Sexy silk

Jag har bara legat hemma och kollat på "Desperate housewives". Jag har hunnit med två långpromenader med Tiran och lagat mat. That's it! Jag ska gå och lägga mig snart.
Imorgon ska jag posta brev och sätta upp lite affischer. Senare på kvällen kommer Johanna till mig och vi ska kolla på film och käka pizza.
Night!
Sexy silk

Studentmössan

Igår gick jag och hämtade ut min studentmössa. Jag beställde min från Studentmössan för ett superbra pris!
Klänning, skor & mössa är fixat!

Climax

Idag har jag upplevt alla väder som finns. Stark vind, solsken, solsken+regn, regn, snö, hagel, svag vind och hetta. WTH!?
Nu ska jag gå och lägga mig, för jag är megatrött. Jag kommer att uppdatera under helgen, för ni är så fina och kikar in här. Så 'til tomorrow!
Climax

Riksettan, check!

Så riskettan är avklarad och jag är godkänd! :)
Jag satt i ett rum med 3 andra elever och vi lyssnade på en liten föreläsning med skönaste läraren och kollade på lite filmer. Väldigt roligt och informativt, dock skönt att få det överstökat. Nu ska jag koncentera mig på risktvåan, resterande körlektioner och proven. Wohoo!
Jag hade körlektion imorse och det gick väldigt bra, läraren undrade om jag plötsligt hade börjat övningsköra privat, yeiy! Sen fick jag motorstopp mitt i en korsning, mindre yeiy...
Det var det om "Vägen till körkortet", nästa uppdatering kommer nog efter risktvåan som sker någon gång i slutet av april/början av maj.

Svar på tal

Emma om Riskettan:
Hej !
Kan inte du lägga upp en video där du sminkar dig ? :) 
Jag älskar och se när folk visar det och man lär sig mer tips mm 1 :D
Hallu Emma! Jag spelade in en för inte så länge sedan ;). Länk: Sminkvideo - theresehedberg.blogg.se - YouTube

Riskettan

Hejsan! 
Ja, klockan är just nu tio i sju och jag är uppe. Jag ska till Sala om tio minuter för att ha körlektion och för att göra riskettan. 
Jag är inte riktigt hundra på vad det innebär, men jag kan berätta lite om det när jag kommer hem.
Vi hörs senare! Baiiii
Moi todej
Jag kommer nog att se ut så här resten av dagen

Haulvideo


Walk off the earth


Extra, extra! Read all about it!

Vår snygga affisch är ju med i denna veckas upplaga av "Uppsalatidningen".
Oh yeah!

Wide awake

Efter jag och Julia hade satt upp affischerna runt om i skolan drog jag hem och sov en liten stund. Jag kom hem från maxi för en stund sedan och köpte hem lite gottigotti.
Imorgon har jag en lektion och på kvällen ska jag sitta barnvakt. Najs najs!
Wide awake

Välgörenhetskonsertaffisch

Idag fixade vi äntligen affischen för vår välgörenhetskonsert, detta är vårat projektarbete. Om ni bor i Uppsala, eller i närheten av Uppsala, så är det bara att komma till Grand den 13:e :)

Fika med några klassisar

Jag kom precis hem från stan där vi fikade. Det var hur mysigt som helst och vi glömde totalt bort tiden, precis osm förra gången.

Boyfriend


Gratis vaccination

Kom iväg till skolan trots allt dock lite sent. Jag åt lunch med Alva, gick på svenskan och engelskan sen var det dags att dra hem. Här hemma har jag spelat i 2 videos som kommer upp under veckans gång.
Jag ska alldeles strax bege mig mot stan för att möta upp lite klassisar och fika.
Detta fick jag idag, verry godd!

Slitna toppar, gone!

Mamma klippte av mina slitna toppar idag. Jag har inte klippt på fleeera månader så det var dags.
Ni kan ju se hur otroligt sliten jag ser ut just nu, jag har helt enkelt inte orkat ta hand om mig på senaste tiden. Jag längtar tills vi får lov!
Hej till alla som kollar in min blogg. Ni blir fler och fler varje dag men idag är det definitivt rekordmånga. Hej hej!

Somebody that I used to know

Cykeln är fixad och jag blir så glad. Jag har överfört till 882 låtar till mobilen så det kommer ta ett tag tills jag blir uttråkad (jag tröttnar aldrig på att cykla om jag har bra musik). 100 kronor fick min snälla granne och jag sparar 250 spänn nästa månad, awesome! Jag kommer även att vara barn- och hundvakt så då lär jag tjäna lite mer fickpengar.
Imorgon så måste jag iväg till skolan, jag har inte varit där på flera dagar.
Men nu ska jag cykla iväg till Maxi och köpa Ben&Jerrys.
Somebody that I used to know

Sh*t Dog People Say


Cykel till april?

Man ändrade ju på tiden igår och jag har inte riktigt vant mig. Så jag vaknade klockan två idag väldigt lyckat!
Efter det så drog jag ut med Tiran på en långpromenad. Jag ska över till grannen och lämna in cykeln, förhoppningsvis är det inget större problem och jagkan börja cykla nästa månad, för jag orkar inte lägga 350 spänn på bussen. Hellre spara och göra något kul!
Vi kör på väst även på dagen eftersom förare kör som galningar!

Jailhouse Rock

Vaknade riktigt sent idag. Men det gör inget för jag har ingenting inplanerat idag. Det känns väldgt skönt. Jag ska storhandla och dra ut med Tiran, that's it.
Jailhouse rock

Kväll med Gärdén sisters

Efter allt var klart på akademiska så åkte jag hem en sanbbis och drog sen vidare till stan för att möta upp Johanna. Vi skulle på bio och hann käka innan dess. Efter "Kvarteret Skatan reser till Laholm" kom henne syster och hämtade upp oss med bilen. Vi tog en tur runt Uppsala, härligt roligt!

Akuten

Imorse så hade jag tid hos vårdcentralen som sedan skickade vidare min till akuten där jag spenderade 4 timmar för att senare få reda på att allt var bra.
Fina Berri kom och höll mig sällskap

Plugg?

I tisdags var Alva här för att plugga psykologi med mig. Det slutade med att vi svarade på 4 frågor och hon var här i tre timmar. Så går det när man ska plugga med bästa vännen, det går ju inte!

Greyhound

Hello!
Jag sitter hemma just nu och skickar iväg lite mail. Jag gick inte till skolan idag för jag ont i magen, fast på ett mer mystiskt sätt. Jag trodde att det var blindtarmsinflammation, för jag hade alla symtom, men sen kollade jag upp det och såg att blindtarmen sitter ju på höger sida och jag har ont på vänster. Konstigt. Jag väntar ett par dagar och sen får man väl kolla upp det.
Idag är det härligt väder, underbart! Jag och Tira gick ut en timme och det var så himla skönt. Fast nu är Tira trött i tassarna och jag har skavsår p.g.a. nya skor. Nya skor+en timmes promenad=bad idea. Haha, live it learn it!
Greyhound

I hate facebook


Sthlm

I lördags så åkte jag och Alva till Stockholm för att hälsa på hennes morbror och hans tjej. På kvällen gick vi allesammans till Berns och kollade på "Svenska björnstammen". Vi skulle stanna där tills på söndag, så på söndagmorgon gick vi till "Strand" och käkade den godaste brunchen i världshistorien.
På tåget
Hunden Pimpa
Förband till Björnstammen
Det gick ju inte att ta bra bilder
Den bästa bilden (vilket säger mycket om mitt urval)
Vi sov på en superskön madrass
Efter brunchen gick vi och shoppade. Alva hittade en fin klänning.
Jag hittade en ny stil

Some nights

Sorry för att jag inte har skrivit/lagt upp något i bloggen. Jag har varit distraherad och gjort lite skolarbeten, så bloggen har hamnat lite utanför. 
Imorgon (senare idag) kommer jag att lägga upp bilder från helgen och lite annat kul.
Jag kommer att blogga den helg, som kompensation. :)
Some nights

Levels in reverse

Hello!
Idag hade jag bara en lektion, Sam b. Men jag åkte in tidigare för att käka och plugga med Alva. Det blev ju inte så jättemycket plugg.
Just nu ska jag bara chilla och dra till maxi. Jag kanske spelar in en haulvideo, men den kommer inte att komma upp idag.
Imorgon händer det spännande grejer. Jag och Alva ska till Stockholm och ha kul! Massa bilder på vad vi gjort kommer upp på måndagmorgon.
Alva tipsar om bra musik

Hur man tvättar sina sminkborstar


Stopp

Jag vaknade tolv och lagade mat som jag skulle ha med mig till Sala (jag hinner inte äta hemma). Sen åkte jag till skolan för att gå på etik & livsfrågor, jag rushade till bussen och åkte till Sala för min andra körlektion. Det gick bättre denna gång, fast jag fick motorstopp varje gång jag stannade vid "stoppskylten". Haha, jag tror att det var all trafik som stressade mig.
Men nu ska jag läsa på lite mer och på tisdag är det redan dags för andra lektionen.

Johanna in the car

Hemma efter en härlig middag med Johanna. Blir så avundsjuk på hennes som har bil!!!
Jag ska alldeles stra ut på sista rundan med Tiran och förbi Aya för att lämna hennes försenade present.

Ellen on The Bachelor


Universitetsdagen

Universitetsdagen gick jättebra, definitivt bättre än att gå till skolan. Jag och Alva gick på olika föreläsningar och fick en massa papper (Alva fick med sig en hel regnskog medan jag nöjde mig med 3 ynka papper).

Klockan 14.30 hade vi möte med vår projektarbetsledare och gick igenom vad vi hade kommit fram till hittills. Efter det så drog jag hem och ut med Tiran, käkade en macka och sedan hoppade jag in i duschen. 
Om en halvtimme kommer Johanna och vi ska till en kinarestaurang och mumsa mumsa mumsa!

Nu kör vi!

Hello! 
Jag har haft fullt upp denna dag. Jag gick i skolan till 15.00 sen tog jag bussen mot Sala och hade min första körlektion. Det gick inte superbra, men helt ok för första gången. Läraren är superb!
Efter körlektionen ville jag bara hem och sova, men Alva hade föreslagit fika och jag var hungrigare än hungrigast så jag gick med på fika. Fina Julia hängde med, så det var mysigt mysigt och fyra timmar senare sitter jag här.
Jag ska sova nu och imorgon ska jag upp för universitetsdag på Blåsen Hus. Jag får väl kolla in vad de har att erbjuda, bara för att. Imorgon ska jag även käka middag med Johanna, mums mums kinamat!
Nu kör vi!

Ayas fest

I lördags var jag på Ayas födelsedagsfest. Det var skitmycket mat och jättetrevlig stämning. Självklart togs det bilder!
Kvällens klädsel blev en rosa topp från Lindex och en basic svart kjol från H&M + killer heels
Kvällens sminkning blev starkt definerade ögen med hjälp av lösögonfransar, eyeliner och kajalpenna.
Party
Dessa klackar tog nästan död på mig på väg hem

I fredags

I fredags var ju Alva här och vi kollade på läskig film, här är 2 bilder från den dagen.
Jag fick blommor av Bakhtiar (internationella kvinnodagen var ju i torsdags och han var i inte hemma då)
Alva var glad över att vara här!

Februaris Glossybox

En Glossybox kostar 139 kronor, INTE 143.
Här kan man beställa den: GLOSSBOX

Y.U. MAD

Idag var jag i skolan hela dagen och när jag kom hem så lagade jag snabbt mat. Två timmar senare kom Alva över och vi kollade på läskig film med vännerna Ben&Jerrys.
Just nu är det väldigt svårt att hålla ögonen öppna, så jag hittar the sacken.
Y U Mad

Rosa byxor+brownies

Hellu! 
Jag öppnade mina två presenter idag och där i låg ett linne och ett par rosa jeans!!!!!!! Jag har velat ha dem såååå länge, ändå sedan H&M kom ut med dem, men jag har inte riktigt vågat köpa dem. Men nu kör jag på det! Någon som jag sett VRJ:at (vågat rosa jeansen) är fröken Lindström:Lovlig torsdag | Lindström bloggar @ Spotlife. Jag kommer att visa lite saker jag har samlat på mig i en haulvideo. Den kommer upp nästa vecka.
Jag och mamma gick och köpte en pizza när hon kom hem, efter det så bakade jag lite kladdiga brownies. Pretty good day!
Nu ska jag lägga mig för imorgon är dagen då jag skämmer ut mig framför hela engelskagruppen (filmen ska visas upp).
Delish

Vlog 8/3


Matintresset började ännu tidigare.

Julia om Pride and Prejudice:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH OSCAR-NOMINERING NÄSTA!!

Sv; Haha, I think so! :D
Idag är det internationella kvinnodagen! Jag och mamma kommer att ge presenter till varandra och sen ska jag baka brownies. Senare idag kommer ett videoinlägg att dyka upp!
Mamma lade ut några foton här om dagen och viss var jag tvungen att dela med mig av.
Unga mormor med lilla mamma i famnen
Sminkintresset började tidigt...
... matintresset började ännu tidigare.
Fezt

Pride and Prejudice


Kony 2012


Semla och iste

Jag kom hem för en stund sedan. Jag lagade mat och bjöd hem Johanna, efter det så gick vi till Maxi och handlade. Runt nio så drog vi ner på stan i hennes söta bil, på vägen så kunde jag hämta ut mina paket. Jag fick hem en till studentklänning (nu har jag två) och presenten till mamma, som hon får på internationella kvinnodagen.
När vi kom till stan så gick jag, Johanna, Emil, Lotta och Alva till Storken och fikade. Haha, jag fikar sällan (typ en gång om året) och nu ville tokarna göra det på kvällen. Det var iallafall riktigt mysigt och jag har ingen aning om varför jag inte tog en bild på alla...
Jag tog en bild på mitt fika, HAHA.


The summary of "Pride and Prejudice", coming soon!

Hejsan!
Jag är klar för dagen. Jag försov mig till etik & livsfrågor, men jag gick till skolan ändå eftersom vi skulle spela in resten utav filmen. Filmen är förhoppningsvis kvar ikväll och då kan jag lägga upp underverket här! :)
Idag är det ingen kör, så där fick jag också lite ledigt. Jag passar på att träffa Johanna och senare på kvällen så åker jag ner på stan för att träffa pickisar på fika. MysPys!
Innan dess ska jag hinna till affären, laga mat, klippa och slutföra filmen och hämta ut paket.
Veri näääjz!

Turn up The Music


Körkort till sommarlovet?

Yeiy, äntligen hemma efter fullspäckad dag. Jag är trött som bara den, jag tror att jag kommer att somna när som helst.
Jag gick i skolan imorse, jag och Alva åkte till mig efter lunchen för att hämta lite saker här hemma. Efter skoldagen så satte jag mig på bussen till Sala och skrev in mig i Alfa Trafikskola :). Nu ska jag verkligen försöka ta körkort till sommarlovet!
Du är pinsam, jag hoppas du skäms. Ha ett fortsatt bra liv, du är raderad ur mitt.

Sushi + musikal

Hello! 
Idag har jag inte gjort något speciellt. Jag vaknade sent, gjorde en jättegod sallad och gick till maxi. Just nu kollar jag på Desperate Hosewives.
Igår så var i skolan hela dagen, jag hade även min redovisning (äntligen!) och efter den så skulle jag träffa Alva på stan för att senare dra till "Jekyll and Hyde". Det är årets Kattemusikal. Innan musikalen så gick jag och Alva till en kinarestaurang och käkade sushi, MUMS.
Musikalen var otroligt bra, men det var ju så sent så jag höll på att somna några gånger. Men musikal var fortfarande superduperpuperbra!

Me gusta

Hejsan! Idag har jag inte varit hemma alls. Jag kom nyss hem och är DÖtrött. Asså jag kommer att somna när som helst. Som kompensation för idag och igår så kommer jag att blogga i helgen och förmodligen spela in en video imorgon! 
You know

Sorry for Party Rocking


Jag vill festsminka mig...

Idag har jag bara sprungit runt och utfört en massa ärenden. Imorgon kommer jag nog att skippa första lektionen och gå på den som börjar klockan 14.00. Efter den lektionen så ska jag hem och chilla med livet!
Jag vill festsminka mig och gå ut och dansa!