Hos Berri

Sitter just nu hemma hos Berri Bieber. Vi har köpte hem godis, marabou och saft så nu blir det läskig film.

Don't go breaking my heart

Jag vaknade klockan tre idag, så efterlängtad helg! Jag ska städa lägenheten idag, eftersom det ser ganska förjävligt ut och min morsa har varit lite sjuk denna vecka så har hon inte hunnit.

Sen ska jag bara chilla och kolla greys.


Hollywoodfruar

Alla snackar ju om hollywoodfruarna, så jag bestämde mig för att ta en liten titt. Jo tjena, här sitter jag fem timmar senare och tar en liten paus från tittandet. Vad fan, jag trodde inte att det skulle vara så underhållande och spännande, haha no life.

Nu ska jag iaf fortsätta kolla på de, vet inte vad jag ska göra när avsnitten på internet är slut... Kolla om? HAHAH nej.


Videinlägg från idag


Bildbomb från Sunnerstaåsen


Risifruttin

Tillbaka! Det har varit en sjukt rolig men jobbig dag. Roligt= typ allt och alla. Jobbigt= att gå så satans länge.

Jag kommer att lägga upp bilderna, men måste ladda kameran först. Nu har jag tagir på mig min mysdress och ska käka upp den överblivna risifruttin (haha, fult ord).

Lagom trött

Jag ska alldeles strax ta bussen ner till stan. Vi höres/läses/skrives när jag är hemma!
Lagom trött

Man slutar efter "utflykten"

Jag ska gå och lägga mig nu. Imorgon kommer jag hem mycket tidigare än vanligt, eftersom man slutar efter "utflykten" och sen ska jag bara chilla. Jag har lite läxor att göra men om jag känner mig rätt så kommer jag att göra de på söndagkväll (y).

Nighty

Ut på åzn

Så var lite med Berri idag. Vi drog både till Öob och Maxi, sen gick hon till sina kusiner och jag kom hem. Gick ut med Tira, åt mat, gick till maxi igen (haha!). Vi köpte cola på ÖoB och precis när jag ska ta loss den från pakethållaren så spricker flaskan... Asså, vad fan. Det sprutar typ cola över hela cykeln, de andra varorna, mig och Berri (skrattar du nu Lotta?). Hej, jag är lyckad.

Nu ska jag ställa mig på StyrBjörn och sen fixa lite inför imorgon, utflykt you know.
Ut på åzn

Sexy and I know it


Tog mig en kvart

Sitter just nu i datorsalen, eftersom jag alltid har håltimme. Internet f*ckar sig som fan, tog mig en kvart att komma in här och facebook funkar inte alls... :S
Jag har iaf 3 lektioner kvar sen slutar jag. Jag ska som sagt till till maxi/ÖoB efter skolan med Berri.

Dagens Outfit 28/9


Thérèse Raquin

Jag ska lägga mig nu och läsa lite bok. Jag har nämnligen 2 ganska tråkiga böcker att läsa under denna månad, så jag börjar redan nu.


Imorgon är det en ganska så vanlig skoldag och sen ska jag nog umgås liiite med Berri. Måste till affären och handla lite inför torsdagen, då vi har "utflykt" med klassen.

Irresistible


Här har vi gårdagens outfit


Random snack


Lucky


Macka

Jag ska kolla lite Greys nu och sen ska jag sova. Imorgon kmr dagens outfit upp!
Hungry

Rosa

Har målat naglarna i en söt rosa färg. Tänkte ha en lite mer "normal" färg på naglarna, a nice change of paste ^.^

Nu ska jag till ÖoB

Jag har haft en kort dag idag, slutade vid tre. Nu ska jag till ÖoB och kolla diverse priset på olika varor, sen ska jag laga lite mat. Jag har haft extremt ont i huvudet idag, jag skyller på vädret eller vätskebrist.

Dagens outfit kmr upp senare idag!

Someone like you

Nu är kostnaden helt uträknad inför Bday. Jag känner mig så otroligt trött, så jag ska kolla lite Greys och somna till det (y).
Imorgon är det en ganska lång dag, slutar vid fyra.

Someone like you


Sorterat bort en massa sommarkläder

Asså den här helgen så har jag tillåtit mig själv att äta godis och chips i mängder och jag känner nu i slutet hur äcklig man känner sig. Asså man mår ju inte bra alls.

Jag ställde mig på StyrBjörn i 50 minuter denna gång och det resulterade i 16.7 km (y). Just nu ska jag planera lite mer inför Bday. Hela grunden är uträknad, men nu kommer jag till detaljerna.

Jag har ju sorterat bort en massa sommarkläder nu också, så byrån känner stor lättnad och tacksamhet.

Nu har jag även alla mina vinter/höstskor på ett ställe, funderar på att köra en liten "shoe tour", skulle det vara något? Inte för att visa mängden, för jag har typ 6-7 par, utan för att visa vilka klädesplagg jag parar ihop de med.

Paranormal 2

Jag bestämde mig för att gå över till Berri ett tag för att ge henne lite soppa och pommes. Nu ska vi kolla på "Paranormal Activity 2" och skrika.


Lite ärenden

Hellu!
Jag åt nyss frukost och nu ska jag cykla runt här i Stenhagen för att göra lite ärenden. Haha, låter väldigt random men så är det.

Idag har jag ingenting inplanerat egentligen, jag ska bara chilla här hemma. Jag kanske städar lite, sorterar lite, fixar och trixar här och där men inget bestämt eller planerat (y).

Jag ska nog ta och sortera och lägga bort mina sommarkläder.

Ettan i nk-salen (y)

Ska gå och lägga mig nu. Åh, det är så dunderbart skönt att veta att man inte har några läxor att oroa sig för! :D
Ska börja lägga upp fler "gamla" bilder. Det här är från ettan i nk-salen (y)

Step up!

Jag och Berri kollade "Mamma Mia" på 3:an och käkade godis. Jag kom sen hem och gick ut med Tira, det är så otroligt mysigt och kallt ute just nu! <3
Jag är lite trött på Harry P, så jag ska ta och kolla step up ikväll.


Bellivun

Ska till Berri och tjocka mig på godis och umgås med fina, förhoppningsvis friska Bellivun. Har inte träffat henne på en månad typ :S.

mobilbloggar

Provar att mobilblogga just nu. Håller på att laga mat, ska snart till maxi och köpa hem lite saker. (Har ingen aning om hur man laddar upp bilder)

Papi


14 h

Somnade igår vid sju och vaknade nio idag, väldigt skönt :)
Nu ska jag äta lite frukost och kolla film, sen blir det att dra ut med Tira.

Nya brills

Jag överlevde dagen och är klar med engelskan, äntligen :D. Jag jobbade med engelskan under lektionen och lunchen som planerat, fina Alva hjälpte mig genom mina mini-ångest-attacker och nu är jag klar! :D Hihi, nu är det bara den muntliga delen kvar, vilket jag tror att jag kmr att klara galant.

En annan awesome grej är att jag inte har NÅGON som helst läxa inför nästa vecka, det är helt galet. Ingenting att tänka på alls. Vi har dessutom en ganska kort vecka, för på torsdag så är det "utflykt" och på fredag är det studiedag, yeiy nästa vecka!

Nu ska jag kolla lite film, kolla lite tub och sen kommer jag nog att sova, för jag är skittrött!
Hämtade ut nya brillsen idag!

Två tredjedelar klara (i princip)

Jag kom på att jag glömt mina böcker i skolan, där jag har EN TREDJEDEL utav informationen. Men det är ok. Jag har lektionen på mig att skriva lite, lunchen får jag nog skippa och skriva under rasten. En tredjedel lyckades jag skriva här hemma, så egentligen så har jag redan skrivit två tredjedelar. Men det finns fortfarande en massa finslipningar att göra.

Som ni ser så kommer jag inte att få mkt sömn inatt, men det kommer att vara så värt det när arbetet är klart och inskickat.

Just in love

Idag känner jag mig mycket bättre! Jag skulle kunna varit i skolan idag, men eftersom jag vaknade vid 03.00 av feber och huvudvärk så stannade jag hemma för säkerhetsskull.

Idag så ska jag bara ta det lugnt och fortsätta kolla på Harry (är på 3:e filmen just nu). Jag måste även skriva klart fact sheet, hoppas på att det kmr att gå fort.

Just in love


Harry Potter

Känner mig inte frisk alls. Jag var lite klarare runt fem, så jag bakade en kladdkaka för jag var så sugen. Sen satte jag på "Harry Potter - De Vises Sten" bara för att senaste gången jag såg den var precis när den kommit ut, 2001.
Lagade just vanlig mat till mig själv, för att få i mig något annat än 2 bitar kladdkaka, och nu är jag sjuk igen. Jag börjar få feber, så jag ska vira in mig i täcket igen och börja kolla på andra Harry-filmen.

Godnatt på er. Vi får se om jag går till skolan imorgon. Det blir om jag vaknar under natten och känner mig fine som jag börjar fixa mig för att senare dra till plugget. We'll see!
Ganska bra faktiskt


Jag uppdaterar så fort jag känner mig bättre.

Okej, så jag är fortfarande sjuk. Trodde att det skulle gå över igår, men icke. Jag vaknade typ nyss och ska dricka lite te.

Jag hoppas att jag blir frisk snart snart snart, eftersom jag har en massa arbeten i skolan. Men just nu ska jag vila och snyta mig. Jag uppdaterar så fort jag känner mig bättre.


Komedi!


Forget you!

I pity the fool that falls in love with you

Surprise, surprise!

Surprise, surprise! Det blev en exakt likadan mobil som jag hade innan. Haha, den är så bra!

Otroligt kort skoldag

Det vart en otroligt kort skoldag idag. Jag gick inte på "Etik och livsfrågor" eftersom mitt huvud (dödade) dööödar mig. Men gjorde religionsprovet (känner ett stabilt G, men vi får se) och sen hade vi svenska. Mentorsamtalet hade jag med Alva och Sara, mycket roligare!
Efter det så drog jag till polisen för att checka om de hade fått in min mobil, men det hade de inte. Så nu blir det till att köpa ny mobil (ni kan aldrig gissa vilken!).
Möttes nyss av lilla fluffen (dags att klippa)

Headache

Ja, det blev ju ingen rolig uppdatering idag ju. Men, men alla har sina dagar. Nu är jag sjuk, så då får jag skylla på det. Men jag ska inte klaga så mkt, för min fina Berri ligger hemma med halsinflammation. I 4 veckor har hon legat hemma, hel sjukt!

Imorgon måste jag ju till skolan för jag har prov och sen ska jag sitta kvar i skolan och jobba på min uppsats i engelska.


Legat i sängen hela dagen

Jag har legat i sängen och kollat olika filmer. Känner mig någorlunda bättre just nu, men ska fortsätta vila, måste plugga på religion också, eftersom det är prov imorgon.

Sliten och trött.



Huvudvärk

Jag somnade med huvudvärk igår och vaknade förkyld idag. Så nu ska jag bara chilla och dricka te.
Gammal bild

Honungsmelon

Shit vad skönt det var att bada! Funderar på att skaffa kort så jag kan gå lite närsom, vi får se. Just nu käkar och honungmelon och ska snart ta tag i svenskuppgiften.

Till centralbadet

Jag har suttit och planerat en massa inför min födelsedag, det har tagit en j*vla massa tid, så nu är jag typ klar. Men nu ska dra till centralbadet med morsan nu. Sen hem och göra resterande läxor.

Thissy

Favorit i repris

Förfinat cv:t

Jag har spenderat denna morgon med att uppdatera och förfina mitt CV. Jag fyller ju snart arton och då vill man ju gärna ha jobb. Vi får se hur det går!
Speaking of my turning 18, så måste jag börja planera mah birthday. Jag tror att jag har grunden utplanerad, men inte resten. Så imorgon ska jag och Alva planera en massa detaljer.

Några bilder från förra året

Äckligt.

Kollar på bridesmaids igen! Haha, den är så sjukt rolig. Sen får jag nog städa rummet lite, har inte hunnit göra det under dessa 2 skolveckor :S. Äckligt.

Finaste vovvisen joinar

Nyinköpt från maxi

Jag drog till maxi för en stund sedan. Morsan ville ha lite potatis men det blev inte det enda jag köpte. :)
Nytt shampoo och balsam, bra för de som använder värmestyling ofta.

Värmeskydd, mitt förra tog slut (Franck Provost).

Hårmask

Mina läppar har varit helknasiga de senaste 2 veckorna, så jag behöver instensivbehandla de ^^

Hårband som jag tänkte ha i skolan. Eller..? Bra att ha om man har lugg och tränar.

Müslibars, som jag alltid har i skolväskan (kmr bra till hands när man har långa dagar)

Frenchy

Jag startar en ny kategori, "Nagellack". Bara eftersom jag byter så ofta. Check it out!
Idag kör jag på klassisk fransk manikyr

Frysta hallon

Jag älskar att äta frysta hallon. Jag köper ett paket frysta hallon och den påsen räcker mig 3 dagar max. Finns det något ni tycker om att äta som är lite smått udda?

En hel månad

Jag har nyss käkat frulle, ska ut med Tira på en långpromenad nu. Jag har inga som helst planer för dagen, förutom en massa plugg, så det blir ju att ta tag i det.
Jag kan inte fatta att skolan har pågått i en hel månad. Jag trodde det hade gått typ två veckor. Helt stört.

Friends With Benefits

Det fanns inte den glassen jag ville ha, så jag köpte choklad ist. Jag har suttit 2 timmar och fixat med internet och den nya routern som vi fick. Nu verkar allting stämma, det är lite småsaker som ska justeras, men det får jag kolla imorgon.

Just nu ska jag kolla klart på "friends with benefits" och sen sova.


Cooler than me

Nu har jag slutat! Yeiy, yeiy, yeiy! Klar med 2 redovisningar! Yeiy, yeiy, yeiy!

Ska alldeles strax till Maxi och Ica Väst. Ikväll ska jag nog bara chilla, äta glass och kolla film+greys. Jag måste förbereda mig inför kommande hektiska vecka då prov, uppsatser och läxor ska in. Buu, buu, buu.
Cooler than me


Skitbra nyheter

Alldeles strax slutar engelskan, jag kommer hem runt fyra och ska bara chilla. Fick nyss skitbra nyheter på mailen, får se om allt går igenom.
Blog you later!

Rolling in the deep


Two and a half men

Kom hem runt sex och lagade lite mat. Jag ska alldeles strax dra ut med Tira på en prommis.

LOL


Photoshop 2 jao!

Photoshop är ju fett kul!
Läxan tills på måndag




Photoshop jao!


Fotografisk Bild

Jag sitter just nu på "". Slutar som tidigast halv sex idag, troligen halv sju... -.-'. Jag måste sitta kvar i skolan och göra lite skolarbeten.


Kom och ta mig

Har nyss tränat på min crosstrainer, som jag döpt till StyrBjörn, i 40 minuter non-stop och ser ut som ett as.
Kom och ta mig


Under löven

Denna underbara kvinna bara fortsätter att leverera!

Where are you my love <3??

Jag blev av med min mobil igår. Vad fan. Jag kommer ihåg att jag hade den under engelskan (sista lektionen) och jag kommer ihåg att jag letade efter den vid busshållplatsen. Någonstans där emellan har jag tappat bort min mobil... Fan, fan, fan. Mer fan är att någon tagit den. Fan.
Jag ska gå och kolla en extra gång imorgon, men faaaaan.


Idag har det varit en ganska så latchig dag. Jag ska alldeles strax ägna mig åt 2 nästan identiska läxor men först youtube+bloggar!

Vad fan hände?


Orangy

Gick aldrig på det där studiebesöket eftersom jag inte hade tid. Att dra till bibblan från skolan på 2 minuter är orimligt.
Jag målade nyss naglarna och nu ska jag kolla lite greys.

Hälsningar

Sitter i datorsalen just och jobbar med engelskan. Ska alldeles strax på studiebesök med rättskunskapsgruppen, sen slutar jag, yeiiy! :D
Sara Wikis was here *raaap*
Emil, aka Björn, tycker att Pep Guardiola inte är en filosof.
akla, aka akla, håller med emil, aka björn :)

FML

Och så lyckades man försova sig så fint, jaa då!


Sagan om Pickalurverna

Internet strulade, så det tog en liten tid. Men här är bilder från Lottas place.
Det var en tuff period när idol gick på TV, så jag började sniffa jultomte...

Jag blev ilsk och tog ut det på Alva...

Då blev Alva ledsen...

En ursinnig Lotta träder fram...

I've been expecting you...

"Nu blir det fest hos Mange", ryter Alva till...

Tänk om jag inte hade några tänder, tänker Alva...

Festen hos Magnus Anonym fortsätter och Alva beordrar mig att sprida fred...

Jag bestämmer mig för att peta Alva i näsan...

"Det där kommer du att ångra", sa Alva och knockade mig medvetslös...

"Ah men durå!", skrek Alva till Lotta och knockade henne med...

Sen blev hon rädd.
'
Snipp, Snapp, Slut Så var Sagan Slut!

Ska ta en powerwalk med Tira

Ska ta en powerwalk med Tira och sen ska jag lägga upp bilder från igår!
2009

Till röda korset efter skolan

Bussen går om tjugo minuter. Det blir en lång dag idag eftersom jag måste till röda korset efter skolan. Kommer väl hem runt fem-sex. Ciao!

Söndag


Electropop


Mot kulturnatten

Jag ska alldeles strax ner på stan och träffa Alva. Det är möjligt att jag åker hem emellan, men jag får se. Annars så uppdaterar jag väl på natten.

All rätt att vara trött

Jag är så sjukt trött just nu. Det började med skola till klockan tre, ner på stan med Alex, Alva och Lotta, träffa mamma vid fyra för att göra synundersökning, shoppa skor, äta sushi med morsis, till Alex och kolla "mean girls", hem och ut med Tira. Asså jag har all rätt att vara trött.

Imorgon är det ju Kulturnatten här. Jag har ingen aning om vad jag ska göra, trot jag är hemma ett bra tag då jag sover, går på promenad och gör allmänt helggöra. Sen vid sex ska jag ner på stan kolla runt lite, vid åtta ska jag vara barnvakt och lär nog komma hem vid 02.00.

Nu ska jag sova!!!

A Brief History Of Great Britain

Haha, asså jag sitter på engelskan just nu och ska hitta lite basic fakta om England. Då råkar jag hitta den här videon på tuben.
LEGENDARISKT!


Don't you remember


Dagens Outfit


Ovärd skoldag

Idag hade jag den mest ovärda skoldagen ever. Det började klockan 08.30 med 20 minuters samhälle, håltimme till klockan 13.00, en och en halvtimmes lektion och ett ca. 15 minuter långt möte med projekthandledaren.
Under den långa håltimmen så gick jag, Emil och Lotta till subway som min fina pickis bjöd på. Sen drog vi en kort stund till Kicks och H&M.

Mirror


Trött

Varit i skolan idag och nästan skrivit klart mitt svenska-typ-nationella-prov-ish. Slutade runt fem, kom hem och åt. Drog till kören, sjöng lite. Nu är jag trött.
Cowlah

Guacamole

Blev sugen på guacamole så fixade ihop lite snaxi thingies.

Dagens I-landsproblem

Jag sitter här i mina hotpants och är fett sugen på en kopp te med honung. Men om jag dricker te just nu så kommer jag inte kunna somna vid önskad tid.
Fan.
Minnen... <3

Isn't it ironic?

Häromdagen så nämnde Lotta att hon fått en massa godis och annat gott, precis när hon bestämt sig för att dra ner på sockret.
Jag slutade med sockret för ca. en och en halv vecka sedan och just idag så får jag en hel Aladdin-ask och en hel tallrik med kakor från grannen. Asså wtf!?


Rolling in the deep


Hurtigt

Har varit väldigt hurtig denna helg måste jag säga. Igår drog jag på en långpromenad med Tira i 2 timmar. Idag cyklade jag till stan och tillbaka på 30 minuter. Nackdelen är ju att man blir så j*vla äcklig.

Igår gjorde jag mest ingenting. Morsan sa att jag skulle vara barnvakt, men sen flyttades det fram till nästa lördag ist.
Idag har jag fixat busskort och fixat lite i mitt rum.

Ska snart ägna mig åt 2 läxor och sen kolla greys. Laterz!

Cheers


Brand New Bitch

Så väldigt trött idag. Ska kolla på lite klipp på youtube och sen gå och lägga mig!
Brand New Bitch


15 Wierd Questions Tag