Ett bra "stage in life"

Men hallå där till er som kikar in här lite då och då. Jag ska börja uppdatera dagligen igen. Vi testar och ser hur det går helt enkelt :).
Minst ett inlägg om dagen kan jag lova. Vi får väl se hur länge det håller...

Just nu är jag iallafall i ett bra "stage in life", haha. Jag har lite mer koll på hur allt ser ut för mig inom den närmaste framtiden och jag mår ganska bra. Vilket känns skönt nu efter "efter-studenten-nerverna" har lagt sig. 

Det är skitläskigt att inte gå i skolan längre. Jag hatade allt som hade med skolarbete att göra och det gör jag fortfarande, men jag saknar att veta vad jag ska göra varje dag eller nästa månad. Nu vet man typ ingenting. 
Men it's cool, it's cool. Saker och ting börjar falla på plats. 
 
 
Jag ska alldeles strax till jobbet. Jag har ytterligare ett extrajobb, Leos Lekland. Det är så himla roligt att jobba där med schyssta anställda och en rolig arbetsplats (literary). 
Snön har ju äntligen kommit. Det är freakin' nice bajs asså, det var på tiden. Men det har lite negativa effekter. Speciellt med tanke på att jag kör bil. Det här är min första vinter med stEWN (bilen) och jag hoppas att han är snäll, haha! 

Jag ska snart ut och borsta av bilen och sen bege mig mot Leos. Jag jobbar till stängning idag och efter det ska jag plocka upp mina girlies och vi ska äta marängschwish (internskämt) med saft. 


Min födelsedag (19 år)

 

"Do you think I don't know that?"

Hoppas att alla kan avvara 4 minuter och kolla på hela klippet. Otroligt inspirerande ord som många borde höra. 

Ellen is Sofia Vergara