Imorgon kmr morsan hem, så allt återgår till normalitet. Ganska najs faktiskt.

Här har ni ett äkta bekymrat puppy-face! Det är Tira som inte tkr om vädret...

Guud, vilket underbart väder!

Guud, vilket underbart väder! Jag är alldeles till mig! Jag vill bara skrika av lycka!!!
Haha, skulle ut med Tira när jag kom hem från skolan. Jag trodde att hon skulle vara kinkig och dra i kopplet, att hon skulle vilja gå hem helt enkelt. Men icke! Hon spurtar ut, hoppar, skäller, biter. Nu är det kul att gå ut med henne. Jag släpper lös henne, hon springer en kilometer före och sprider glädje. Hon springer till random folk och spurtar därifrån, sen kmr vi hem. Hon hatar att vi går hem, så jag måste ta på kopplet. Men iaf, väl hemma så är hon skittrött för att hon ränt runt som en galning, så då sover hon. Skönt för henne, skönt för mig, skönt för alla helt enkelt!


Idag på gitarren lärde jag mig "follow me", på kören skön vi lite adventsånger.

Imorgon är det förhoppningsvis uppvisning med vårat band. Med förhoppningsvis så menar jag att Mike (vår lärare) har varit borta hela veckan, så om han inte är där imorgon, skiter sig allt. Hoppas på det bästa, alla på Katte kan ju komma och kolla! Jag vet dock inte vilken tid det är, håll utkik i entrén ^.^.
Låtarna eventuellt vi sjunger imorgon









Snöstorm på G! (y)

Wiie, det kommer att vara snöstorm imorgon! Åhh, jag ser fram emot det som in i helvete!!! :D
Så här vill jag att det ska se ut imorgon!!!

Lean on me

Fick lusten att sjunga lite idag. So I did. Det här är en väldigt simpel cover på "Lean on me".


Fler bilder från i fredags

Jag failade igår. Jag somnade typ sex på morgonen och vaknade halv nio. Är typ helt död nu! Helt död, jag vill bara sova, men jag kan inte för jag har matterpov imorgon. Jag vill ändå inte lägga mig för tidigt så att jag vaknar runt midnatt och är pigg.

Jag fick tillbaka mitt franskaprov idag, fick VG. Inte kul, ville ha mer! Men aja...
Imorgon är det som sagt matteprov, vi kmr troligen få tillbaka våra geoprov, vilket jag vet att jag kmr få IG på. Hoppas att vi får tillbaka svenskartikeln också, hoppas på högre betyg där!

Har inga bilder från idag, men kan lägga upp fler bilder från i fredags, detta är från Gings kamera ^.^


Gå och lägg er skitungar, skola imorgon -.-'!

Är hemma nu, ska sova snart. Lr inte, får se. Jag vill vara vaken hela natten men det finns inget att göra :O. Jag vill inte sitta helt själv i ett rum och inte göra nått :O. Jag vill ha en liten bärbar TV att du runt och bära på, fatta mysigt! :O.

Inga bilder från idag, men kmr säkert imorgon. Gå och lägg er skitungar, skola imorgon -.-'!

Är hos Berriplutt just nu

Är hos Berriplutt just nu. Hon ska göra sin berömda pastasallad (åhh, det finns inget godare). Vi håller på att ladda ner första Paranormal Activity, för att kolla slutet. Berri säger att kvinnan dör, jag säger att hon inte kan det eftersom jag sett 2:an. Kan inte avslöja mer för de som inte sett den, men ahh.

Resten av kvällen vet jag inte riktigt vad vi gör. Men nått spännande, imorgon är det skola, åhh jag vill inte!

Jag glömde att jag skulle sjunga med kören imorse, BAJSKORV! Aja, what to do ^.^

Vi spelade in "Hallelujah"

Alex drog hem för ett tag sen. Vi hann inte kolla på filmen, för att de var för mkt att göra! Haha, vi åt, pratade, spelade och sjöng. Ahh, massa kul ^.^
Hon vill visa att tjejen på bilden ser fett cp ut! ^.^


Vi spelade in "Hallelujah", inte världens bästa kvalitét men det duger (y).


Här är en video med hennes egna låt som hon skrivit. Så himla fin!

Runt fyra kmr Alexandra hit och vi ska kolla på läskig film (y)

Var nyss på en promenad med mormor och Tira. Vi drog till pappas grav och tände ljus.


Runt fyra kmr Alexandra hit och vi ska kolla på läskig film (y). Vi ska kolla på "The Children". Har aldrig sett den förr, men den ska vara läskig (y).

2 videoklipp från idag

Här sjunger alla "Ja må de leva" och de blåser ut ljusen ^.^

Här spelar vi charader. Asså klippet är 10 minuter långt, ni behöver inte kolla om ni inte pallar. Men asså Jossan ska klara av en charad, det står en heeel text på pappret. Det tog alltså 10 minuter att få alla att gissa rätt. Det är ganska kul.

Vill ni se alla utklädda?

Det var helt awesome-kul idag! Asså stort grattis till Niki och Andreas förskott ^.^. Vill ni se alla utklädda? Here you go...


Det bjöds på bål och "tapas" och tacos och godis och chips och tårta. Haha (y)


Lite fler bilder från kvällen


Sandra fick för sig att borsta tänderna på väg hem, haha ^.^

Jag gav det ett försök, vad tycks?

Idag ska jag ju på fest! Niki och Andreas fyller år, snart någongång. Men festen är nu (y). Lite Halloween-tema på det hela. Jag vet inte riktigt vad jag är. Jag kan säga att jag nyligen blivit änka, lr dödens fru... Aja, folk får avgöra.


Berri (och många andra) tkr att jag e fjortis på mina bilder. Så jag ska sluta med det. Tydligen ska jag le mer och sluta kisa med ögonen. Jag gav det ett försök, vad tycks?
Innan


Efter


Känns inte som mig...

Igår då

Sry för den dåliga uppdateringen igår. Jag hade ingen inspiration allas och var trött.
Iaf bilder från i onsdags


Igår då. Jag och Berri drog till Maxi sen till henne. Ress och Cherpa kom senare och kvällens underhållning vart Chatroulette (y).
Lite bilder ifrån igår

Idag ska jag vara med Ress

Igår var fett mysigt. Vi kollade på "The notebook" och "6 points". Kvällen avslutades med charader (y).

Idag ska jag vara med Ress. Vet inte vilka fler som hänkar. Men iaf, annars händer inte så mkt. Imorgon ska jag på "kalas". Niki och Andreas fyller år i november, så de har en gemensam fest (y).

Gah, ingen inspiration idag. Vet inte vad jag ska skriva. Muu.

Morfar kom med blommor, godis och lax ^.^

Morfar kom med blommor, godis och lax ^.^

2 kg godis!


Finfina blommor!

I detta lovande land

En facebook-vän la upp den här videon igår, fy fan vad skön! Jag har lyssnat på den 80 ggr, tröttnar inte!

Morfar kmr hit idag också

Idag kmr Alva och Alex hit. Alma ska laga wok och sen ska vi kolla på film ^.^. Jag skulle till Berri ikväll, men vi får se. Det kanske blir för sent, hon får komma hit! (Ser du detta? Kom hit!)
Morsan drar till Estland idag, så en vecka utan henne. Sooooft!
Morfar kmr hit idag också, ett tag. Han och mormor firar 8 år gifta idag. Han kmr hit med lax och så ^.^, haha sött!


Förmodligen filmen vi ska se på



Idag har det varit ett sånt där cpväder

Idag har det varit ett sånt där cpväder som man bara inte orkar med. Som tynger ner en och gör så att man blir knas, man går typ runt som en jävla zombie!
Jag har inte sorterat kläderna i mitt skåp, jag har inte gjort något viktigt överhuvudtaget typ. Jo, jag har gått till maxi ofc...
Nått att se fram emot idag? Jag ska göra hamburgare (y). Egna är de godaste. Åhh, gott! Men nu ska jag till kören och sjunga lite, först te!

Kom att tänka på den här låten idag, vet inte vrf? Åhh vill till mormor snart! Med kompis, Alva ska följa med snart tror jag (y).

Jag har ju gitarr och kör!

Jag kom på att jag inte alls kan åka till Lisa idag, jag har ju gitarr och kör! Aja, nån annan gång. Jag ska ändå göra grekisk sallad idag, haha får bjuda hit Berri lr nått ^.^
Men idag ska jag iaf sortera alla mina kläder, laga mat och går på gitarr och kör. Morsan drar till Estland imorgon, så jäkla soft! Mormor ska vara här ett tag, vet inte när hon åker hem, men annars e man ju själv hemma. Åhh, vet ni hur länge jag har väntat på att få vara själv hemma? Gaah, evigheter!

Men imorgon ska jag till Lisa iaf

Nu e jag skittrött! Mormor kom hit igår, så jag ska sova inne hos morsan idag. Jag tror att jag tar en madrass och lägger mig på golvet ist. Jag vet inte vrf jag skriver det här, det bara blev så.
Men imorgon ska jag till Lisa iaf, ska hem till henne och kolla på flera "pirates of the Caribbean"-filmer, och ha lite knytkalas, jag tar med mig grekisk sallad (y).

3 sköna videoinlägg från idag




Har hänt en massa kul idag, ska visa i bilder ^.^

Nu är jag hemma. Har hänt en massa kul idag, ska visa i bilder ^.^
Igår så sov jag ju hos Alex och vi kollade på "Shutter" och "Mirrors 2". Asså läskiga filmer. Usch, hur vi sen somna fattade jag inte!

Sen vaknade vi runt elva och drack te och bestämde oss för att gå runt på stan och sen kolla på bio.

Vi smsade Lotta, så att hon skulle ner på stan. Den pickalurven drar ju till Spanien imorgon! (-.-') Så vi drog till Pinocchio och köpte pizza. (Endast smickrande bilder kmr upp)

Pöss!

Sen skulle Lotta pössa på mig... ^.^

Så ja <3

Aww, så söta! <3

Sen in på HM och prova kläder!

Fika på Waynes

Sen in på bion och kolla på film i 3D (y)


Saw 3D

Ändrade planer, inget Lisa idag. Det får bli en annan gång ^.^. Ist drar jag, Alex, Alva och Lotta till Pinocchio och käkar pizza. Sen drar vi till stan och går runt och checkar in kläder. Seeeeeen, klockan 18.15 drar vi på Saw 3D. Så fullspäckad dag ändå (y).
Uppdaterar med bilder idag när jag e hemma.