Grattis Sara!

Idag fyller min fina vän Sara år. På självaste nyårsafton ^.^. Jag vill bara önska ett stort grattis till henne, på hennes dag!
Hoppas du får en fortsatt underbar dag och ett fortsatt underbart år :D. Nu är du lika gammal som oss andra, snart är du inte det igen! Haha, does that make sence? Iaf, ha en fin dag gumman, du är så fin! <3


Haha, i skolan ser hon ut så här... <3

Nyårsaftonens agenda

Nyårsaftonens agenda
  • 11.00, vakna och gå ut med Tira
  • 12.30, vara hos Lotta och äta nyårslunch. Jag, Lotta och Alva ska äta pannkakor och dela ut julklappar till varandra.
  • Runt 14-15 måste jag hem och fixa mig. Jag måste ut med Tira igen, göra pastasallad, sminka mig, klä mig fint, packa Tiras lilla väska, e.t.c.
  • 18.00, vara hos Alva och hjälpa henne lite med maten, bålen, dukandet.
  • 20.00, kmr Emil och Linnea till Alva. Vi ska käka, prata, ha det allmänt bra och lugnt.
  • 00.00, ska vi ut och kolla på fyrverkerier i Ulleråker.
  • Runt 1-2 ska jag och Tira hem och sova!

Jag har alltså fullt upp imorgon! Jag tror inte att jag kmr att uppdatera bloggen så mkt mer. Men jag tror inte att någon kmr att läsa den heller ^.^.
Juste! Min morsa åker till Prag imorgon. Hon ska vara där i 3 dagar med en dejt, haha fattar ni!? Jealous much? Öhh, yeah!
Iaf, så Tira tänker jag inte lämna ensam hemma. Hon följer med till Alva och myser med oss. Hon är ganska rädd för fyrverkerierna, så jag kanske lämna henne inne vid tolvslaget, lr så tar jag med mig öronmuffar och filt :D.

Ni får ha det så jävla bra nu! Så skrives och läses vi nästa år! :D

The parent trap!

Titta vad mamma köpt till mig! Åh, jag älskar, älskar, älskar den! :D


Jag har inte hunnit duscha och så, men ska göra det senare. Nu kollar jag på "Föräldrafällan". Kmr ni ihåg den? det var min och Berris favoritfilm när vi var små ^.^.


Naturgodis kostar 99 spänn på COOP!

Kina-restaurang

Nu kan jag berätta om onsdagen. Jag fick reda på tisdagen att vi skulle till Västerås nästa dag. Min låtsas-morfars dotter och barnbarn bor där, så vi skulle hälsa på de. Lilla Julia hade just fyllt 9, så vi skulle gratta. Men först skulle vi äta på Kina-restaurang, nice surprise! :D


Efter att ha grattat Julia och hälsat på, så drog vi tillbaka hem. Jag satte mig som vanligt vid TV:n. Asså jag älskar deras TV-kanaler!!! Min favvo är "E!", allt gossip om Hollywoods kändaste kändisar! Gah, slutar aldrig att kolla på den kanalen. Ägigaste serien är "Keeping up with the Kardashians"

Nu är jag hemma!

Nu är jag hemma! Jag kan säga att onsdagen (igår) inte gick till exakt så som jag trodde och skrev, men ni får läsa om det senare ikväll.
Nu ska jag fixa lite saker i hemmet. Sen vill jag duscha och göra hårinpackning och massa sånt fräscht göra. För imorgon är det NYÅRSAFTON. Berättar om planerna senare också :). Jag måste dra till COOP också! För jag har saknat det så mkt... nej. Haha, jag ska köpa godis och Pommac! :D
Här är presenter som jag fick
En parfym från min morfars dotter. (Det är inte min riktiga morfar)

Ett fransk manikyrset+presentkort på Kappahl, från mormor och morfar

Skor, från mormor. Jag kmr inte att ha de till vardags, för de känns väldigt mammiga. Men det är skitbra kvalitét på de, så jag kmr att ha de när jag går ut med Tira och så (y)

Vrf har inte hundar mobiltelefoner..?

Just nu är jag säkert på väg hem och är ganska exalterad över att få ladda upp alla bilder på bloggen, kanske till och med en video? ;)
Asså det är så jobbigt att åka överallt. Jag tkr det är ok att komma fram till platser. Men jag pallar verkligen inte sitta still i typ 2 timmar... Det är så jobbigt! Men man får hitta på saker. Jag tkr inte om att läsa i bussar, för jag blir illamående, men jag älskar att lyssna på musik. Asså det är typ det enda jag gör. Jag gillar att verkligen lyssna på musiken, brukar ni göra det? Jag lyssnar verkligen efter vilka instrument som används, hur många stämmor och röster som används. Haha, nerdy? :D
Snart ska jag iaf få träffa min älsklings Tira! Fy fan, så jag har saknat henne. Min fina lilla solstråle, gah vill bara hem och pussa på henne! Vrf har inte hundar mobiltelefoner..? Jag vill att Tira ska ha en.


Man ska bara leva och andas och njuta.

Lät mig själv sova och vaknade säkert nyss! Asså allt är så jäkla skönt och stilla här på landet. Vart man än kollar så är det bara lugn. Det är skönt att komma hit och ta en sån här liten mini-semester och verkligen koppla av och koppla bort.
Idag måste jag ut på en skön promenad och ta coola kort? Men det känns inte normalt att dra ut utan Tira. Vart är min lilla isisbjörnis? :( Morsan jobbar natt idag, så Tira är väl hos Eevi.
Jag vill egentligen till stan. För det finns en skön liten butik här i stan som säljer billiga saker. Typ random saker som koppar, strumpor, godis, shiet like that. Det jag vill köpa är en liten scarf till Tira. En sån med kulig text på. Hon har redan en där det står "Mattes Älskling", fler såna! Men jag åker nog ner på stan imorgon, när jag ändå ska åka hem.

Annars så händer inte så mkt, det är väl det som är meningen med landet? Det ska ju inte hända så mkt, man ska bara leva och andas och njuta. På sommaren vill jag ha hit flera vänner som kan tälta här och bada i poolen och så. Det finns en massa skoj att hitta på här, speciellt på sommaren! Längtar ni efter sommaren? Det gör inte jag. Inte speciellt mkt iaf. Jag tar allt som det kmr. Sommaren kmr precis innan man tröttnat på allt slask från våren. Hösten kmr precis innan man hunnit tröttna på den äckliga värmen. Vintern kmr precis när man blivit som mest deprimerad av allt regn. Våren kmr precis när man frusit klart i kroppen. Så känner jag iaf. Äckligt lagom? Ahh, jag måste tillbaka till stan och få andas lite avgaser.


Skön musik från underbara Duffy!

Skön musik från underbara Duffy!

Cry to me

Loving you


All I want for Christmas


Just nu kmr min buss

Just nu kmr min buss. Jag ska ägna mig åt 2 timmars musiklyssnande!


Jag är hemma hos mormor runt 17.00. Då ska jag bara "settle in" i mitt rum och ge mormor och morfar julklapparna.
Vi äter om typ en timme och sen blir det att lösa en massa korsord och snacka en massa med mormor <3.

Jag älskar deras TV! De har en massa kanaler och man har alltid något att kolla på. Tv1000, E!, Tv400, Cartoon Network :D.


Jag ska till min mormor idag

Jag ska till min mormor idag. Har jag nämnt det? Aja, iaf. Jag åker dit idag och kmr hem på torsdag eftermiddag. När jag åker till mormor så slappnar jag av. Asså verkligen slappnar av. Jag har ingen dator på, jag sminkar mig inte, jag klär mig inte snyggt, jag löser korsord och jag går på sköna promenader. Detta betyder att jag inte kmr att blogga. Men jag har märkt att när jag är borta (och har förvarnat om det) så tenderar folk ändå att gå in och kolla bloggen. Och själv vet jag att det är jätteirriterande när en som ska blogga varje dag, inte uppdaterar. Så jag kmr att göra tidsinställda blogginlägg, så det blir åtminstonde ett inlägg om dagen.

Jag åker till mormor nu för att jag inte har varit där på jättelänge och för att fira lite efter-jul med de. Det värsta är att jag inte kan ta med Tira :(. De har katter och Tira älskar katter, men katterna tkr inte om Tira så mkt. De vill klösas och är allmänt aggresiva, för de är inte vana vid hundar. På somrarna så håller de sig ute, så Tira kan inte jaga de. Men på vintern måste de vara inne, och då är det säkrast för alla om Tira stannar hemma. Det är hemskt, och jag kmr att sakna henne, även om det är så kort tid som jag är borta. Hon är min lilla, lilla bebis, på riktigt! :)

Nu ska jag fixa lite mat och sen ska jag jobba på inläggen som ska upp dessa tre dagar framöver. ;)

Haul video


Kollade på min favoritfilm "Dirty dancing"

Jag håller på att göra en video just nu. En haul-video, men det tar en jävla massa tid att ladda upp klippet... Jag kan berätta lite om min dag.
Först var jag ju på stan med Alva, vi gick igenom en massa affärer och jag visar vad jag köpt i videon.
Vi var inne på COOP också, där köpte vi lite ingredienser till pastasalladen. Jag lämnade även in min kamera på "expert", som ligger inne i COOP i Boländerna. Efter det drog vi hem till mig och lagade pastasallad, gick ut med Tira, kollade på min favoritfilm "Dirty dancing" och snackade en massa. Hon drog hem för typ en timme sedan.
Dagens outfit

Alvas piercing, en suddig bild. Men den blev skitbra och hon var inte nervös alls. Jag var det dock! :D

Kuliga bilder på oss



Sen ska Alva pierca naveln!

Asså jag har verkligen försökt göra det där jävla videoinlägget, men det går inte! Kameran dör hela tiden. Jag ska lämna in min idag, så sen blir det andra bullar :D.
Nu ska jag ut med Tira, sen käka lite. Sen ska jag ner på stan och träffa Alva, vi ska shoppa lite (jag måste hitta pennskriv och jeans!!) och sen ska Alva pierca naveln! Haha, kanske får filma? Vi får se ^.^
Vi drar hem till mig senare och lagar pastasallad och planerar lite inför nyår och så (y).
Så här ser vi ut när vi är hungriga.

Vi fick choklad

Jag glömde nämna att vi fick choklad. Åhh, choklad! Hur kunde jag glömma!? 600 gram choklad :D

Men morsan säger att vi inte ska öppna den.
- Nej, den för prydnad. Inte öpna, bara tita.
- Jaha, vrf ska vi ha den då?
- För den är fin! :)

Ja, Tira har en vagn

Bara för att ni ska få en blick över hur det såg ut när vi väntade på det där jävla tåget.

Vi har typ 6 olika väskor... Fattar ni hur tungt det var? Både jag och morsan har ont i ryggen. Nästa gång så tar vi med Tiras vagn. Ja, Tira har en vagn. En alldeles egen. Vi fick den av morsan kompisar, för deras dotter hade vuxit ur den. Då fick Tira den :)

OBS. Vi har bara klätt henne så här för bildens skull. Det är dockkläder hemma hos morfar. Bilden är ROLIG, och kläderna åkte av direkt efter bilden var tagen. Sexy, haa? :D

Det jag shoppat

Det blev som jag anat. Försenat, dock med en timme! Jag och mamma fikade inne i centralen ist.
Nu är jag äntligen hemma. Jag kan inte göra ett videoinlägg idag, eftersom det är ganska sent och jag är skittrött! Imorgon blir det, innan 15.00!

Det jag shoppat
Det här är alla påsarna, här är presenterna till Alva och de också.. :)

Haha, mammas moster med påsarna..

Kofta från Gina, 99 spänn. Färgen är mkt mörkare utan i verkligheten, typ vinröd, vilket jag inte riktigt tkr om. Men den är så jäkla mysig och varm!

Gina, 99 spänn

En rosa Hoodie, perfekt! 100 spänn på Cubus

Cubus, 89 spänn. Skön chillig tröja, som förklarar vad siffran 6 betyder :S. Jag tänker på sex :D

Svarta wannabe-UGGs, 99 spänn på Skopunkten

BH från New Yorker, 49 spänn.

Väska, 100 spänn mitt i SKHLM, en man säljer alla väskor för 100 spänn vid ett litet stånd.
Asså bilden gör inte väskan justice. Den är mkt snyggare och skitpraktisk!

Present från mamma. Hon köpte de på Gina, jag vet inte för hur mkt, öppnade nyss paketet.
Leggingsen är mkt snyggare på mig. Här ser de ut som pyjamas, jag vet. Men en söt liten komplekt är det :)



The time

Tänkt att vi håller tiden lite iaf. Sju drar vi härifrån, 20.11 går tåget och typ halv tio är vi hemma. Nu får vi hoppas, hoppas på att inga tåg är inställda och shiet. Fy fan om vi ska stå där ute i kylen med hund och massa packning i typ 2 timmar. Fy fan.

Vet ni? Jag är snart på mitt 1000:onde inlägg. Inte riktigt, 900:e inlägget är om 3 inlägg :D, men ändå. Glöm inte att min blogg fyller 1 år snart också :D. I januari någongång tror jag. Hur ska jag fira det då? Tävling? Tårta? You let me know what you think in the kommentatorsfält.


Det tog mig 4 timmar.

Vi är inte iväg än... Som väntat? Haha, morsan kmr hit snart och ska käka lite, sen tror jag att vi drar.
Jag har shoppat! Som in i helvete!!!!!!!! Nej, jag ska shoppa lite med Alva imorgon också, så måste spara pengarna. Men jag har köpt en hel del sköna saker iaf. Visar som sagt ikv när jag är hemma. Allt som jag vill ha blev inte köpt, men som sagt imorgon ska jag ändå ut.
Asså jag måste bara säga att jag hatar Sthlm, jag hatar människorna, jag hatar att det är trångt, jag hatar att alla röker, jag hatar att de är så många, ÖVERALLT. Men jag överlevde. Jag gick igenom hela jävla gallerian iaf. Det tog mig 4 timmar. Men jag har köpt presenter till Lotta, Alva och Alex. Jag ska göra ett videoinlägg om det idag, men jag lägger upp det efter de har fått presenterna ;). Anledningen till att jag vill göra en video om det är för att jag gillar att göra personliga presenter. Speciellt till personer man tkr om och har nära. Jag ska visa ett bra tips som inte alls är dyrt och som är superpersonligt :).
Till mig köpte jag 4 tröjor/koftor, skor, och en väska. Morsan kollar klänningar. Jag vill ha en fin och glammig nyårsklänning. Hon är bra på sånt.. :)


Nu ska jag packa ner det sista, eftersom det har blivit lite mer packning. Men nog ska vi klara oss hem! ;)


26:e december i stora drag

  • Skor
  • Nytt pennskrin
  • Jeans
  • Present till Alva och Lotta
  • Skolväska
  • Kofta
Det är en lista med ganska så preliminära saker jag måste köpa idag. Men vi får se, något kommer att glömmas bort och något kommer att läggas till. Men som sagt, jag visar sen när jag är hemma.
Idag kmr jag alltså att dra till gallerian "Skhlm", som ligger i Skärholmen, jättenära Alby (där min mammas moster bor). Dit drar jag själv, för att jag tkr om att shoppa i min egna takt och välja mina kläder själv. Jag kan gärna göra det med en vän, för det är ju ganska kul, men inte med familjen... De förstår sig inte på mig och mitt sätt att tänka. Men sen så drar jag och mamma till Gamla stan. Hon vill kolla kyrkorna och kläder och souvenirer till sig själv, jag kanske också köper nått men det blir ju då spontant.
Sen drar vi tillbaka hit och hämtar Tira och våra saker. Runt 18.00 börjar vi bege oss hemåt och är väl hemma runt 20.30?

När jag är hemma ikväll så kmr jag bara att packa upp saker, göra ett videoklipp om vad jag brukar ha med mig när jag "reser" till ställen i Sverige. Sen bloggar jag en massa. Vi får se hur det blir med sovrutinerna... Jag får se till att skärpa mig i januari men nu, what's the point? :)

Shoppa, shoppa, shoppa!

Idag har jag inte gjort något speciellt alls. Bara tagit det lugnt, fixat lite naglar och ögonbryn åt mormor och de. :) Idag har varit en skön chilldag, och perfekt jullovsdag! :D
Nu ska jag ut med Tira, så att jag får lite frisk luft åtminstonde. Imorgon drar vi hem, runt 18.00. Men jag ska först få SHOPPA! :D Imorgon ska allt vara öppet som vanligt och jag ska köpa lite kläder, byta ut skorna och köpa nya. Sen kmr det upp bilder när jag är hemma! :)


Spendera tid med familjen

Hej!
Idag händer inte så mkt, jag chillar med familjen och fixar naglarna och ögonbrynen :).
Uppdaterar senare ikv ;)

Julaftonsbilder

Nu är firandet typ klart. Vi har käkat och öppnat presenter iaf :D
Mat!



Jag fick en kappaish och 1800 spänn sammanlagt av familjen, nu ska här shoppas!
I am pimp.


Tira fick ett tuggben och en liten leksak som väntar där hemma.


De andra fick presenter som jag inte pallar skriva upp. Men av mig fick morsan mascara (maxfactor) och nagellack (isadora), billigt och bra på HM.
Nu kmr det lite importbilder på oss. För er som inte visste om detta; Ryssar är också importer!

Asså kolla min snygga tofflor!


Dagens juliga outfit!

En halvtimmes rush

Vi drog till gallerian klockan 13.30, sen får vi reda på att 14.00 stänger de, awesome. Jag hann iaf köpa ett par stövlar, present till morsan och en BH. Ni får se de senare idag, lr imorgon.
Nu är jag hemma med världens migrän. Asså inte huvudvärk, utan migrän. Känns så där lagom najs. Men, men det är jul och vi ska inte klaga.
Nu ska jag hjälpa lite med maten, sen ska jag fixa mig. Ni får hålla tummarna för att en video ska komma upp :).
Las klappas

Mina bästa vänner firar 2 år

Idag är det inte bara jul utan två utav mina bästa vänner firar 2 år. I 2 år har Alexandra och Alva varit ihop. Asså det här är världens sötaste par! Det är så bra personer och ett helt perfekt par. Jag är så glad över att ha lärt känna dem!
Massa kärlek till er, ni förtjänar det bästa! <3

Gott nytt jul!

Planer inför imorgon då.
  • Runt 09.30 ska jag vakna och gå ut med Tira och käka frulle.
  • 10.30 ska jag och morsan ner på stan och handla kläder till mig
  • 14.00 lär vi vara tillbaka och hjälper min mormors andra syster (Ludmilla) att laga lite mat.
  • 15.00 ska jag kolla på Kalle Anka e.t.c :D (Jag bojkottade julen förra året,för jag var magsjuk och irriterad. Det hela kändes inte ok.)
  • 18.00 äter vi med lite släkt och en vän, typ. Haha, vi får se.
  • 21.00 kmr min mormors syster (Valentina) hem från jobbet (Jag vet, fett sorgligt att hon jobbar. Men hon klagar inte ^.^)
  • 22.00 åker jag och morsan ner till "Gamla Stan" och går runt där. Vi ska säkert till någon kyrka också.
Hela dagen låter mys, vi får bara se till så att allt händer enligt planerandet. Annard blir jag stressad. Bajskorv.

Btw, God Jul :) <3

Skönaste låten ever!


Svar på kommentar

Felicia om Guldigt värre!:
Hej vilken fin blogg du har! :)
Jag måste bara fråga, vilket nummer på Depends nagellack är det där? Jag har nämligen aldrig sett något guldigt så jag skulle gärna vilja veta om det finns att köpa nu! :D

Sv; Tjenare! Thank you! :)
Det är så här, jag har inte stor koll på sånt. Men man kan säkert se det på nagellacket. Dock är jag inte hemma just nu ^.^. När jag kmr hem och kollar, så svarar jag på det i bloggen! Håll utkik ;)

Bilder från idag!

Vi åkte tåget som gick 20.04, och helt otroligt nog hann vi!
Morsan köpte sushi, för vi hann aldrig att äta hemma. På "Sushi Yama" så är det skitbra priser ju! Jag trodde att det skulle vara bajsdyrt, just för att det ligger i centralstationen. Men inte alls! Helt resonabla priser! 150 för detta.

Min fina tös! <3

Vi hade tråkigt. Då tar man bilder, den! :)


De här köpte jag på Coop och tänkte, fan vad bra med "Extra Starka". Men de ljuger! Texten ljuger. Det smakar som godis...

Can't live without them. Nej, men de är så jäkla goda! Jag älskar, älskar, älskar mintiga saker.

Morsan ville att Tira skulle se ut som en rysk tant...

Jag är framme!

Jag är framme! Kmr att lägga upp bilder snart, just nu måste jag vara lite social.
Jag älskar att jag kan sitta vid datorn här. Min mammas moster (Valentina) har en bärbar datorn, fett skön. Men hon har ingen aning om hur man använder den. Lr asså, hon har ingen användning för den. Hahahaha, vrf skaffar hon en då? Jo, för att Therese ska få blogga :D, eh inte riktigt men nått sånt... Men varje gång jag är här, så får jag ha datorn hela tiden. Awesome för er också!

Vrf ska det vara så svårt att uttala orden rätt!?

Julkörskampen pågår just nu. Jag har inte stor koll, men klipp har lagts upp på face och så. Jag antar att det är olika körer som tävlar om någonting. Jag bestämde mig för att kolla lite klipp på hemsidan http://julkorskampen.interactivesolutions.se/. Jag fastnar för det här klippet

Och jag blir så jävla irriterad. Så irriterad att jag skrattar bara för att inte slå sönder någonting.
Visst är det kul med kör och sång, det är inte det. Jag bara hatar att folk inte kan engelska. Asså det får mig att bli så jävla arg. Vrf ska det vara så svårt att uttala orden rätt!? Svenskan och engelskan har samma stam i språkträdet. För inte så längesedan så var Sverige det land som var bäst på engelska. VAD FAN HÄNDE!? Lär inte föräldrar sina barn det? Jag gjorde det... Min pappa talade perfekt engelska, flawless. Och han var född och uppväxt i Värmland...

Jag säger inte att alla ska tala perfekt engelska (dock vore det jävligt skönt), men förbättra kan man absolut! Man kollar på TV, mer än hälften av programmen är på engelska. SKA DET VARA SÅ JÄVLA SVÅRT ATT HÄRMA DET UTTALET!? Typ alla bra låtar är på engelska, hur lyckas man få en annan dialekt på låten när man sjunger den själv. När jag var liten och inte hade värsta bra uttal, så sjöng jag ändå på ren engelska. För man härmar ju...

Drf blir jag jävligt irriterad över att höra typ 100(?) pers sjunga så jävla fel. För det blir fel, även om man har rätt ord. DET BLIR SÅ JÄVLA FEL!


Klippa Tira

Fan vi är inte klara än! Typ hälften av sakerna som skulle göras är klara, men ändå! Vi kmr inte härifrån klockan sex, vi får se om vi sitter på tåget vid åtta. Haha, morsan asså.. :). Hon kan absolut inte hålla tider. Säger man åt henne att vara på ett ställe klockan 14.00, då är hon där runt 17.30.
Men men, finns inget att göra åt!
Det som en väldans dit idag var faktiskt att klippa Tira. Impulsgrej bara, sånt tkr mamma väldigt mkt om. Impulsgrejer är hennes grej ;).
La resultat!


Asså den här bilden är så rolig! Wannabe-Wella-reklam



Dagens agenda

Jag är ganska stressad idag, jag har en massa att göra och vaknade en aning försent.

Dagens agenda
  • Duscha
  • Göra frukost
  • Äta frukost
  • Fixa till mitt rum (bädda, plocka undan näsdukar e.t.c.)
  • Klä på mig
  • Packa min väska
  • Packa Tiras väska
  • Gå till Maxi och Coop. Jag måste ju få säga farväl. HAHHAHA lame. Nej, men jag ska posta kuvert och köpa lite saker.
  • Gå ut på en riktigt lång promenad med Tira
  • Göra ett snabbt blogginlägg
  • Åka till Sthlm.

Jag har inte köpt några julklappar

Vet ni? Jag har inte köpt några julklappar. Alls. Men det är ingen idé. Till alla mina kompisar som ska få julklappar handlar jag på mellandagsrean (yes, that's how generous I am, nej men vadå, VÄRT!) och till familjen.. Ja, asså morsan får väl nått, men det blir också senare när jag får pengar. Mormor och de? Jag snyltar på mamma...

Så är det med det. Men vi ska ju till Sthlm imorgon också. Det skulle vara annorlunda om vi firade julen här.

3 patetiska klappar under granen.


Bottoms up!


Ännu en anledning till att skaffa iPad...


Hostar upp ett jävla rivjärn

Asså helvete! Jag har börjat hosta nu också, och det känns som att jag hostar upp ett jävla rivjärn. Det gör så jävla ont varje gång, men man måste ju ändå hosta.. Ah.
Men jag känner mig liiite bättre nu. Jag har ingen feber för tillfället, men det hade jag imorse. Jag känner mig uttråkad. Det lär man ju göra efter att ha legat i sin säng i en och en halv dag. Då menar jag verkligen endast legat i sängen. Så nu vill jag ut! Jag var nyss ute med Tira, det är pisskallt ute, I love it! Jag skickade nyss ett meddelande till Lotta och Alva, så jag hoppas att vi hittar på något senare idag.
Nu ska jag laga lite mat och tvinga i mig det och sen ska jag kolla på "vänner", allt lika bra!!!


I just had sex!

Här är sången som jag tkr att alla ska höra. Så jävla skön och ärlig. Känns som något Tomas Järvheden skulle kunna göra, Akon beat ya to it! :D

Sjukvideo


Sjuk!

Ett videoinlägg håller på att laddas upp (y). Jag gjorde klippet klockan 21.00 idag, då kände jag mig någorlunda bra, ingen feber iaf. Men nu är den tillbaka. Fan.
Jag laddade ner några filmer som ska cheera upp mig, och eftersom det snackats så mkt om disneykväll så har jag laddat ner några. Jag är sjuk och ensam och behöver uppmuntran. Disney is the way to go, har jag hört. :)

Och lite allmänt sköna filmer




Somna till någon film

Nu ska jag lägga mig. Jag får somna till någon film, asså jag älskar att vara sjuk! Iaf början. För mittenpartiet suger, jag har feber när det är som värst och ligger bara och yrar... Slutet är jag bara irriterad över, eftersom man blivit så trött på den. Det värsta är att man inte kan sjunga. Det är det allra värsta.
Alma lämnade kvar några filmer, så jag passar på! :)



Kurerar mig

Fan, jag känner att jag börjar bli sjuk! Jag vet att jag skrivit så förr, men nu är det verkligen sant. Jag vet att jag kmr att vara helt död imorgon! Feber och hela skiten, jag började hosta redan idag och sen jag kommit hem har jag bara mått dåligt. :(
Jag kmr att gå till skolan imorgon, för att det är ju skolavslutning. Jag måste till skolan, för jag vill säga hejdå till vissa och jag har en kladdkaka i skåpet som inte kmr vilja ligga där i 3 veckor... Men sen ska jag hem direkt! Hem och kurera mig, det gör jag redan nu faktiskt.
Sjukmyskläder

Svartvinbärssaft! Slemlösande (man lär sig ett och annat på med. grundkurs)

Te med honung och citron, jag har druckit 4 koppar hittills. Btw, man blir jäkligt kissnödig.
And of course halstabletter!

Isglass, det bästa med att vara förkyld!


15 sådana här! Lär behövas...


Min morsa jobbar natt imorgon så hon kmr inte vara här för att ta hand om varken mig lr Tira. Men jag har fixat rastare! Jag går ut på morgonen (spelar ingen roll hur sjuk jag är, jag ska ändå till skolan), sen ska jag försöka gå ut med henne efter skolan. Berri kmr gå ut med henne klockan 18.00 och sen kmr Eevi ta ut henne vid 22.00. Som Lotta skulle sagt det: Thissy har kirrat biffen :D

Guldigt värre!

Check out my sexy nails! Guldigt värre! Skitbra till nyårsafton och det har ju gult i sig, så det funkar skitbra som Katte-support också! :D

Det är Depends nagellack, jättebilligt och jättesnyggt!


Lite julklappstips från oss

Asså jag försov mig igen idag! Kom typ i slutet av engelskan... Men sen har det ändå varit chill. Franskan var tråkig och musiken var kort, så!
Mina kladdkakor ska serveras imorgon, det är ju sista dagen då. Btw, kladdkakor är nu kladdkaka. That's right, singular. Jag, Lotta och Josephine kunde inte hålla oss, Lotta tyckte att det var orättvist att de låg där i skåpet och frestades. Så vi högg i! Men, men folk har med sig kakor och annat imorgon ändå! ;)
Efter skolan drog jag, Josephine, Lotta och Linnéa till stan och kollade lite julklappar. Typ inget blev köpt, men vi vart trötta!
Lite julklappstips från oss
Den jättesnygga pälsmössan, väldigt snyggt med hundöron!



Om ni känner för en färgglad mössa, dra till HM! Den lilla röda rekommenderar vi! Ha gärna prislappen kvar, VVP (Våga Visa Priset)


Den nedre delen ska täckas också, köp ett par blommiga jeans från HM! Om ni inte har råd, gå till er mormor/farmor och ta fram hennes fulaste gardiner och börja sy!


Fina tjejorna!

Aishylishious, Thissy och Berrylicios


Flumbilder

Klar för dagen! Nu vet ju att jag var uppe tidigt imorse och sjöng i kyrkan, sen kom Berri till mig och åt pastasallad.
Efter pastasalladen och en massa snack så kom Aisha till mig. Jag hade gjort kladdkaka, dagen till ära. Nej, men det var vad vi åt under tiden vi inkluderade Aisha in i vårat samtal. Nej, men vi flummade mest hela kvällen. Det kmr videoklipp i nästa inlägg.
Flumbilder


Kvällens roligaste bild!


Jag har gjort 3 sådana här idag! En till oss ikväll och 2 till imorgon. Vi ska ha något fika-liknande med klassen imorgon. :)
Den ser lite "vårtig" ut, men den var sjukt god!

PS. Jag har provat Alvas recept, hon gör de godaste kladdkakorna ever! Så jag kanske gör ett videoklipp med henne när vi bakar, sen i framtiden ^.^

World hold on!

Asså vilket fantastiskt musikstycke! Jag bara njuter när jag hör det här!


Pastasallad

Jag sjöng ju idag i kyrkan. Allt gick skitbra! Kören börjar igen efter jul!  (y)

Nu kom Berri hit och vi ska käka pastasallad, och snacka en massa. Kanske blir film senare också.

Varning för smickrande bilder

Kom hem runt halv ett igår, så jag pallade inte uppdatera!
Men jag, Joel och Lotta var hemma hos Alva på födelsedagsfika. Det var så jävla fint och mysigt! :)
Varning för smickrande bilder...


Alva hade bakat kladdkaka och en massa kakor, helt själv!



Ljus!

OMG, jag trodde dessa bara existerade på MTV!


Födelsedagsfika

Jag ska alldeles strax bege mig mot stan för att köpa en liten present till Alva med Lotta, och sen till Alva på en liten födelsedagsfika.
Jag får dra till "Expert" på måndag, men no worries jag har fortfarande en kamera! Jag fick låna en av snälla Alma :)


Nu ska jag bege mig mot Maxi och ladda kort (y)

Jag ska inte bli sjuk

Jag känner att jag börjar bli sjuk... Fan! :(
Jag har inte tid att vara sjuk! Jag har liiiiiiite saker kvar i skolan, jag har saker att göra imorgon, jag ska sjunga på söndag. Jag har inte tid till att vara sjuk. Vi snackade idag om att man kunde vara mer mottaglig för sjukdomar när man är stressad. Jag harit varit stressad de 3 senaste veckorna. Inte nu. Nu har jag några sista restgrejser i skolan, typ engelska och svenska. De gör mig inte stressade alls. Så det funkar ju inte. Nått stämmer inte. Jag har ett jävligt bra immunförsvar, jag är född i Östersund, hallå! Jag kmr ihåg att morsan berättat att jag gick ut i bara blöja på balkongen i Östersund, det var 24 minus btw... Inte en snordroppe nästa dag! Så är det.
Nu har jag varit på en frisk promenad, tagit skönaste, mest avslappnade badet och dricker en kopp grönt te. Jag ska inte bli sjuk.

Inspirationskälla!


Asså jag höll på att somna 12 ggr!

Okej, på "Siba" var de inge snälla alls. "Nej, om du har köpt varan på expert kan vi inte hjälpa dig, detta är ju siba. Du kan inte komma med en annan vara hit." Jaha, okej tack så mkt för ingenting... Jag åker till "Expert" imorgon.

Asså idag har det faktiskt inte hänt så mkt. Skolan har rullat på som vanligt. Snubben var ju här på medicinsk grundkurs. Asså det var det tråkigaste jag någonsin varit med om! Jag har alltid tyckt att psykologi och psykiatri har varit roligt och spännande, men denna man förstörde allt! Faan, asså jag höll på att somna 12 ggr!

Nu ska jag ut med Tira, ta en skönt och långt bad och sen ska jag sova!

Mot siba!

Min kamera gick sönder igår... Fan, asså luckan gick av i mitten och nu vägrar den ta kort eftersom "kortluckan är öppen", inget fel på kameran i sig. Jag vet inte riktigt vad jag kan göra åt saken, jag får väl lämna in den till "Siba" och se vad de har att säga.

Siba stänger om typ en timme, så jag uppdaterar lite mer sen när jag kmr hem.

Comin' home!

Hela resan till Umeå (norrland) ska jag lyssna på den här låten. För jävla skön!


Men vad?

Nu är jag klar med medicinsk grundkursläxan, franskaläxan och idrottspappret. Det enda jag har kvar nu är de stora grejerna, svenskan och idrottsanalysen. Jag tänker så här... Idrottsanalysen ska jag göra med Erika och Joel imorgon (det är planerat). Och svenskan ska jag göra gradvis... Idag ska jag läsa vad den handlar om. Imorgon ska jag börja skriva på den, på söndag ska jag skriva klart den och på måndagmorgon lämnar jag in den. Sen säger jag till Brita att jag visst lämnade in pappret i fredags, bara att det kanske hamnat under alla andra papper?
Men vad? Kolla mig i ögonen och säg att du aldrig fuskat lr ljugit om skolarbete... Nej precis! 

Nu ska jag ut med Tira, läsa lite om Macbeth och sen ska jag sova, för jag ska komma i tid till skolan imorgon. Jag älskar att gå till skolan och ha alla läxor klara (det händer inte ofta), man känner sig så jävla stolt och duktigt! :D
Min sexy bitch!

helt lej.

Vilken jävla CP-dag det har varit idag! Asså helt... Jag har känt mig som en jävla zombie, helt lej. Kan man säga så? Asså helt lam, liksom...
Jag har iaf inte gjort den där svenska-grejen än. JAG VET att den skulle vara klar idag, men ändå så sket jag i det. Inte riktigt sket i det, men jag oroade mig över den i flera timmar ist för att göra den. Jag skyllde på att min skrivare inte funkade (btw, jag har ingen skrivare) och att jag skulle lämna in den imorgon. Så jag måste göra den idag! Plus att jag måste göra idrottspappret, ett annat idrottspapper, franskaläxa och medicinsk grundkurspappret. TILL IMORGON. Fan, jag får sluta skjuta upp saker hela tiden. Lägga av med det helt enkelt. Det lär ju inte hända, men man kan väl få drömma...

Annars så har vi haft engelska idag och vi kollade på en film. Jag fick VG+ på provet jag gjorde för några dagar sedan. 4 poäng ifrån MVG... F*TTA.
Sedan väntade jag och Alva på att Alex skulle komma. Hon åker nämligen till Indien på lördag, och är där över jul och nyår. Så jag och Lotta skulle få träffa henne sista gången idag, innan hon åker. :(
Men hon kmr tillbaks sen i januari och då åker vi alla till Riga! :)
Titta så fint! Pickis gav den här till mig, asså åhh! <3

Sen är det sista stora arbetet klart för i år!

Fan jag har inte börjat skriva på den där jäkla essän än. Fan, jag kmr inte igång *går det att läsa utan att det misstolkas?*. Jag vet inte ens vad "macbeth" handlar om... Ska kolla runt lite och bli klar med den där jäkeln! Sen är det sista stora arbetet klart för i år! Fy fan vad härligt!
Detta är mitt keep-on-writing-snack!

5 klipp från "Kul i Jul"


Tusen ggr bättre än originalet!


Känner mig latchig idag!

Fan jag vaknade försent!!! Missar med. grundkurs, men aja jag överlever. Men jag ska till naturen nu, sen ska jag skriva min essä. Och sen "kul u jul" och senare ner mot stan för att träffa morsan! :)

Känner mig latchig idag!


Starkt, rent och roligt!

Jag har faktiskt inte gjort mkt idag alls. Jag får göra essän imorgon innan "Kul i jul". Senare ska jag och mamma ner på stan och kolla skor och annat (y).
Allt gick sjukt bra idag på kören! Förvånandsvärt bra! Starkt, rent och roligt!

Aja, vi hörs imorgon med videos och bilder!

Marry You


Jag måste fortf dra till JULA

Jag är hemma idag och skriver på min essä, fan måste komma igång med den iaf, sen löser det sig!
Jag måste fortf dra till JULA och köpa present, så jag gör det nu (y).
Dagens outfit; Aishas snygga skjorta, basic linne, vanliga tights, och lite random smycken :)

2 klipp från La Cappella

Nu ska jag ut med Tira och sen göra en liten grekisk sallad, sen ska jag sova!
Jag avslutar med att lägga in 2 klipp från La Cappella (det var alltså när jag var och lyssnade på Alex i lördags). Jag kunde inte filma med bild, eftersom jag inte såg så mkt. Men jag spelade in ljud och la till en bild på Helga Trefaldighets kyrka :)


Här visar Tira sin senaste inköpta mössa

Visste ni att min Tira är väldigt modeintresserad? Jo men visst, hon har koll på allt det senaste! Och det absolut senaste är ju mössan! Speciellt nu när det är kallt ute, då diggar hon mössan starkt. Mössan ska helst vara i päls, för då ser man rik ut! Här visar Tira sin senaste inköpta mössa, finns oftast hos hussar och mattar!

Måndagen i bilder

Min dag annars då. Vi hade matte, helt ok faktiskt. Sen var det luciatåg, det var så vackert!


Lotta har äntligen kommit tillbaka! Hon var ju sjuk nästan hela förra veckan.

Random bilder från idag


<3


Så här ser jag och mina hakor ut när man nämner Östersund :D

Jag har en massa planerat, vi tar det i muntlig form!

Jag är så jäkla trött! Jag är inte van vid långa måndagar. Jag slutar egentligen efter franskan, men idag skulle vi ha musik. Så jag slutade tio över fyra, jag är helt slut! Skulle bara velat komma hem och lägga mig, men morsan jobbar natt så jag måste ut med Tira, laga mat, göra läxa, boka lite saker på internet och sen ut med Tira igen! Men det är lugnt! Lite prövning inför vuxenlivet skadar inte!
Jag har en massa planerat och jag orkar inte skriva allt, så vi tar det i muntlig form!


Självmordsbombaren

Det mest aktuella nu och ett tag framöver, skulle jag tro, är väl självmordsbombaren. Vad ska man skriva, som redan inte skrivits?
Jag är en person som aldrig reagerar starkt. Det spelar ingen roll vad det handlar om. Jag är aldrig den som säger "OMG, neej, shiet vad fan hände!? Omg, berätta! Berätta mer!" Jag tar allt med ro, som om jag har läget under kontroll. Det blir ganska nonchalant, men vad ska jag göra åt saken? Jag funkar så...
Det jag först och främst vill framhäva i detta är att folk inte ska "ta fram" sina fördomar. Det här har INGET med islam att göra. Även om folk kmr att försöka få många att tro det genom artiklar, sidor på internet, skämt e.t.c. Det kommer att spridas så mkt rykten!
Det här är ett val som denne man har gjort, kanske inte helt av sig själv men har har ändå tagit beslutet själv. Han vill skrämmas, vilket jag inte tkr att vi ska låta honom. Jag är inte rädd iaf. Inte alls.
Det enda jag vill att folk ska tänka på: Låt er inte manipuleras av media. Jimmy Åkersson kmr att ha så mkt luft i sig nu! Han kmr att kunna snacka så mkt nu! Och det sorgligaste är att folk kmr att ta åt sig, folk kmr att börja lyssna på hans skitsnack. Gör inte det, för i helvete!

Jag är inte muslim, jag är inte kristen, jag är inte buddhist, jag är inte hinduist. Men jag är en person som har stor respekt för alla religioner. Jag tkr aldrig att något är dumt lr löjligt. Man måste alltid se saker från 2 olika sidor. Drf skriver jag detta. För jag har respekten nog att göra det!

That's right jag har börjat igen...

Asså idag händer faktiskt ingenting! Jag skulle gå på en match som Lotta skulle spela i, men hon är sjuk. Och om jag skulle haft pengar skulle jag gå på en Luciagrejs idag som Alva är med i.
Men nu sitter jag här. Jag har prov imorgon, i engelska. Ingenting jag behöver plugga till egentligen, eftersom jag bara lär få VG i slutbetyg... -.-'
Nu ska jag fortsätta kolla på "Vänner", that's right jag har börjat igen...

Toy Story 3!

Kolla vad jag fick idag!!!


En choklad-kalender! Äcklig choklad i miniatyrform, you just gotta love it!
Jag har rivit bort pappret och tagit ut all choklad. Jag fattar inte hur barn kan ha tålamodet att låta den vara. Man vet att det finns choklad i liksom. Nej, allt på en gång är aldrig fel! :)

Avgudar detta! :D


Så här ser det ut faktiskt...


Nu är jag klar med firandet

Nu är jag klar med firandet iaf. Morsan och de fortsätter, men jag ska sova. Men först lite uppdatering (y).
Hon fick min och mormors presenter i sängen

Mormor har lagat mat hela dagen. Bl.a. ryska sallader


Ryska tanter... :)


Haha, sött!


Och sen lite ego-pics...

Dagens fest-outfit



Tja tja!

Tja tja!
Idag fyller min morsa 41 år! Så det blir lite firande här hemma, med hennes närmsta vänner och mormor! lovely, så jag kmr ju inte kunna uppdatera så mkt idag!
Nu ska jag ner på stan och hjälpa Alexandra med lite grejer. Och sen kolla på hennes och hennes körs konsert :). Sen blir dte att stressa hem igen!

2 viktiga produkter från apoteket

Som jag skrivit många gånger förr så älskar jag denna kyla! Asså verkligen, jag njuter varje sekund. Det finns inget bättre, det finns inget som gör mig gladare och tryggare. På riktigt alltså, kanske påminner mkt om Östersund? Iaf, detfinns tyvärr negativa saker med denna kyla också. Och en sak är att den tär på hyn. Så nu har jag köpt hem lite produkter som ska hjälpa att förebygga.
1. En bra make-up remover. Jag har alltid använt tvål lr våtservetter tidigare, men det torkar ut huden. Men i den kyla måste man göra allt för att försöka hålla ansiktet friskt och lagom fuktigt.
2. En återfuktningskräm. Den här är också skitbra! Jag har fet hy, vilket gör att jag får finnar lätt och är alldeles blank. Men den här hjälper huden att återfå sin naturliga balans.
3. Är en receptbelagd gel. Den ska hjälpa mot min akne. Jag vet inte riktigt om jag har akne, men asså det håller i sig. Man tror ju att finnarna ska gå bort efter några år, men icke! Så jag ska testa denna gel i 3 månader sen drar jag till Akademiska och får behandling (y). Anledningen till att jag visar upp den i bloggen är för mig själv. Jag vill kunna gå tillbaka och komma ihåg när jag köpte den, det ska ju bli förbättring!
De två receptfria krämerna finns på apoteket. De är inte speciellt dyra och väldigt bra! Speciellt nu i vinterkylan ;)

Svar på frågor

HIHIHIHI jag är ett hemligt fan och jag har en fråga till dig:$
gillar du blåbärspaj?:$:$:$:$

Sv; Nej det gör jag inte. Jag är inte förtjust i blåbär alls och paj är inte heller väldigt gott. :)

Vilka vänner står dig närmast, tänk extra noga så du inte glömmer nån ;)?
Sv; De som står mig närmast är Berri, Alva, Alexandra och Lotta (står ej i ordning!)

Kill-frågor!

1: föredrar du blatte eller svenska killar som pojkvän?


2: Tre fina egensakper din dröm kille ska ha?


3: Skulle kunna dejta en snygg, rik och populär kille fast än han skulle vara för på?


4: är du rädd för attt såra killars känslor? skulle du t.x kunan bli ihop med någon du halv gillar bara för att du tycker synd om honom?

Sv; 1. Jag går endast efter personlighet (sant faktiskt). Men rent utseendemässigt skulle jag säga blattar.
2. Rolig, bjuder på sig själv och generös (snackar inte bara pengar här, lr...) ;)
3. Inte om han inte passade personlighetsmässigt.
4. Ja det är jag. Jag tror att jag skulle göra det... "/

Skulle du smaka på kött för en miljon?
Sv; Absolut!

om du fick välja mellan en hund till (som du skulle betala själv för) eller en katt som skulle slängas ute på gatan? + tira <3
Sv; Katten och Tira, utan tvekan!

tycker du att berri är sööt?
Sv; Inte värsta.

vem är din/dina bästa kompisar som du verkligen litar på?
Sv; Det finns ingen vän som jag har som jag inte litar på. Det spelar ingen roll hur nära vi är, man ska kunna lita på sina vänner, annars är det inga vänner.
Asså det är svårt att "välja" bästa kompisar. Jag älskar verkligen alla mina vänner. Mitra, Johanna, Ella, Samina, Berri, Aisha, Niki, Josephine, Linnea, Alva, Lotta, Alexandra, Joel, Sara asså listan bara fortsätter. Men det jag står närmast kan du se där uppe ;).

varför börja du blogga ?
Sv; Jag skaffade först BDB, hahahha riktigt sent också! Jag gick i ettan och Niki ville att jag skulle skaffa det. Jag uppdaterade med bilder varje dag, men Berri kunde inte läsa de, för hon hade inte BDB. Så jag tänkte att jag lika gärna kunde skaffa en blogg.

Varför är jag så bäst?
Sv; Vem har påstått att du är bäst Berri?






Kuliga bilder och videos från idag




Finaste Alva, grattis på din dag!

Jag kom inte försent idag! Så fucking amazing! Skolan rullade på som vanligt. Jag fick G- på kemiprovet och VG+ i Medicinsk Grundkurs.

Men som jag tidigare nämnt, så fyller Alva år idag!
Finaste Alva, grattis på din dag! Jag kmr ihåg i ettan när vi knasade runt i korridorerna. Vilket vi faktiskt fortfarande gör... Jag kmr ihåg att vi började snacka om djupa saker ganska tidigt, vi hade inte alls känt varandra länge. Men det gick ju skitbra, vi är så konstigt lika!
Du kmr med så jävla bra tips, du orkar med mig (haha, det är inte många), du är så jävla snäll! Tack för att du är världens bästa vän Alva! Och grattis på din dag! <3

Snart ska jag berätta om dagen

Snart ska jag berätta om dagen och lägga in videosar och bilder. Men jag ska ut och träffa en person snabbt och sen ut med Tira!
Glöm inte att jag svarar på era frågor snart. Så ställ några sista-minuten-frågor, om ni vill.

Jag var på Alvas och Saras konsert

Kom hem från skolan för ett tag sedan, så kom jag på att jag inte uppdaterat bloggen! Igår kunde jag inte för jag kom hem skitsent och imorse så var jag väldigt stressad.
Igår kom varken Lotta, Joel, Alva lr Alex hit. De tkr egentligen inte om mig... LR!? Nej, men Lotta är sjuk (stackarn :( ), Joel skulle ändå hålla på med ännät, jag var på Alvas och Saras konsert. Sen kom Alex dit och vi tränade sången i stan ist.

Det jag inte kunde nämna igår var att jag skulle göra en tårta åt Alva, FÖR HON FYLLER ÅR IDAG :D! Drf skulle alltså Joel och Lotta komma hit. Efter tårtan åkte jag ner på stan och gick på konserten i Domkyrkan. Alla sjöng jättefint, men jag satt längst bak så jag såg inget! Men hörde gjorde jag, vilket kanske är det viktigaste? :)

Efter konserten kom Alex (hon kunde inte vara med och kolla för hon hade precis flygit hem från Finland, där hon själv hade sjungit). Jag, Alva och Alex drog och repade "Betlehems stjärna". Asså det gick bra i slutet, jag tror att jag kmr att klara den. Men lite mer övning behövs. Jag måste även här skriva ett stort tack till Alva och Alex som hade stort tålamod med mig, haha. ;)

 


"Underfat"?

Jag har aldrig fattat grejen med "underfat". Jag kokade upp soppa nyss och ställde automatiskt skålen på ett fat. Varför gör man det?
Är man rädd att spilla? Ja, men då tar man väl en servett under, som man sen slänger. Lr så ser man till att inte spilla.
Jag har det för att man får det så på cafè, det hela känns lite finare. Man skulle gärna vilja ha nån örtkvist, som man inte vet namnet på, på soppan bara för att. Upplägget blir lite finare, lite bättre. Lite som Uppsala typ, lr som Uppsala vill framstå iaf.
Vem lyckas gå från soppa till Uppsala? Jag, bara jag! :)

FRÅGESTUND AVSLUTAS IMORGON!

GLÖM INTE ATT JAG SVARAR PÅ ALLA FRÅGOR IMORGON, SE TILL ATT STÄLLA FRÅGORNA NU DÅ!

Jag skiter i ensemblen, för jag har mkt att göra

Nu ska jag till svenskan och engelskan. Jag skiter i ensemblen, för jag har mkt att göra.
Efter skolan kmr Lotta och Joel till mig, vi ska fixa lite skolarbete. Senare ikväll kmr Alva och Alex hit och hjälper mig med sången.
Dagens outfit

Idomin gör mig fin!

Avklarat de flesta av dagens sysslor (y). Nu ska jag lägga mig, eftersom jag ska upp i tid imorgon!
Checka in vad jag köpte idag, tiieewwpp!

Nej, men seriöst det är bra att ha under natten, mina läppar blir för torra annars! ^.^

Hårtips!


Bloggen heter alltså; www.beautyfreaks.blogg.se

Jag vill bo där!


Don't let me fall

Jag vaknade alldeles för sent idag och sen kom jag på att det är temadag. "Hedersrelaterat våld" skulle ämnet vara, vilket låter väldigt intressant faktiskt. Men jag valde att stanna hemma när jag märkte att det var 2 timmar kvar av dagen.
Idag ska ändå saker göras!
  • Städa rummet
  • Laga mat
  • Ut med Tira
  • Sortera lite lådor
  • Sortera kläder
  • Göra videoinlägg
  • Försöka sjunga (min röst är inte på G idag!)
  • Ut med Tira
  • Gå till Ica Väst (notera: GÅ)
  • Klä granen


Nu är mina sexy lussekatter klara! :D



Nej fy fan, det gick inte bra idag heller!

Nej fy fan, det gick inte bra idag heller! Jag tror mig veta vad felet är. Ni förstår, ja började kören när jag gick i sjuan (tror jag) och då jobbade Barbro med mig en gång i veckan, alltså folk slutade gå på ungdomskören och till slut var det bara jag kvar. Då jobbade Barbro endast med mig. Så i 2 år hade jag "privata" lektioner. Hon sa allt jag skulle göra, "sjung starkt" "andas" "lyssna till pianot". Inga problem, allt gick skitbra och jag utvecklades. Men sen slutade hon i ett år. Hon jobbade i Helga Trefaldighetskyrkan 100%.
Nu är hon tillbaka och jag är då också tillbaka. Det låter förjävligt nu, och nu går jag bara i vuxen-kören. Alltså med flera pers, så jag får ju ingen tid med Barbro själv, SÅ JAG VETTE FAN VAD JAG SKA GÖRA NU!?
Idag bad Barbro mig att sjunga solo på första versen i ""Betlehems stjärna". Det låter hemskt och falskt och de andra säger inget. Det ler och säger "bra :)". Men det menar de ju inte, de säger det endast för att jag är "liten". Orättvist, fy fan! :(


OMG, vi har samma humor :O!


Till ICA Väst och köpa saffran

Jag ska till kören halv åtta. Vi får se om jag sjunger bättre idag än förra gången. Alex och Alva kmr hit på torsdag och ska "jobba" med mig. Efter kören ska jag till ICA Väst och köpa saffran. Det blir såklart lussekatter ikv :D.

Jag har spelat in "Fields of Gold", den kmr komma upp på bloggen. Det är bara det att jag inte kan fixa det just nu, för det går inte att exportera mp3-filer. Jag ska bara fråga Mitra lite grejer, sen fixar det sig. :)


Btw, glöm inte att frågestund pågår! Ställ frågor i kommentarsrutan och jag svarar på fredag!

СЕРЁГА - чёрный бумер


-20!

Det börjar ju fan bli varmt ute! Vad är det för skitsnack!? Det är ju vinter, då ska det vara kallt!! -20! Fan, blir sur :(
Kolla Östersund! <3

Jag måste lära mig hur man snabbspolar

Nu är jag på väg till skolan! Tänkatt jag vaknade i tid, underbar känsla! Btw, jag ska göra den där videon om hur mina morgonrutiner ser ut, jag blev ju sjuk förra gången. Men ni får vänta lite, den kanske kmr upp nästa vecka. Jag måste lära mig hur man snabbspolar i videon.
Här är dagens outfit och min!

Några bilder från ikväll

Kolla in mig i bakgrunden!

Hur ser ni ut när ni äter?

Jag sa något buwsight :$

Jag åt f*cking pannkakor till middag!

 

Det vart en del inlägg idag! Nu har jag alltså kompenserat för att jag inte uppdaterade igår.

Nu ska jag gå och lägga mig och vanlig uppdatering kmr imorgon!

 

Btw, glöm inte att frågestund pågår! Ställ frågor i kommentarsrutan och jag svarar på fredag!

 


3 videoinlägg från idag + tre sånger






Klippet från COOP, Paul rapar


Vem tkr att det här ser snyggt ut?

Asså jag har aldrig fattat modet med rivna klädesplagg. Tex trashiga jeans och leggings som är sönder. Ärligt talat, vem tkr att det här ser snyggt ut?


Har nyss varit på maxi och COOP där jag köpte detta.

Jag ska förklara kroppspudret i ett videoinlägg imorgon. ;)

Toblerone

Luddes ägare kom och hämtade honom för några minuter sedan. Vi fick toblerone, awesomness :D.


Nu ska jag snart till maxi och köpa godis och lussekatter på COOP! :)

Till programrektorn

Idag så gick jag, Sara, Linnea och Alva till programrektorn och snacka lite om framtida planer. Sen åkte jag buss hem, pallade inte att gå.
Här är Alva och Sara för er som inte vet. Säg hej! :)



Störd, much?

Efter IKEA kom jag hem och möttes av lille LuddeKudde! Jag ringde Berri för att dra ut med vovvarna. Sen åt hon här och drog hem (min lilla utnyttjare <3)
Jag och Alma kollade på "The last exorcism" (vi hann aldrig kolla på den i lördags)
Så här ser jag och Alma ut när jag kollar på skräckfilm


Snacksy

Pizzor och korv i lass

Igår var jag alltså på IKEA med Alex, Alva och Lotta. Vi gick runt i affären lite och sen åt vi pizzor och korv i lass!
Jag köpte julklapp till Tira, en pimpdräkt och en gosig mus.


Här är mina sexiga vänner


Sen köpte jag 2 såna här! Alltid bra om sista-minuten-julklapp! ;)



Videoinlägg från IKEA


In the datorsale

Okej, just nu sitter jag i skolan och väntar på att engelskan ska ta slut. Jag vill åka hem och sova nu. Jag gick inte på matten idag, hann inte. Men snart är det lunch och sen är det franska.
Jag tror jag ska hem idag. Annars händer inte så mkt idag. Kmr upp bilder och videos från igår :)                              Glöm inte att frågestunden fortfarande är på G! Ställ frågor! På fredag svara jag på alla frågor.

Sexig design!

Har ni sett den nya sexiga designen? Ahh, you just gotta love it!

Vanlig uppdatering imorgon!

Puss hej!

Fredrik Snortare och Cecilia Synd


Devil och The Last Exorcism

Jag och Alma ska kolla på 2 läskiga filmer nu. Det här är inga random filmer utan detta är filmer jag har velat se sedan länge.

Den ena heter "Devil"


Den andra heter "The Last Exorcism"


Förresten glöm inte att jag har frågestund! Ställ era frågor och jag svarar på de nästa fredag. Checka samtidigt in min sexiga kommentarsruta ;).

Pizzan är klar

Så nu har Tira varit ute och pizzan är klar.

När jag och Berri var på COOP så uppträdde några. Vet inte vrf, men jag antar att det var hade nått med deras skola att göra lr så.
Jag filmade alla, men vågar ju inte lägga upp utan tillstånd. Men det var en som jag kände, så om jag får klartecken från honom, så lägger jag upp klippet där han rappar (y).

Här är min sexy pizza, den är godare än den ser ut.


Pizza, extrapris på Ica väst

Hemma! Jag ringde till Berri innan jag skulle till Ica Väst, så hon hängde med till COOP och Maxi.

Iaf, jag ska ut med Tira nu och sen laga mat (pizza, extrapris på Ica väst, häähää) sen lägger jag upp lite bilder och även videos från idag. Spännande!


Vi kör blatte-style

Vaknade klockan två idag, lyckat! (y)

Nu ska jag ner till Ica väst och handla lite, sen COOP och sen Maxi. Hur det kmr sig? Vi kör blatte-style! Alla kuponger ska användas.

Han skulle köpa klunk här i Stenhagen

Jag har ju glömt att berätta om dagen.. :O

Iaf, jag har ju suttit vid designadinblogg.se och lekt med allt möjligt där. Runt sju smsa Joel mig och undrade ifall han kunde komma till mig. Han skulle köpa klunk här i Stenhagen, haha ^.^. Så vi satt hemma hos mig i två sekunder sen drog vi ut med Tira. Efter en halvtimme drog vi till Ella och drog med henne ut. Efter Joel hade köpt sitt, så följde vi honom till bussen. Efter det så gick jag och Ella på en ytterliggare promenad.

När jag kom hem satt jag vid datorn i en minut. Sen ringde Berri och undra ifall jag ville komma över på pastasallad, vem vill inte det!?
Aya och Aisha var där så vi snacka lite och åt. En timme senare drog Aya och Aisha hem. Jag drog tjugo min senare.

Imorgon har jag inget speciellt inplanerat. Jag ska sova länge. Kanske drar till Ica Väst med nån. Sen ska jag bara chilla.

importblogg

Okej, just nu ser min blogg ut som en importblogg. -.-'
Jag ska ändra detta och ALDRIG MER FÖRSÖKA FIXA NÅTT MER PÅ MIN BLOGG. Det går inte, jag bara förstör...

Någongång snart ska Aya fixa min blogg. Och då blir det ingen "säsongsdesign", utan en som jag kan ha kvar i år! Asså inget mer ändrande an mig, haha...

Så stå ut lite mer "/, sen är det Aya to the rescue. Lyssna på skön musik i Ipoden medan (y).




Designadinblogg.se

Har varit inne på designadinblogg.se ett tag nu. Haha, det blev som det blev! Måste fixa lite till saker. Men nu ska jag till Berri och käka pastasallad (y).

Glöm inte att frågestund pågår just nu. 10/12 svarar jag på de. Se till att fråga!

Gregorian Chants

Är inte det här underbart? Jag hade ingen aning om att detta fanns. Jag fick tips från Lisa att jag skulle köpa detta till morsan. För jag är ganska trött på Mozart och Beethoven... -.-'
Så nu kmr jag få höra på det här i några år framåt, underbart!

Nothing else matters

The sound of silence

The boulevard of broken dreams

One

Sweet child of mine


Glöm inte att frågestund pågår just nu. 10/12 svarar jag på de. Se till att fråga!

FRÅGESTUND

Fan. Jag gick inte till skolan idag heller. Jag vaknade klockan sju och kände mig borta (som vanligt alltså) men jag bestämde mig för att kolla tempen. 38.7 visade den. Inte kul, så jag stannade hemma. Jag smsade Lotta och Alva sen somnade jag. Sen vaknade jag NYSS. Klockan 16.03. Vad fan!? Jag mår lite bättre men är lite skakis.
Jag skulle på en liten fest idag, men det kan jag glömma. Jag orkade knappt gå fram till datorn.
Men nu sitter jag här med te och duntäcke. Jag har ingenting att skriva om och då kom jag på det! Jag har snackat om det förr, men nu händer det! FRÅGESTUND.

I en vecka ska ni ställa frågor till mig och så svarar jag på de den 10:onde december. Det är bara att sätta igång. Jag kmr påminna er i varje inlägg om att frågestunden pågår, så att ni inte glömmer. Ni får ställa vilka frågor som helst, vara anonyma om ni vill och ni får ställa mer än en om ni vill.

Nu kör, bring it on! Var inte så jäkla passiva nu!



Maria Montazamis Dance Moves

Man kan inte bara gå runt och vara ledsen hela tiden. Se till att cheera upp er efter ni känner er redo. Det här är något som också får mig att gråta, men av garv. Asså ni fattar inte, jag sitter och torkar tårar!!!

Hur Kunde Du?

Det finns ingenting så får mig att må så dåligt som djurplågeri. Det finns inget. Jag kan inte kolla på vissa program på TV lr hemsidor på nätet för de får mig att gråta så mkt. Jag blir så ledsen, speciellt när det kommer till hundar.
Djur kmr före allt, för mig. Ja, t.o.m människor, det är bara sådan jag är. Kmr ni ihåg inlägget om animalist? Checka; http://theresehedberg.blogg.se/2010/april/jag-tycker.html
Jag gick in på en hemsida idag, asså jag mådde bara illa ett långt tag, http://www.mondoblog.se/help. Kolla den, snälla kolla bara.
Om jag kunde så skulle så att alla hundar fick ha det bra. För det finns ingen dålig hund, det FINNS inte, det finns bara dåliga hunägare. Folk som uppfostrar sina hundar fel och det gör ont mitt hjärta. För det krävs inte mkt för en person att lyfta på sitt feta arsle och låna en bok på bibblan. Hundar lider om de inte får disciplin. Men nu kmr jag in på helt andra spår här...
Det som är värre än dåliga hundägare är hundägare som inte är hundägare. Asså de som inte ska få respekten att kallas hundägare. De som skaffar hon som en trend/prydnad/sak-som-barnen-vill-ha och sen bara skiter fullständigt i ansvaret. Som bara slänger ut hunden på gatan. Det är det värsta som finns för mig, värre än aids och shiet. Som sagt, jag tkr att människor skapar sina egna helveten, deal with it. Det finns inte en enda hund i hela världen som förtjänar smärta lr hat på något sätt. INGA HUNDAR FÖDS ILSKNA/DÅLIGA/HEMSKA, de lever på sina instinkter precis som vi gjorde för ett antal år sedan...

Här är texten jag läste som fick mig att gråta. LÄS

Hur Kunde Du? Av ©Jim Willis, 2001 När jag var valp, underhöll jag dig med mina egenheter och fick dig att skratta. Du kallade mig ditt barn, och trots antalet skor jag tuggade sönder och några totalförstörda kuddar, blev jag din allra bästa vän. När jag var \"dum\" hund, pekade du ditt finger mot mig och frågade: \"Hur kunde du?\" - men sedan veknade du och la mig på rygg och gosade med mig. Det tog lite längre tid än väntat för mig att bli rumsren, för du hade väldigt mycket att göra, men vi klarade av det tillsammans. Jag kommer ihåg nätterna när jag låg tätt vid din sida och lyssnade på ditt snarkande, lyssnade på dina lugna andetag och hemliga drömmar, och jag tänkte att livet kan inte bli mer perfekt än så här. Vi gick långa promenader i parkerna, åkte långa bilturer och stannade för att äta glass (jag fick bara våfflan för \"glass är inte bra för hundar\" sa du),

jag tog långa tupplurar i solen då jag väntade på att du skulle komma hem vid slutet av dagen. Så småningom började du spendera mer tid på arbetet och du satsade på din karriär, och la mycket tid på att leta efter en människovän. Jag väntade tålmodigt, tröstade ditt brustna hjärta och förstod dina besvikelser, klagade aldrig på dåliga beslut, jag viftade på svansen och visade glädje då du kom hem, och jag blev lycklig för din skull när du blev kär. Hon, numera din fru, är inte en \"hundmänniska\", men trots det välkomnade jag henne till vårt hem, visade henne tillit och lydde henne. Jag var lycklig därför att du var lycklig. Sen kom människobarnen, och jag delade din glädje och lycka. Jag var fascinerad över deras små fingrar, hur dom luktade, och jag ville ta hand om dem också. Det var bara det att hon och du var oroliga att jag skulle skada dom, och jag tillbringade mesta tiden förvisad till ett annat rum eller en hundbur. Åh, som jag ville älska dom, men jag blev \"fånge i kärleken.\"


När dom blev äldre blev jag deras vän. Dom hängde i min päls då de försökte stå på egna ben, petade med fingrarna i mina ögon, undersökte mina öron, kysste mig på nosen. Jag älskade allt som hade med dom att göra och deras beröringar, ditt kel med mig var numera så sällsynt- och jag skulle försvara dem med mitt liv om det så behövdes. Jag smög ner i deras sängar om natten och lyssnade till deras oroliga andetag och hemliga drömmar, och tillsammans väntade vi på ljudet av din bil på uppfarten. Det var tider då andra frågade om din hund, och du visade stolt det foto av mig som du bevarade i din plånbok och berättade historier om mig. De senaste åren svarade du bara \"Ja\" och bytte sedan samtalsämne. Jag hade gått från att vara din hund till bara en hund, och du undvek alla kostnader som hade med mig att göra. Nu har du en ny karriärmöjlighet i en annan stad, och du och de ska flytta till en lägenhet där husdjur inte är välkomna. Du har tagit det rätta beslutet för din familj, men det fanns en tid då jag var din enda familj. Jag var jätteglad över bilturen (precis som i början av vårt förhållande) tills vi kom fram till djurhemmet. Det luktade hund och katt, rädsla, och hopplöshet. Du skrev under lite papper och sa: \"Jag vet att ni kommer att hitta ett fint hem till henne.\"


Dom skakade sina huvuden och gav dig en ansträngd blick. Dom inser att för en medelålders hund, även med papper så är det nästan omöjligt. Du var tvungen att ansträngt rycka din sons händer från min päls medan han skrek: \"Nej pappa!!! Snälla, låt dom inte ta min hund!\" Och du var orolig för honom, och vilken hemsk erfarenhet du precis gett honom angående lojalitet, vänskap och respekt för liv! Du gav mig en avskedsklapp på huvudet, undvek mina ögon, och artigt vägrade du ta mitt halsband och koppel med dig. Du hade en tid att passa, och nu har jag en också. Efter att du gått sa de snälla flickorna att du säkert visste om att du skulle behöva lämna bort mig för flera månader sen men att du inte gjort några försök att hitta ett bra och mysigt hem. Dom skakade sina huvuden och sa: \"Hur kunde du?\" Dom är så snälla mot oss som deras upptagna scheman tillåter. Dom matar oss, naturligtvis, men jag tappade aptiten för flera dagar sedan. I början då någon passerade min bur, pirrade det i magen och jag tänkte och hoppades att allt detta bara var en ond dröm och att du kommit tillbaka för att hämta mig, eller så hoppades jag att det var någon som brydde sig, någon som kunde rädda mig.


När jag förstod att jag inte kunde konkurrera med den glädje de söta valparna visade så gav jag upp och satte mig i ett hörn och väntade. Jag hörde fotsteg från korridoren när hon kom till mig i slutet av dagen, och jag följde henne snällt genom korridoren till ett annat rum. Ett obehagligt tyst och tomt rum. Hon satte mig på ett bord och smekte mina öron, och sa till mig att jag inte behövde oroa mig. Mitt hjärta dunkade av förväntan och spänning för vad som skulle hända, men det var också en känsla av lättnad. \"Kärlekens fånge\" hade nu nått slutet. Jag var orolig för henne, sådan är min natur. Bördan vägde tungt för henne, och det känner jag till, på samma vis som jag kände till alla dina sinnesstämningar. Försiktigt band hon ett band runt mina framben samtidigt som en tår föll längs hennes kind. Jag slickade hennes hand på samma vis som jag brukade trösta dig för många år sedan. Vant stack hon in nålen i min åder. När jag kände sticket och den kalla vätskan som for genom min kropp, la jag mig tröttsamt ner, såg in i hennes vänliga ögon och mumlade: \"Hur kunde du?\" Kanske förstod hon mitt hundspråk för hon sa \"Jag är så ledsen.\" Hon kramade mig, och förklarade snabbt att det var hennes jobb att se till att jag kom till en bättre plats, där jag aldrig mer skulle bli ignorerad, slagen, övergiven, eller behöva försvara mig själv - en plats med mycket kärlek och ljus, så väldigt annorlunda än den här platsen på jorden. Och med den sista lilla kraften jag hade försökte jag visa henne genom att vifta på svansen att mitt: \"Hur kunde du?\" inte var riktat mot henne. Det var dig, min älskade husse, jag tänkte på.


Jag glömmer dig aldrig och kommer att vänta på dig i all framtid. Måtte alla i ditt liv fortsätta att visa dig så mycket lojalitet. © Jim Willis Några ord från författaren; Om \"Hur kunde du?\" fått dig att gråta när du läste det, som det fick mig att göra när jag skrev det, därför att det är den sammansatta historien om miljoner av \"ägda\" husdjur som dör varje år i amerikanska och kanadensiska djurgårdar. Den som vill ha denna text är välkommen att använda den för ickekommersiellt bruk, så länge copyrighten respekteras. Hjälp oss att informera, på hemsidor, i tidningar, på djurgårdar och veterinärklinikernas anslagstavlor. Tala om att det beslut man tar att skaffa ett husdjur i familjen är ett viktigt beslut med ansvar för ett liv, att djur förtjänar vår kärlek och omtanke, att finna ett nytt hem för vårt husdjur är vårt ansvar och om vi behöver hjälp med omplacering finns goda råd och stöd att få hos olika djurskyddsföreningar. Att allt liv är värdefullt. Gör en insats för att stoppa dödandet och uppmuntra steriliserings- och kastreringskampanjer i avsikt att förhindra oönskade djur. Av ©Jim Willis, 2001

Natthumor till max! LOL


Hello Kitty! <3

Alma kom nyss hem med en överraskning till mig!
Det var två överraksningar faktiskt.


Trogen blogg-läsare lr vad? :O

Tack så mkt Alma, jättesnällt av dig! :) <3

När jag är sjuk, tar Thissy över!


MEDUCIN

Sha sha. Jag är sjuk idag. Så jag har dragit mig till Berri, för att morsan skulle inte tro på att jag var sjuk. Jag har "skolkat" för mkt den senaste tiden (asså vaknat för sent) så det finns ingen chans att hon skulle låta mig få vara hemma. Men jag vaknade åtta idag idag, började 10. Men jag kände bara att jag inte orkade upp. Fett ont i huvvet, låter som en kråka. Ahh, jag vet inte vad. Så jag skulle uppskatta att ingen gick och tjalla till min morsa.
Så jag drog till Berri, tog nyss en alvedon. Jag ska sova här ett tag, hon ska till COOP och köpa meduuuuucin. Billigt godis, that is (y).

PUCHEY

Jag hatar denna väckarklocka

Nu ska jag sova. Imorgon ska jag upp klockan åtta.
Asså ja failade med att vakna i tid idag, fan. Men resten av skolveckan ska jag upp i tid och vi kan säga att på lördag ska jag upp 10.00, sounds good too you? Lite som straff för att jag inte vaknade i tid till skolan idag.
Jag hatar denna väckarklocka. Jag har haft den i 5 år nu... Jag vill ha en ny. En "Hello Kitty" kanske.. :O


Vet ni? Jag tänkte göra en litet projekt. Lr asså inte projekt, men jag tänkte filma hur en helt vanlig skolmorgon ser ut för mig. Hur mina rutiner ser ut och så, det vore väl kul? Jag ska göra det iaf. Lite editing, snabbspolning och en skön låt = Therese kommande video. Najs bajs.

Tips till hundägare


Om det är gratis så tar vi!

Jag klarade inte riktigt hela natten, somnade halv sex. Men att plugga gick ju bra! Drog inte till med. grundkurs, men det är väl lurre! Så då hade jag bara provet. Jag hoppas fan på ett starkt G!!!
Berri kom till Katte efter provet så vi drog till stan. Så är det när vi båda får pengar, INTE BRA! Fast nödvändiga saker vart köpta (y).
Present till morsan, köpte 2 cd-boxar med klassisk musik. Fast grejen är att det är covers, t.ex. finns "My heart will go on" och "Angels" med! (y)

En till present till min kompis (skriver inte så mkt mer)...

Fler tvättlappar åt folket!!! Nej, men bra och billigt (y), 10 spänn på ÖoB

En reflexväst till Tira


Efter vi hade gått runt på stan ett tag så hittade vi kondomer, på gatan! Lr... Nej men de delade ut det vi stora torget, varm glögg också! Om det är gratis så tar vi!

Nån liten grej som visar att jag inte är på HIVs sida...


Nu ska jag dricka te och äta kanelbullar! Jag är sjukt trött, vill bara sova. Men har läxa tills imorgon också, denna gång är det att läsa ett kapitel ur "The picture of Dorian Gray". Vilket inte låter så farligt alls. Men jag har inte börjat ännu, kapitel 8 ska vara utläst imorgon (y).


Plugga natur!

Så nu ska jag påbörja mitt pluggande. Allt är på plats och jag ska se till att inte somna, ni andra får se till att sova så gott ni bara kan, och TA VARA PÅ DET!